/ Fórumok /

Rc makettek

Ez a fórum a távirányítós maketteknek a othont.

A topikhoz csak bejelentkezett felhasználók tudnak hozzászólni. Kérem, jelentkezzen be itt!
<<< Vissza Tovább >>>
1.,2.,3.,4.,5.
1., 2., 3., 4., 5.
Kuolema 527176 2013. február 28. 15:40
Válasz erre
Azért van olyan RC tank is, amit nem lehet megunni öt perc alatt. www.youtube.com/watch
Egy ilyennel elég jól el lehetne játszani... ha lenne egy ilyenem, biztos építenék bele pirotechnikai alapon működő fegyvert (riasztópatron vagy ilyesmi), amatőr filmek forgatása mellett szomszéd- és feleségnevelésre is alkalmas lenne :D
Sherman 527162 2013. február 28. 13:01
Válasz erre
Gabusch 527144 2013. február 28. 09:49
Válasz erre
lacipapa 527140 2013. február 28. 09:10
Válasz erre
Mert a szobában kergetted vele az asszony macskáját,de ha ki mentél volna a terepre élvezetesebb lett volna. :-)
Gabusch 527138 2013. február 28. 09:00
Válasz erre
Két éve vettünk egy ilyesmit ajándékba és mivel csak cseregarancia volt rá, kipróbáltuk. Öt perc alatt lehet végleg megunni, pedig csinál mindent szépen, csak infrája nincs.

Persze ez olyan, hogy a makettezésre is azt mondják sokan, hogy nekik ahhoz nem lenne türelmük, stb. Ezért az, hogy nekem egy dögunalom - meg a sajátom is - semmit nem jelent. Tulajdonképpen csatázni sem igazán lenne kedvem vele, de érdekelne, hogy mégis egy korrekt valami mennyi pénzt emésztene fel.
Laac 527131 2013. február 28. 07:32
Válasz erre
unas_179044

Engem a HB makettnél az tévesztett meg, hogy egy RC makettet én így ismerem. Nem pedig kimondottan makettes dobozba rejtve darabos RC
unas_179044

Kösz az infót Shermann!
Mi is annak a fórumnak a pontos címe, ha kérdezhetem? Sok RC tankom nem lesz az biztos, de ezt az egyet szívesen megcsinálnám olyanná. Igaz, hogy kétesélyes a makett, de elég sok RC jellegű kialakítás található meg rajta a belsejét illetően, ha statikust építenék belőle az mind kárba veszne. Nem tudom mennyire ismered ezt a terméket. Nekem sajna sokminden nem sokat mond. Kis millitary beütéssel elnézegeti az ember az RC tankokat, de nem igazán gondoltam rá, hogy venni kellene egyet - eddig.Itt a kezdeti kialakításnál csak minimálisan akarom az RC jelleget kialakítani. Menjen forduljon és forogjon a lövegtornya és egyenlőre elég. Na ehhez keresem a segítséget. Láttam már azt a csatás játszmát pl tavaly a szolnoki makettversenyen. Most is ellátogatok a hétvégén oda és talán megtudok egysmást.
Üdv: Laac
Gabusch 527125 2013. február 28. 00:48
Válasz erre
Az enyém teljesen üzembiztos, de baromi hangos és ez nem tetszik. Továbbá: mi az, hogy "olcsón juttatni"?
Sherman 527123 2013. február 28. 00:36
Válasz erre
Szerencsére egy fórum tagunk az olcsóbb rc tankokhoz készít infra rendszert ami kompatibilis a mi Tamiya infra csata rendszerünkkel. Így a Tamiya szabvánnyal működő infrhoz tudjuk olcsón hozzájuttatni a kisebb pénzű tagokat. Több csata után kimondhatjuk ugyan olyan stabilan működik mint a drága Japán termék. Én magam Tamiya tankokkal rendelkezem de azt tudom hogy az olcsóbb tankok alkatrész árai nagyon széles skálán mozognak. pl:lánctalp nagyon sokféle van fém műanyag és bármilyen hihetetlen az olcsó műanyag sok fémnél megbízhatóbb. Némelyik társunknál az olcsóbb műanyag kihajtás jobban bevált mint a fém. Megmerem kockáztatni hogy a külsőségekre többet lehet költeni mint amennyit az üzembiztos működésre kell.
Gabusch 527119 2013. február 27. 23:58
Válasz erre
Ne tekintsünk el az ártól! Engem pl. érdekelne, hogy ha van egy teljesen üres műanyag héjam, legyen mondjuk egy 1/16-os T34/85, akkor mibe fájna nekem egy klassz infrás RC makett felépítése úgy nagyságrendileg? Mondjuk halk motorok, hanggenerátor (motor, lövés, géppuska, toronyforgás), esetleg füst, infra?

