<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
GUGEE | Adatlap | 487082 | 2008. szeptember 21. 11:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
JazzZ | Adatlap | 487081 | 2008. szeptember 20. 14:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Schumi7vb | Adatlap | 487080 | 2008. szeptember 20. 14:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
az hát,kamera | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Halos | Adatlap | 487079 | 2008. szeptember 20. 13:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
GUGEE | Adatlap | 487078 | 2008. szeptember 20. 12:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Schumi7vb | Adatlap | 487077 | 2008. szeptember 20. 12:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem,azóta már magam karbonozok,egyébként tegnap voltam ott,megint volt valami ingyen cirkusz ott,koncert stb... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atesz76 | Adatlap | 487076 | 2008. szeptember 19. 15:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Vannak valakinek részletes képei a Ferrari F2001-es igaziról? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
GUGEE | Adatlap | 487075 | 2008. szeptember 19. 14:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ha igazi tökös legény vagy ,lefényezed Ferrari -nak! G | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
GUGEE | Adatlap | 487074 | 2008. szeptember 19. 14:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi! Nekem nagyon jól jött! Kár volt a csajokra pazarolni a képeket! MÉÉÉGG! G | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Apcyrobi | Adatlap | 487073 | 2008. szeptember 19. 10:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Itt vannak a Box utcában készített képeim. Remélem Ti is érdekesnek fogjátok találni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atamán | Adatlap | 487072 | 2008. szeptember 19. 10:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm Kferro a segítségedet. Utána nézek. ATAMÁN | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kferro | Adatlap | 487071 | 2008. szeptember 19. 10:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
www.racing-underground.com Ingyenes regisztráció után le tudsz torrentezni egy csomó futamot. Biztos van 2000-2001-es is. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atamán | Adatlap | 487070 | 2008. szeptember 19. 09:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elnézést az elérhetőségem lemaradt. ataman11@citromail.hu Mégegyszer köszönet előre is annak aki tud és hajlandó segíteni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atamán | Adatlap | 487069 | 2008. szeptember 19. 09:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziasztok! Keresnék 2000-2001-es futamok ill.edzések felvételeit lehetőleg DVD-én,vagy olyan oldalak címét ahonnan ezeket le lehet tölteni teljes egészében. Segítségeteket előre is köszönöm. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kferro | Adatlap | 487068 | 2008. szeptember 19. 07:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Közben megtaláltam a tegnap említett festést. Az IndexF1 ligába készült, mert többen voltunk, mint ahány eredeti gyári csapat, így készítettem egy skint a Prodrive nevű csapatunknak. Az alap a Mclaren MP4/20-as, s egyelőre nem tudom eldönteni, hogy az eredeti Mclaren festést, vagy ezt válasszam. Szerintetek szentségtörés? :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kferro | Adatlap | 487067 | 2008. szeptember 19. 07:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm a felajánlást. Elmentettem a telefonomba, ha problémám lesz, hívlak. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
matton | Adatlap | 487066 | 2008. szeptember 18. 22:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nowy:Remélem elkészülök vele A bólyaira(remélem nem marad el) Sztanyi:Nagyon sok képet megnéztem róla és ennek a mintázatát találtam a legjobbnak csak túl világos.Smoke-kal sötétíteni fogok még rajta meg mattítani is. Ne aggódj Péter ez így nem a végleges állapot.De örülök,hogy egy igazi Mclarenesnek tetszik a produktumom. Kferro: Egyáltalán nem lehetetlen lekarbonozni azt a McMercit. Ne félj tőle menni fog. ha esetleg tudok segíteni csörgess nyugodtan. 30/9837-039 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nowotny | Adatlap | 487065 | 2008. szeptember 18. 21:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lásd idén Berénybe ugye? :))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Schumi7vb | Adatlap | 487064 | 2008. szeptember 18. 19:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem kell félni,hanem gyakorolni:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kferro | Adatlap | 487063 | 2008. szeptember 18. 10:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Feszítő is, lágyító is van. Már gondolkodtam ezen a sablonkivágáson, de még kicsit tartok tőle. Egyszer kellene elkezdeni, aztán gondolom menne a maga útján. Még annyi problémám van, hogy nem tudom eldönteni: az MP4/20-ast Mclaren színüre fessem, vagy arra a mintára, amit az egyik netes liga miatt készítettem skinként az rFactorhoz. :) Majd ha találok róla képet, berakom. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Schumi7vb | Adatlap | 487062 | 2008. szeptember 18. 10:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
