/ Fórumok / OFF-topikok /

Egyéb nem makett

Minden ami nem szorosan vett makettezés, mégis kapcsolódik valahogy...
A topikhoz csak bejelentkezett felhasználók tudnak hozzászólni. Kérem, jelentkezzen be itt!
  Tovább >>>
1.,2.,3.,4.,5.,6.,7.,8.,9.,10.,11.,12.,13.,14.,15.,16.
1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16.
Zoli 722559 tegnapelőtt 10:59
Válasz erre
Gyanús, de ez már az ő gondjuk, én velük kötöttem üzletet, teljesítsék a vállalt kötelezettségüket!
z
Gabusch 722558 tegnapelőtt 10:57
Válasz erre
Én kíváncsi lennék, hogy az eMag pl. ellenőrzi-e, hogy létező céggel áll-e kapcsolatban.

Ha nem, akkor pont ilyen szoftverkulcsok esetén simán lehet csinálni jó kis bizniszt, mert az eMagról azt hiszik, hogy megbízható. A "cég", ami esetleg be sincs jegyezve meg "elad" ezer darab akármit, aminek az árát persze beszedi, de maga az áru sosem érkezik meg. És két hét múlva nyomtalanul el is tűnik, hogy a "BestKeyPir" "KeyBestPir" néven futhasson tovább (Pir=Pirate).
Zoli 722529 tegnapelőtt 01:11
Válasz erre
Értem én, hogy a munkaerőn kell spórolni, nálunk is az a "legnagyobb" kaizen, de akkor is. Ha már a működést hátráltatja, az nagyobb gondot okoz, mint hasznot. Még nem nagyon találkoztam olyan céggel, amivel nem lehet telefonon kommunikálni. Szerintem az lenne a leggyorsabb, még úgy is, ha végig hallgatod a kötelező fasságokat. Levélnél napokba telik egy válasz, aminek a tartalma semmi és ugyanott vagy, mint a válasz előtt, aztán majd egyszer valamikor történni is fog valami, talán, de az se biztos. Szépúj okos világ, csak épp semmi se működik elsőre, mindenhol mindenért mindenkivel harcolni kell azért, ami alapból jár. Nagyon unom már...
z
slowmotion 722527 tegnapelőtt 00:51
Válasz erre
A telefon nem pálya, végigvárod a sort, majd amikor Te következnél, akkor bontja a vonalat.
Én télen írtam nekik, mert a rendelésem egy hétig nem mozdult a depóból, pár nap után válaszoltak, és azonnal indult a csomagom.

De azt meg kell hagyni, valóban nem akarnak kirúgni embereket, ezért ügyfélszolgálaton annyi embert foglalkoztathatnak, amennyi a gyengébb időszakban elviszi a boltot - viszont egy közepesen erős forgalmú napon már a feje tetejére áll az egész.
Zoli 722526 tegnapelőtt 00:39
Válasz erre
Jó kérdés, hogy egyáltalán tudom-e majd használni a kulcsot... Azóta kaptam többet is, mindenféle verziónál kipróbáltam, és egyik se működik. Remélem ez fog működni, ha egyszer elküldik...
z
Zoli 722525 tegnapelőtt 00:37
Válasz erre
Gondoltam a telefon lehet a leggyorsabb, de mivel automata bontja a vonalat, így a leglassabb, esélytelen...
A chat sem vitt sehova, mert olyan gondom volt, amire nem volt automatikus válaszuk, így mindig ugyanoda jutottam vissza, és nem volt türelmem tovább feleslegesen írogatni, inkább ment a levél. Viszont most majd egy hét elteltével jött egyik levelemre válasz egy ügyintézőtől, hogy már felvették a kapcsolatot a partnerükkel és válaszukig szíves türelmem kérik. Azt nem értem, ehhez miért kellett ennyi idő, ha a termék azonnal vihető? És még ki tudja, mikor kapnak választ a partnertől.
z
Gabusch 722508 2024. március 25. 20:26
Válasz erre
Én is vettem így kulcsot. Marha nagy mázlim volt, mert még el is fogadta a Win. Pár héttel később egy haveromnak is kellett volna, már a cég sem volt meg.
Nem emlékszem rá nyolc év távlatából, hogy eMag, vagy más rendelés volt.
téglatesó 722480 2024. március 25. 15:06
Válasz erre
Helló!

