/ Fórumok / Klubok, szakkörök, egyesületek /

Makettinfo Online Klub

Felmerült egy klub szervezése a makettinfó körül kialakult mexállottakból. Legyen? Ne legyen? Mi legyen? Egy biztos, ilyen még nem volt!!!
A topikhoz csak bejelentkezett felhasználók tudnak hozzászólni. Kérem, jelentkezzen be itt!
<<< Vissza Tovább >>>
1.,2.,3.,4.,5.,6.,7.,8.,9.,10.,11.,12.,13.,14.,15.,16.,17.,18.,19.,20.,
1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.,
21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.
Kalóz 349093 2006. április 7. 18:25
Válasz erre
Atesz!
Nem hiszem, hogy jó ötlet lenne a külön választás, szerintem csak kasztosodáshoz vezetne, és pont azt okozná, amit itt többen nem szeretnénk.
Hogy valami szűrés kell, azzal én is egyet értek, mert beugorhat olyan is a fórumra, aki tényleg nem kívánatos egyikünknek sem, aklubban meg pláne nem. A Fabulison volt rá pár példa, szerencsére eltűntek onnan is. Viszont a kötelező dolgokat én is ellenzem, felvételi vizsgára meg végképp nem szeretnék menni. Sem mint delikvens, sem mint vizsgáztató. zért is javasoltam néhány kritériumot a cseten, amik nem szentírás, de bizonyos megítélési alapot adhatnak, főleg ha a tagság bizonyos kedvezményekkel is jár. És természetesen minden alól lehet kivétel, de szerintem vagyunk annyira felnőttek (a fiatalabbja is, mégha nem is szavazó korú), hogy ezeket az eseteket meg tudjuk oldani.
Kalóz
Miggyuri 349088 2006. április 7. 14:27
Válasz erre
Én sem tudok "gyűlni" vasárnap. Éppen szekfűs, madaras, tulipános, narabcsos és hazaffyas szavaztokat fogok számolni.:(
Miggyuri
Atesz 349086 2006. április 7. 07:09
Válasz erre
Sziasztok!

Bocs, hogy belevaú, de kikívánkozik:

Ha már támogató is sejthető, lehetne esetleg olyan megoldásban ezt az egészet, mint pl. a Magyar Ford Focus Klub oldalán?
Ott alapból van egy tagság, jobbnál jobb, hasznosnál hasznosabb dolgokat tudhatsz meg a típusról, élheted a magad mindennapi virtuális életét, stb. De mellette létezik az ú.n. "Zártkörű Klub". Ez ott fizetős.
A MOK esetében talán itt lehetne alkalmazni valamiféle szűrést. Hogy mi alapján (klubéleti aktivitás, csoportos rendezvények látogatása, versenyeredmények, támogatói vélemény, stb.) azt döntsék el az illetékesek.
Így meglenne a jó csapathoz való tartozás érzése (annak, aki csak ezt szeretné), és talán kiszűrhetőek lennének a támogatóra nézve kedvezőtlen jelenségek.
Bár őszintén be kell valljam, a támogatói jelenlét nekem kicsit Fabulis-Modellposta mellékízt eredményez, de hát ez az én bajom.

Elnézést a litániáért!

Atesz
Shrek 349085 2006. április 7. 07:05
Válasz erre
T.Tagok!

Sziasztok!
Itt és most jelezném, hogy a hét végén nem leszek gép közelben. Így a vasárnapi gyűlésen sem leszek jelen.SAJNOS!!
Mindenkinek jó makettezést és eredményes gyűlést!
Üdv.
Shrek
Elektrolakatos 349084 2006. április 6. 22:10
Válasz erre
Urak !

