/ Fórumok /

Boltok

Makett- és modellb<ok kis hazánkban, és a nagyvilágban
A topikhoz csak bejelentkezett felhasználók tudnak hozzászólni. Kérem, jelentkezzen be itt!
<<< Vissza Tovább >>>
1.,2.,3.,4.,5.,6.,7.,8.,9.,10.,11.,12.,13.,14.,15.,16.,17.,18.,19.,20.,
1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.,
21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31., 32., 33., 34., 35., 36., 37., 38., 39., 40.,
41., 42., 43., 44., 45., 46., 47., 48., 49., 50., 51., 52., 53., 54., 55., 56., 57., 58., 59., 60.,
61., 62., 63., 64., 65., 66.
Bazsi 94416 2006. július 29. 13:12
Válasz erre
Hello Karlos511!
Nálam tudsz venni...
Ha tetszik valami az oldalról, személyesen átveheted... :)
www.papirmakett.hu/index.html
Vizes 94415 2006. július 29. 13:11
Válasz erre
Rendben. Igazad van hibáztam jó.

Csak:
"1.Nem használok álnevet,mert hozzátok is így vagyok regisztrálva"

Rövidnév Musu
E-mail caocao@vipmail.hu
Honlap
Szint Vásárló
Nyelv
Aktív

Ennyi erővel te lehetnél a Bill Clinton is. Mi ez ha nem álnév. Ha valaki nem vállalja fel azt, hogy kicsoda?

"És elnézést kérek minden fórumozótól,hogy ezzel őket fárasztottuk őket."
Nem tőlök kéne elnézést kérni hanem tőlem amiért lebunkóztál mert te :
("látszott,hogy neked ez nem tetszik..." )így gondoltad.

Ezt persze gyorsan meg kellett írnod mindenkinek.

Milyen érdekes,hogy olyan beírást még nem láttam a neten amikor az eladók panaszkodnak a bunkó vásárlókra.

Pl :
Ma bent járt nálunk K.Béla ( kitalált név) nagyon bunkó volt ne álljatok vele szóba mert mindenkit lehúz.( Járassuk le mert úgy gondoljuk)

Ennyi.Mégegyszer bocsánat igazad volt az árral kapcsolatban. De úgy látom itt bárkit le lehet bunkózni minden következmény nélkül.
Musu 94414 2006. július 29. 12:25
Válasz erre
OK,legyen neked igazad én vagyok a bunkó és nem te...részemről annyira érdektelen már a dolog,hogy nagyon válaszolni sem akartam.De!
1.Nem használok álnevet,mert hozzátok is így vagyok regisztrálva
2.Amit tapasztaltam nem csak én fogtam fel így,mivel nem egyedül voltam...
3."félretettem neked két másik ardenneki King Tigert hátha fel tudod használni..persze bunkóságból. ÁÁÁ "...és ez is drágább kb 3 ezerrel". Mert volt benne két készlet figura. Döbbenet nem ( 1 készlet dragon figura 2240.- tól kapható) Még így is ár alatt volt." Erre csak annyit: amit én rendeltem abban is figura készlet volt csak nem az ejtőernyősök...
És félretetted a Tamiya készletet is amiben csak egy motoros van,de nincs alu lövegcső stb...
4.Továbbra is tartom,hogy emailban kellett volna értesítenetek,hogy te barom ez drágább,kell??Vagy arrol,hogy nincs amit kértél de van két másik készlet,jó lesz?
De nem,kaptam egy mailt amiben az volt,hogy megjött a Tiger.De nem írtad,hogy nem az amit én kértem...Sőt telefonon is odaszóltam,de akkor sem mondtad,hogy drágább a cucc pedig a figurák már ott voltak...
5.Mikor jeleztem,hogy nekem ezek a tigrisek nem kellenek mert nem ezt rendeltem,látszott,hogy neked ez nem tetszik...
És mikor a figurák árait szóvá tettem,akkor jöttél valami rendszergazdával meg az euroval,ami nem is lett volna gond ha értesítesz róla,de így simán (jogszabályok alapján) a rendelési áron hozhattam volna el.De ezt nem tettem mert nem annyira az a pár száz forint érdekelt hanem a hozzáállásod...

