/ Fórumok /

Fábry Esti Showder Dizájn center

A Magyar makettező társadalom elismerése?
A május 1.-én este 2O óra 45.- kor adásba kerülő müsorban.
A topikhoz csak bejelentkezett felhasználók tudnak hozzászólni. Kérem, jelentkezzen be itt!
<<< Vissza Tovább >>>
1.,2.,3.,4.,5.,6.
1., 2., 3., 4., 5., 6.
Gabi 508946 2008. május 2. 14:27
Válasz erre
Sziasztok!

Örülök, hogy látható volt néhány makettező munkája az adásban, gratulálok hozzá. Én is azt mondom, hogy csodát nem kell tőle várni, talán ezután több embernek lesz róla fogalma, hogy mi a makettezés, de ennyi. Osztom NGPETI és Gero véleményét, hogy polgári járművet is kellett volna mutatni, mert az sokkal megfoghatóbb, és a laikus számára sokkal jobban érthető téma, mint a harcjármű vagy repülő. Amit még picit hiányoltam, hogy a Mosonmagyaróvári Klub részéről nem volt senki, nem tudom meghívták-e őket egyáltalán, mert azért nagyrészt nekik, az általuk szervezett rendezvénynek köszönhető ez az adásrészlet is.
Gabi
Kopi 508945 2008. május 2. 14:08
Válasz erre
Gratulálok minden résztvevőnek !

Magamban csendesen rettegtem, hogy Fábry (picit ismerve a média mentalitását) mit fog kihozni a felvett anyagból.
Nem volt rossz SŐT egészen jól jőtt ki a dolog.
A Polarral értek egyet ha ez alapján néhányan el kezdenek érdeklődni a makettezés ill. modellezés iránt már megérte.

A médiába való bejutásról csak annyit: A bolyai versenyekkel kapcsolatban 3-4 éve próbálom felkelteni a média figyelmét makettversenyekre, de majd mindíg merev elutasítás volt a válasz amikor nem tudtam(tunk) felmutatni egy jelentős (klub ill. magánemberi szinten) összeget befizetni a megjelenés (beharangozás,tudósítás,riport,...) ellentételeképpen.
Egyedül a Fix.TV érdeklődött a téma iránt régebben is , a múlt évben végre elkezdett megtörni a jég s már egy (M1 Kulturház) műsorban megjelentünk mint makettezők .

Csak igy tovább.

Hajba "Kopi" László
Bolyai MK
KossuthLajos 508944 2008. május 2. 11:23
Válasz erre
Azt a hibát nem követem el. Hogy stílusos legyek és pontosítsalak: rendőri (fogalom/forgalom) irányítás.
gyurmakoma 508943 2008. május 2. 11:14
Válasz erre
egyenlőre :D
de csak azért mert rendőri közreműködés van..
csak vedd le a szemed róluk,meglátod mi lesz :))
KossuthLajos 508942 2008. május 2. 11:11
Válasz erre
Gyurma!
Szerintem ez most nem "akkora vita". Csupán egészséges, anyázásoktól a legteljeseben mentes szakmai megbeszélés.
KossuthLajos 508941 2008. május 2. 11:09
Válasz erre
Kedves Polar!
Hidd el, ha az anyagi megtérülést nézném akkor inkább innék, da masszívan. Több okból is. A tömény alkoholnál a 40 %-ot visszakapom (alk. tart.) és még az üres üvegeket is vissza lehet váltani. Sajna a kívül állók közül látják így sokan. Ami pedig a felvételek Fábry korrekt hozzáállását illeti, annak igazán örülök, csak sajnos azok, akik nem voltak ott, ebből nem sokat vettek észre a megvágott anyagból. Azzal viszont teljesen egyetértek, hogy ha valaki egy verseny plakátját meglátja és összakapcsolja a show-val, akkor jobban be fog menni a rendezvényre, és befogja vinni magával a gyerkőcét is és akkor mi már ebből csak nyerhetünk.
Tisztelettel:
Kossuth Lajos
Korda Attila
gyurmakoma 508940 2008. május 2. 11:01
Válasz erre
Szeretnék én is gratulálni a résztvevőknek,valamint köszönetet mondani azoknak akik ezt a pár percet lehetővé tették.
Változni nem fog semmi szerintem sem,de legalább kaptunk egy akkora reklámot a médiában,amire azért nem volt eddig lehetőség.
Amit mi csinálunk,egy hobbi,egy életforma.
Szerintem ezt nem kell "felfuttatni" hogy minden második ember ezt csinálja,mert akkor elvész a szűk kis közösség,a barátságok varázsa.
Ez igy tökéletes ahogy van,ahogy kialakitottuk mi és elődeink.
Köszönük meg a lehetőségek,rágjuk át magunkat rajta és folytassuk a munkát.
Kár ekkora "vitát" kerekiteni eme esemény köré.
Csak élvezzük :))
Fodi 508939 2008. május 2. 10:55
Válasz erre
Szerintem nem volt semmi gond a műsorral. Érzésem szerint egyáltalán nem csinált "hülyét" a makettezőkből.

