<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
21., | 22., | 23., | 24., | 25., | 26., | 27. |
sjoca69 | Adatlap | 128354 | 2011. január 22. 18:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Megkaptam, köszönöm szépen! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Petya | Adatlap | 128353 | 2011. január 22. 15:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm! Beszerzésük változó, pénz és időigényes, leginkább a neten. Hibátlant Nekem is csak úgy sikerült, hogy kettőből raktam össze egyet. Ha találok még, akkor készül belőle más típus is, jelenleg egy 260.32-es, de tervben van a 280 is. Küldöm a rajzokat! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sjoca69 | Adatlap | 128352 | 2011. január 22. 12:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Petya! Gratulálok a munkáidhoz! Nagyon szépek, és a gyűjteményed is rendkívüli. Honnan tudtál ennyi "Politoys"-os Ikarust beszerezni? Már régóta vadászom, de még nem sikerült találnom olyat, ami hibátlan. Az email-em: sjoca69@freemail.hu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Petya | Adatlap | 128351 | 2011. január 22. 11:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ha rákattintasz az adatlapomra, megtalálod az öszeset. Ha megírod az e-mail címed, akkor pedig küldök anyagot is! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 128350 | 2011. január 22. 08:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Jó rajzok nekem is elkelnének 260-280-ról, és 395-ről. Igazából ami fellelhető, azok legnagyobb része használhatatlan, akinek pedig esetleg van használható rajza, az kincsként őrzi, és nem igazán adja tovább, így nem is nagyon reménykedek abban, hogy kapok. (na, erről amit írtam a vicc jut eszembe, amikor a nyuszika megy elkérni a fűnyírót a rókától...) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 128349 | 2011. január 22. 05:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! Nekem pedid a 60-asról lenne szükségem tervrajzokra.Valakinek esetleg nincs? Keri | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sjoca69 | Adatlap | 128348 | 2011. január 22. 01:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Petya! Tudnál segíteni méretarányos rajzokkal. 620-as 260-280-asra lenne szükségem. Esetleg tudnál képeket küldeni a maketteidről? Én egy ZIU-9-est készítgetek, de most pihen a projekt. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Petya | Adatlap | 128347 | 2011. január 21. 14:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
De eltudom képzelni, mert az Enyémek is sokkal szebbek. Sajnos a képek nem adják úgy vissza. Nagyon kíváncsi leszek a 280-asra! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Petya | Adatlap | 128346 | 2011. január 21. 14:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nekem van, bár nem Engem kérdeztél. Az MVK. Zrt 620-asa épül most éppen. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sjoca69 | Adatlap | 128345 | 2011. január 21. 02:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Életben el sem hiszed mennyivel szebben néznek ki. Gyürky Dani nagyon szépeket alkot. Már készül a 280-as is. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sjoca69 | Adatlap | 128344 | 2011. január 21. 02:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Krisi! A 620-asról nem tudnál esetleg mérethelyes rajzokat? 260-asról is kellene, de a neten, csak használhatatlanokat találni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Krisi | Adatlap | 128343 | 2011. január 19. 16:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Remélem gyorsan elkészülnek a kocsik. Segítség alatt azt értettem, hogy, ha van rá igény akkor el tudom intézni ezen járművek megtekintését és fotózását! :-)) Szóval a vázszerkezetet is... :-))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Petya | Adatlap | 128342 | 2011. január 19. 13:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Épp akartam Én is linkelni. Kíváncsi vagyok mikorra készülnek el, illetve, hogy fognak kinézni. Pontosan mit értesz a "segítség" alatt? Engem a faros vázszerkezete érdekelne nagyon. Más: Hamár makett fórumról beszélünk, ki mit szól Gyürky új, bolygóajtós buszához? www.youtube.com/watch Van már teljes világítással is: www.youtube.com/watch Lassan hajlok a megrendelés felé... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Krisi | Adatlap | 128341 | 2011. január 18. 21:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
omnibusz.blog.hu/2011/01/18/ujjaeledo_legendak_a_lantaban Egy kis érdekesség! Ha valaki esetleg ezek közül valamelyiket el szeretné készíteni akkor a megtekintésben és dokumentálásban tudok segíteni! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