Nekem eddig egyszer volt az emaggal kapcsolatban reklamációs ügyem, de szerencsére "gyorsan" megoldódott. A reklamálós üzeneteimre csak automata válasz jött nekem is, ezért chaten próbáltam meg őket elérni, ott 1-2 bugyuta kérdés megválaszolása után élő embert "kapcsolt" nekem a rendszer, akivel meg tudtam beszélni a gondomat. Konkrétan egy vortex mixerem ment tönkre (még élt a garancia szerencsére). Az ügyintéző akkor ott rögtön nem tudta megoldani a problémámat, de utánajárt, és 1-2 napon belül jött a megoldás! Nem kellett visszaküldeni javításra stb., küldtek egy másik gépet ingyen bérmentve szóval jól jártam...
Neked is azt tanácsolom, a chaten próbáld felvenni velük a kapcsolatot, biztos gyorsabb mint a telefon.
Zoli 722470 2024. március 25. 12:11
Válasz erre
Ez is más "cégtől" volt, de az emag a forgalmazó, én tőlük rendeltem, saját fiókomból. És nem volt választás, csak előre fizetés és utólag elektronikus kézbesítés. Amúgy én is mindent utánvéttel kérek, kivéve a személyesen ismert makett forgalmazókat.
z
atika 722468 2024. március 25. 12:02
Válasz erre
Sajnos nem megoldás, de tapasztalat.

Az eMAG reklamáció nekem eddig gyorsan megoldódott. Volt már, hogy nem azt kaptam, amit rendeltem; visszaküldés ingyen, beérkezés és bevizsgálás után jött a pénz is vissza, egy hét volt a folyamat. A regisztrált fiókomból indítottam, "hivatalosan" visszaküldéssel.

Arra kell figyelni náluk, hogy amit nem az eMAG forgalmaz, azt nem szabad kifizetni előre. Más által forgalmazott árut csak utánvétellel szabad megvenni, mert sokszor kamu az ár vagy azon az áron nem lehet megvenni, amin fent van.

Attól tartok, a te esetedben most teljesen másról van szó.
Zoli 722466 2024. március 25. 11:49
Válasz erre
Sziasztok,

Egy emag rendelés reklamációja miatt kérnék segítséget olyanoktól, akik már megtapasztalták, hogy a pénz levonása után nem kaptak semmit. Csak egy szoftver licence a termék, elektronikus kézbesítéssel, a fizetést vissza is igazolták, majd küldtek még egy rakás más ajánlatot, amit megvetetnének velem, de terméket azóta sem... Telefonon nem elérhetők, a szokásos marketing után bontják a vonalat, a levelekre meg csak az automatikus válasz jön, hogy köszönik a megkeresést stb, de ne írjak több levelet mert csak még tovább tart azokat feldolgozni és még később kapok választ... Ezrével kapják a panaszáradatot, hogy egy hét alatt se tudnak válaszolni?... Akkor ez mindent is megmagyarázna...
Ha valaki már tapasztalt ilyet, kérem írja le, mi a megoldás, köszönöm! A fogyasztóvédelem és a rendőrség nekem az utolsó opció.
z
Johnie 713121 2023. szeptember 9. 10:21
Válasz erre
a visszaigazoló mail
a visszaigazoló...
2 perc múlva...
2 perc múlva

Azt hiszem jó topikba írok, annyi közös van a dologban, hogy makettet is szoktunk venni webáruházból.