Ez az egész dolog egy olyan felvetésből indult ki amelyre rögtön felkerülésekor oda lett biggyesztve, hogy vélhetően sosem lesz elfogadva.Erre én -mintegy Off,csak nem jelöltem- írtam választ de ebben is mint látható direkt tettem humoros megjegyzéseket mintegy jelezve komolytalanságát.Majd Atis járt nálam más okból kifolyólag és miközben szenvedtünk az Escortja alatt az aknában áttárgyaltuk, hogy alapból nem megvalósítható minden részletben az ötlete.
Itt bárki bármilyen tekintetben is "szabályokról" beszél az nem hinném,hogy egy merev, katonás rendszerre gondolt volna sokkal inkább a tagság védelmére.
Mert azért az se lenne jó ha aztán néhány renitens miatt az egész MOK lenne mindig a példa ha szidni kell a makettetzőket.

Remélem értelem is szorult ebbe a néhány soromba !

Üdv : István
Mekett 349082 2006. április 6. 21:40
Válasz erre
Ok, örülök hogy tisztázódott :)
Archynak vagy Rapénak küldd majd, ők gyűjtik!
Apaka 349081 2006. április 6. 21:38
Válasz erre
Mekett!

No akkor most elnézést kérek tőletek! Mentségemre szolgáljon, hogy a most leírtak fényében valóban nem volt teljes az info, és ahogy látom mások is félreértették a helyzetet. Megpróbáltam elkézelni az 1/72-es repülő svancán a támogató nevét. :) A látszattal ellentétben, követem az eseményeket, nagyon régen olvasom a Makettinfot, ezért bátorkodtam pár dolgot megjegyezni. Sajnálom ha túl erős volt, igazából tényleg kérdésnek szántam, nem lerohanásnak.
A zűrlapom már régen ki van töltve, csak elfelejtettem elküldeni. :) Most meg azt hittem már nem is kell. :(
További jó makettezést!

Apaka
Mekett 349080 2006. április 6. 21:18
Válasz erre
Lehet hogy én emlékszem rosszul, de azt hiszem volt szó néhány hozzászólással korábban róla, hogy ez csak ötlet volt, valaki vagy valakik felvetették. Egyelőre szó sincs senkinek a kötelezéséről bármire is, ismétlem, csak felvetésként elhangzott valaki részéről. Azért hangsúlyozom ki ezt nehogy még valaki komolyan vegye ennyire...

A klubot nem támogatja senki, és bár kiadások vannak, egyelőre megbírkózunk annyival hogy összedobja a tagság egy része önkéntes alapon (szigorúan önkéntes alapon!) A konkrét példánál maradva akkor már tisztázzuk ezt - bár jobban örültem volna ha még nem terjed el... - hogy valaki felajánlotta, hogy a klub tagjai számára kedvezményesen biztosít makettvásárlási lehetőséget. Egyelőre nem szeretnék többet elárulni, hogy ne pofáraesés legyen a dolog vége amíg nem biztos, és azokat is kérem akik tudnak róla hogy egyelőre ne híreszteljék.

Nem csak emiatt volna jó, ha tudnánk, konkrétan kit tekinthetünk a klub tagjának, de ez eléggé indokolja is. Továbbra is kitartok amellett, hogy a tagságért semmit se kelljen "tenni", de időről időre tudnunk kell hányadán állunk és ne csak azért legyen tag valaki, mert adott helyzetben olcsóbban vehet makettet.

Legyen egyszerűbb taggá lenni, mint kikerülni a klubból, de ha egyszer valaki nem tag, vagy - ne foduljon elő - tett róla hogy ne akarjuk a sorainkban látni, azért a többi 50 makettezőnek álljon módjában kinyilvánítani hogy "márpedig ő nem közénk való".

Szeretném hangsúlyozni, kicsit nagyobb feneke kerítünk ennek mint kellene, mert ez mindenhol így van, csak - részben az én hibámból - az alakuláskor nem tudtunk erről megállapodni, azt mondtuk majd a közeljövőben döntünk róla, ha úgy alakul hogy kell. Hát most kell.