Na erröl ennyit,részemről befejeztem.Ez a fórum nem erre való.
u.i.:Én szégyelem magam,hogy ilyen "bunkó" módon,"hátulról" adtam hangot a véleményemnek.És elnézést kérek minden fórumozótól,hogy ezzel őket fárasztottuk őket.
Vizes 94413 2006. július 29. 10:53
Válasz erre
Musu!

Én lennék az a "bunkó" eladó a Replicából. Némileg megdöbbentet a hír amiért bunkónak nevezel mert nem voltam és nem szokásom annak lenni. Egyenes embernek érzem magam és felvállalom a hibáimat is, nem beszélve arról, hogy a véleményemet nyiltam kimondom és nem írogatok mindenféle honlapokra bemocskolva másokat "álnéven".

1. Bevett szokás nálunk, hogy ha postázásra kerül a sor mindenképpen értesítjük a vásárlót az esetleges árváltozásokról. Amennyiben így is érdekli a termék, válaszol és küdjük. (Bárkit megkérdezhetsz akik postán rendeltek tőlünk )Nálad nem ez az eset állt fent mert te a megrendelésedben személyes átvételt jelöltél meg, tehát itt helyben el tudod dönteni. Beismerem hibáztam, hogy nem tájékoztattalak egyből az ár változásáról, de magam is csak az átadáskor szembesültem vele.

2. A keresett termék ( úgy emlékszem King Tiger )a rendelés időpontjában nem volt készleten, de mi félretettünk neked több mint egy hétre két másik makettet ( King Tiger) amit nem volt kötelező megvenned, de ha jössz hátha valamelyik érdekel és tudj válogatni. ( Kiemelném ezeket a maketteket addig lehet, hogy el tudtuk volna adni) úgy látom ez is BUNKÓSÁG volt részünkről.

3. Lehet, hogy ezzel kellett volna kezdenem a listát, de elmondtam neked, hogy a rendszergazda, aki a honlapra fel tudja vinni a változásokat eltünt és az ő belépő kódja nélkül nem tudjuk a honlapot frissíteni. ELMONDTAM ÉS NEM MENTEM ÁT BUNKÓBA.
Sajnos mint te is nyilvánvalóan tudod az euro 250-forintról 280 forintra változott. A külföldi beszerzésű termékek ára egyértelműen emelkedett a Dragon pedig nem magyar gyártó ha jól tudom. A honlapra csak a következő szöveg van feltüntetve :
A fentlévő termékek egyelőre nem fedik a készletet, kérjük egyeztessen munkatársainkkal! Amikor ez a szöveg felkerült akkor még volt rendszergazda tehát tudtuk az új termékeket felvinni jó árral. Ezt is elmondtam.

4. Idézet:"A vége az lett elhoztam YZ-t (drágábban,mert nem volt kedvem vitázni..)Az XY pótlékokat meg otthagytam a "kedves" antipatikus úriembernek..." Úgy emlékszem senki nem erőltette rád a makettet, sőt elmentél, hogy még átgondolod...( én pedig félretettem neked amíg eldöntöd ( persze bunkóságból) Később visszajöttél és megvásároltad a makettet.

Így emlékszem a történetre.

Ha bunkó lettem volna:

- Nem teszem félre neked a másik két makettet egy hétig.

"...amire nekem kellett nem is jók.(nem véletlenül rendel az ember készletszám alapján)" Bocsánat, hogy nem tudtam mire kell neked a makett nem vagyok Nostredamus. Annyit tudtam, hogy ardenneki King Tiger és én félretettem neked két másik ardenneki King Tigert hátha fel tudod használni..persze bunkóságból. ÁÁÁ "...és ez is drágább kb 3 ezerrel". Mert volt benne két készlet figura. Döbbenet nem ( 1 készlet dragon figura 2240.- tól kapható) Még így is ár alatt volt.

- Nem megyek el csak a te makettedért másnap reggel 8-ra potyára a nagykerbe ( A munkaidőt 10:00-fizetik) hanem azt mondom, hogy nincs és nem próbálom meg minnél hamarabb beszerezni vagy : 2-3 hét múlva jön árú...

- Nem teszem félre amíg elmész átgondolni a dolgot hanem kiverem a balhét, hogy vedd meg hamár ennyi idejig félretettük.

Tettem ilyeneket NEM. Akkor,hogy jösz te ahhoz, hogy lefikázz itt ország világ elött. Amit te csinálsz itt hátulról az a bunkóság. Jópárszor elnézést kértem tőled az árak miatt amiről én tehetek a legkevesebbet,és szégyellem is magam amiért így történt. De a Bunkózást nem érdemeltem meg.