Aki eddig is nevetségesnek, vagy gyerekesnek tartotta ezt a hobbit, az továbbra is így fogja gondolni. Viszont biztos vagyok benne, hogy a műsor miatt senki nem fogja nevetségesnek tartani a makettezést. Örüljünk, hogy ott voltak, megmutathattuk, hogy van ilyen hobbi is. Ez ennyiről szól.
Polar 508938 2008. május 2. 10:39
Válasz erre
Kedves Barátaim!

Végigolvasva a hozzászólásokat, úgy veszem észre, hogy sokan nem értettétek meg a műsor lényegét.
Kezdem az elején. Nem a makettezők keresték a műsort, hanem az RTL hiradója után Fábry kereste a makettezőket, hogy ország-világnak bemutathassa ezt a hobbit. Volt szerencsém résztvenni a felvételen. Miattunk az egész velvétel menetét megváltoztatták, vagyis tecnikai okokból ezzel a résszel kezdődött a felvétel. Fábry bejött, és mindenkitől elnézést kért, hogy a megszokott, homoros, ironikus dizájncenter helyett egy rendhagyó lesz a mostani. Elnézést kért, mert ez egy nagyon komoly hobbi, ami nem "vicces". Megpróbál majd némi vidámságot, és poénokat is belecsempészni, de nem biztos hogy ez sikerülni fog. Kért mindenkit, hogy ezt nézze el neki, de Ő ezt a hobbit nagyon komolyan értékeli, és ennek fiyelembevételével szeretné ezt bemutatni. A felvételnek ez a része egy órát vett igénybe, szerintem egy az egyben leadható lett volna, de a műsorban erre csak 15 perc állt rendelkezésre. Valóban sok minden kimaradt belőle, úgy vágták össze, hogy ez mégiscsak egy szórakoztató műsor.
Ha igazak a szóbeszédek, ezt a showmúsort adásonként 2 millióan nézik. És ha hozzávsszük, hogy utána hányan beszélik meg, akkor ez még több, mert van a ki nem nézi, de így hallaht róla. A lényeg az, hogy az országnak bemutassák, hogy létezik ez a hobbi is, aminek a művelői valóban európa élmezőnyébe tartoznak. A gyerekek, akik az igazi célközönsége lehetne egy ilyen műsornak szerintem nem nagyon nézték, mert nem abban az időben volt, és nem olyan műsorkörnyezetben, ami öket is érdekelné. De nem is ez volt a célja. A cél az volt, hogy ha bárhol az országban valaki meglát egy plakátot egy versenyről, vagy kiállításról, tudja, hogy az miről is szól, és vigye el a gyermekét(eit), mert ha élőben látják a gyerekek, igazándiból akkor kaphatnak kedvet ehhez a szép és értékes hobbihoz.
Bolondot csinált belőlünk, bogarasok vagyunk, aki krengeteg időt feccölnek valamibe, amit utána csak nézhetünk a polcon?
Nem osztom ezt a véleményt. Nem érzem, hogy ez jött volna át. Egy grafikus, egy festő, író, költő, vagy bármilyen művészettel foglalkozó ember ugyan olyan bogaras hülye lehetne mint mi. Miért kell mindenben az anyagi megtérülést keresni? Ezt az építés, az alkotás, a történelem megismerésének a gyönyöréért csináljuk. A maketteket kiállítani, versenyeken eredményeket elérni, esetleg eladni csak hab a tortán. Ehelyett járhatnék kocsmába, kábszerezhetnék, vagy bármilyen más, értelmetlen dolgot is csinálhatnék. A munkahelyemen a kollegáim sokat viccelődnek és csúfolkodnak rajtam a hobbim miatt. Hülye bábufestőnek, vagy makettesnek hívnak, így is mutatnak be ismerőseiknek. De eljönnek a rendezvényekre, hozzák a családjukat, gyermekeiket, velük is próbálják megszerettetni ezt az egészet, amit a makettezés jelent. Ha valamilyen versenyen eredményt érek el, mindig gratulálnak, és büszkén mondogatják ismerőseinek, hogy a hülye bábufestő eredményt ért el a versenyen, és milyen büszkék rám.

