/ Fórumok / Versenyek, rendezvények /

Mosonmagyaróvári makettkiállítás

fényképek óvárról
A topikhoz csak bejelentkezett felhasználók tudnak hozzászólni. Kérem, jelentkezzen be itt!
<<< Vissza Tovább >>>
1.,2.,3.,4.,5.,6.,7.,8.,9.,10.,11.,12.,13.,14.,15.,16.,17.,18.,19.,20.,
1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.,
21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31., 32., 33., 34., 35., 36., 37., 38., 39., 40.
Rumcájsz_52 584120 2015. április 20. 16:59
Válasz erre
Köszi a "mindenható" minősítést, de mivel tagja voltam a zsűrinek, tudom hogy ez sajnos erős túlzás (pedig néha jó lenne...):-).
Egy ekkora nemzetközi versenyen nem tehetjük meg, hogy nem állítunk fel sorrendet, képzeld el az olimpiát, ha a résztvevők csak emléklapot kapnának - négy év felkészülés után. A mosoni verseny már évek óta Európa első három ilyen rendezvényébe tartozik, idén hallottam több "világjáró" külföldi véleményét, akik szerint már ez az első - és ez ritka nagy dicséret, milyen pozitív eseményben vagyunk mi ilyen magasra értékelve! Főleg azok részéről van erre igény, akik a városukban anyagilag támogatott klubként működnek, esetleg a támogatásnak köszönhetően tudnak eljárni versenyre, aztán nincs plecsni, csak papír ("pedig a H. makettja volt a legjobb, L.-é meg a harmadik, de ezek nem adtak díjat"), szóval tartok tőle, hogy két ilyen év után vége is lenne a rendezvénynek ha nem lennének kiemelve a helyezettek. Egyébként a mosoni és a szolnoki versenyen is kívánságod szerint működik az értékelés, aki az előre megszabott ponthatárok fölött teljesít, az mind megkapja az arany/ezüst/bronz fokozatot, így egy kategórián belül bármelyikből lehet több is (pl. két arany, egy ezüst, három bronz-helyezés egy kategórián belül). A verseny-kiírásban megnézheted, hány kategória volt, a versenyre nevezett munkák száma 1630 fölött volt, és volt olyan kategória, ahol pl. nyolc aranyat osztottak ki! A magas színvonal és a sok induló miatt így is meg kell tenni, hogy akik csak néhány tizeddel maradnak le a helyezésről, azok is kapnak egy emléklapot "Kiemelkedő minőségű munka" dícsérettel.
A Mona Lisát meg ne hasonlítsuk Sixtus-hoz, nem egy kategória, az első csak festmény-kategóriában, a második meg freskó-kategóriában indulhatna egy ilyen versenyen. Ezért vannak a sportversenyekhez hasonlóan a makettversenyeken előre meghirdetett kategóriák, így nem kell túlságosan eltérő maketteket egymáshoz hasonlítani, egyetlen kivétel a Best of Show, épp ezért viszont itt közös, összevont zsűri dönt.
Üdv R.
AndrásH 584119 2015. április 20. 16:54
Válasz erre
Csak én érzem úgy, hogy minden évben lefutjuk pontosan ugyanazokat a köröket?
Móváron továbbra sem első-második-harmadik díjak, hanem arany-ezüst-bronz rendszer van, amit egy kategórián belül többen is megkaphatnak. Valami olyat szeretnél bevezetni, ami már sok-sok éve működik.
Vadász 584117 2015. április 20. 16:48
Válasz erre
Repülőben, polgári járműben, figurában, és a junior-gyerek kategóriákban volt a feladatra jelentkező. Ott meg lesz a fényképes eredménylista.
Vadász 584116 2015. április 20. 16:46
Válasz erre
Bagdady!