Tisztelettel Janik Zsolt
hellodebil 94412 2006. július 29. 09:28
Válasz erre
Hy!
Téved aki azth iszi h pesten olyan rózsás a helyzet... én szánalmasnak mondanám inkább. Sehol semmi ritkaság, kb egy évvel ezelőtt rendeltem a Fabulis-on egy Trumpeter gyártmánynak feltűntetett 1:350-es Missourit, fél év után kaptam kb meg, és ami később derült ki számomra (évek óta nem maketteztem, akkor még Trumpeternek se hire se hamva) nem is Trumpeter gyártmány! Vmi gagyi dolgot adtak el nekem, katasztrófális minőségben, ha meglenne a blokkom, reklamáltam volna. Jah és mikor nemrég megakartam rendelni a Musashit vagy Yamatot, emlitette a nő h rég megrendelte egy tag, ha neki nem kell én megvehetem. 21-ért hirdették akkor! Nos nemrég érkezett a telefon, hogy megjött, mondom igen de én közben neten megrendeltem - 6 nap alatt megérkezett Hong Kongból, kb 16-ba volt - és a nőnek még volt mersze engem letolni h miért nem mondtam le a rendelést! Köpni nyelni nem
tudtam, a stilusuk - BUNKÓ - lassuak, 25-ért kinálták, ennyit a Fabulisról!
Megamodell, a Thököly úton a srác nagyon segitőkész, ajánlom Mindenki figyelmébe! Ennyire korrekt és kedves eladót rég láttam!
Ugyanakkor - ez a vállalkozást működtető hibája lehet - ők sem tudják beszerezni a fent emlitett Tamiya termékeket, csak hosszabb várakozás után, szintén méregdrágán.
Összességében én Mr. Chef segitségével a Hobbyeasy-től rendeltem az 1:350-es Tamiya Musashit, mellé még különböző Tamyia maszkolószalagokat (ami szintén hiánycikk nálunk) filléres áron, és 19000 Ft-ból kijöttem, nagyon gyorsan megkaptam az árut, a feltűntetett minimális szállitási idő előtt!
pilotka 94411 2006. július 29. 07:06
Válasz erre
Folyamatosan bővül az áruház!

pilotka.myip.hu/aruhaz/
ChevyG 94410 2006. július 28. 07:53
Válasz erre
nem rossz, +fav! vannak elképesztő olcsó cuccaik (pl Sunderland 1/72 airfix itt 2800ft, modellpostán 6600:S)

igazából az a szerencse, hogy h van netes rendelés, ha az se lenne rossz belegondolni is.

igazábol az hiányzik, hogy nézelődhessek, belelehessen kukkantani a dobozba, stb.
Kalóz 94409 2006. július 28. 07:33
Válasz erre
gordon24!

Igazad van, amit írsz, de hogy egy jó hír is legyen: úgy látszik, itt, Észak-magyarországon jobb az ellátás. Nyíregyházán és Miskolcon is elég jó makettellátásról lehet beszélni, több helyen és elég széles választékban kaphatók makettek.
És netes rendeléshez egy link:

www.alfamakett.shp.hu/hpc/ws_member_2g.php

Beszéltem a tulaj fiával, nyugodtan merem ajánlani, korrekt és az árai is elég jók.

Kalóz
ChevyG 94408 2006. július 27. 23:33
Válasz erre
köszi! én bajai vok és itt csak a tecsoba van makett (1db amt auto:-O)
karlos511 94407 2006. július 27. 21:46
Válasz erre
Szija ChevyG

Sajnos már nagyon régóta nincsen semmilyen makett bolt szexárdon, az amit én ismertem az olyan 96-97 körül megszűnt, bár volt egy vasmodellezős bolt, de az vagy elköltözött, vagy megszűnt, kb fél éve...

Szóval ha makettet akarsz venni, azt legközelebb Pécsen az árkádban, vagy a régió játéknagykereskedésben vehetsz, Humbrol festékek viszonylag széles választékát meg a plázában találsz... vagy marad az internyetes rendelgetés...
ChevyG 94406 2006. július 27. 21:01
Válasz erre
Szekszárdon van valami makett bolt?
Kalóz 94405 2006. július 9. 17:37
Válasz erre
Musu!