Remélem ennek fényében már érthetőek az itt elhangzott dolgok, és ha a későbbiekben mégis úgy gondolod hogy jelzed a tagsági szándékodat, én biztos támogatlak.
Gabi 349079 2006. április 6. 21:17
Válasz erre
Sziasztok!
Elég sok hozzászólás írosott az utóbbi napokban a klubtagsággal kapcsolatosan. Az alapvető gond, hogy félinformációkból indult el az egész, és közel se arról van szó, hogy a klubtagsággal kapcsolatosan legyen kizárás, döntés, stb. Ezért jó, ha vasárnap esténként ott vagytok a cseten, mert ott merült fel a dolog az alábbi formában:
RaPe jelezte, hogy van olyan lehetőség, amely által a klub tagjai részére bizonyos kedvezmény (olcsóbban vásárolhatunk) járna a makettek, kiegészítők árából, amiket ott tudunk venni. Itt merült fel, hogy ennek a kedvezménynek a kihasználását kellene valamilyen formában felügyelni, ne az legyen, hogy valakit csak ennek a kihasználása érdekel, és nem a klub. Az egész erre irányult, és nem az egyszerű klubtagságra. Szóval szerintem ne keverjük a kettőt, mert teljesen más dolog, az fel se merült, hogy az egyszerű tagság bármilyen formában is korlátozva legyen. A hiba csak abban volt, hogy ezt így részletesen csak azok tudják, akik ott voltak a cseten, és nem írtuk le hamarabb itt részletesen.
Szóval a hiba csak az információ hiánya volt, ezért történt az úgymond egymás melletti elbeszélés.
Gabi
Apaka 349078 2006. április 6. 21:00
Válasz erre
Üdv mindenkinek!

Na mégegy kérdés és igérem többet be sem jövök ide, nem borzolom tovább az idegeket.
Szal egy online klubot, aminek elvben ugye nincsenek kiadásai, (illetve csak olyan kiadásai vannak amiket a tagok maguk vállalnak fel) miben is kell támogatni? És ezért a támogatásért a tagság támogatását érdemes feláldozni?
Az előző hozzászólások alapján úgy látom, hogy ha lesz egy ilyen kis kellemes szabályzat, nemsokára nem ötven, hanem öt tagja lesz a klubnak. Engem érdekelne az is, hogy hogy lehet kötelezni valakit, hogy versenyképes maketteket gyártson, amikor nincs pénze a rakás kiegészítőre, és nincs ideje napi akárhány órában makettezni. Vagy esetleg publikáljon, amikor fényképeznie sincs mivel, és minden fázisfotóhoz mégsem lehet havert hívni. Nincs Net, és nem tud vasárnap "ott" lenni. Családja van, másodállása van, telke van, és nem tud versenyekre utazgatni. Nembeszélve azokról akiknek nincs is saját jövedelmük ... És még sorolhatnám. Mint ahogy már többen leírtuk itt ma, ezzel a makettezés lényege, és a jó hangulat is odavész.
Akkor most lehet megkövezni ...

Apaka
Atis 349077 2006. április 6. 20:27
Válasz erre
2006-04-06 001.JPG méret: 169 KB
Tablóterv I.
Atis 349076 2006. április 6. 18:09
Válasz erre
Ja hogy innen fúj a szél...
RaPe 349075 2006. április 6. 17:03
Válasz erre
Skacok!

Ez így mind szép és jó, igazatok is van, de szerencsére van egy támogatója a klubnak, és ő miatta is és az esetleges más támogatók miatt is kell vmi ellenőrzés, hiszen nem akarjuk hogy kiszurjanak velünk. Csak emiatt volt a vasárnapi "vita". Előtte lévő héten kértem mindenkit hogy gondolkodjon el a dolgon, az összefoglalót nem olvastam, lehet ez kimaradt belőle. Nem azért vetettem fel a dolgot mert annyira ráérek :) Szal ki kéne vmit találni, de lehetőleg gyorsan :)