Hozzáteszem, hogy van nekem egy ilyenem RC-s, csőhátrasiklás, durranás, piros fény, toronyforgás, meg persze megy is, de infra nincs benne és eszelős hangja van. Mivel a kontrollere kevés lenne szerintem a klasszhoz, le kéne cserélni, azaz maradna egy garantáltan működőképes, de üres héjam. Bár gondolom, az infrát enélkül is bele lehetne tenni, rákötve a lövésre. Mennyi lenne, ha csak infrásítani akarnám?

Mert így baromi unalmas. 40 éve biztosan marhára élveztem volna, de kicsit megkésve vettem. :)
Sherman 527114 2013. február 27. 22:44
Válasz erre
Én mint RC tankos nézem a kérdést. Ha elvonatkoztatunk az ár kérdésétől egy Rc tank azért nem egy Statikus makett. Bármilyen Rc tank kisebb átalakítással infra csatarendszerrel felszerelve izgalmas játék. Ha ellátogatok az rctank-fórumra.hu-ra kifigyelhetitek az összejöveteleket, és ha eljöttök személyesen is feltudunk bárkit világosítani mi-merre-hány-méter. A másik topikban már írtam hogy nem túl korrekt a cégtől hogy így adta ki ezt a makettet de ha kihozod belőle a maximumot klassz modelled lesz.
Gabusch 527108 2013. február 27. 21:25
Válasz erre
Nincs mit. Nem tudom, milyen a modell, de ha motorizáltat akarsz belőle, mert statikusan menthetetlennek látod, akkor szerintem abból a szempontból elgondolkodtató, hogy ez legalább egyedi, RC-t meg az vesz, aki akar.

Ahogy elnéztem, számomra meglepően egyszerűnek tűnik - már, ha működik.
Laac 527101 2013. február 27. 20:55
Válasz erre
Majd ez a PIC-es témát átnézem. Kösz az ötletet.
Gabusch 527097 2013. február 27. 20:35
Válasz erre
Feltételezve, hogy ez működik, a vezérlés része szenzorostul cuzammen nem lehet több 3000 Ft-nál. Ebből a PIC 1040 Ft, de szerintem másikkal is meg lehet csinálni.

myfirstbot.blogspot.hu/2008/07/line-follower.html

Némi konstrukciós hibát a kommentekben már említenek, de az tulajdonképpen kivédhető azzal, hogy nem fordulsz derékszögben.
Gabusch 527085 2013. február 27. 19:44
Válasz erre
Most a távirányítós tankról eszembe jutott még egy ötlet. Mi van, ha RC helyett robotot csinálsz belőle? Biztosan találsz olyan leírást, ami 2-3 ezer Ft-os mikrokontrollerrel (esetleg Arduinoval, de az drágább) csinál neked belőle egy olyan robotot, ami egy vonalat követ - esetleg időnként megáll és forgatja kicsit a tornyát.

www.youtube.com/watch

Szerintem van itt olyan, aki tud segíteni a mikrokontrollerrel is. Én sajnos csak LEDet tudok neked villogtatni vele, de lehet, hogy továbbfejlesztem magam. :)
Valószínűleg jóval olcsóbb és tulajdonképpen érdekesebb megoldás is, mint az RC.
Gabusch 527083 2013. február 27. 19:36
Válasz erre
Tudom, ismerem az érzést. :) Azért írtam, hogy pusztán a behemót méret már minden különösebb sallang nélkül egész korrekt megjelenést tud produkálni nekik.

Viszont, ha nem akarsz játszani vele, akkor pusztán az RC cuccok ára miatt én biztosan jegelném egy kicsit, hátha megjelenik hozzá pár hónapon belül egy halom feljavító készlet és inkább azokra költenék az adóvevő, meg a vezérlés helyett. És akkor azonos összegért lesz egy baromi mutatós tankod.