Tudom, nem vígasz, de teljesen igazad volt, hogy a feltüntetett áron kérted (sőt postai utánvétel esetén ez ok a visszaküldésre).
Ezen kívül, ha egy árun több ár is fel van tüntetve, a bolt a legalacsonyabbat köteles felszámolni. Ezt törvény írja elő, és be nem tartása külön csemege a felügyeletek számára. És sokszor komolyan is veszik ezeket az előírásokat. Annyira, hogy ha egy bolt kiírja, hogy 50% leértékelés, akkor minden, a boltban lévő árut 50%-os áron kell adjanak! Ellenkező esetben komoly büntetésre számíthat a tulaj.
Természetesen nem az adott bolt ellen akarok reklámot csinálni (mindössze egyszer voltam ott, és akkor sem vettem semmit, csak körülnéztem), de hasonló esetben jó, ha tisztában van mindenki a jogaival, nehogy többezer forint kifizetésére kötelezzék - jogtalanul.

Üdv: Kalóz
MattHeafy 94403 2006. július 9. 15:49
Válasz erre
nekem is kb 300 volt a különbség, de nekem szóltak mélben!de ez akkor is kicseszés...
MattHeafy 94402 2006. július 9. 15:36
Válasz erre
Musu!Én is rendeltem már tőlük neten és nekem ki is küldték, bár nekem is többe került mint ami ki volt írva!!!
Musu 94401 2006. július 9. 14:45
Válasz erre
Hello
Sajnos rossz tapasztalatom volt az egyik "neves" makettbolttal.Rendeltem két készletet xy-8990,- és yz-1990,- személyes átvétellel.Meg is jött a visszaigazolás,az egyik van raktáron a másikat beszerzik...Jön egy újabb mail,amit kértem nincs meg de van egy hasonló! ezt elteszik nekem (közbeszúrom árakat egyik mailbe sem írtak...a hasonló készlet 4 ezerrel drágább,ezt más cégek honlapjáró kellet kiderítenem.Ja és nem is annyira hasonló)Megint jön egy mail..rafináltan azt írják szereztek xy készletet (itt én voltam a hülye,mielött bemegyek odaszólhattam volna:ez a 0001-es xy készlet? Mert nem az volt...és ez is drágább kb 3 ezerrel)
Na be is mentem a híres írónkról elnevezett kör alakú térre a boltba...Jött is a meglepi! YZ készlet van (az amit kértem) DE! nem 1990,-mint a honlapon hanem 2290,-(Itt nem a különbség ami annyira zavar hanem az eljárás...ha postai úton kérem csak átvételnél tudom meg a különbséget?Mert még a visszaigazoláson is a régi ár szerepelt!!!)Próbáltam rávezetni,hogy kötelessége lenne azon az áron adni ami a honlapon illetve a visszaigazolásomon szerepel...de nem hatotta meg az eladót,sőt átment bunkóba...Ezek után elém tesz két készletet ami tényleg csak hasonló amit én rendeltem XY-ként,drágábbak is nem kevéssel...amire nekem kellett nem is jók.(nem véletlenül rendel az ember készletszám alapján)
A vége az lett elhoztam YZ-t (drágábban,mert nem volt kedvem vitázni..)Az XY pótlékokat meg otthagytam a "kedves" antipatikus úriembernek...

Lehet,hogy csak én fogtam ki egy rosszabb időszakot a boltnál ezért nem mondom,hogy kerüljétek...de az árakat amiket a honlapjukon feltüntetnek ne vegyétek 100%-nak.
(és mivel ez semmiféle módon nincs jelezve azokon az árakon kéne hogy adják a termékeket...de nem.)
Ez a kis kaland nem jöhetett volna létre a Replica nélkül.
újonc 94400 2006. július 3. 18:48
Válasz erre
Üdv Mindenkinek!
Éredeklődnék,hogy a szolnoki Sütő utcai makett boltról vki nem tud vmit!
Nem találtam sehol!
Elköltözött vay megszünt?Szolnokon lehet másik makett boltott találni?

A SEGÍTSÉGETEKET KÖSZÖNÖM!!!

