/ Fórumok / Klubok, szakkörök, egyesületek /

Makettinfo Online Klub

Felmerült egy klub szervezése a makettinfó körül kialakult mexállottakból. Legyen? Ne legyen? Mi legyen? Egy biztos, ilyen még nem volt!!!
A topikhoz csak bejelentkezett felhasználók tudnak hozzászólni. Kérem, jelentkezzen be itt!
<<< Vissza Tovább >>>
1.,2.,3.,4.,5.,6.,7.,8.,9.,10.,11.,12.,13.,14.,15.,16.,17.,18.,19.,20.,
1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.,
21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.
Hooligan 348826 2006. február 24. 21:55
Válasz erre
Solo!

Érzek egy kis savanyúságot a szavaidban. : (

De lényegében egyetértek veled!
Solo 348825 2006. február 24. 21:51
Válasz erre
Nekem is van par szupi otletem. :)

Mi lenne ha mindenki felvenne a makettinfos polot a versenyeken (mint eddig is)?
Mi lenne ha a versenyeken osszeulnenk egy kis dumcsizasra akar egyutt akar szakagankent akar akarhogyan (mint eddig is)?
Mi lenne ha Makettinfo kupaval dijjaznank a nekunk tetszo meketteket (mint eddig is )?
Mi lenne ha jokat beszelgetnenk laza dolgokrol a cseten es a forumon (mint eddig is)?
Mi lenne ha par ember osszeallna mondjuk szakagonkent es egyutt rendelnenek kulfoldrol vagy segitenenk rendelni a masiknak (mint eddig is)?
Mi lenne ha megmaradna ez a klub a makettezest szereto emberek barati csoportosulasanak, akik segitik agymast amiben lehet (mint eddig is)?
Mi lenne ha nem akarnank tobbek lennni ,mint eddig is voltunk?

Talan ezekbol par otlet megvalosithato :)))
Hooligan 348824 2006. február 24. 21:33
Válasz erre
Keri!

Nekem ezek közül mind megvalósíthatónak tűnik! Fölleg a közös építés része : )
Hooligan 348823 2006. február 24. 21:30
Válasz erre
Mivel én nem nagyon, sőt egyáltalán nem veszek sajnos részt a gyűléseken ezért nem akarom itt osztani az észt, de mivel magamat klubtagnak tartom ezért én is nagyon nagy érdeklődéssel olvasom a hozzászólásokat! Szívesen járulnék hozzá az ötleteimmel a dolgok alakulásához, csak nem tudom mien formában. Ezért arra gondoltam, hogy ilyen brainstorm jelleggel benyögök egy pár ötletet hátha valami kisül belölle. Légyszi mielött kivégeztek azért adjatok egy cigit...

Arra gondoltam hogy kéne versenyt rendezni! Mint a nagy Makettinfós évente megrendezendő verseny. Ez például beleillene az éves tervbe.

Lehetne beszélni pár makett boltal hogy a makettinfós klubtagok engedményesen vásárolhassanak.

A honlapra sok populáris dolgot felnyomatni. Teszemazt jól megírt review-eket
Átfogó cikkeket amik nyilván kapcsolódnak a makettezéshez.

Mondjuk ez hülyeség, de mi lenne ha a szakágak kóperálva építenének időnként és a kész művet egy mindenki álltal meglátogatható gallériában helyeznénk el.

Ez mégnagyobb hülyeség, de mi lenne ha el lehetne intézni, hogy egy makettes újság minden számábanm megjelenjen a Makettinfó tagaji által megépített makettek közül kivállasztott legszebb! (hajrá kamionosok!)

Kollektív Pintérművek látogatás!

Na nekem ez a kedvencem! Mi lenne ha el tudnánk intézni hogy valameik (Pl:harckocsi)
múzeumban bedurrancsanak a kedvünkért egy járművet. És menyenek vele egy pár kört!?