Ennek tükrében gondolja át mindenki a véleményét. Nem szeretnék vitát indítani! De el lehet azon gondolkodni, hogy ez volt az első lépés, a makettversenyeket és a kiállításokat lehet a médiában hirdetni, megkeresve a megfelelő műsorokat. Ez volt most az alap, lehet mire hivatkozni.

Üdvözlette.:
Somogyi Balázs
BMK
NGPETI 508937 2008. május 2. 10:39
Válasz erre
Sziasztok!

Visszaolvasva az eddigi "reagálásokat",sajnos abban megegyezik a többség véleménye,hogy nem ettől fognak többen makettezni... :o(

Eddig több alkalommal is láttam tényleg szép,jó és követendő hobbikat a műsorban,de teljesen mindegy,mert nem a műsor hozza meg a kedvét az embereknek,hiszen itt csak egy jót röhögnek a lelkes "hobbisták hülyeségén"...
A hobbik tényleges varázsa nem derül ki a hasonló műsorokból,ahol a műsorvezető a lényeg.

Annak idején volt egy-két jópofa kezdeményezés tv-k részéről,de abból sem lett semmi,mivel a makettezés egy elég kicsi piac hazánkban,elég szűk kört foglalkoztat és kevesen látnak benne fantáziát azok közül,akik nem ismerik.

Két tv-műsorban (RTL Klub és FixTV) is volt szerencsém népszerűsíteni ezt a hobbit,de lássuk be,kevés sikerrel.
Az első műsor felvétele a lakásunkban készült a vitrin előtt,kiszedették az összes makettet,körbefilmezték,kipakoltatták a dobozos maketteket is,és közel 4 órát nálunk töltöttek,jegyzeteltek,beszélgettünk,aztán 2,5 perc ment le a műsorban,alaposan megvágva... :o( Nem vagyok telhetetlen,de ez kevésnek mondható,ha valamit be szeretnénk mutatni!

A másik műsorban pedig Mekett közbenjárásával "szerepelhettem",ahol a riport előtt megbeszéltük a fiatal műsorvezetőkkel,hogy mik legyenek a kérdések,amikre "okosan" lehetne válaszolni és talán felkelti az érdeklődést is (mivel fiataloknak szólt a műsor),de ennek ellenére már az első kérdés "melléfutott",innen kezdve pedig nehéz "jó választ" adni és fenntartani a figyelmet,ha teljesen másra számít az ember...
...de megpróbáltam... :o)

A tegnapi műsorból én hiányoltam a polgári szekciót,ami szerintem (ez saját véleményem,így nem biztos,hogy mindenki egyet fog érteni) az átlag ember számára a legközérthetőbb,mivel valljuk be,hogy az autók,a kamionok és a motorok vannak legközelebb a laikus nézőkhöz.