canadai | Adatlap | 128340 | 2011. január 2. 14:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sracok boldog ujevet mindenkinek,egy par kep a korabbi munkaimrol, de most egy ikarust szeretnek megalkotni kozel allnak hozzam a csalad feje tobb mint 30evig volt buszsofor es nekem is reszem volt abba, hogy javitsam oket.es ahogy idom engedi keszitek kepeket ahogy keszul udv mindenkinek | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Z63 | Adatlap | 128339 | 2011. január 2. 11:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sok sikert az Újévben, sok szerencsét és nagy kitartást a buszépítéshez is! Kiváncsi vagyok a fejleményekre és aki ilyen munkába fog, az előtt már előre leemelem a nem létező kalapom! Üdv,Z63 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sjoca69 | Adatlap | 128338 | 2011. január 2. 10:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sok sikert hozzá, szép darab lesz! Majd tegyél fel fotókat a készítésről, ha lehet. Jó munkát és BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 128337 | 2011. január 2. 10:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Értem,köszi! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 128336 | 2011. január 2. 09:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Szép munka lesz, és nem könnyű! Talán a legnehezbb rész az első ablak, de azért lehet építgetni rendesen, sok sikert hozzá, és majd tegyél képeket a haladásról. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 128335 | 2011. január 2. 09:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Keri! Volt egy 60-as, amit még anno átalakítottak röntgenbusznak, az megvan valahol valami magángyűjtőnél, de nincs még restaurálva. Normál használatú, restaurált példány nincs. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 128334 | 2011. január 2. 09:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ikarus 60-as maradt valahol fellelhető kis hazánkban?Múzeum,magángyűjtemény,valahol? Keri | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
canadai | Adatlap | 128333 | 2011. január 2. 06:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lapi | Adatlap | 128332 | 2010. december 30. 10:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Manano ! keress meg privátban, ne az autobusz topicon beszéljük ki ! üdv :Lapi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sjoca69 | Adatlap | 128331 | 2010. december 30. 03:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Miből fogod készíteni? A méreteit látva olyan 1:24 körülire saccolnám. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
canadai | Adatlap | 128330 | 2010. december 29. 00:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
manano | Adatlap | 128329 | 2010. december 14. 15:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Heló Lapi! Tu 144-eshez keresek bármilyen anyagot. Tudsz segíteni? Üdv: manano | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lapi | Adatlap | 128328 | 2010. október 24. 23:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
páncélos | Adatlap | 128327 | 2010. október 8. 13:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ha már ismert volt, bocsi: forum.211.ru/index.php | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Krisi | Adatlap | 128326 | 2010. október 1. 22:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bizony nagyon érdekes a dolog! :-)) A két 412-es "reinkarnáció" (vagy átépítés?) egy az egyben photoshop! Egy barátom készítette őket jó pár éve! (Igaz a csuklós változatból készült -417- jó pár darab például Drezdában is rohangált néhány. De sajnos a BKV-nak sosem volt ilyen busza.)A másik Eurotrade-s 280-as viszont valóban átépítés, ha jól emlékszem egy GAZ 66-ost szállított. Nem volt gyári típusszáma "csak" átépített volt és egyedi útvonalengedéllyel közlekedhetett. Jelenleg, hogy ez abusz mit csinál vagy hol van azt nem tudom. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
NHZsolt | Adatlap | 128325 | 2010. szeptember 23. 08:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Buszparádé a vígszínház előtt... Tegnap arrafelé jártam, és sok szép, érdekes és magyar gyártású buszt láttam, fotózgattam is egy párat, hátha érdekel a topicban valakit. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lapi | Adatlap | 128324 | 2010. szeptember 22. 22:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok ! ismét buszmakettem építenék, de előtte a segítségeteket szeretném kérni. a képen látható első két busz az reális, vagy csak valakitől megint a photoshop szüleménye ? illetve a harmadik : "azmegmi" kategória nálam. mindennemű ötletenek nagyon örülök, pl: tipusszám, bármi... köszönettel : Lapi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Newman | Adatlap | 128323 | 2010. szeptember 19. 20:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ha valakit esetleg érdekel szeptember 25-én nyílt nap lesz a troligarázsban! Üdv.: Péter | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Krisi | Adatlap | 128322 | 2010. szeptember 19. 16:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
omnibusz.blog.hu/2010/09/17/a_black_csalad_sarja_nabi_sirius_kaposvar A NABI-nak vannak nagyon gyenge inkább játék buszai mint igazi makettjei. Amiket ingyen osztogatnak. Szerintem egy NABI 40 BRT "játékbuszból" ezt az új hazai szépséget meg lehetne csinálni! Szerintetek megoldható? Ki vállalkozna rá? :-))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