Nyitni egy részt a makettinfon, ahova mindenki felteszi azt a maradék vagy félkész vagy el sem kezdett makettjét amit nem akar eladni de örülne ha más tudná használni.

Így per pillanat enyi! Tudom rengeteg az értelmetlen dolog, de legalább vitatéma!

Jólét!
Keri 348822 2006. február 24. 21:26
Válasz erre
Igen,időközben kivettem a biliből a kezem...:-)
Keri 348821 2006. február 24. 21:20
Válasz erre
Olyasmi tervekről beszélek,amik ezt a kis közösséget mindjobban összekovácsolják,és lehetőleg nem kellene ezek megvalósításakor mindenképpen összejönnünk(mármint fizikailag,személyesen).Konkrétan,amire én gondoltam,és asszem nem írtam le a 400-as hozzászólásban:
- 1-3 éves szinten egy makettverseny összehozása(akár virtuális,akár "rendes").
- Nagyon jó ötletnek tartom a más honlapokon látott "build group"-okat.Van egy adott makett,azt kell mindenkinek adott határidőre megcsinálnia.Utána kiválasztják a legjobbat,megjutalmazzák.Itt nálunk elég lenne 1-2ezer ft-os makett,semmi feljavító,hogy minél többen benne legyenek.Végén valami jelképes dologgal jutalmazni a legjobbat.Nem a nyeremény a lényeg,hanem hogy ezáltal is csinálna valamit a klub együtt.
- Fogások,alaptechnikák részletes leírása,bemutatása.Akár valamelyik verseny kapcsán,ahol ottalvás van,és élőben láthatod,akár itt a klubtopikban,info-oldalon.Az a tapasztalat,hogy nagyon sokaknak van ilyen kérdése.Ezekből sok-sok cikk.
- Külföldről nagyobb rendelések együtt.Mondjuk negyedévente.Spórolva így a postaköltségen,lehetőséget teremtve ritka vagy itthon nem kapható makettek beszerzésére.Természetesen szigorú pénzügyi feltételek mellett.Ez lehetne egy majdani pénztáros feladata...

Keri
kocka 348820 2006. február 24. 20:55
Válasz erre
Nahh hát én is hozzászolnék a témához,bár a sok okosságot már elmondták elöttem. A vasárnapi gyűléseket én egy kicsit furának tartom,(lagalábbis mikor fennt vagyok nagyon néha napján)mert az egész tudtommal ugy indult hogy megbeszélünk minden fontosat a "klubbal" kapcsolatban,de szinte semmi érdemleges nem történik az üggyel kapcsolatban. Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy télleg most miröl kellene beszélnünk? Keri had idézzek tőled:"fogalmazzunk meg éves,féléves terveket". De mégis miröl? Ez nem negativumként irtam,hanem teélleg érdekelne hogy ténylegesen télleg mit csinálhatunk. Csak azért mert mindenki azt mondja hogy irjuk le, irjátok le miket csináljunk.(keri pl hasznos ötletkkel állt elő és még néhányan)Én specko ha nincs rendes mefogalmazott "terv" akkor elég nehezen tudom kitalálni,hogy is kéne gondolkodnom.
Remélem nagyjából értelmes lett a dolog és ne értsétek félre én támogatom a klubbot de eddig télleg szinte semmi érdemleges nem történt a kupán kivül...
jahh és megint hadd merítsek keri írásából:-) Én például szívesen vállalok külföldi,belföldi szállások tervezését, utázás szervezést csak szoljatok hogy milyen ügyben kéne és megteszem a tőlem telhető maximumot. Ha nagyon szükséges kupát is tudok rendezni.(de ez nem biztos)+ szó esett hogy egyes tagok beszállnak frissitésbe(ha nagyon nincs ember akkor elvállalom szívesen a scifi vagy esetleg a fantasy részleget bár azt is megjegyezném csak akkor havalaki elmagyarázza nekem mégegyszer hogy kell mert már régen csináltam ilyet:-)
Kb ennyi lenne. Mindenkinek további jó estét és pénteki bulizást:-)
Batya 348819 2006. február 24. 18:12
Válasz erre
Kedves Ákos!