Érdekes eset: Szóval egy egyszerű cipővásárlásról van szó, egy teljesen ismert magyar webáruházból, kiválasztva a méretet, színt megrendeltem egy terméket x összegért csomagpontra szállítással, jött is azonnal a visszaigazoló e-mail a részletekről és a fizetendő végösszegről.
Kb 2 perc sem telt el, visszatérve a weboldalra láttam ,hogy a termék 44%-ot drágult...
Arra is emlékszem, nem volt akcióban hírdetve a drágulás előtt.
Itt is megvan az a minimális árszórás a színvàlasztékok közt mint mondjuk egy porszívónál...nem értem minek, de ám legyen.
Na de ezt a 44%-os azonnali drágulást nem értem, azonnal történt, valami ársrófoló algoritmus van beépítve a weboldalba?

(Remélem makett webáruházas rendelésekor nem fogunk ilyennel találkozni)
Atis 706188 2023. március 5. 17:36
Válasz erre
Lakokocsi
Lakokocsi
Lakokocsi_2
Lakokocsi_2

Sziasztok.
Egy kis segítség kellene:

Tud-e valaki valamilyen infót erről a jószágról? Tipus / Név / Ne adj Isten technikai adatok..

Előre is köszi.
Gabusch 705410 2023. február 19. 01:31
Válasz erre
Ez így teljesen rendben is van, én sem szeretnék egy bevált helyett újat tanulni, amíg nem muszáj (középszerűségem oka: állítólag okos vagyok, de baromi lusta - utóbbit megerősíthetem ;) ).

Ami miatt mondanám, hogy ha van kb. 650 mega szabad helyed bárhol, nézd meg a LibreOffice-t, az az, hogy azzal biztosan nem lesz ilyen gondod - amennyiben az átjárás 100% a munkahelyi és otthoni állományok között. Ez természetesen a fájlformátumra és nem a használati élményre (avagy mire) vonatkozik.
Zoli 705392 2023. február 18. 12:34
Válasz erre
Veszek elemet, azon ne múljon, CR2032 van ebben is.
Az Office hivatalos, nem lopott, szóval megtartanám... Munkahelyen is rá vagyok szoktatva, muszáj használnom, így itthon is ezt használom, nekem bevált, de azért nem vagyok profi, semmi makró...
z
Gabusch 705390 2023. február 18. 11:41
Válasz erre
Ez a hiba igen nagy valószínűség szerint az elem miatt lesz. Ha jól emlékszem, nálam is így kezdődött, aztán a hiba napi szintűvé vált, azaz minden indításkor hülyült.
Ez viszont kihathat az Office működésére, kérdés, hogy ha a gép meg is javul egy elemcserétől, az Office-od visszaáll-e valaha az életben. 15 éve leszoktam róla, nem akartam lopkodni, nekem teljesen jó a LibreOffice is. Nem ez a fő csapásirány hála a jó istennek, mindig utáltam.

Célszerű, hogy ha megvan az alaplap doksija akár nyomtatva, akár ismert a típusa megkeresni online, mert a sok drót között sokkal könnyebb megtalálni. Általában CR2032, a legáltalánosabban elterjedt, bárhol kapható darab szokott lenni.

Mielőtt kínlódsz a telepítéssel, csak nézd meg a LibreOffice-t! Abban is van Excel, Calc néven fut. Ha felismeri az összes funkciót, amit használsz, akár működhet is. Én rászánnék egy órácskát, hátha. Lévén ingyenes, nem lesz többet ilyen gondod vele, ha bejön.