nem nehéz az,vegyél matrica feszítőt,lágyitót,azt gyakorolj szorgalmasan,ha nem jó le lehet kaparni,és újra kezdeni.A szabás sem bonyolult,az alkatrészt rajzold körbe 1 papírlapon,azt vágd ki a formát,próbáld ki,hogy jól illeszkedik-e,ja kicsivel nagyobb legyen a sablon forma,mint az alkatrész. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kferro | Adatlap | 487061 | 2008. szeptember 18. 10:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hihi... :) "de jobb, ha elkezdünk hozzászokni a látványhoz, jövőre valóban ilyen féllétrákkal köröznek majd az F1-esek..." | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
NGPETI | Adatlap | 487060 | 2008. szeptember 18. 09:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tudom,de itt szöveg is volt...csak lemaradt,de most...:o) www.vezess.hu/forma1/f1_szornyeteg_teszten/15702/ | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kferro | Adatlap | 487059 | 2008. szeptember 18. 09:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igen, Gugee is erről illesztett be egy fotót. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
NGPETI | Adatlap | 487058 | 2008. szeptember 18. 09:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szárny jövőre... galeria.vezess.hu/files/447/018/000/18447/18447_169271_500x300.jpg | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kferro | Adatlap | 487057 | 2008. szeptember 18. 08:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez a hátsó szárny a 80-as évek F1-ére emlékeztet. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kferro | Adatlap | 487056 | 2008. szeptember 18. 08:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ha csak a Mclaren első szárnyának oldalsó részét vesszük (a képen nem az MP4/20-é van, de gyakorlatilag ugyanez), már az is igen bonyolult forma. Nem csak szépen rátesszük a matricát egy sima felületre, hanem ott pontosan szabni is kellene. De ott van pl. a felfüggesztés is. Valahogy tartok tőle, mert arra a részre pl. ahová a kerék becsatlakozik, igen lehetetlennek érzem a karbontmatricát ferakni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sztanyi | Adatlap | 487055 | 2008. szeptember 17. 22:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia, nagyon klassz.Miért nem cserélted le a gyári tamiya matricákat is vmi fainabbra? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nowotny | Adatlap | 487054 | 2008. szeptember 17. 22:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia.:) A karbonozás nagyon tetszik,még jó hogy láthattam berényben élőben is. A Merci is csinoska nagyon is, melyik versenyen lehet megnézni majd élőben? Üdv. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
matton | Adatlap | 487053 | 2008. szeptember 17. 19:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
GUGEE | Adatlap | 487052 | 2008. szeptember 17. 17:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A Williams hátsó szárnya!(2009) Nem kell az f1 félteni,minden baromságnak látszó dolgot régen és ma iis felaggatnak az autókra! G | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Schumi7vb | Adatlap | 487051 | 2008. szeptember 17. 17:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mit nem tudsz karbonozni? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
NGPETI | Adatlap | 487050 | 2008. szeptember 17. 14:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kferro | Adatlap | 487049 | 2008. szeptember 17. 13:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az oldalfal nélküli gumi érdekesnek tűnik. Megnéznék egy ilyet működés közben. Vajon van rá esély, hogy közúti forgalomba engedik? A gumifüstöltetésről meg inkább nem mondok véleményt... :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
