<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
945 | Adatlap | 103276 | 2007. május 22. 07:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 103275 | 2007. május 22. 07:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon durva. Alig várom, hogy élőben lássam. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atis | Adatlap | 103274 | 2007. május 21. 23:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
köszönöm 945. sokat segített a matricád.:) üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
945 | Adatlap | 103273 | 2007. május 21. 23:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atis | Adatlap | 103272 | 2007. május 21. 23:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
koma | Adatlap | 103271 | 2007. május 21. 22:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpn | Adatlap | 103270 | 2007. május 21. 20:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Félkész volvomat levigyem berénybe? Lenne némi kérdésem egy két dologgal kapcsolatba, aztán lehet hogy jobb lenne élőbe megbeszélni. Némi kábelezéssel kapcsolatos tanácsadás is jól jönne az alvázon. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 103269 | 2007. május 21. 20:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Egy kis esti nyálcsorgatásnak, angol kamionos találkozó: www.lkw-infos.eu/st-peterborough-2007-1.htm Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 103268 | 2007. május 21. 19:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia koma! Az Italerit ismerve, leghamarabb december körül, de könnyen csak jövőre lesz belőle valami. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
945 | Adatlap | 103267 | 2007. május 21. 19:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia gpn! A ki most fog bele az MAN-be annak remélem segítenek a képek,lehet mit farigcsálni. Ami a Volvót illeti az NH-s,szerintem síkpadlós.Fejemet tenném rá. 945 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpn | Adatlap | 103266 | 2007. május 21. 19:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia 945! A Man képei jók lesznek, lehet nekifogok átalakítani a cuccost. A VN es volvó belseje sík padlós? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
945 | Adatlap | 103265 | 2007. május 21. 18:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
945 | Adatlap | 103264 | 2007. május 21. 18:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Teszek fel képeket,hátha segít. 945 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
945 | Adatlap | 103263 | 2007. május 21. 18:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia koma! Fékfolyadék sokat szokott segíteni,leszedi a festéket.Ragasztó eltávolítása és két elem szétválasztása mechanikus úton történik. 945 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
koma | Adatlap | 103262 | 2007. május 21. 17:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Valaki tudna segiteni abban hogy hogyan tudom könyen eltüntetni a rosszul sikerült festést? És a ragasztás elválasztani? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
koma | Adatlap | 103261 | 2007. május 21. 16:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok!Nem tudtok valamit arrol hogy mikor készül el a stralis? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 103260 | 2007. május 20. 21:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpn | Adatlap | 103259 | 2007. május 20. 20:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igen, úgy néz ki leugrunk szombaton. Gabi sok kamionod lesz ott igaz? :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 103258 | 2007. május 20. 19:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 103257 | 2007. május 20. 18:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én tervezem, hogy megyek. Kamiont ugyan nem viszek, mert még egy sincs kész, de a régi makettjeim közül viszek pár darabot. Illetve reménykedem, hogy a börzén (remélem lesz) találok valami kedvemre valót... Ezek szerint te is jössz. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpn | Adatlap | 103256 | 2007. május 20. 15:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Jászberénybe ki készül menni? Félkész kamiont is le lehet vinni? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 103255 | 2007. május 20. 10:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Más a tükör, más az oldalsó takaró spoiler is, és adnak hozzá krómfóliát, no meg a matrica is más természetesen. www.modellversium.de/kit/artikel.php Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Marci | Adatlap | 103254 | 2007. május 20. 02:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia gpn! Pár képet megnéztem és úgy vettem észre, hogy a hűtőmaszkon, és a lökhárítón kívül nincs különbség. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpn | Adatlap | 103253 | 2007. május 19. 22:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Marci! Ha esetleg a modellbolt.hu-n nincs fennt (már pediglem nincs), akkor nézz egy jónak tűnő makettboltot, és kérdezd meg hogy betudják e szerezni. Változás a modellbolt.hu-n ami nem igazán tettszik, keverték a maketteket a modellekkel, viszont van egy AMT :) Autos részleg is hasonlóan keverve lett, csak ott rosszabb a helyzet, több a nem makett. A Black Editionos mercin van valami egyéb változzás is a hűtőmaszkon, és a lökhárító alján kívül? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
FlAsH | Adatlap | 103252 | 2007. május 19. 07:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szevasz Marci ! Lépj fel a modellbolt.hu-ra ,mert ott többféle Merci is van.Szerintem ezt is megtalálod. Üdv.:FlAsH | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Marci | Adatlap | 103251 | 2007. május 18. 23:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
FlAsH | Adatlap | 103250 | 2007. május 18. 16:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos!! Ezek a linkek naon zsírok !!! FlAsH | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 103248 | 2007. május 18. 13:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