Én még a réges-régi munkahelyemen írtam egy olyan Delphi programot, ami az Excel füleiből csinált fájlokat és fordítva. Ez valamilyen interfészen keresztül piszkálta az Excelt (tehát nem a fájlba írt direkt, hanem az Excel megfelelő funkcióin keresztül dolgozott valahogy, de 20 év távlatából nem emlékszem már), a Libre/OpenOffice nem biztos, hogy tud ilyet, de azért lássuk be, ez egy elég extrém igény volt.
Zoli 705388 2023. február 18. 11:25
Válasz erre
Szia,

Ha makrót és az összes funkciót nem is, de elég sokat használom és szinte mindenhez kell az Excel. Szóval ebből telepítés lesz...
A Win11 nem volt muszáj, csak már kevés volt a hely a réginek, ezért vettem egy külön SSD-t neki, aztán arra már a 11-est tettük fel. Elvileg a gép kevés hozzá, gyakorlatilag simán fut rajta, nincs vízjel stb.
A gépen csak akkor kell BIOS-t állítani, ha elsőre nem indul el. Mostanában ez van. Valamikor napokig gond nélkül elindul, akkor nem kell BIOS. A hiba az SSD és a Win11 előtt egy nappal kezdődött, tehát nincs köze azokhoz.
z
Gabusch 705373 2023. február 17. 21:59
Válasz erre
Nem kell feltétlenül váltani. Addig legalábbis, amíg nem muszáj valamilyen okból kifolyólag. Bár ilyet hirtelen nem tudok kitalálni, simán benne van a pakliban, hogy a TPM nélkül egy rakás program nem fog elindulni.

Tegnap egyébként uszkve három órámba telt, amíg a frissítés után összeomlott Thunderbirdöm megjavítottam. Az sem kap további frissítéseket egy darabig, az fix.
atika 705368 2023. február 17. 19:45
Válasz erre
Igen, sajnos, azóta én is olvastam.
Menjenek oda, ahová gondolom...
A TPM modul miatt hisztizik állítólag, de szerintem itt valami más van a háttérben.
Nemhogy örülnének, hogy terjed és azokra a gépekre is örömmel telepítettük eddig, amire ők nem akarták. ...és jól megy, csak lehet nem szolgáltat elég információt vagy nem tudják szükség esetén átvenni az irányítást felettük. Sajnos itt már nincs conteo, csak a 6 hónap különbség. :)
Beteg világ ez, de nagyon...
Gabusch 705366 2023. február 17. 19:38
Válasz erre
Éppen az előbb olvastam egy cikket, hogy a MS rászállt ezekre a dolgokra és vízjelezi az asztalt.
Ez engem marhára nem érdekelne, csak tartok tőle, hogy mire ez nekem aktuális lenne, már eljutunk oda, hogy vízjel helyett kékhalál. :/

Egyelőre nem annyira fontos, jól elvagyok én a W10-zel, csak akkor kellene váltanom, ha megszűnik a W10 támogatása. Bár van néhány ismerősöm, akik simán használnak
mostanság is W7-et. Csak fogalmam sincs, mi az, ami a W11-nek ennyire fontos, de ha
esetleg valami olyan, amit elkezdenek kihasználni a programok, akkor meg leszek lőve.
atika 705364 2023. február 17. 18:18
Válasz erre
"Hadverhez (is) hülye vagyok, ez egy i5-4460, nem megfelelő a W11-hez."

Hivatalosan nem, de gyakorlatilag igen - pl. a Rufus-szal kell telepítőt csinálni és akkor fel lehet rakni. Tapasztalatból mondom, hogy nem fut rosszabbul, mint a Win10, ezeken a 4. generációs Intel gépeken. (8GB RAM és SSD van mindben és csak i3-4130 - 14 db PC alapján.)
Gabusch 705361 2023. február 17. 17:19
Válasz erre
Ha a gép működik ÉS nem hasznbálod ki a Word/Excel kismillió, átlagember számára általában nem használt funkcióját (például nem makrózól, különösképpen nem programozod), akkor én feltennék egy Libre Office portable verziót (hanem jön be, akkor simán törlöd a könyvtárat és kész). A pofája ugyan a régi MS office-ra hajaz (amit én jobban is kedvelek), de elég sokat tud. Én is azt használom, bár alapvetően nekem azzal nincs sok dolgom már hála istennek.