RaPe
Miggyuri 349074 2006. április 6. 16:13
Válasz erre
Nekem is ez a véleményem. Összetartozás, kötöttségektől mentes, nyitottság. EZ a MOK, nekem.
Miggyuri
Archy 349073 2006. április 6. 16:11
Válasz erre
amen
migfun 349072 2006. április 6. 15:57
Válasz erre
Atis!
Én is így gondoltam, és jól is érzem magam a klubban. Sőt, büszke is vagyok rá, hogy ide tartozhatok.
Üdv!
Atis 349071 2006. április 6. 15:31
Válasz erre
Hali.

Nem vagyok a nagy szavak embere, de megpróbálom a lényegét belesúvasztani a mondanivalómba. Ez az egész MOK egy makettezéssel kapcsolatos csapat. Egy kisebb csoport, amely így egységbe kovácsolódva nem kimondottan egyénenkénti hanem csapatszellemre épül. Hasonlíthatnám egy focicsapathoz is a dolgot, hiszen ott is 11-n arra törekednek(mondjuk nem itthon) hogy egységesen összefogással elérjék a kitűzött célt. Magyarul.: A MOK sosem azé alakult hogy versenyzőket toborozzon, sosem azé alakult hogy profi makettezőkből álljon, sosem azé alakult hogy minden tagnak fontos szerepet szánjon...
...Hanem azért, mert jólesett, valami új volt, egy összetartozás volt a cél. Előző irásaimban néha én ís mondtam hajmeresztő dolgokat, de számomra a MOK egy összetartozó baráti kör. Nemszámít hogy kicsik vagy nagyok vannak benne, és az sem számít hogy valaki makettezik, vagy nem. Az számít hogy jól érezzük magunkat ebben a légkörben, ismerjük meg egymást a kedvenc hobbinkon keresztül. Sok baratságos és kedves embert ismertem meg itt. Sokan vagyunk, és így hogy itt találkozunk, esetleg a versenyekre kiállításokra, közös programokra összeverődünk, nagyban befolyásolja azt hogy ne menjünk el csak úgy egymás melett az utcán. Sok helyen megfordultam már, de itt tényleg a normálisabb fajta emberek találkoznak. Rengeteg segítséget kaptam már, és amikor tudok én is segítek. Ez a lényege az egész MOK-nak. Nem számít hogy év minden napját itt töltöd, vagy csak a felét. Még mindig vannak akiknek nincs gyakori nethozzáférésük, de évente párszor hangot adnak magukról, mert tetszik nekik, mert akarják, mert részesei szeretnének lenni egy olyan csoportnak, ami más, ami hasznos, ami kedvenc hobbiával kapcsolatos. Személy szerint nem vagyok rendszergazda, se nem DJ... se nem nyomdász. De ha segítség kell, ha vlamit keresek, ha valamire nem találom a megoldást, itt mindig van olyan aki tud, és aki készséges (legtöbbször persze már unnak, de mégis). Nem kell ahhoz elvállalni mindent hogy klubhoz tartozzon. Nem kell tökéletes profi szintű maketteket készítenie hogy tag lehessen. Nem kell részt vennie minden versenyen, és elbeszélgetni az összes csoporttársal. A lényeg. Érezze magát jól, köztünk, és annyit áldozzon a klubra amennyit energiája, ideje és kedve enged.