A résztvevőknek viszont GRATULA az alapos helytállásért! :o)
Fodi 508936 2008. május 2. 10:21
Válasz erre
KossuthLajos 508935 2008. május 2. 09:29
Válasz erre
Vadász Úr!
Amúgy ezt a helyzetet szerinted hogyan lehetett volna megoldani a lovagias kereteken belül? Az mennyivel lett volna jobb, ha egyszerűen kikapcs? Ezt szerintem lovagiasan nem lehetett megoldani. Így viszont 2 légy egy csapásra.
Hadd idézzem itt Farkas Lóri barátunkat: "...ennyi ember és hogy
elvérzett :D"
Szerintem itt rekesszük be ezt. Poénnnak hibátlan volt a tegnap este ezen része. Fábry sanyi tanulhat.
Icebreaker 508933 2008. május 2. 09:14
Válasz erre
Köszönjük urak, hogy kihoztátok a helyzetből a legtöbbet! Azt hiszem mindenki nevében beszélek mikor azt mondom, hogy elkélne ennek a szubkultúrának egy állandó műsor. Na, de ne legyünk telhetetlenek!:-)
Z63 508932 2008. május 2. 09:10
Válasz erre
Sziasztok!
Először is gratula! Nekem biztos elment volna a hangom.Persze, minden a vágáson múlik, de, mint minden show, egyértelműen a műsorvezető szellemi fölényét hangsúlyozza ki, még akkor is, ha nincs neki,lásd Mónika Show, ahol egy ismerősöm annyit mesélt a forgatásról, hogy a nő hisztijei miatt újra kellett forgatni azokat a részeket, ahol nem tudott egyértelműen a vendég fölé kerekedni!Mondjuk, a harsánykodása ellenére a Fábryt okos embernek tartom és nála legalább,ha kicsit bár,de a mieink is szóhoz jutottak.Kormi még humoros is volt(furcsa).Mindenesetre, ahová csak tudunk, be kell szivárognunk!Köszönet a résztvevőknek!
Üdv,Z63
KossuthLajos 508931 2008. május 2. 09:09
Válasz erre
Borisz!
Természetesen én sem "használom" semmire a maketteket ha készen vannak, csak sok ember azt mondja erre, hogy ennyi energia, pénz, stb. bevitele után nincs haszna csak nézegetni tudja az ember. Ezek persze nem a makettezők köz tartoznak.