üDV: újonc
minas 94399 2006. június 24. 23:13
Válasz erre
Kösz.
A Fabulis egy cseppet "erős". Akkor már inkább a Lucky-tól rendelek Hasegawákat.
A Modell@Hobby az már barátibb.
Kalóz 94398 2006. június 24. 22:38
Válasz erre
Nincs mit!
Egy régebbi letöltés, néhány adat már biztos változott. Pl. a VPP immár Keleti Blokk néven fut, ezt csak a küldés után vettem észre.
flamerPUG 94397 2006. június 24. 21:56
Válasz erre
wooow :DDD
nagyon nagyon sokat segitettél és ezer köszönet!!!
Kalóz 94396 2006. június 24. 19:24
Válasz erre
MakettboltokListaMod.doc méret: 168 KB
Flamer!

csak itt, csak most, csak neked! (meg akit érdekel)
tray 94395 2006. június 24. 14:13
Válasz erre
A Fabulisban is láttam pár Hasegawát, neten is fent van a listájuk.
Zoli 94394 2006. június 24. 11:20
Válasz erre
Az Academy-t a Fabulis és Model & Hobby importálja, ha jól tudom, a Hasegawa-t senki. A Replica szokott nagyritkán behozni néhány darabot, esetleg rendelni is lehet tőlük, érdeklődj náluk!
z
minas 94393 2006. június 24. 11:03
Válasz erre
Tudja valaki, hogy az Academy, vagy a Hasegawa maketteket ki importálja nálunk? (nagyker érdekel)
flamerPUG 94392 2006. június 20. 23:36
Válasz erre
akkor mindenkit érdekelne minden !! :)
az a baj hogy a régi makettinfon megvoltak a boltok cimei meg telefon is, de it sajna még nincsen :(
minas 94391 2006. június 20. 21:51
Válasz erre
flamerPUG-ot kiegészítve: továbbá érdekelne Mr. Mark Softer is.
MrChef 94390 2006. június 20. 13:59
Válasz erre
Na, az nekem is kéne, mert Gunze festékekből egy kicsit feltankolok.
flamerPUG 94389 2006. június 20. 13:45
Válasz erre
Üdv!
kéne egy kis segitség:
Budapesten szerenék valami olyan boltot találni ahol lehetne kapni ezt a bizonyos Gunze Mr.Retardert. Hol lehet kapni és menyibe kerül?
Esetleg valami elérhetöség is jol jönne,cim,telefonszám vagy valami hasonlo :)
Elöre is köszi
Miggyuri 94388 2006. május 17. 17:10
Válasz erre
OLFA cuccok vannak Kőszegen is a Várkerületben, a "Kulacs"-csal szemben.
Miggyuri
tégé 94387 2006. május 17. 10:00
Válasz erre
Sziasztok!
Tudtok-e az alábbi helyeken Horvátországban valahol makettboltot? Pula, Opatija, Rijeka, Crikvenica, Novi Vinodolski.
tégé
DaimondDogg 94386 2006. május 12. 16:55
Válasz erre
Üdv!

Valaki tud Szolnokon vagy Cegléden makettboltot?
atya2001 94385 2006. május 12. 16:41
Válasz erre
Hali
Ha esetleg valakinek szüksége lenne OLFA termékekre, Nyíregyháza közelében. Az Origo Modell bolt elkezdte forgalmazni őket, rendelésre mindent meghoznak, de a boltban is van elég sok dolog.
Origo Modell Nyíregyháza
Nyíregyháza, Egyház utca 11.

Nyitvatartás:
H-P- 8:30-17:30
Szo- 9:00-13:00
Tel: 06 (42)-789-422

csaio
atya
papgyuri 94384 2006. április 8. 20:42
Válasz erre
Sziasztok!
Ha valakit érdekel, a Homo-kit (gipsz alapú) 1:35-ös, 1:72-es kisdiorámáit, dioráma kiegészítőit árusítja a fehérvári Tomcat játékbolt az Alba Plázában szinte félárért!(390,-,590,-ft/db)Nagyon jó vétel!
Üdvözlettel:
papgyuri
Sirdaniel 94383 2006. április 8. 11:28
Válasz erre
Köszönöm mindenkinek a segítséget,és elvileg találtam egy helyet itt Mo.-on,ahol lehet venni,asszem a Sasban.Felhívom őket,mert háthogyha van nekik.

Dani
lucky 94382 2006. április 8. 09:56
Válasz erre
Akos 94381 2006. április 7. 21:30
Válasz erre
A győri Mega Modellben biztosan nincs.
Sirdaniel 94380 2006. április 7. 21:30
Válasz erre
Ezt is megnéztem,és itt sincsen!!!