Alternatíva lehet és viszonylag olcsón ki lehet belőle jönni (elég ocsmány, de jópofa) egy retró távirányítós tank építése, akkor két 1-0-1 kapcsoló, meg egy 2x3 góliát méretű elemtartó és két méter 3 eres kábel elegendő a kétmotoros meghajtás mellé.
Laac 527067 2013. február 27. 16:05
Válasz erre
Értem én, hogy nonstop. De meddig van nyitva?
A végére megértettelek, tegyél te is úgy.
Egy gyönyörű makettet nem lenne kedvem szétvágni és motort tenni bele az biztos. Itt pedig erre nagy a kísértés.
Üdv: Laac
Gabusch 527058 2013. február 27. 14:35
Válasz erre
Ezt lehet, hogy furcsának találod, de én a kezdetektől fogva tudom. A kérdés nem ez, hanem az, hogy a járulékos tízezreket mibe fogod beleölni. Kiegészítőkbe, vagy RC cuccokba. A döntés a tiéd és nyilván mindkét esetben a te pénzed és időd, valamint munkád lesz benne. De én pl. biztos, hogy nem adnék 500 eurót azért, hogy ússzon is a Revell tengeralattjáróm.
Laac 527048 2013. február 27. 12:48
Válasz erre
Csak egy utolsó ide, hogy megértsd: Itt nem az a lényeg, hogy rc, vagy statikus, hanem, hogy én csinálom.
Üdv: Laac
Gabusch 527046 2013. február 27. 12:24
Válasz erre
Nekem van egy 1/15-ös Bandai Hummelem, dobozból építve, semmi extra nincs rajta. Megrendelésre szintén dobozból raktam össze 1/15-ös PzIV-et, az is Bandai volt.

Szerintem pusztán a méretek miatt jobban mutatnak, mint a kisebb, de lényegesen korrektebben kialakított testvéreik (ezek régi kitek, elég kopaszak mai szemmel nézve).

Az, hogy ki mire és mennyit tud költeni, egyénfüggő. De mondjuk azért a pénzért, amiért ki tudsz ebből a kitből alakítani egy közepes RC-t, szerintem az általam vázolt megoldással lehetne két tankod. Egy működőképes, meg egy statikus.

De lehet, hogy én a helyedben összecsomagolnám, betenném a szekrénybe (a többi közé) és várnék, amíg kiadnak hozzá egy halom kiegészítőt, aztán azokkal együtt raknám össze, szigorúan statikusnak.
Laac 527044 2013. február 27. 11:59
Válasz erre
Szóval nem is tudom. Én RC tankot "játszani" semmi pénzért nem vettem volna soha. Hanem van ez a tank amit statikusnak szántam, de annak túl "buta" . Van ez a lehetőség, hogy bele lehet tenni egy motort +ezt azt és lesz belőle egy RC tank, nos csupán a lehetőségeket veszem számításba. Az biztos, hogy bármelyiket választom sokkba kerül, de ez a hobbi erről szól. Én a makettjeimet dobozból építem arra pluszban nem költök semmit max 1x-2x lánc, vagy újabb matrica, de ennyi. Ismerek olyan makettezőt aki szinte mindent lecserél a maketten és mégis azt mondja, hogy ez pl Tamiya( torony csere, löveg csere Sárvédő, homlokpáncél lánc meghajtókerék görgők, mind csere). Ez is egy kicsit "pénzkidobás", de eddig még soha nem mondtam.
Ha tehát valamilyen irányba is el kell menni és kivételesen fejleszteni kell akkor az mindenképpen pénzbe kerül. Nem kell mindent egyszerre megvenni. Anno emlékszem egy hónapban nem igazán jutott mindenre. egyik hónapban makett vettünk legközelebb (x hónap múlva)hozzá festék, de akkor is maketteztünk. Meg aztán senki nem éves szinten készítve költségvetést makettezik. Szóval, hagyjuk már azt a "mennyibe fog kerülni, ez így" dumát mert sokszor hallottam már.
Üdv: Laac
lacipapa 527042 2013. február 27. 11:35
Válasz erre
Szia!
Ha már kérdezel,akkor...nekem is van,ugyan úgy lehet "csícsázni",mint az 1/35-ös bár melyikét,kívülről.DE a motor-kihajtás egy dolog,kell még,vezérlés (RX-18),adó+vevő,esetleg fém lánc,ami + egy 20-as.A P3-ban mindent meg találsz.Keresd Ferenci Balázst (feba78@gmail.com) és kérj tőle tanácsot,ár ajánlatot.Innen,már csak a pénztárcád és a fantáziád(mennyire akarod feljavítani) szab határt.
Üdv,Laci
Gabusch 527039 2013. február 27. 11:16
Válasz erre
Nem akarok belepofázni a projektedbe, de már kifizettél a tankodra 22-t, 5500 lenne a motor meg a hajtás (vagy bele tudod építeni, vagy nem), aztán utána az adóvevő, bőven többen leszel, mintha vennél egy 1/16-os Tigrist készen, olyan 30 körül már láttam. Annak hangja, fénye, füstje is volt, meg műanyag golyókat lődözött is.