Természetesen, ha munkához kell, akkor storno.

AZ alaplapi gombelem kimerülésének az én alaplapomon az volt a jele, hogy úgy kb. 8 év után elkezdett nyígni, hogy minden indításkor be kell állítani a BIOS-t. Kicseréltem (CR2032), azóta megy ismét. Remélem, még sokáig.

Hadverhez (is) hülye vagyok, ez egy i5-4460, nem megfelelő a W11-hez. Mondjuk annyira nem is cserélnék, amíg nem muszáj, de az alaplapba (nem tudom konkrétan, valami Asrock) ki lehet cserélni csak a procit, ha muszáj lenne oprendszert váltani?
Zoli 705350 2023. február 17. 13:27
Válasz erre
Nem biztos...
Amúgy nagyjából ugyanez, Z87-Pro, i5-4670K, 1x8GB, Win11 stb...
z
atika 705346 2023. február 17. 12:09
Válasz erre
Nem is kell, ha nincs hardver hiba.
Én is ilyen gépről írok most is. H81, i5-4440, 2×4GB, 500GB SSD, Windows 11, Office 2016. Két kijelző: 1680×1050 és egy FullHD.
Hibátlan.
Zoli 705345 2023. február 17. 12:01
Válasz erre
Tizenéves gép, de eddig nagyon megbízható volt, sajnálom lecserélni. Igen, LGA1150.
z
atika 705344 2023. február 17. 11:52
Válasz erre
Szomorúan hallom; ennek a gépnek a nyaka véres.
Bármi lehet a baja, ha jól emlékszem; egy régebbi, LGA1150-es gép?

Egy tipp, bár szerintem ez volt már: az alaplapi gombelem, ha merül, akkor a "legszemetebb" hibákat produkálja.
Zoli 705341 2023. február 17. 11:05
Válasz erre
A javítást próbáltam, nincs változás. Alaphelyzetbe állítást nem merem, mert adatvesztéssel jár... Másrészt a következő indulás is kérdéses, mert továbbra se tud mindig elindulni a gép, néha két napig semmi, aztán mintha mise történt volna, normálisan működik.
z
atika 705340 2023. február 17. 10:52
Válasz erre
...és kipróbáltad legalább? Hinni nem elég, főleg, ha PC-ről van szó! Ezt közel 30 éves PC üzemeltető, építő, karbantartó, felhasználói tapasztalatból mondom. :)

Egyébként újratelepítés előtt javaslom a Javítás opciót!
warbirds 705339 2023. február 17. 10:29
Válasz erre
Zoli 705337 2023. február 17. 09:41
Válasz erre
Igen, a tünetek ezek, de nem ez az ok. Szerintem újra telepítés lesz ebből...
z
warbirds 705336 2023. február 17. 09:33
Válasz erre
Hmmm... Pedig hasonló "tüneteket" írtál, mint amit a Microsoft is megad a lejárt/letiltott Office265 fiüók esetén:
learn.microsoft.com/hu-HU/microsoft-365/commerce/subscriptions/what-if-my-subscription-expires

"Az Office-alkalmazások végül csak olvasható, csökkentett funkcionalitású üzemmódba váltanak, és nem licencelt termékértesítéseket jelenítenek meg."
Zoli 705335 2023. február 17. 09:21
Válasz erre
Sziasztok,