Daniel
George_mester 94379 2006. április 7. 20:19
Válasz erre
Sirdaniel 94378 2006. április 7. 20:04
Válasz erre
Megnéztem ezeket az oldalakat,de egyetlen makettet sem találtam.

Dani
index 94377 2006. április 7. 19:43
Válasz erre
George_mester 94376 2006. április 7. 19:34
Válasz erre
http://www.deakmodellsport.hu/
Kisrozi 94375 2006. április 7. 19:09
Válasz erre
Ho-Ki Modell, 1073 Erzsébet krt. 51. 06 1 351 23 35
én ismerem őket korrekt társaság, jó árakkal.Volt már hogy lebeszéltem velük valamit telefonon, kedvesem küldtem érte , és lám azt kaptam amit akartam.(ezt sajnos néhány ellenpélda teszi csak érdekessé,sajna nekem akad ilyen.)Nem néznek le,ha nem értesz valamit,vagy válogatsz órákig..:-)
Sirdaniel 94374 2006. április 7. 18:44
Válasz erre
Szisztok!
Nem tudjátok,h lehet-e a Megamodellben Mig termékeket kapni?

Daniel
Atis 94373 2006. április 5. 19:44
Válasz erre
SzaTi

198...
SzaTi 94372 2006. április 5. 19:21
Válasz erre
Sziasztok!

Hétvégén a MOJAHO-n kaptam egy kiállítótól az alábbi budapesti modell boltok címeit. Sajnos telefonszámokat nem tudtak mellékelni, és ezért hozzátok fordulok segítségért a telefonszámok ügyében. Ha valaki tudja a számokat, kérem, írja meg!

Modell Kit 1001 Kft, 1092 Erkel u. 6.
Ho-Ki Modell, 1073 Erzsébet krt. 51.
Deák Modell Sport, 1084 Német u. 10.

SzaTi
kocka 94371 2006. február 24. 20:20
Válasz erre
Huu ez jó itt én is voltam! A közelben sörözgettünk.:-)
Fantom 94370 2006. február 24. 18:15
Válasz erre
pilotka
Köszi a segitséget!
Üdv Fantom
pilotka 94369 2006. február 24. 13:28
Válasz erre
Hrnciarska ulica.jpg méret: 222.6 KB
Hrnciarska bej?rat.jpg méret: 264.7 KB
Fantom!
nézz be a Boltok topicba, ott keresd a szlovák címeket! A Hrnciarska u.-i az ok, nem is nehéz megtalálni, a székesegyház sarkán befordulsz jobbra, a fotón látszik is visszanézve a torony. Hrnciarska pedig a 2. utca balra, a bolt pedig egy lakóház I. emeletén van, ódon falépcső visz fel, utcán tábla. Másik fotó: mélyen bent az utcában.
A másik bolt, a Hobby Shop a Hlvna 22-ből elköltözött a Hlavna 40-be: Vitaz Udvar emeletére, rögtön a kapualjból nyílik jobbra fel a lépcső, emeleten a kínai bolt mellett jobbra, csupa üveg portálos kis bolt.
Sok sikert, a térkép is segít
Fantom 94368 2006. február 22. 20:44
Válasz erre
Sziasztok!
Kassai makett bolt címet tudna valaki adni, mert az egyik helyén ruhaboltot találtam a másikat pedig meg sem találtam.
Üdv Fantom
tray 94367 2006. február 22. 18:45
Válasz erre
Sziasztok!
BP-n hol lehet pigment port venni?
Néztem a Replica honlapján, ők árulnak CMK-t, de elég egyoldalú színválasztékkal és elég drágán :(
Mintha valaki nemrég említette volna, hogy vett valahol jó nagy adagot nevetséges áron...
RaPe 94366 2006. február 13. 18:40
Válasz erre
Skacok!

Március 1-ig -10%-os akció van a Replicában a makettekre!
<<< Vissza Tovább >>>
1.,2.,3.,4.,5.,6.,7.,8.,9.,10.,11.,12.,13.,14.,15.,16.,17.,18.,19.,20.,
1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.,
21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31., 32., 33., 34., 35., 36., 37., 38., 39., 40.,
41., 42., 43., 44., 45., 46., 47., 48., 49., 50., 51., 52., 53., 54., 55., 56., 57., 58., 59., 60.,
61., 62., 63., 64., 65., 66.