Vadász úr!
Ha nem gond akkor ezt dícséretnek, esetleg elismerésnek veszem, esetleg még jelzésnek is, hogy nyertem ezt az ütközetet. Köszönöm. Ez a lovagiasság, amit Őn mutatott. Nem vagdalkozom, ha nyert a másik elismerem. Hírnevéhez méltó tett. Lesz még alkalom az egyenlítésre. Először a Magó Karcsiéra akartam átirányítani, de aztán elvetettem mert ha valaki felhívta volna, mindjárt rájött volna, hogy mi történt. Kollégámat viszont nem ismerte senki, plussz Ő sem tudta, hogy miről van szó. Így egy kis idő eltelt, míg tisztázódott a kép. Anyósoméra azért nem akartam, mert Ő olyanakor már alszik, és nem biztos, hogy díjazta volna már a 3. telefonálót. Aztán meg engem.
Lacus78 508930 2008. május 2. 08:45
Válasz erre
Hogy fellendül-e a makettezés a shownak köszönhetően??? Biztosan nem...talán elhangzik néhány gyerekszájból:"Apa, apa!! Vegyél nekem repülőt!!!" Ezek közül a gyerekek közül talán néhányan nem csak játszani fognak ezekkel, hanem az idő során makettezővé is válnak...de ez a show nélkül is így zajlik a szürke mindennapokban.
Ha valakiben nincs meg az alkotás iránti vágy, nem lesz belőle makettező. Erre születni kell, nem a show befolyásolja...
Vadász nagyon jól írta a showval kapcsolatban: a vendégek, a témák stb. csak eszközök, a központ bizony a Fábry. Ami pedig a "hülyévé tevést" illeti...nos, ez nem okozott meglepetést, hiszen erre épül az egész műsor.
De mint mondtam már korábban is, engem rendkívüli büszkeséggel töltött el, és úgy éreztem, nagyon jó érzés ehhez a "családhoz" (a makettezők családjához) tartozni!!!
Köszönet ennek a 4 embernek, hiszen most pár ezer embert képviseltek a televízióban.
Üdv:Lacus78
Mty 508929 2008. május 2. 07:59
Válasz erre
A makettek nagyon szépek voltak, de...
Miggyuri 508928 2008. május 2. 07:00
Válasz erre
Csak most volt módom megnézni a feévtételt. 5N87, köszi, hogy lehetővé tetted!
Nagyjából egyezik a véleményem Vadászéval. A propaganda fontos, így akár a Fábry-ba is el kell menni. FS azt adta, ami a lényege, nem többet, nem kevesebbet. Gratu a válogatottnak! Vagy ahogy Vorosilov marsall mondaná: "Jól szolgálták a Szovjetuniót!"
Az országnév kedvenc időtöltésünkkel helyettesítendő. :)
Miggyuri
begyuzs 508927 2008. május 2. 06:58
Válasz erre
Gratulálok mindenkinek,nagyon jó volt.
"fikázó tükör" ... :o)
Vadász 508926 2008. május 2. 06:24
Válasz erre
Egyébként dicséretesen oldottad meg a helyzetet, ha nem is a lovagias hadviselés keretein belül. Nekem a telefonba azt mondták szép barna bajuszos hangon:
"Az Attilát keresed? Én Farkas...(személyiségi jogokat figyelembe véve törölve) vagyok az Attila párja" És ha sokat kekeckedsz elmodom a feleségednek is.
Délután gondolkoztam a távíraton, de a postában nem bízom, mert arrafelé elássák a küldeményeket.
Bocs de te ennyit értél. A Magóba több energiát fektettem volna.

A műsor:
Szerintem azt hozta ami várható volt. Észrevette, hogy van ilyen hobbi is. Néhány százezren megjegyeztek belőlle valamit. Ez a műsor több száz ezer embernek szól, és elsősorban a Fábryról,Ő a garancia, hogy ezek az emberek leüljenek a TV elé.A többi csak eszköz és nem cél. Egyébként azt se felejtsétek el, hogy közben bejött a képbe a hoki válogatott is. Nem volt szabad kihagynia. Ők már ott voltak a felvételen is?

Mit lehet ebből visszaforgatni?
Pl: a következő rendezvény plakátjára valemelyik szerepeltetett maktett felrakni. Sok embernek be fog ugrani, hogy már látta.
5N87 508925 2008. május 2. 03:24
Válasz erre
Második rész:

www.youtube.com/watch

Laci
5N87 508924 2008. május 2. 02:06
Válasz erre
Sziasztok!

A műsor első fele már fent van ( a maradék most megy ), itt megnézhetitek:

www.youtube.com/watch

A minőség nem a legjobb, a napokban majd felrakom valahova rendes felbontásban és jó minőségben.

Laci
Alby 508923 2008. május 2. 00:17
Válasz erre
Fel is vettem TV kártyával.
Arról a gépről, amelyiknek be volt világítva a gázsugara a készítő töltsön fel fotókat/leírást please! Nagyon érdekelne!
Meg a madarakról a fészekben, miből csinálta?