Ennyi.
migfun 349070 2006. április 6. 14:40
Válasz erre
Sziasztok!
Én mint nagyon csendes tag szólnék. Örülök, hogy minden kötöttség nélkül beléphettem. A szolnoki volt az első verseny, amire - nézelődőként - elmentem, és megállapítottam, hogy sem a tehetségem, sem a makettezésre fordítható időm nem éri el azt a szintet, hogy valaha is induljak versenyzőként. Ez azonban nem zavar, csak tény. Annyi hatása volt rám ott helyben, hogy nem kerestem meg a MOKosokat, mert emésztgetni kellett a látottakat - na meg sok időm se volt. Mindazonáltal szívesen vagyok és lennék tag, segítek, ha tudok. Általában része a mindennapjaimnaknak a makettezéssel kapcsolatos valamilyen tevékenység (cikkek, fotók, történelem tanulmányozása, stb.). Lehet, hogy mások is vannak így ezzel, amellett, hogy minden tiszteletem a profiké.Ha ez elég, maradok tisztelettel: ifj. Szabó Győző
Archy 349069 2006. április 6. 14:13
Válasz erre
No.
Sajna vasárnap nem tudtam ottlenni a nagy gyűlésen, így most olvasom, hogy miről is megy a diskurálás. No, hát én is az elnökúrral értek egyet. Szal a MOK nem arról szól, hogy mindenki csinál mindent. Nyilván vannak húzó emberek, a többiek meg vannak, esetleg megjelennek versenyen, fórumon, chaten. Vagy cikket írnak. Ez jó, de a tagság ne legyen ehhez kötve. Ha valaki majd 10 éve tag lesz, és akkor látom először a makettjét versenyen, annak is nagyon fogok örülni. Mert MOKos lesz. De ha most ezért kizárjuk, akkor 10 év után indul majd (jó esetben) mint magánember, és nem mint MOKos. Szal ez a klub szempontjából sem volna jó. Úgy gondolom a tagságot az évenkénti megerősítéshez köthetnénk. Akikkel találkozunk versenyen, chaten, stb, az ugye nem gond, aki meg un. passzív tag, küld decemberben egy mail (vagy válszol egy körlevélre) és maradhat jövőre is. Miért ne.
Más. A klubba belépés. Szerintem fölösleges szavazni arról, hogy felvegyünk-e egy új jelentkezőt. Úgyis meg fogjuk szavazni, ha valakinek meg komoly gondja van az illetővel, az meg úgy is szól és akkor ráérünk foglalkozni a kérdéssel. Ahogy eddig is, az új belépőket (ha marad a zűrlapos rendszer) bejelentem itt, ebben a topicban, tehát mindenki tudhat majd róluk, és ha beindul az új dizájn, akkor meg a lista is fent lesz, remélem. Szal szerintem lépjen be aki csak akar. A 16-éven aluliak szülői hozzájárulását sem tartom szükségesnek, addig a míg a tagság nem jár kötelezettségekkel. Ha viszont a jelenlegi önkéntes adakozást esetleg kiszabott összeg rendszerre változtatnánk, akkor kell a szülő beleegyezése.
Na, ennyi.
Üdv: Áron
Solo 349068 2006. április 6. 11:32
Válasz erre
Apaka!!