Ha jól értem, arra gondolsz, hogy esetleg minden olyan makett am elér egy szintett az kapjon arany elismerést, ami elér egy másik szintet, az kapjon ezüst, bronz, stb elismerést,
bagdady 584114 2015. április 20. 16:39
Válasz erre
10 nap
bagdady 584113 2015. április 20. 16:38
Válasz erre
nem is kell feltétlen versenyre menni ,főleg egy bizonyos szint alatt,nagyon sokan vagyunk így hogy érdekel a makettezés ,szórakoztat ,de vagy azért mert nagyobb pénzt nem akar az ember belerakni vagy azért mert ideje nincs rá marad az "amatőr szint.
sajnos én is úgy vagyok mint te ,látni kellene a technikát és bár tényleg segít a net ,de a személyes jelenlét azért jobb lenne.
Jelenleg a különböző festékekkel küszködök hiába látom a neten hogy XY átmossa a szinte frissen festett járművet a megnevezett szerrel,nekem még 10 múlva is felmaródik a sima víztől az akrillal festett tank ,amit persze a leggyengébb hígító is szétmar úgyszintén .
próbálkozni kell elbarmolt járánnyal
bagdady 584112 2015. április 20. 16:28
Válasz erre
itt nincs kívülálló ha ide írsz és makettezel akkor érdekelt vagy.
Senki nem akar (vagy akarhat) területi másodosztályúként VB címet kapni ,nincs itt gond csak tudd hogy hol állsz
Gabusch 584111 2015. április 20. 16:18
Válasz erre
Ahhoz, hogy az ember jobb és jobb legyen, egyre újabb technikákat kellene elsajátítani, már csak az eltérő anyagok miatt is. Ehhez, mivel vizuális típus vagyok számomra szükséges lenne, hogy megmutassák. A Youtube nagy segítség, az igazi valamilyen klubhoz való csatlakozás lenne. Csak sajnos az a helyzet, hogy nálam ez tényleg csak szórakozás. Sporthasonlattal azt tudnám mondani, hogy olyan, mintha lemennék a térre pingpongozni hetente egyszer fél órát. Ehhez teljesen felesleges, hogy igazolt játékos legyen az ember.

Marad tehát az autodidakta fejlődés, de abból versenyre aligha lehet menni.
Gabusch 584110 2015. április 20. 16:12
Válasz erre
Szerintem akár a zsűri is nyomhatott volna egy fotót akár telefonnal azokról, amelyeket kézbe vett, a lényeg annyi lenne, hogy az ember be tudja azonosítani. Persze ez plusz munka, de talán legközelebb megérné. Szerintem nem én vagyok egyedül, akinek fogalma sincs a munkák címéről. A magam részéről egyedül egy "Resistance!" című dióra emlékszem, mert azon nagyon jót szórakoztam.
bagdady 584109 2015. április 20. 16:10
Válasz erre
ne írd le magad ,azért elsősorban az ember magának építi a műveket,abban a korszakban és témában ami neki tetszik ,és bár közhelynek tűnik de tényleg minden makett jobb és jobb lesz amit építünk.
Kell a visszajelzés mert abból is lehet erőt meríteni de ez nem biztos hogy kezdőként a versenyzést jelenti,inkább tedd fel különböző makettező oldalra a fényképes építéseidet és biztos hogy kapsz kritikát ,negatívat és pozitívat is.
A felvetésed egyébként nagyon jó a fényképes helyezésről ,ha igaz a kőszegi versenyen pl így adják meg a neten
Rumcájsz_52 584108 2015. április 20. 16:08
Válasz erre
Verseny előtt meg lett hirdetve, hogy önkéntes fotósokat keresnek a díjazott makettek fotózására, hogy a díjkiosztón ki lehessen vetíteni mivel is nyertek a dicsőséges győztesek. Nem tudom, ez mennyire jött össze, és ha igen, akkor el tudnak-e jutni ide a Makettinfóra is a fotók, de ha igen, tartok tőle ez akkor se ma estére lesz (szerintem az ez ügyben munkálkodók ma még a munkahelyükön is kóros alvajáró-tüneteket produkálhattak).
R.
Gabusch 584107 2015. április 20. 16:08
Válasz erre
Totál kívülállóként.