Kösz!
Archy 508921 2008. május 2. 00:09
Válasz erre
Szerintem nem, de egy ilyen kérdésre mit lehet mondani? Naná, hogy igen. :D
busi 508920 2008. május 1. 22:56
Válasz erre
Jómagam is csak Gratulálni tudok a csapatnak.Jo volt viszont látni a már PM-böl is ismert munkákat.
Grat!!!
Macal 508919 2008. május 1. 22:44
Válasz erre
Ezúton is szeretnék Gratulálni Hooligannek, hogy képviselte a Scifi/Fantasy kategóriát! Kár hogy kevés időt mutattak ebből a részből:(...Persze a többiek is dicséretet és köszönetet érdemelnek! Lehet hogy most fellendül a makettvilág?:)
Gyurma 508918 2008. május 1. 22:42
Válasz erre
Gyerekek! Szerintetek tényleg benne vagyunk a világon az elő 5 legjobb makettező országban?
Hajókovács 508917 2008. május 1. 22:37
Válasz erre
Mint résztvevője a müsornak , azt meg kell jegyeznem , hogy nem a legszerencsésebben vágták meg az adásba kerülő anyagot, Mondatok maradtak félbe , kikerültek a szövegkörnyezetből, igy egy kissé más értelmet kaptak.Sokal kerekebb volt a felvételen folytatott beszélgetés a Fábryval. De bizonyos fokig számitottunk is erre.A felvétel ideje alatt több komoly mondatot és gondolatot fogalmazott meg Ő maga, pl a Móvári rendezvény sikere és jelentősége.Mindezek kimaradtak az adásból,persze erre is lehetett számitani, mert a felvétel folyamatosan majd egy órán át tartott, a vágás után maradt 15 perc.Remélem nem vallotunk szégyent.
G-funk 508916 2008. május 1. 22:25
Válasz erre
Én csak annyit tennék hozzá kár hogy az polgári járműves szekció hiányzott. Talán arra is lehetett volna 1-2 percet szánni.
borisz 508914 2008. május 1. 22:17
Válasz erre
Apropó Hooligan.
Látta már valaki más ruhában?:)
(K.Petit pénzügyminiszternek!:) )
KossuthLajos 508913 2008. május 1. 22:11
Válasz erre
Csak halkan jegyezném meg a Vadász úrnak, hogy egyedül Elektro tudott felhívni, de Ő sem az én telefonomon keresztül. A fővadász úr sem a feleségemmel beszélt, hanem a kollégám feleségével maximum.
Ami a műsort illeti, kicsit félúton járok a túlsúlyban lévő megnyilvánulások és Archy véleménye között. A hobbit nem kell bemutatni, azért űzöm én is, mert olyan amilyen. Én is így szeretem ahogy van, mint gondolom mindenki. Talán nem a Fábry show volt a legtökéletesebb helyszín a népszerűsítésre, de minden alkalmat meg kell ragadni. Sajna Fábry olyan amilyen. Feleségem nem véletlenül mondta, hogy: "Minek kérdez, ha úgyis Ő válaszol rá."