Hogy mégtöbb időd legyen a Mekettinfo szerkesztésére.
Szivessen Bevállalok Pár makett összeépítését Ákostol !
Azt nem igérhetem hogy olyan mesterszinvonalon:)

(Repülőt még nem építettem:))

Üdv

Batya

U.i.:Mert hát au oldalszerkesztés tölem jó távol áll...
Gabi 348818 2006. február 24. 17:24
Válasz erre
Blackbird!
Légyszi küld már el mélben a telefonszámod, mert beszélnünk kellene.
Köszi Gabi
Akos 348817 2006. február 24. 13:50
Válasz erre
RaPe 348816 2006. február 24. 10:08
Válasz erre
Ákos!

Az újulás miatt lehet rád sózok pár száz makettleírást ha nem gond ;)
Akos 348815 2006. február 24. 09:47
Válasz erre
Akkor én megragadnám az alkalmat, és jelentkeznék a honlap egy tetszőleges részének karbantartási felelőseként, amennyiben ez lehetséges.
Holnaptól már lesz kábeltv net otthon is, ezért a feltöltés már nem jelent gondot.
Azt is támogatom, hogy Szolnokon és/vagy Móváron tartani kellene egy "összejövetelt", ha úgy tetszik, klubgyűlést.
Keri 348814 2006. február 24. 07:55
Válasz erre
Sziasztok!

Mivel a mienk nem egy "szokványos" klub,nem tudjuk azt megtenni,hogy hetente összejövünk a klubhelyiségben,és megbeszéljük a dolgokat.Bebizonyosodott,hogy a csetes megoldás nem igazán működik ebből a szempontból.Szavazás nagyon körülményes,fele nem válaszol,másik fele éppen a netet böngészi,2-3 ember teljesen másról beszélget stb.Ezért is lenne sokkal lényegesebb dolog más ,"normális" klubhoz képest,hogy egy-egy versenyen összegyűljünk,személyesen találkozzunk és kupaktanácsot tartsunk.A klub céljainak meghatározása nagyon fontos lenne.Szerintem mininmum kellene egy,"úgymond",éves terv,esetleg negyedéves vagy féléves periódusokra lebontva,amiben realizálódna,merre,hogyan fejlődjünk,mit csináljunk,kinek mi lenne a feladata.Nagyon lényeges dolog lenne minél több klubtagot bevonni az ezzel kapcsolatos dolgok intézésébe.Értem ez alatt,hogy kupák intézése,versenyekre(egyre inkább külföldi is) való együttes utazás,szállások intézése,közös (makett)építések,múzeum és repnapok látogatása stb.Ezek egy része már spontán módon kialakulóban van,nem kevés klubtag önzetlen segítsége miatt.Ezúton is köszönet nekik!
Itt számomra eg kicsit összekapcsolódik a honlap és maga a klub.A klub szempontjából is nagyon lényeges lenne a minél többszöri frissítés.Mivel Mekett és Rape egyéb elfoglaltságaik miatt nem nagyon érnének rá erre,azt javasolnám,hogy olyan ember legyen az elnök,aki tudná vállalni az ezzel kapcsolatos teendők elvégzését mind munkában,mind időben.
Honlap szempontjából nagyon jó ötletnek tartom Gabi felvetését, ti. kiadni a frissítést embereknek.Mekették eldöntik,járható-e ez az út számukra.

Keri
Blackbird 348813 2006. február 24. 06:09
Válasz erre
Szia Gabi!