Köszi az ötleteket!
Warbirds, nem előfizetéses a program.
Atika, nem hinném, hogy ez az ok, új dokumentumot se enged nyitni, semmit, csak a meglévőket lehet megnézni, de semmi szerkesztés...
z
warbirds 705334 2023. február 17. 07:12
Válasz erre
Nem járt le az Office365 előfizetés?
atika 705320 2023. február 16. 15:55
Válasz erre
... azaz: ha törlöd - vagy biztonság kedvéért először átnevezed - akkor automatikusan létrehozza a következő induláskor, és a probléma megoldva. Persze, csak akkor, ha ez volt az oka.
atika 705318 2023. február 16. 15:21
Válasz erre
Könnyen lehet, hogy normal.dotm hiba.
Leírás: support.microsoft.com/hu-hu/office/a-norm%C3%A1l-sablon-normal-dotm-m%C3%B3dos%C3%ADt%C3%A1sa-06de294b-d216-47f6-ab77-ccb5166f98ea

A lényeg:
"Megjegyzés: A Normal.dotm átnevezése, sérülése vagy áthelyezése esetén a Word a legközelebbi indításakor automatikusan létrehoz egy új (az eredeti alapértelmezett beállításokat használó) verziót. Az új verzió nem tartalmazza az átnevezett vagy áthelyezett verzióban végzett testreszabások egyikét sem."
pmheros 705317 2023. február 16. 13:41
Válasz erre
Üdv!

Nem tudom a megoldást a konkrét problémára.
Átmeneti megoldásként rakj fel a gépedre egy ingyenes LibreOffice programot.

Üdv.: pmheros
Zoli 705315 2023. február 16. 10:42
Válasz erre
Sziasztok,

Elnézést, hogy megint ilyen hüjeségekkel zavarom a társaságot, de sajnos segítségre van szükségem, mert az Office programok sztrájkolnak, semmilyen dokumentumot nem tudok módosítani, illetve újat se nyitni, gyakorlatilag minden letiltódott..., és ez elég nagy problémát jelent nekem. Win11 alatt fut Microsoft 365 néven, és semmi olyan beállítást nem találok, ami ismét engedélyezné a szokásos tevékenységeket. Volt tegnap egy Windows frissítés, esetleg az okozta, vagy én tiltottam le véletlen valami billentyű paranccsal? Aki tud segíteni, kérem tegye meg, köszönöm!
z
Gabusch 682916 2021. március 7. 20:35
Válasz erre
Uraim - és legfőképpen Hölgyeim!

Mondjuk, hogy "modellezés" témakör. :)

Kérdezném, hogy az alábbi linken látható mini mosógépekhez hasonlóakról van-e valakinek esetleg tapasztalata. Kempingezéshez, nyaralóban, esetleg kollégiumban használatosak.

www.argep.hu/main.aspx

Bár makett-árban vannak, de tök feleslegesen nem venném meg. Elsősorban az érdekel, hogy a centrifuga mondjuk némiképp kinyomkodott ruhák esetében mennyire bírja kicsapni a vizet. Kempingezéshez kéne ugyanis, ott meg rosszabb idő esetén nincs túl sok hely teregetni úgy, hogy ne vizezzen mindent össze, ha nagyon csöpög (tudom, rendkívül optimista vagyok, hogy valaha még lesz ilyen lehetőség).

Amennyire utána tudtam nézni, a külön centrisek talán elfogadható hatásfokkal működnek (csak sajnos, elég nagyok is ezért), amiben a tárcsára kell tenni egy külön dobot hozzá, azok meg nagyon nem. De hátha van olyan típus, vagy eljárás, amivel még az is elfogadható teljesítményt nyújt.

Köszönöm.
intir 650348 2018. október 25. 18:57
Válasz erre
Sziasztok!

Híres/ismert történelmi személyek rajzolását vállalom - szénnel, illetve különböző haditechnikai eszközök elkészítését, ugyanezen technikával. Ha valakit érdekel, keressen bátran és megbeszéljük a részleteket.

interruder@gmail.com
Daala 646735 2018. július 8. 13:24
Válasz erre
36742229_119229125658734_5396315164028960768_n
36742229_11922912565...

