| <<< Vissza | Tovább >>> |
| Army | Adatlap | 4613 / 5043 | 2009. június 6. 17:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Kösz... Lehetne egy kérésem.Valaki feltud tenni 3 nézeti rajzot a FUG,iletve PSZH-rol,mert amit a neten találni az sajna elég gyatra.Vagy honlapcimet adni.Kéne a sorozathoz ,45 után rendszeresitett eszközök a honvédségnél.1:25 méret arány. Elöre is köszi. üdv Army | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Finkoo | Adatlap | 4612 / 5043 | 2009. június 6. 11:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| nagyon király... :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Army | Adatlap | 4611 / 5043 | 2009. június 5. 06:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdvözletem:) Elkészült végre a sorozat elsö darabja BRDM...Készülget,BTR 80,T-54,PT-76. És rászántam magam a regisztrációra:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Stefan | Adatlap | 4610 / 5043 | 2009. június 4. 00:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Harry Potter vasútmodell/makett és dioráma. Szerintem nagyon komoly és aki kedvet
kapott hozzá, az le is töltheti az épületeket: wiltshirecounty.npage.de/vorgeschichte_-_2008___-___hogwarts_hogsmeade _63553986.html | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Toto67 | Adatlap | 4609 / 5043 | 2009. június 3. 08:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fortschritt e514 kombájn [IMG]http://makettinfo.hu/upload/200906/177623_10325_Fortschritt.JPG?rnd=1185630179&a mp;randkey=1410416285[/IMG] ul.to/j0imh6 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| wittman44 | Adatlap | 4608 / 5043 | 2009. június 1. 18:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lassan elkészülók a papirtengeralattjárómmal. Üdv mindenkit Wittman | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Finkoo | Adatlap | 4607 / 5043 | 2009. május 15. 12:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| nálam most egy f-117es készül, meg félbe (inkább tizedbe) van hagyva egy sherman (el is raktam, mert felidegesített és nem akarom kidobni :D ), utána egy régi a4 skyhawkot tervezek elkészíteni... (sajnos mind nyomtatott, és nem eredeti) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| denkmeyer | Adatlap | 4606 / 5043 | 2009. május 14. 13:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Már tudom, hogy hogyan kell képet feltölteni, ezért ennek örömére megmutatom nektek a legutóbbi makettjeimet. Ezeket -ahogy a magyar tankokat is- rajzok alapján szerkesztettem ki számítógéppel, majd a megfelelő színű papírra kinyomtatva összeragasztottam. A léptékül 1/144, de mivel csak nyomtató és papír kérdése a méretarány ettől eltérhet. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| denkmeyer | Adatlap | 4605 / 5043 | 2009. május 14. 13:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sziasztok! Készítettem pár kis léptékű (1/160) magyar tankot: http://memoir44.hu/cikkek/magyar_harckocsik_1938_1945 (bocs a linkért, de nem tudom, hogyan lehet képet feltenni.) denkmeyer | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| denkmeyer | Adatlap | 4604 / 5043 | 2009. május 14. 13:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Hello Witmann! A budapesti Petőfi Laktanyába áll az egyetlen hazai eredeti példány. Szerintem előzetes bejelentkezés után látogatható! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| wittman44 | Adatlap | 4603 / 5043 | 2009. május 14. 12:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Nálam egy papirtengeralattjáró készül, javában 1/200 méretben tervek a GPM egyik készletéből kicsinyitve és átdolgozva képek alapján egy eredeti modell alapján. Üdv mindenkinek Wittman | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| pecso | Adatlap | 4602 / 5043 | 2009. május 14. 07:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Az épületek tetszenek neki. Bár most épp egy Naboo Fightert csinál. Vannak állatok is meg autók, repülők, járművek...egy egész DVD-re való. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Finkoo | Adatlap | 4601 / 5043 | 2009. május 14. 07:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| csak épületeket szerkeszt? vannak ari állatok is... az is érdekelné lehet... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| pecso | Adatlap | 4600 / 5043 | 2009. május 13. 20:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Már egyszer feltettem, de itt van még egyszer... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| lucky | Adatlap | 4599 / 5043 | 2009. május 13. 18:42 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Mivel az első kettőt nem láttuk..:) De ez nem rossz. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| pecso | Adatlap | 4598 / 5043 | 2009. május 13. 18:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Lányom harmadik papírmakettje... Szerintem fejlődik. Szerintetek? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| építész | Adatlap | 4597 / 5043 | 2009. május 8. 13:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Az utolsót vittem el Balázstól a biztonság kedvéért vettem meg. Kell hozzá egy szabad
év. 1 év alatt talán összerakható. Előbb a markoló makettet szeretném megépíteni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Finkoo | Adatlap | 4596 / 5043 | 2009. május 8. 09:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| a gpm-mel kapcs igazad van... én örülök, hogy rakettyahordozót választottad... :) láttam róla már a kartonbau.de-n az összeállításáról riportot... szép... :D várjuk a fejleményeket... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| építész | Adatlap | 4595 / 5043 | 2009. május 7. 16:42 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Attól még jók a makettek. Könnyen kezelhetők. Ha egy GPM-et vettem volna ahol nagyon
jól látni a rozsdafoltokat, vagy a kommandós mintázatot, azt eleve kár lefesteni, de
az éleket hogyan kezeljem? Az ugyebár továbbra is fehér marad az a rész. Volt egy
Star 266-os teherkocsi makettem is ott még nem festegettem éleket, ennél a Bumarnál
már tettem rá kísérleteket. Nem lett rossz az eredmény szerintem. Egyébként pontos
maketteket terveznek a Modeliktől. A Renováról nem tudok egyenlőre semmit. Az a HSW markoló makett kb olyan nehézségi szinten van, mint a Kraz. Katonai teherkocsit amúgy építettem, ezért nem szereztem be a Krazt. A kerekei viszont azokkal a bütykökkel tetszetősek. Azaz igazság, hogy húztam egy határvonalat, és beszereztem a Scudot, na azon is hasonló kerekek vannak. jó kis bunkszlisak.:))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Finkoo | Adatlap | 4594 / 5043 | 2009. május 7. 13:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| jah... meg a modelik is dettó, itt-ott elnagyolt, ahol meg nem látszik túlzásolba
esnek... :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Finkoo | Adatlap | 4593 / 5043 | 2009. május 7. 13:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| én nem szeretem a renova modelleket... pont a lent említett "hibák", vagy
inkább hiányosságok miatt... mondjuk van a kraz255... az brutál... :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| építész | Adatlap | 4592 / 5043 | 2009. május 6. 19:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| jaja...A fotókat solo készítette eredetileg. Én csak rátöltöttem a fórumra. A makett
meglepően nehéz amúgy. Ez persze szerintem nem baj. Sokat kellett szürke lemezre
erősítenem. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| lucky | Adatlap | 4591 / 5043 | 2009. május 6. 19:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Szép csak egy a baj. Kicsik a képek... A gumi mintázatra meg azt mondjuk, h tükörradiál a gumi..:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| építész | Adatlap | 4590 / 5043 | 2009. május 6. 19:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Annyi hátránya van, ha már ennek is szóba kéne kerülnie, hogy sötétszürkén nyomtatták
ki az abroncsokat. Így utólag talán fel tudtam volna javítani, ha veszek fekete
kreatív karton papírokat és az alkatrészeket magam gyártom le. Meg lehetett volna a
gumi mintázatot is csinálni manuálisan...na mindegy. Ilyen lett. Egy-egy építkezésre
jövet-menet ezek a járművek a legkevésbé se tiszták, a poros utakon a kerekeik nem
szoktak feketén maradni. Ettől függetlenül a makett pontos és szépen kidolgozott. Van