Hétvégén nem leszek net közelben, de a munkahelyi gépemen egyébként sem lehet csetelni, ezért itt írnám le, hogy nekem a gimis kollégiumban kellene szállás, vagy ha ott nincs, akkor a Gazdászban.
Blackbird
Gabi 348812 2006. február 23. 21:26
Válasz erre
Sziasztok!
Kérném azokat, hogy akik jelezték a szállásigényüket a mosonmagyaróvári versenyre, most szombaton, vagy vasárnap este jöjjenek fel a csettre, mert ott megbeszélnénk milyen hely van mennyiért, hogy minél hamarabb tudjam intézni a foglalást!
Köszönöm
Gabi
Gabi 348811 2006. február 23. 19:34
Válasz erre
Sziasztok!

Emészgettem a történteket, gondolkodtam vasárnap, Mekett bejelentése óta, és megosztanám Veletek, hogy mire jutottam. Itt két dologról is szó van, melyek teljesen mások, mégis nagyon összetartoznak. Az egyik a klub, a másik a honlap. Először a klubról.
Igaza van abban barackdr, hogy jelenleg szinte nincs is dolga az elnöknek, meg a klub is szinte csak névleg van. De, szerintem ez csak időleges dolog. A legfontosabb lenne, hogy meghatározzunk magunknak bizonyos célokat, terveket, és mindjárt lenne dolga a mindenkori elnöknek, valamint a tagságnak is, és úgymond értelme az egész csoportosulásnak. Ennek az alapjait szerintem Szolnokon el is kezdhetnénk, és Mosonmagyaróváron folytatnánk, mert vannak dolgok melyeket igazán csak a személyes kontaktusok alkalmával lehet tisztázni, eldönteni, megvitatni. Ezért javasolnám, hogy mindenki gondolkozzon magában, hogy Ő mit szeretne kapni a klubtól, valamint mit tudni ezért adni a klubnak, miben tud cserében segíteni. Ezt lehet úgyis hogy esetleg leírja mindenki egy pár sorban, és ott megbeszéljük, de lehet úgyis, hogy ez elő van készítve. Ezt szívesen elvállalom, ha gondoljátok olyan formában, hogy mélben eljuttatjátok hozzám, összegezem a gondolatokat, és már eleve lesz egy vázlatunk amit meg tudunk vitatni. De mégegyszer hangsúlyozom, szerintem csak úgy lesz késöbb is életképes a klub, és igazán klub, ha lesznek célok, és azokat közösen meg is valósítjuk. Noha nagyon sajnálom, de ismerve Mekett hozzáállását elfogadom, hogy lemond ennek a folyamatnak a koordinálásáról, mert látja, hogy esetleg nem tudna teljes figyelmet ráfordítani, és ez által esetleg nem sikerülne a dolog. Ettől függetlenűl biztos vagyok benne, hogy a tőle várható maximumot adja mindenben amiben segítségét kérjük, vagy amiben tud, és ugyanez érvényes RaPéra is.
A másik kérdés a honlap helyzete, mely szintén képbe került.
Először is szerintem a honlap sikeresebb, és olvasotabb lett, mint ezt sokan gondolták akár ezelőtt két évvel is, és ezt minimum megtartani, de inkább nővelni kellene. Itt ami szerintem mindenkinek hiányzik az a folyamatos frissítés. nem vagyok jártas a számítógépes világban, csak egyszerű felhasználó vagyok, ezért nem is akarok belefolyni a műveletekkel kapcsolatos dologba. Annyit azért sejtek, hogy bizony egy általunk elküldött cikk felrakása a honlapra nem 10 perces munka. Tehát megint előjön az időtényező többek között. Lenne egy olyan javaslatom, melyet szintén csak Mekett és RaPe tud megmondani, hogy valamennyire járható-e, hogy szigorúan önkéntes alapon lennének a számítástechnikához kicsit konyító tagok között témafelelősők. Így lenne aki a repülőkért, lenne aki a csörömpösökért, lenne aki a polgári járművekért, és lenne aki a hajó, sci-fi stb kategóriákért lenne felelős. Mi, akik a cikkeket megírjuk, már eleve annak az embernek küldenénk el, és ő mondjuk hetente egyet felrakna belőle. Így szinte folyamatosan lenne frissítés, de nem lenne olyan megterhelő egy ember számára. Szerintem ez 4 plussz ember segítségével megoldható lenne, ha Mekették is elfogadják, valamint tudják biztosítani az ez irányú jogosultságot.