Ne szaldj el rogton. :)) Ez csak nehany unatkozo tag agyalasa. :) Szerintem sosem lesznek ilyen szabalyok. :) (remelem)
lucky 349067 2006. április 6. 10:31
Válasz erre
Igaza van Apakának.
A legutóbbi Hsz-okat elolvasva,Mekett javaslata a jó.A versenyeken történő mindenáron szereplést nem támogatom pláne úgy, h kizárással jár a nem szereplés.
Van olyan is aki csak magával versenyez!Erről is szól ez a hobbi.
A kilépésről: ha vki menni akarna akkor azt nem szabad akadályozni!A saját kérésére elmehet.
Ez az egész MOK-os dolog többek között arról is szól,mindenki saját akaratából csinálja.
Apaka 349066 2006. április 6. 10:16
Válasz erre
Sziasztok!

Senkit nem szeretnék megbántani, de most kezdek örülni, hogy nem jelentkeztem. Eddig bántam ...
Ez egy hobbi, egy kedvtelés, kikapcsolódási forma, szórakozás, stb., még akkor is, ha vmilyen klubba is belép az ember. Ha teleteszitek kényszerekkel, akkor már nem annyira kedvtelés. Arról nem is beszélve, hogy nem mindenki elég "profi", hogy versenyre járjon, publikáljon, etc. Miért kell ezt is teljesítmény orientálttá tenni, mint mostanában mindent?
Amúgy sztem nem a belépést kellene nehezíteni, hanem a bentmaradást kellene szabályozni mondjuk az általános emberi normák szerint. Értem ezalatt egymás tiszteletben tartását és hasonló alapvető dolgokat.
Szal bocs, hogy mint kívülálló beledumáltam, és ha valakit megbántottam azért külön elnézést!

Apaka
Solo 349065 2006. április 6. 09:24
Válasz erre
Latom megint tul sok idotok volt agyalni. :) A vegen meg valami partfelet csinaltok a klubbol. :) Kinek a maniaja ez az aktivitas ellenorzes??
Kezdtek atesni a paci tulfelere. :))
Pilota 349064 2006. április 6. 09:06
Válasz erre
jk060402.txt méret: 0.7 KB
Bocs, most a szokottnál is lassúbb voltam...
Bendeguz 349061 2006. április 3. 19:17
Válasz erre
Ööö, izé, a vasárnapi klubdélutánokon azért nem szoktam részt venni, mert mindíg hétfőn jut eszembe, hogy bazzz, tennap volt, ott kellet volna lenni, de azért a versenyeken megpróbálok ott lenni :D,
Atis 349060 2006. április 3. 19:17
Válasz erre
Rendben... többség dönt, 5. pont leszavazva.
Mekett 349059 2006. április 3. 18:48
Válasz erre
Magam részéről teljesen egyetértek Soloval. Én is úgy gondolom hogy ha szeretne hozzánktartozni az csak jó ránk nézve, és nem zavar ha színét se látjuk. Szerintem az évi egy jelzés hogy jövőre is szeretne a sorainkba tartozni épp elég.
Solo 349058 2006. április 3. 18:12
Válasz erre
Hi.

Szerintem erre semmi szukseg. Ez olyan askalodos dolog. Aki csak szeretne tartozni valahova ,de csak passzivan szemleli az esemenyeket azzal szerintem semmi gond. Ha evente egyszer szol, hogy szeretne tag maradni, akkor engem nem zavar ha tobbet meg sem szolal, habar ennek nagyon kicsi az eselye. :)
Szal nem tamogatok semmilyen tamadast azok ellen akik nem "aktiv" tagok.

Uff en beszeltem.
Hooligan 349057 2006. április 3. 14:48
Válasz erre
Most jut eszembe! Atis nem láttalak már vagy kéét hete! Aszem veszélyben a klubtagságod! : P
Atis 349056 2006. április 3. 14:29
Válasz erre
Elektrolakatos.

Szolnokon voltál, láttunk. Amugy ezek alatt azt értem akit egész évben nem látunk, vagy nem hallunk róla. Nem muszály focizni, de biztos vagyok benne hogy aki a klub segítségére van akármiben is, annak nem kell félni semmitől.

Amugy se hiszem hogy ezt a pontot elfogadja az elnökség illetve a társaság.

üdv.
Elektrolakatos 349055 2006. április 3. 14:09
Válasz erre
Atis!

Ezek szerint ha Móváron nem focizok (elég érdekes lenne a szeizmográfoknak) valamint ping-pongban sem indulok (nem is tudok olyat játszani) az kizárással fenyeget ? :O:O:(:(

A verseny részvételt mint makettel rendelkező indulót érted vagy megfelel a puszta részvétel is ???
Atis 349054 2006. április 3. 13:54
Válasz erre
5. Továbbá ki lehesen zárni a tagságból azon tagokat, akik éves szinten semilyen klubdélutánon (vasárnap 19:00), klubfoglalkozáson(Móváron pölö a pinpong-foci), valamint egyéb költségekben nem vesz ki szerepet(Kupa,tabló,mittudomén), valamint az évente megrendezésre kerülő 5-6 verseny/kiállítás egyikén sem vesz részt/jelenik meg.