NGPETI | Adatlap | 487048 | 2008. szeptember 17. 13:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ha már a gumiknál tartunk,ki gondolta vona ezt pár éve? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kferro | Adatlap | 487047 | 2008. szeptember 17. 13:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gyanítom, hogy a számítógépes CAD tervezésnek köszönhetően egyre ívesebb, bonyolultabb formájú autókat fogunk látni. Pl. pár éve még elképzelhetetlen lett volna a hátsó kerekek előtti "behúzott" kasztni, ma meg általánosan elterjedt. Az is valószínű, hogy a küllős kerekek a múlt emlékei közé fognak tartozni csupán, de simán elképzelhetőnek tartom, hogy a gumik anyagának kutatásai egyre jobban tapadó anyagokat fognak kifejleszteni, ezért a kerekek szélessége némileg csökkenni fog, hogy a légellenállás kisebb legyen. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kferro | Adatlap | 487046 | 2008. szeptember 17. 12:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ok. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
GUGEE | Adatlap | 487045 | 2008. szeptember 17. 12:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
GUGEE | Adatlap | 487044 | 2008. szeptember 17. 12:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én a KREST is hitetlenül fogadtan,aztán tessék már itt is van! G | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kferro | Adatlap | 487043 | 2008. szeptember 17. 12:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
OK. Dumcsizzunk. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
GUGEE | Adatlap | 487042 | 2008. szeptember 17. 12:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gondolni én is gondoltam rá,de elvagyok a meglévő darabokkal! Egy rajzverseny viszont érdekes lenne! Dumcsizni kéne róla! G | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kferro | Adatlap | 487041 | 2008. szeptember 17. 12:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
:) Ha már rajzolni nem tudok, valahogy makettben kellene összehozni egy FutureF1-es kocsit. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
GUGEE | Adatlap | 487040 | 2008. szeptember 17. 12:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Schumi van rajta cipzárral a száján!(CIPZÁR vagy ZIPZÁR nem tudom) Aszem 2028 -ra iródott ! G | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
GUGEE | Adatlap | 487039 | 2008. szeptember 17. 12:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csak csöndben megkérdezném ! Ha már gyakorlatilag a seggemmel is látok,minek rá tükör? A küllös kerék is ciki! G | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kferro | Adatlap | 487038 | 2008. szeptember 17. 12:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem tudom eldönteni, hogy ez az F1Racing meg van a e nekem, vagy sem. :) Egyetlen kivételével az összeset megvettem. Nem tudom elképzelni, hogy számítógépes elemzéseken kívül bármilyen stádiumban is tartana egy ilyen kocsi kifejlesztése, mert valószínüleg rohadt drága. Ráadásul az elkövetkezendő 20-30 évben nem valószínű, hogy ebből bármi is lesz. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
GUGEE | Adatlap | 487037 | 2008. szeptember 17. 12:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A jövő! Nem vagyok benne biztos,hogy már alap szinten nem kisérleteznek vele! G | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
GUGEE | Adatlap | 487036 | 2008. szeptember 17. 11:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Matton! Van mit melóznom az elkövetkezendő 10 évben! Első sor:F200 F2001 F2003GA F2005 F2007 Második:412T1b 412T2 F310 F310B F300 Harmadik:F640(korai) F640(kései) F641 F642 F643(japán) Negyedik:F126C2 F156/85(a nagy kedvenc) F87 f88(az utosó turbó) Hamarabb is készen lennék,ha a gyártók egy kicsit jobban odafigyelnének a méretekre! Azt is jó néven venném,ha a maratásokon nem kéne annyit melózni,hogy egyáltalán fel tudjam használni öket! G | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kferro | Adatlap | 487035 | 2008. szeptember 17. 11:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
OK. Bár nagyon hihetetlennek hangzik... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
GUGEE | Adatlap | 487034 | 2008. szeptember 17. 11:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Volt egy cikk az F1 Racing -ben a jövő f1-eseiről! Nem kell rá beömlő és hűtőnyílás,a nano technologiának köszönhetöen. A célegyenesnél lenne egy elektromágneses mező,s ha a kocsi elhaladna a mezöben az apró részecskéket visszarendezné a helyükre.Nem kéne a boxban a javítással foglalkozni! Srácok ez a jövő!Ha megtalálom a cikket ,teszek fel képeket! G | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kferro | Adatlap | 487033 | 2008. szeptember 17. 10:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igen, jó eljátszani vele. Ha normálisan tudnék rajzolni, alkotnék egy általam elképzelt F1-es autót a jövőből.:) |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
G