Röviden, vagy hosszan ennyi volt a hozzáfűzni valóm a kérdéshez, de egy dolog szerintem a legfontosabb: a honlapon keresztűl én is nagyon sok makettező társat ismertem meg, nagyon sok barátra sikerült lelnem, és egy nagyon jó, baráti társaság tagjának érzem magam, amely szeretném, ha így is maradna!
Gabi
Solo 348810 2006. február 23. 10:53
Válasz erre
Mekett, Rape.

Lehetseges olyan, hogy az oladallal kapcsolatos munkakat (cikk felrakas, moderalas, stb) kiadjatok mas embernek? Vagy ez technikailag nem megoldhato?
Fodi 348809 2006. február 22. 21:30
Válasz erre
Elég régóta már hasonló gondolataim voltak, mint Barackdr-nak.
Pár kiegészítés az előző hozzászóláshoz:
A Makettinfo elérte egyik fő célját, létrehozott egy összetartó makettező közösséget. Saját magam is láttam az oldal fejlődését szinte a kezdetektől, az egyre több tagot, a kialakuló barátságokat és azon a véleményen vagyok, hogy nem kellene hagyni széthullani ezt a társaságot.

A létrejött baráti társaság alapja és motorja ez a honlap. Nem látom a részleteket a háttérben, de úgy veszem észre, hogy időhiány/unalom/közömbösség/egyéb ismeretlen okok miatt (nem kívánt rész törlendő) kicsit kezd hmmm... nem is találom a megfelelő szót...

Megértem Mekettet, amiért úgy döntött, nem akar tovább elnökölni. Végiggondolt pár dolgot és úgy döntött ez a leghelyesebb. Én bízom benne, biztosan alapos indoka volt erre.
Ez a döntés viszont felvet pár kérdést...

Hogyan tovább MOK? Ki lesz a vezető, aki felvállalja a szervezőmunka nem kis feladatát? Várjunk, hogy jelentkezzen valaki önként, vagy próbáljuk ráerőszakolni valakire ezt a posztot?

Mi lesz a honlappal? RaPe és Mekett! Ha nincs szabadidőtök üzemeltetni a honlapot, akkor miért nem kértek segítséget? Vannak itt páran, akik értelmes ötletekkel és szakértelemmel tudnák segíteni munkátokat. Sok látogatónak szúrja a szemét -talán joggal - hogy mostanában elmaradoztak a frissítések. Próbáljunk erre keresni akár ideiglenes, akár állandó megoldást.

Milyen terveink vannak? El akarunk érni valamit? Vagy csak makettezgetünk, sörözgetünk Móváron és várjuk a holnapot?

Asszem' mára ennyi elég. Várom az ötleteket.
Fodi
barackdr 348808 2006. február 22. 20:16
Válasz erre
Sziasztok!