Ha RC tankot akarnék (van, öt perc után unalmas), én vennék egyet készen, ezt meg felcsicsáznám amíg a képességeimből telik statikusnak.
Laac 527038 2013. február 27. 11:05
Válasz erre
Sziasztok!
Van egy 1:16-os Rc tank makettem. Azt szeretném kérdezni, hogy annak működőképessé alakításához mire van szükség. Távirányító, motor, kihajtás- esetleg még valami?
A beszerzésük honnan? Én találtam egy webáruházat P3Modell néven ahol láttam pl. műanyag kihajtás motorral 5.500 az jó-e?
Szóval kiindulva az alapoktól tud e valaki segíteni?
Üdv: Laac
aquark 521174 2013. január 7. 13:37
Válasz erre
Pár éve gyűjtöm az rc modellező szakirodalmat, de az aktív modellezésbe még nem kezdtem bele. Szóval összejött egy jó DVD-nyi anyag, ezért arra gondoltam, hogy közkincsé teszem. Csináltam egy oldalt:

http://rcmodellmagazin.atw.hu/

-ahol közzétettem az anyag tartalomjegyzékét és letöltési linkjét. Aki egyből töltené, az innen töltheti, valamelyik oldalról:

http://www.google.hu/search?sourceid=navclient&hl=hu&ie=UTF-8&rlz=1T4GGHP_huHU486HU486&q=rc-rep%c3%bcl%c5%91modellez%c5%91-%c3%bajs%c3%a1gok-rar#hl=hu&gs_rn=1&gs_ri=serp&pq=rc-rep%C3%BCl%C5%91modellez%C5%91-%C3%BAjs%C3%A1gok-rar&cp=38&gs_id=p&xhr=t&q=rc-rep%C3%BCl%C5%91modellez%C5%91-%C3%BAjs%C3%A1gok-rar+torrent&pf=p&safe=off&tbo=d&rlz=1T4GGHP_huHU486HU486&sclient=psy-ab&oq=rc-rep%C3%BCl%C5%91modellez%C5%91-%C3%BAjs%C3%A1gok-rar+torrent&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.1355534169,d.Yms&fp=74aff484fb587898&bpcl=40096503&biw=1024&bih=431

Remélem, sok örömöt fog okozni az anyag!
Ronin 520934 2013. január 5. 11:11
Válasz erre
tam_10115256_1
tam_10115256_1

Sziasztok!

Tamiya Wild Willis-éhez keresem a sofőr figuráját, vagy rosszabb esetben, esetleg csak a kezeit. Ha valakinél akadna egy megmaradt, vagy bontott példány, szívesen megveném.
dombitamas/kukac/freemail/pont/hu
Előre is köszi!
Üdv:Ronin
Kuolema 509223 2012. november 4. 19:21
Válasz erre
PB040100
PB040100
PB040101
PB040101

Sziasztok!
Kihasználatlanság miatt eladó egy FlyCamOne eco V2 típusú, speciálisan repülőmodellekről történő filmezésre kialakított miniatűr kamera. A kamera kábelét a vevőre csatlakoztatva távirányítással vezérelhető az eszköz, egyes- és sorozatfényképezésre, valamint videó készítésére alkalmas. Eredeti, gyári állapotban van, az optikán még a gyári védőfólia is fent van. Az adatok rögzítésére szolgáló micro sd kártya nem tartozéka a készletnek.
Irányár: 8000 Ft plusz postaköltség.
Ha valakit érdekel, a 101messer101@gmail.com e-mail címen érdeklődhet.
Üdv.: Kuolema
TOmCSI 509222 2012. október 5. 19:25
Válasz erre
Szia! Van gyakorlatod építés terén?
Rigolya 509221 2012. október 5. 15:53
Válasz erre
Üdv Mindenkinek!
Segítségeteket szeretném kérni Jak-18A \\\"Fürj\\\" témában. Szeretnék építeni egy repülőképes \\\"Fürjet\\\" Penaut Scale, vagy kis RC. kategóriában, de nem találok igazán jó rajzot (rajzokat) a típusról. Állítólag a Repülés 1952.- évfolyamában volt egy nagyon részletes rajzokat tartalmazó sorozat a típusról. Nagyon megköszönném, ha felvenné velem a kapcsolatot valaki aki tudna segíteni.
Előre is köszönöm.
Ruttkay László
Grifix 509220 2012. október 4. 17:42
Válasz erre
Sziasztok! Bocs hogy ide írok, de úgy tudom, hogy ennek köze van az Rc-hez.