Kicsit erős de bocsika, és csak tervezet.
Mekett 349053 2006. április 2. 21:27
Válasz erre
Felteszek ide egy tervezetet a Makettinfó Online Klub tagsági szabályáról. Lehet róla vitatkozni, de úgy tűnik, nem kerülhetjük el a témát.

Hogyan lehet bekerülni a klubba:
1. A jelenlegi tagságot vesszük alapul.
Vagyis aki 2006.04.01-én tag, az minden további nélkül az lesz továbbra is. Ezen tagok listája alább található.

2. Ha új tag jelentkezik, a mindenkori tagság dönt a felvételéről. Egyszerű többséggel felvételt nyerhet bármelyik jelentkező. (Ha az aktív tagság többsége támogatja)
Tehát a 2006.04.01. után jelentkezőkről szavazna az aktuális tagság.

Hogyan lehet kikerülni:
3. Évente meg kell ujítani a tagságot. Ez annyit jelent, hogy a meglévő tagok kérjék a tagságuk meghosszabbítását.
Természetesen időben felhívjuk mindenki figyelmét az újítás szükségességére, de ha valaki nem akar, vagy nem tud foglalkozni ezzel, nem lesz tag többé.
Ha egy korábban megszüntetett tagságot szeretne valaki feléleszteni, a 2-es pont alapján megteheti ezt.

4. Szavazással kizárható valaki, ha sérti a tagság érdekeit, jóhírnevét (magatartásával például).

Tagok 2006.04.01-én:
Adóba László, Balázs Edit, Balázs Károly, Baranyai Attila, Bóka Zoltán, Borbás Gábor, Borka György, Cser Marci, Csizmadia István Tamás, Czinka Gábor, Farkas Szigfrid, Fodor Csaba, Galambos Gergő, Garas-Ficsor Dani, Garas -Ficsor Peti, Gruber Márk István, Hara Gergely, Hara István, Imre Géza, Kállai Roland, Kazinczy Zoltán, Kelemen Attila, Keresztes László, Kiss Gábor, Kurusa Sándor, Kutasi Ottó, Lantos Zoltán, Lukács Tamás, Madar Imre, Malicsek Dávid, Milley György, Nagy Máté, Pintér Árpád, Pintér György, Radics József, Radics Péter, Rebb András, Répáczki András, Szabó Ákos, ifj.Szabó Győző, Szabó Tibor, Szász Róbert, Tábor Áron, Takács Zoltán, Toldy Tamás, Tury Pál, Veréb Attila, Vida Balázs Pista, Vígh Attila, Viplak Armand, Völgyesi Viktor
Mekett 349052 2006. április 2. 20:18
Válasz erre
Nem tudom, végülis hány embert érint a dolog, de aki szeretne Móváron az esti focimeccseken, vagy pingpongban a MOK színeiben részt venni, az legyen szíves küldjön nekem egy levelet a zoli@makettinfo.hu címre Foci illetve Pingpong címmel, a levélben a névvel.

A leveleket egy hétig várom, vagyis a következő vasárnapig!

Köszi!
Bendeguz 349051 2006. április 2. 19:16
Válasz erre
Viszont, ha ilyen kevés a jelentkező akkor akár egy saját kocsiba belepréselődünk és szétdobjuk a benzinpézt megoldást is meg lehetne játszani.(mondom ezt én, akinek nincs kocsija :DDD)
Otto 349050 2006. április 2. 15:43
Válasz erre
Eddig sajnos nagyon kevesen. 6 biztos jelentkező. Ennyi utassal nem érdemes a buszt elinditani.