Nos én is hozzászólnék ehhez a klub dologhoz.
1. Igazából nem tudom egyáltalán az elnök mit csinálna. Mióta megalakultunk csak nevünk lett meg a vasárnap estének azt a nevet adtuk, hogy klubgyűlés, de semmi kézzel fogható változást nem látok(ja de a kupát). Ergo nem tudom, hogy mitől vagyunk klub/többek mint előtte, akkor meg az elnök dolgát sem látom.
2. Alapvető problémának látom, hogy jóideje már az oldal sem volt cikkekkel frissítve pedig arról is volt szó, hogy lesz saját klubos rész is az oldalon, ehhez képest még annyi sem történik mint korábban. Mivel az oldalt Mekett és Rape együtt csinálja ezek szerint nem csak Mekett nem ér rá. Ha jól tudom Rape a klub alelnöke, ezek szerint van két vezetőnk, akik közül egy sem ér rá.
Viszont ha ők ketten sem csinálják a klubot akkor kíváncsi leszek, hogy ki fogja vállalni, mert elhiszem, hogy ha valaki komolyan gondolja nem egyszerű pl. Egresi Andrást látva. Ha Mekett tényleg nagyon nem ér rá akkor nem tudom miért köti mindenki az ebet a karóhoz, mert szerintem Mekett egyértelműen megmondta, hogy lemond, de még mindig mindenki ott tart, hogy de mégis.

Nos hát csak ezen gonodlataimat szerettem volna leírni és már most mondom, hogy nem akarok senkit megbántani vele.
barackdr
Miggyuri 348807 2006. február 22. 19:24
Válasz erre
Mekett valós elnöksége mellett vagyok én is. Tett is tesz is annyit hogy minden okom meglegyen erre. Ebben teljesen egyetértünk.
Miggyuri
Kalóz 348806 2006. február 22. 18:10
Válasz erre
Nincs igazad! A tiszteletbeli elnök pont arra ahelyzetre van, ha a régi nem tudja tovább vállalni, viszont az eddigi munkája révén megérdemli.
Amúgy én is Mekett további elnöksége mellett vagyok, még ha kevesebbet is érne rá, mint eddig.
Miggyuri 348805 2006. február 22. 15:27
Válasz erre
Ez fából az ő vaskarikája. Szerintem.
Miggyuri
lucky 348804 2006. február 22. 10:02
Válasz erre
Tiszteletbeli elnök csak akkor kell ha nincs rendes!
Kalóz 348803 2006. február 21. 17:30
Válasz erre
Hali!
Szerintem hozzuk létre a tiszteletbeli elnök státuszát! Kérek javaslatokat, ki legyen erre méltó, amennyiben Mekett mégis hajthatatlan marad.
Archy 348802 2006. február 21. 13:12
Válasz erre
Emberek, arról volt szó, hogy alszik rá egyet, nem? Vagy rosszul tudom? Amíg nem aludt egy hetet legalább, addig ne kezeljük tényként a lemondását a nagytiszteletű elnök úrnak. Mindamellett szerintem is RaPe lenne a megfelelő ember, ha szükség lesz rá.
Áron
kacsabacsi 348801 2006. február 20. 20:46
Válasz erre
mikor a dolog szóba került, még én sem értem haza melóból, de mindent átgondolva sztem is RaPe lenne a megfelelő ember. De nagyon sajnálom Mekett döntését...
Atis 348800 2006. február 20. 13:11
Válasz erre
Na akkor elkezdeném.

1. Sajnos hétvégén nem voltam jelen, ezért nem tudtam erősíteni a "Ezt hallani sem akarjuk Mekett!" csoport létszámát.

2. Mint az előbb mondtam, erre a Tisztségre a legalkalmasabb ember lett megválasztva annak idején. Amióta klub vagyunk, azóta nemhiszem hogy sokkal több időt jelente ez a tisztség, hiszen csak egyhéten egyszer van klubbóra.

3. Ha mégis odakerül a sor, akkor a volt elnök fejére nyomott barackok után én RaPe elvtársat voksolnám, mert Ő a másik olyan egyén aki számomra minden érvet maga melett tud.

4.Ez csak egy saját vélemény, amit nagyívbe letojhat mindenki.
Pilota 348799 2006. február 20. 09:42
Válasz erre
jk060219.txt méret: 0.2 KB
Sziasztok!