FlAsH | Adatlap | 103247 | 2007. május 18. 10:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm 945!!! FlAsH | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
945 | Adatlap | 103246 | 2007. május 18. 09:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Csabi nagyon köszönöm! FireFox,nem én csináltam,en voltam az aki nem vette észre csak a képen. FLAsH,a ragasztót csiszolással tudod eltüntetni,autófényezőktől szoktam csiszolópapírt kérni,400-3000-es finomságig.A vége felé vizessen csiszolom,nem tömődik el a papír.A maszkoló szallagot száradás után húzd le.Higításhoz annyit tudok írni,hogy kitapasztalod az idők folyamán,próbáld ki a keveréket nem használt alkatrészen. 945 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
FireFoX | Adatlap | 103245 | 2007. május 18. 08:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
945! Az szándékos hogy a szélvédőn vannak olyan karcok amiket mintha az ablaktörlő okozott volna? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 103244 | 2007. május 18. 07:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia 945! Királyság! Nagyon jó a színválasztás, tényleg profi munka, Gratulálok! Üdv, Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
FlAsH | Adatlap | 103243 | 2007. május 18. 07:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia gpn! Már mások is szóltak és vettem az adást.Tényleg türelmetlen voltam,ezúzon is szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől ! A ragasztót a felületről hogy tudom leszedni ? Mármint milyen csiszolót használjak? És tudom,hogy nem itt kéne feltenni a kérdést,de a többi helyen nem naon kaptam rá választ:Milyen arányban használjam a higítót a festékhez ? -A maszkolást mikor szedjem le ?-Ha megszáradt a festés,vagy akkor egyből ,mikor befejeztem a festést ? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
945 | Adatlap | 103242 | 2007. május 17. 23:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Marci | Adatlap | 103241 | 2007. május 17. 22:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia 945! Gratulálok a géphez!Nagyon szép lett!Nekem még sokat kell fejlődnöm látom! Marci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
945 | Adatlap | 103240 | 2007. május 17. 21:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! gordon24,gumikacsa,köszönöm! 945 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gordon24 | Adatlap | 103239 | 2007. május 17. 21:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia!! Nagyon szép lett!! Ha a Scaniam fele ilyen lesz már örülök!! Üdv: Gordon | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpn | Adatlap | 103238 | 2007. május 17. 21:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Flash! Egy tény, nem chat! Felmész a chatre, ott is megválaszolják a krdéseidet, de ha egy hozzászólásba összeírod az éppen aktuálisakat, az abban jártasak biztos megválaszolják. Olyan előfordul, hogy akár 2-3 órán keresztül senki nem ír, de szerintem ez természetes, hisz egy fórumról van szó. Bocsi ha nagyon oktató jellegű voltam, nem ez a cél. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 103237 | 2007. május 17. 21:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia 945! Én még azért megdicsérném. Nagyon tetszik. Már az is, hogy klasszikus, illetve maga a kivitelezés is nagyon pazar. Szép munka. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
945 | Adatlap | 103236 | 2007. május 17. 20:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Mindenkinek köszönöm!!! A sárfogó gumi nem tudom milyen műanyag,keményebb mint a gumikerék,puhább mint a makett anyaga.Atisnak mutattam,Berénybe leviszem,Egy barátomtól kaptam,az FKF Rt.hulladék hasznosítójában használják,talán szigetelésre. A fényvisszaverő kérdés megoldva,a spoilerest nem értem,az eleje nyitható,legalábbis nem ragasztottam be,a gumit legközelebb jobban csiszpákolom,most a szőnyegen húzogattam,jó poros lett és nem Italeri szinű. Köszi,945 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
FlAsH | Adatlap | 103235 | 2007. május 17. 20:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hy Bomb.Jól tudom,csak lassan mennem kell,és nem hagy nyugodni a sok kérdés,ami bennem kavarog.:) Üdv.:FlAsH | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bombraider | Adatlap | 103234 | 2007. május 17. 20:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
FlAsH | Adatlap | 103233 | 2007. május 17. 20:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Valaki írjon,mert lassan mennem kell!!! FlAsH | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
FlAsH | Adatlap | 103232 | 2007. május 17. 19:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atesz! Milyen csiszolót használjak?? FlAsH | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atesz | Adatlap | 103231 | 2007. május 17. 19:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon óvatosan, finom csiszolópapírral. Aztán újrafestés. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
FlAsH | Adatlap | 103230 | 2007. május 17. 19:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
azt hogy tudom leszedni??? FlAsH | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
FlAsH | Adatlap | 103229 | 2007. május 17. 18:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
De mi van akkor,ha az előre lefestett felületre ragasztó kerül?? FAsH | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
FlAsH | Adatlap | 103228 | 2007. május 17. 18:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm szépen | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atesz | Adatlap | 103227 | 2007. május 17. 18:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Cimbi! Kicsit több türelmet, légyszi! Az összetartozó alkatrészeket (első- hátsótengely, váz, fülke, stb.) feltétlenül ragaszd (és csiszold össze, ha kell) festés előtt. Az apróbb alkatrészeket lehet külön festeni és aztán ragasztani. Atesz | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
FlAsH | Adatlap | 103226 | 2007. május 17. 18:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Na? Már mindenki elment? |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
945