Archy ezt írta:
"Magyarul lehet, hogy ezt most sokan láták, de ez csak annyiban érdekes, hogy nem kevés ember előtt csináltatok hülyét magatokból."
Én ezt annyiban finomítanám, és szerintem Ő is így gondolta, hogy Fábry csinált belőlük hülyét, illetve úgy mutatta be őket, mint akik bolondok egy kissé, hogy ilyen dolgokra ennyi időt, energiát, pénzt fordítanak, és gyakorlatilag semmi haszna, nem tudod mire használni.
Természetesen a makettezésről és a műsorban részt vettekről is csak szuper latívuszokban tudnék beszélni és a legtávolabb álljon tőlem, hogy megbántsam valamelyiket is, ha mégis így történt, akkor a legmélyebb tisztelettel elnézést kérek tőlük. Csk arról van szó, amit már fentebb leírtam, hogy talán nem a Fábry show volt a legtökéletesebb helyszín a népszerűsítésre, de minden alkalmat meg kell ragadni.
A Titanicot már láttam, de amit hallottam róla, attól leesett az állam (mielőtt kérdeznétek, a szakállammal együtt.)
Mindentől függetlenül gratulálok a műsorban résztvevőknek.
M.István 508912 2008. május 1. 22:03
Válasz erre
Büszkék vagyunk rátok gyerekek! Petit meg válaszuk meg pénzügyminiszternek.
Keri 508909 2008. május 1. 21:41
Válasz erre
Urak,nagy gratula mindenkinek,öröm volt nézni titeket!:-)
Azért Hooligannél bevillant a MOK-póló!:-)

Keri
Kalóz 508908 2008. május 1. 21:37
Válasz erre
Szia, János!
Jó szeles időt 2012-re!

(A mélt megkaőptam, köszi)

Kalóz
Ronin 508907 2008. május 1. 21:36
Válasz erre
Fikázótükör? Szép volt! :)
Minden elismerésem a Titanic építőjének!
TANÍTS MESTER!
Üdv: Ronin
Tibcsi 508906 2008. május 1. 21:35
Válasz erre
Szóval 8000 km???... :-DDD

Gratula mindenkinek! :)
geeser 508905 2008. május 1. 21:34
Válasz erre
Gratulálok!
Nagyon jók voltatok!!!
Nowotny 508904 2008. május 1. 21:34
Válasz erre
Gratula,remek reklám volt! Remélhetőleg sok gyerek kedvet kap a makettezéshez.:)
Elektrolakatos 508903 2008. május 1. 21:33
Válasz erre
Hajókovács 508902 2008. május 1. 21:33
Válasz erre
Köszönöm , a többiek nevében is.
Don 508901 2008. május 1. 21:33
Válasz erre
Én is gratulálok a szereplőknek! Jó volt! Szereintem Fábry hozta a formáját, elvitte egy kicsit a dolgot, de ez jó népszerűsítése a hobbinknak!
Még sok ilyet!

Don
Tibcsi 508900 2008. május 1. 21:32
Válasz erre
Szuper volt!!! Gyerekek, a fikázótükrön szétröhögtem az agyam. :-DDD

KP, legközelebb ne hagyd magadba fojtani a szót. :)
m113 508899 2008. május 1. 21:32
Válasz erre
Hopp..valaki rám lőtt!!!
ChevyG 508898 2008. május 1. 21:30
Válasz erre
Szuper volt!
Grat mindenkinek!!!
vitarisi 508897 2008. május 1. 21:28
Válasz erre
Gyerekek!
Sok gratuláció, nagyon jó volt, sok ismerős repülő, fantasy, dioráma volt (mostani promodell ben a "rozsdafészek" Lesany dio...)! Szép munka!:)
Üdv
Iván
Lacus78 508896 2008. május 1. 21:28
Válasz erre
Háát, uraim!!!Bevallom férfiasan, elfogott a büszkeség, mikor néztem a showt...
m113 508895 2008. május 1. 21:27
Válasz erre
Mi van rendőr? Nem ismerted meg a hangom??? :-)
Bundesign 508894 2008. május 1. 21:27
Válasz erre
Nagyon jó volt, gratula mindenkinek! végre valami értelmes is volt a Fábriba :)
tomvenom 508893 2008. május 1. 21:26
Válasz erre
Jók voltatok,elismerésem a Titanic építőjének!
pucu1 508892 2008. május 1. 21:26
Válasz erre
Nagyon jó vót!!!
<<< Vissza Tovább >>>
1.,2.,3.,4.,5.,6.
1., 2., 3., 4., 5., 6.