Aki tegnap nem volt és esetleg nem tudna még mindent az kivételesen nézze meg a jkv-t.
Pilota
Blackbird 348798 2006. február 20. 07:10
Válasz erre
Megkockáztatom a szonoki utat, ezért itt is igényelnék szállást egy főre.
RaPe 348797 2006. február 19. 21:19
Válasz erre
Nekem is egy :)
Batya 348796 2006. február 19. 21:15
Válasz erre
Batya Jelenti Óvárra:

4 fő foglal.
Tamas008 348795 2006. február 14. 19:59
Válasz erre
én is szeretnék egy ágyikót a Szolnokon :)

Tamás008
Miggyuri 348794 2006. február 14. 06:58
Válasz erre
10 hely Gersekaráti Makettépítő Kör-nek ha lehet, a gazdászban.
Menni fog?
Miggyuri
Fodi 348793 2006. február 13. 11:19
Válasz erre
exec 348792 2006. február 12. 20:14
Válasz erre
Én is kérek szállást. egy főre minimum. Hátha lesz addig párom :D
Atis 348791 2006. február 10. 21:26
Válasz erre
Én és a párom szintén igenyélnénk 2 fő részére szállást.

Köszönjük Gabi.
Keri 348790 2006. február 10. 12:31
Válasz erre
Urak!
Olvassatok visszább egy kicsit,Gabi nem először kéri a nagybecsűt...
Hooligan 348789 2006. február 10. 11:37
Válasz erre
Úgy tűnik ketten megyünk!
Blackbird 348788 2006. február 9. 06:57
Válasz erre
Mint a klub csendes tagja, valamint egyik alapító atyja, fenntartom szállásigényemet egy főre.
Hooligan 348787 2006. február 8. 20:16
Válasz erre
Én mint önjelölt klubtag elsőként teszek eleget a kötelességemnek.

Ezúton jelzem szállásigényemet a Mosonmagyaróvári versenyre!

Vizágyat és egy háremet kérekszépen! És mindezt lehetöleg a verseny közvetlen szomsédságában! : P
Gabi 348786 2006. február 8. 20:12
Válasz erre
Sziasztok!
Nyomatékosan kérnék mindenkit, hogy legyen kedves itt a fórumon jelezni a szállásigényét (már aki a klub kötelékén keresztül kívánja lefoglaltatni) a móvári versennyel kapcsolatosan, mert lassan ideje lenne valamit intézni, nehogy utánna esetleg gondok adódjanak.
Köszönöm
Gabi
Elektrolakatos 348785 2006. február 7. 15:47
Válasz erre
Értem!Köszi!

Ha esetleg kettő kellene hol,mikor,miképpen tudjuk elintézni???,,

Jaaa...és nekem XXXL a méretem ! ;)8)
Atis 348784 2006. február 7. 14:27
Válasz erre
Megvan Archy..

Fizetve és elrakva.:)
Archy 348783 2006. február 7. 14:21
Válasz erre
Atis!
Enyémet nehogy eladd! :-)
Áron
lucky 348782 2006. február 7. 08:58
Válasz erre
Atis 348781 2006. február 6. 23:34
Válasz erre
Elektrolakatos.

Makettinfó poló..

Nálam kaphatsz, még van eladó. 1550,-/darab.
Elektrolakatos 348780 2006. február 6. 23:02
Válasz erre
Lehet hüjjje kérdés...de mi ez a kék póló ?
Ottó 348779 2006. február 6. 22:11
Válasz erre
Én szombaton érek csak rá sajnos, de még nem tudom hogy jutok le.
Üdv
Bombraider 348778 2006. február 6. 22:03
Válasz erre
Galll 348777 2006. február 6. 21:57
Válasz erre
Én is ott leszek mindkét nap, és estére szervezhetnénk valami kocsmakörutat...:)

Üdv
<<< Vissza Tovább >>>
1.,2.,3.,4.,5.,6.,7.,8.,9.,10.,11.,12.,13.,14.,15.,16.,17.,18.,19.,20.,
1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.,
21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.