benne 5 havi munka. Festésre egyáltalán nem gondoltam. Megbontottam volna makett "színegységét" a kerekek festésével, de az éleket Stabilo vékony hegyű filccel húztam le, ami bejött. Következő jármű makettem a Scud rakétahordozó vagy HSW 34 Renova markoló lesz. Ha bele gondolok tudnék egy építkezési diórámát is csinálni lassan. Darusautóm már van.:))) Az bennük a jó, hogy 1:25-ös a méretarány. Valamennyi említett járműmakettnél. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| lucky | Adatlap | 4589 / 5043 | 2009. május 6. 16:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| na ez van tervben nálam is... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| építész | Adatlap | 4588 / 5043 | 2009. május 6. 14:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ez a legújabb munkám, a Bumar Labedy teleszkópos darusautó. A Modelik a gyártója. Különleges a makett, mivel mozgatható kerekei vannak, a darusegység forgatható hátul teljes körben, kihúzható, emelhető a daru, a jármű sarkain levő támasztókarokkal. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| M.Viktor96 | Adatlap | 4587 / 5043 | 2009. április 28. 14:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| köszönöm szépen a segítséget! ha kész lesz felrakom és kérem nézzétek meg ! előre is köszi heló! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| kovács_bt | Adatlap | 4586 / 5043 | 2009. április 27. 17:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| www.pre67vw.com/downloads/ Tessék remélem jó lesz | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| M.Viktor96 | Adatlap | 4585 / 5043 | 2009. április 27. 17:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Heló! Segítsetek! Valaki tudna nekem wolksvagen (vagy hogy kell írni:)) bogár papírmakettet feltenni? előre is kösz heló! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| kovács_bt | Adatlap | 4584 / 5043 | 2009. április 17. 09:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| paper-replika.com/index.php/Transportation/Vespa-150-Scooter-Papercraf
t.html Elkészültem a vespa 150-el amit ajándékba szántam nagy sikert aratott! Fel is került a főoldalra nézzétek meg! kommentáljatok, értékeljétek! Üdv: Kovács_bt | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| lucky | Adatlap | 4583 / 5043 | 2009. április 11. 20:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| A sokat keresett P-50-es tréler újra felkerült! data.hu/get/1349271/RW-05_Podvalnik_Transporta_P_-_50.rar.html | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| fulce | Adatlap | 4582 / 5043 | 2009. április 7. 09:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Szia! Már nagyon vártam. Köszönöm! :) Üdv fulce | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| kovács_bt | Adatlap | 4581 / 5043 | 2009. április 4. 22:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Üdv mindenkinek! Ma fogtam neki egy VESPA 150-esnek szimpla 14 oldal abba kérek tőletek segítséget hogy hogyan fogassátok össze a különböző részekett hogy ne fájjon már a kezem! :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| lucky | Adatlap | 4580 / 5043 | 2009. április 3. 14:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Töltögetés közben akadtam erre az oldalra. modelling-hobby.ucoz.ru/ | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| feriapu21 | Adatlap | 4579 / 5043 | 2009. március 24. 14:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sziasztok! Ha a Parlament valakinek igy sem jó, akkor a következö helyről tudja letölteni PDF formátumban a 37 oldalt, a4-en. data.hu/get/1301359/PARLAMENT_37_OLDAL_A4_EN_OKE.pdf.html Üdv: feriapu21 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| feriapu21 | Adatlap | 4578 / 5043 | 2009. március 24. 14:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vagy ezek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| feriapu21 | Adatlap | 4577 / 5043 | 2009. március 24. 13:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A 29, és a 30. oldalakat ha nem jok, akkor itt vannak a javitott a4-es oldalak. Feriapu21 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| feriapu21 | Adatlap | 4576 / 5043 | 2009. március 24. 13:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia multec! Ez nem a REKLÁM helye de... Csak neked, csak itt, és csak most, ( és csak mindenkinek, csak itt, és csak most...) Kérésednek elegettéve áttalakitottam a4-es méretüre az egész 37-oldalt. ( És remélem mások is örülnek ennek, A4-es papiron mostmár nyomtatható.) Itt van egyben az egész anyag. Üdv: feriapu21 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Kferro | Adatlap | 4575 / 5043 | 2009. március 24. 12:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Köszönöm az üdvözlést! A készítés menetéről igyekszem majd felpakolni képeket, de az összeállítással még egy kicsit várnom kell, mert előbb a szakdolgozatomat kell befejeznem. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| feriapu21 | Adatlap | 4574 / 5043 | 2009. március 24. 12:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Szia Kferro! Remélem teszel fel képet a készités menetéről, és lesz ezis olyan jó, vagy jobb mint a barátodé. És Üdv itt a papirosok között. feriapu21 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| multec | Adatlap | 4573 / 5043 | 2009. március 24. 12:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Oké, vettem az adást, nekem tökéletes az ajánlatod | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Kferro | Adatlap | 4572 / 5043 | 2009. március 24. 12:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Elsősorban a repülőgépek tartoznak érdeklődésem középpontjába, ám az F1-esek is
érdekelnek. Valószínű, hogy első ilyen makettem egy, a lentihez hasonló Lotus lesz,
még a fekete-arany JPS korszakból. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| feriapu21 | Adatlap | 4571 / 5043 | 2009. március 24. 12:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Szia multec! Ha a4-es re szeretnéd kinyomni, akkor minden oldlat át kell méretezned, 202.3 x 280 mm-es méretre. Ez már kényelmesen elfér egy A4-en. És ekkor az általam feltöltött mérethez képest ( Ezt vegyük 100 %-nak ), akkor ennek a 85% lesz az a méret melyet a4-en ki tudsz nyomtatni. emélem tudtam segiteni, ha gond van csak irj és ha tudok segitek. Ui: De átméretezem a4-re és ujjra felteszem öket, ha ez megfelel.( Most kezdem átméretezni.) És ha igaz még ma felteszem az egészet. Üdv: feriapu21 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| multec | Adatlap | 4570 / 5043 | 2009. március 24. 12:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Nagyon szépen köszönöm a fáradozásodat elsőként. Nagy örömet okoztál, remélen
másoknak is. A nyomtatással kapcsolatban kérdeznék. Az én nyomtatóm csak A4-es
formátumig méretezhető, hogyan tovább? Válaszodat előre is köszönöm. Üdv. Attila | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| FERIAPU21 | Adatlap | 4569 / 5043 | 2009. március 24. 11:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Szia Kferro! Ami szép az szép. És neked mi az érdeklödési köröd? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| FERIAPU21 | Adatlap | 4568 / 5043 | 2009. március 24. 11:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
És az utolsó 7 oldal is itt van. Kellemes időtöltést mindenkinek az épitéshez. Remélem sok örömötök lesz benne, nekem van. Amibben tudok segitek... Üdv: feriapu21 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| FERIAPU21 | Adatlap | 4567 / 5043 | 2009. március 24. 11:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Itt a harmadik eresztés is, ujjab 10 oldal. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| FERIAPU21 | Adatlap | 4566 / 5043 | 2009. március 24. 11:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Itt a következő adag. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| FERIAPU21 | Adatlap | 4565 / 5043 | 2009. március 24. 11:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Itt az első tiz iv. Még van 27 iv, folyamatosan teszem fel öket. Minden ivnek a nyomtatáskor 238 x 330 mm-es nek kell lennie. Ekkor lesz meg az eredetileg nyomot méretarány. Ha gondotok van csak irjatok és segitek. Nagyon kellemes épitést a PARLAMENTHEZ. Ajánlatós legalább 250 grms kartonra nyomtatni. UI: Bocsika, hogy csak most jutottam el az igérettem beváltásához. feriapu21 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| FERIAPU21 | Adatlap | 4564 / 5043 | 2009. március 24. 10:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Itt van a Parlament Boritója és az épitési utmutatója. Teszem fel a nyomtatni való oldalakat is. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| <<< Vissza | Tovább >>> |