Szeretnék egy ilyen szerkezetet készíteni.
Meg tudnátok mondani, hogy milyen motorokat és vezérlőt kellene vennem? Esetleg ezek beüzemeléséhez tudnátok valami oldalt ajánlani?
A súly, amit meg kell tartani kb. 4-5kg.

http://www.youtube.com/watch?v=6IUHoYm_5cM&feature=endscreen&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=kSMqW1qTbuo
SSZABI 509219 2012. július 9. 17:58
Válasz erre
Szia!

Köszönöm a linkeket! Nagyon jó ;)
lacipapa 509218 2012. július 9. 17:32
Válasz erre
Szia!
Köszönöm a segítséget,de ezek nagyon \"oroszosak\".Magyart szeretnék belőlük,pc-os fejvédőben.Magyar T-34-be kellene.
Üdv,Laci
romsitsa 509217 2012. július 9. 11:34
Válasz erre
denkmeyer 509216 2012. július 9. 08:06
Válasz erre
Szia!

Kibelezett Rc tankot esetleg itt találhatsz:

feba78.unas.hu/
meg itt:

www.rctank-forum.hu/viewforum.php

denk
kerge 509215 2012. július 8. 21:51
Válasz erre
Sziasztok

Szeretnék tanácsot kérni hogy építeni szeretnék egy távirányítású hadihajót 1:150-es méretben a tervek már megvannak hála Némó-nak Lucky-nak,viszont nem tudom milyen fát használjak a gerichez(vastagság és anyaga)  és a palánkoláshoz (rétegelt v tömör , balza v.fenyő stb) És főleg hogy a legegyszerűbben beszerezhető legyen pl. obi,baumax, praktiker mert ezek szinte minden városban vannak! Bár ez lenne az első épített hajóm azt tudom a kormányt és a tönkcsöveket előre be kell építeni de nem tudom h. milyet vegyek,ér a súlyra is ügyelni kell a stabilitás miatt. 

szóval szeretnék szaktanácsot kérni valakitől aki csinált már ilyet és válaszolna egy amatőr kédéseire akár magánban akár itt a fórumon.

köszönöm 

üdv. kerge
SSZABI 509214 2012. július 8. 19:36
Válasz erre
Üdv mindenkinek!

Egy kis segítséget szeretnék kérni, felmérni a lehetőségeket.
Milyen árba kerülne egy 1/16-os Tiger I-es, úgy, hogy ki van belezve? Nekem statikusan kellene, mint egy sima makett, de nem nagyon találtam boltokban ilyet, a mérete miatt viszont egy megunt rc verzió is megfelelő lenne, ha jó árban lehet ilyesmit találni.
Meg tudná valaki mondani milyen árban lenne így a Tiger (már, ha lehet így vásárolni)? Vagy olyan drága így is, hogy inkább gyűjtsek egy rendesen működőre?