Sziasztok,
Makettezésen kívüli dologban kérném Szolnoki makettezőtársaim segítségét!
Egy külföldi barátom tegnap (07.07.) Szolnokon, a Kosutth-téren elvesztette a pénztárcáját és személyes iratait (útlevél, jogsi, stb.). Ezek nagyon fontosak számára, másnak viszont használhatatlanok. Arra kérem a becsületes megtalálót, hogy keresse Daria Druganovát a szolnoki Semiramis Hotelben.
Dasa nevében is köszönöm!
Daala
Kamovos 642648 2018. április 3. 20:31
Válasz erre
Frank Fazekas Jr
Frank Fazekas Jr

B. Stenge Csaba hadtörténész munkái

2018. március 28-án temették el katonai tiszteletadással az Arlingtoni Nemzeti Temetőben Frank Fazekas Jr.-t. A magyar származású amerikai vadászpilóta főhadnagyként, 1944. május 27-én halt hősi halált, amikor P-47D típusú vadászgépét Dunkerque-től délre, Buysscheure mellett lelőtte a német légvédelmi tüzérség (csapatteste a 36th FG/22nd FS volt). A pilóta földi maradványai évtizedekig a mezőgazdasági területen fekvő becsapódási kráterben nyugodtak elfeledve, míg 2016-ban egy 1944. május 29-én készült brit felderítő légi felvételen nem azonosították a világosan látható becsapódási krátert. Ennek nyomán került sor a helyszín beazonosítására és a ronccsal együtt a pilóta földi maradványainak megtalálására. Néhány további információ Fazekasról elérhető itt:

www.americanairmuseum.com/person/243726
Némo 616579 2016. október 21. 08:59
Válasz erre
Ezzel én is szembesültem. Október 1-től került bevezetésre, és tartott egészen tegnapig (okt.20.) mert visszavonták az egészet.(már nem első ízben...)
novarock 616514 2016. október 19. 15:55
Válasz erre
"Hamarosan már csak az lehet levél, ami tényleg befér a postaládába"

divany.hu/shopaholic/2016/10/18/csak_az_lehet_level_ami_befer_a_postaladaba/
lesli 577226 2015. január 27. 17:05
Válasz erre
Kamovos 577176 2015. január 26. 20:06
Válasz erre
Miggyuri 552144 2014. január 26. 18:33
Válasz erre
Van ott nem Winnetou is. Gojko Mitic a Nagy Medve fiaiból és a Sólyom nyomában-ból.
Zsolti1537 552139 2014. január 26. 18:12
Válasz erre
DSC01268
DSC01268

Sziasztok!

Vannak nekem ilyen Winnetou filmek jeleneteit ábrázoló képeim. Azt szeretném kérdezni ezeknek lehet-e valamilyen mértékű értéke? Esetleg van honlap ami ezekkel a dolgokkal foglalkozik?
Zoli 549270 2013. december 30. 17:45
Válasz erre
rip akeem!

z
nemakárki 546680 2013. november 25. 21:33
Válasz erre
Sziasztok!

Ha véletlenül valaki megválna a David Attenborough féle "Az élő bolygó" c. DVD-jétől, az kérem jelezze. Ha valaki tudja esetleg a fellelési helyét Ő se tartsa titokban..

Előre is köszönöm a segítséget.

Laci
nemakárki 546350 2013. november 20. 18:24
Válasz erre
Sziasztok!

Mi nem használtuk/juk ki a sokoldalú tudását, ezért is fájó szívvel, de megválnánk, megkímélt állapotban levő Lexmark pro205 multifunkciós nyomtatónktól, 2010-ben vettük,annak idején garancia kiterjesztés is történt rá. Ez 2015 - talán augusztusig - érvényes.

Irányár: 13,500.- alkudni most is lehet és érdemes is.:)

Laci
  Tovább >>>
1.,2.,3.,4.,5.,6.,7.,8.,9.,10.,11.,12.,13.,14.,15.,16.
1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16.