palika | Adatlap | 128321 | 2010. augusztus 13. 16:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ha van valakinek jellegrajza egy mercedes benz conecto modellbuszhoz az írjon az Spalko10@gmail.com-ra!Nagyon várom az email. Köszönettel:Pali | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kistigris | Adatlap | 128315 | 2010. július 24. 19:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Köszönöm szépen az útbaigazítást! Szép estét! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Richyke90 | Adatlap | 128314 | 2010. július 24. 12:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves Kistigris! H0-KI modellbolt a Budapest Erzsébet krt. 51. (Király utcai villamosmegállóval szemben, ami a Nyugati felé tart). 5-25000 Ft között mozognak. hokimodell.hu/index.php és az Autóbusz fül alatt lesznek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kistigris | Adatlap | 128313 | 2010. július 24. 09:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdvözlet! Valaki tudna nekem arra vonatkozólag információt adni, hogy emberi áron hol lehet beszerezni BKV buszos makettet? Lehetőleg műanyagból vagy műgyantából. Eredetileg tankokat készítek, csak egy ismerősömnek közeleg a szülinapja és Ő teljesen oda van a BKV buszokért. E témában én totál h.lye vagyok. Kérlek adjatok valami jó tippet! Köszi! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 128312 | 2010. július 5. 07:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Z63 | Adatlap | 128311 | 2010. július 2. 18:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Keri! A fotók alapján a BKV ezüst-kék színeit viseli. Az ezüst közönséges "kályhaezüst" volt. A Gunze kiadott egy "Blue Angels" kéket, ez szerintem nagyon megfelel BKV kéknek, de, ha kell van eredeti színmintám is, köszönhetően Rizibácsinak. Üdv,Z63 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 128310 | 2010. július 2. 17:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Valóban,nagyon érdekes könyv!Köszönöm a külön infóitokat,így már rátaláltam a konkrét tipusra.Színéről nem tudtok valamit esetleg? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Emerick | Adatlap | 128309 | 2010. július 1. 21:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
itthagyták... inkább megvettük őket. :) A magántulajdonúaktól kezdve (valszeg zömmel selejtezett honvédségiek) a mentőszolgálaton át a honvédségig elég sokan használtak angolszász technikát, elég nagy számban, amiből pl a Weapon (főleg a nyitott platós) elég népszerű és gyakori volt. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Z63 | Adatlap | 128308 | 2010. július 1. 20:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Keri! A könyvben ott a fotó is a gépről, amint a Lánchídon vontat egy lerobbant buszt. Dobozos Dodge Weapond. Egy Italeri mentőből megépítheted, de kiadták 1/72-ben is.Abban a könyvben van azért sok más nyalánkság is, ami izgalmas, le sem lehet tenni! Üdv,Z63 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 128307 | 2010. július 1. 18:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Most olvastam Legát Tibor:Buszos könyv c. kiadványban,hogy a 2.vh után a lerobbant buszokat amerikai Dodge teherautókkal vontatták(itthagyták őket a háború után) még jópár évig.Meg tudná valaki mondani a pontos típusát? Keri | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lapi | Adatlap | 128305 | 2010. június 3. 19:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Krisi ! Köszönöm szépen a linkeket ! Így most már minden megvan , ami kell a mekettépítéshez ! Méret, rajz , fotó sokat segítettél! üdv: Gábor | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Krisi | Adatlap | 128304 | 2010. június 3. 10:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ezek nagyon különleges repülőtéri ún. PALT autóbuszok voltak. Európában mások is kísérleteztek az ötlettel! Az Ikarus évszázados története című könyvben részletesen le van írva, hogy mik ezek kik ezek. (Szerencsére kettő is megmaradt ezekből a járművekből!) Véleményem szerint az Ikarus teljes története alatt ezek voltak a leginnovatívabb és előremutatóbb járművek! Az alábbi linkeken van pár információ! www.freeweb.hu/buszok/ik692695.htm www.iho.hu/index.php www.bpo804.fw.hu/Ikpalt.html | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lapi | Adatlap | 128301 | 2010. május 15. 21:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia ! köszi az ötletet, nem onnan találtam , "csukló" barátom küldte a képeket ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
att2 | Adatlap | 128300 | 2010. május 15. 21:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves Lapi! A képeket nézve, arra gondoltam talán a következő címet próbáld meg: www.iho.hu Ott pedig menj a városi közlekedés menűpontra, majd gumikeréken. Ha netán onnan szedted a képeket, akkor ott leirják a buszok tipusjelzését is. Csak ennyit tudok segíteni, ne haragudj! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lapi | Adatlap | 128299 | 2010. május 15. 20:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bubi777 | Adatlap | 128298 | 2010. május 12. 22:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sjoca69 | Adatlap | 128296 | 2010. április 25. 11:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ja besértődtél amiért lefikáztam a suzuki "makettedet"? Most is az a véleményem, hogy az egy vicc itt a makettinfón. Ha már felrakod valahová a munkádat, akkor szembe kell ám nézni a kritikákkal is. Látom mély nyomot hagyott benned. Tényleg azt hittem viccelsz mikor feltetted a képeket. |
<<< Vissza | Tovább >>> |