Előre is köszi!
Üdv, Sszabi
lacipapa 509213 2012. július 7. 22:25
Válasz erre
Üdvözöllek!
Igen,valami ilyesmire gondoltam.
Van belföldön is,de 8000.- egy figuráért sokallok.Ezért keresek \"kéz\" alól,hát ha olcsóbb lenne.
Üdv,Laci
Israti71 509212 2012. július 6. 22:50
Válasz erre
www.jadarhobby.pl/verlinden-2578-russian-tankers-ww2-120mm-p-22495.html
Üdv Lacipapa!
Nem tudom segítség-e Neked,de a Jadarhobby honlapján van II.VH-s orosz tankos figura szett.Azt nem tudom hogy Magyrországon ki foglalkozik esetleg ezekkel,de igen...létezik ilyen általad keresett 120mm-1/16 szett.Ha nem ezeket keresed,elnézést kérek!
Üdv: D.A
lacipapa 509211 2012. június 14. 21:11
Válasz erre
Szervusztok!
Keresek megunt,jól működő 1:16-os T-34-est.Bolti ár alatt!
Elérhetőségem az adatlapon.
Üdv,Laci
Misimakett 509210 2012. április 26. 16:39
Válasz erre
Sziasztok. Egy enyhén sérült A-10 RC repülöt szeretnék eladni, vagy elcserélni teljes felszereléssel. Valamiért nem tudok ide feltenni róla képet, de az adatlapomon megtekinthető. Ára 20000 ft, vagy cserébe makettek érdekelnek, föleg repülő, de harcijármü is lehet. tel. 06 70 617 68 39 E-mail:misimakett@citromail.hu Üdv.
kakukk79 509209 2012. március 25. 18:24
Válasz erre
Eladó érdeklődni itt lehet kakukk79@gmail.com vagy 06203888012
kakukk79 509208 2012. március 25. 18:23
Válasz erre
Kép008
Kép008
Kép009
Kép009

Sziasztok van egy 0km-es ferrari 2005 Kyosho benzines versenyautó a vezérlő egység azaz az adó és a vevő egység hiányzik 
Keri 509207 2012. február 21. 20:26
Válasz erre
Kuolema 509206 2012. január 24. 17:37
Válasz erre
Szia!
Tudod milyen sokoldalú és praktikus dolog a Google? Az első találatra kihozta ezt az oldalt: www.mvvs.cz/Motory_e.html
Megkeresitek pontosan milyen típus, megnézitek az árat a kép alatt, egyszerű matematikai műveletekkel átszámítjátok forintba, oszt máris fel vagytok világosulva. Persze függ az állapotától, attól, hogy mennyit volt használva, no meg hogy egyáltalán elindul-e. Amúgy meg az a legegyszerűbb ha feldobjátok a vaterára :)
Üdv.: Kuolema
Anders 509205 2012. január 23. 21:21
Válasz erre
Sziasztok! 
Olyan kérdésem lenne hogy egy barátomnak van egy RC modellhez motorja, szeretné eladni, de nem tudjuk mennyit ér. Valaki tud valamit erről a típusról? 
Elvileg ez van rá írva: MVVS és kaptam róla egy képet. 
biago78 509204 2012. január 17. 21:29
Válasz erre
Sziasztok.

Kicsit barangoltam a neten,és ezt találtam:

http://www.youtube.com/watch?v=L-9adSqxzX0&feature=player_embedded#!
http://www.youtube.com/watch?v=eeiICe2gYL8&feature=related

Ez nagyon durva,lesett az állam mikor megláttam!

Üdv:Balu
merciboy 509203 2011. november 25. 19:59
Válasz erre
SNC00358
SNC00358
SNC00360
SNC00360
SNC00361
SNC00361

eladó carlson rc robbanós rtr
komplett váz,motor,szervó,táp,vevő,tank
3 db kaszni
táv
starter izzitó
0,5 liter üzemanyag
alketrészek
ár 35ezer ft

érdeklődés itt, vagy 309198402
ha viszed, bp-en bárhova leszállitom !
üdv
kiki 509202 2011. november 13. 18:45
Válasz erre
Sziasztok!
az lenne a kérdésem hogyha van két pl. 27mhz-es autóm akkor lehet e állítani valahogy a frekvencián hogy egyszerre bírjam használni őket (olcsó autókról van szó koliba kéne marhulni)
punyam97 509201 2011. október 26. 20:09
Válasz erre
köszi! :)
denkmeyer 509200 2011. október 25. 07:31
Válasz erre
Szia!

Budapesten a 3-as metró Forgách utcai megállójánál a Váci úton két hatalmas modell-makett bolt van. Ott biztosan tudnak segíteni a barátodnak helikopter ügyben!

Denk
punyam97 509199 2011. október 24. 20:07
Válasz erre
sziasztok!
ismerösöm keresne egy hátsó rotort az általa vett helihez nem tudta megmondani a tipusát de ha vhol lehet bezserezni rc alkatrészeket akkor irjatok már linket. :)
előre is köszi
<<< Vissza Tovább >>>
1.,2.,3.,4.,5.
1., 2., 3., 4., 5.