Ottó
Kalóz 349049 2006. április 2. 12:32
Válasz erre
Gabi 349048 2006. április 2. 12:30
Válasz erre
Ja, és a móvári börzén erre adnak kedvezményt?:DDD
Gabi 349047 2006. április 2. 12:29
Válasz erre
RaPe, nekem tetszik az igazolvány!
Gabi
Mekett 349046 2006. április 2. 08:35
Válasz erre
Megpróbálok elővakarni valami képet magamról, de biztos kell a kártyára? Ott lesz mellette az igazi :)

Ottó!
MEnnyien vagytok? Én nyáron szeretnék menni, most májusban semmiképp nem tudok sajnos.
Otto 349045 2006. április 2. 07:47
Válasz erre
A telefonos elérhetőség csak hétköznap van korlátozva!
Üdv: Ottó
Otto 349044 2006. április 2. 07:33
Válasz erre
Mekett!
pár adat az útról:
Buszkirándulás a keceli Haditechnikai Parkba
időpont: Május 13-án
Bp. – Kecel – Kiskörös – Bp útvonalon.
Útiköltség (min.40) fő esetén 1500 forint.
Jelentkezni lehet: Kutasi Ottónál az o.kutasi@chello.hu e-mailcímen,
vagy a 06-70/ 554-6541 telefonszámon 18 óra útán
Üdv
RaPe 349043 2006. április 2. 07:31
Válasz erre
atya2001 349042 2006. április 2. 07:30
Válasz erre
Hali
A "ki kicsoda a makettinfon" topickban van Kalózról kép a 331 hozzászólás.
csaio
atya
RaPe 349041 2006. április 2. 05:21
Válasz erre
makinfotagsagi.jpg méret: 48 KB
NA elkészült a terv.
Íme.

Az eredeti kép 300dpi-s :)
RaPe 349040 2006. április 2. 02:34
Válasz erre
Skacok!

S.O.S. küldjétek el a képeket, ugyanis ajánlatot kérek egy cégtől tagsági kártya ügyben, ezért jó lenne tudnom egy körülbelüli darabszámot.

Akitől kaptam, illetve akiről van képem: Atis, Atya2001, Ákos, Barackdr, Batya, Blackbird, Elektrolakatos, FlamerPUG, Gabi, Gerezit, Harald, Hooligan, Keri, Kocka, Lucky, Miggyuri, Ottó, Pilota, SzaTi, Solo, Tamás008. +Bombraider akinek a képe a mélszerverhiba miatt nem jött át.

Ez összesen 22 fő+jómagam. a tagsági listában 50 fő van jelenleg, egy minimum 30-at össze kéne hozni, de jobb lenne a 40. Akikre még feltétlen számítanék ezügyben:
Archy, Brúno, Exec, Fodi, Galll, George, Mekett, Podva.
Kalóz azt hiszem rakott a fórumra fel képet, majd megpróbálom megkeresni, de a legegyszerűbb az lenne ha elküldené nekem.

Az E-mail címem: rape.makett@gmail.com.

Mivel a cég hétfő előtt biztos nem válaszol ezért ráér hétfőig, de kedden remélhetőleg már el tudnám küldeni a fájlokat amennyiben belemennek ilyen kis tételbe.

Köszi: RaPe
Elektrolakatos 349039 2006. április 2. 00:17
Válasz erre
Boldog névnapot Árcsiii ! :D:D:D:D
Elektrolakatos 349038 2006. április 2. 00:07
Válasz erre
Mekett!

Ottó szervezné!

Ma beszéltem vele RBK-n és eddig elég kevesen lennénk ! SAJNOS !
Mekett 349037 2006. április 1. 22:28
Válasz erre
Láttam a napokban hogy valaki Kecelre szervez túrát. Ki a főfelelős az ügyben?
Joce 349036 2006. március 31. 19:10
Válasz erre
Hali Atis!

Még nem biztos, de már szervezem az utat.
<<< Vissza Tovább >>>
1.,2.,3.,4.,5.,6.,7.,8.,9.,10.,11.,12.,13.,14.,15.,16.,17.,18.,19.,20.,
1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.,
21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.