Mivel tudtommal a versenyzés nemzetközi, azért valahol a feltételeknek egyenlőeknek kellene lenniük. Igaz, hogy mondjuk egy olimpiai negyedik is kegyetlenül teljesít, aztán mégsem emlékszik rá két év múlva senki és ez valahol igazságtalan, de ettől még nem lehet reformálni.
bagdady 584106 2015. április 20. 16:02
Válasz erre
elbeszélünk egymás mellett,te "mindenhatónak gondolod a zsűrit és annak választását persze jó értelemben hisz valóban szaktekintélyek ,és én nem ezt akarom megkérdőjelezni csak mást szeretnék mint eddig.
Azt írtam hogy esetleg meg lehetne fontolni a lehetőséget annak hogy ne legyen első meg harmadik hanem csak mind egy vizsgán végbizonyítvány,de ha mód van rá akkor ezt MINDEN arra érdemes megkapja(tehát aki megüti a magas szintet) megkérdőjelezem csendben ezt az első vagyok meg második vagyok dogmát,hisz pl melyik jobb a Mona Lisa vagy Sixtus-kápolna mennyezetfreskója?
Szerintem sokkal emberibb ha minden ügyes kezű makettező kap egy tényszerű "bizonyítványt a munkáiról a neves és tapasztalt szakemberektől .
Nem hiszem hogy ez sokkal több időt kívánna mint a mostani rendszer.
A makettező bármennyire is szerénykedik azért szeretné megmutatni a munkáját másoknak,ezért is vannak ezek a bemutatók ,de sajnos nagyon kevés helyen alkalmaznak pontozó lapot így nem sok esély van arra hogy valaki kikérje a saját pontozó lapját,másrészt hiába a lehetőség felvillanása hogy kikérje az ember szakértő tanácsát,azért ha ezt mindenki megtenné lenne káosz meg aztán abban a zsufiban ez nem is olyan kényelmes .
Természetesen a best of show és gyermek kategória versenye egyebek simán beleférne meg még sok más is ,ez csak egy vázlat volt
Gabusch 584104 2015. április 20. 15:58
Válasz erre
Leginkább azt, hogy esélyem sincs. De ezt eddig is tudtam. :)

Nem tudok idézni, de érdekesek voltak a szempontjaik, már amennyit elcsíptem belőle.

A fényképek azért lennének jók, mert anélkül leginkább csak az tudja beazonosítani, akié.
Rumcájsz_52 584102 2015. április 20. 15:46
Válasz erre
Az eredménylista előbb-utóbb felkerül majd ide is (mihelyt Elekrolakatos barátunk magához tér a hétvégi leterhelés sokkjából), de fotók kétlem, hogy lesznek hozzá.
És mit tanultál a zsűritől (azon kívül, hogy "miért kellett ezt nekem elvállalni!):-).
Üdv R.
Gabusch 584098 2015. április 20. 15:31
Válasz erre
Esetleg majd az eredményeket meg lehet tekinteni fényképekkel? Sajnos a címek keveset mondanak.

Egyébként volt szerencsém néha belehallgatni egyes zsűrik munkájába, mit mondjak, tanulságos volt. :)
Rumcájsz_52 584096 2015. április 20. 15:22
Válasz erre
Ha elolvastad a linket, akkor láthattad, hogy pont ez történik, " a zsűri megtekinti a versenyre benevezett maketteket, és amelyek megütnek egy nívós színvonalat, azokat írásban értékeli"(pontozólapokon). Ha megnézed a pontozólapok értékelési módját, akkor kiderül, hogy ha a makett minden részletére 5 pontot kapott, akkor a végeredménye 100 pont lesz. Ha néhány helyen kevesebbet, akkor ezek arányában kap kevesebbet, vagyis ez gyakorlatilag egy százalékos értékelést jelent egy elméleti tökéletesen kivitelezett 100 %-os/pontos maketthez képest. Ezt minden kategóriában három zsűritag végzi el, és a három pontozólap átlaga a végső eredménye az adott makettnek. Az értékelés persze hogy szubjektív, hiszen a makettet nem lehet stopperrel/mérőszalaggal/súlyra mérni mint a sporteredményeket. A visszajelzés lehetősége viszont megvan, mindenki elkérheti a makettjének a pontozólapjait, megnézheti, melyik területeken talált hibát a zsűri, és meg is keresheti a zsűrit, megbeszélheti velük a problémákat, hogyan kell legközelebb jobban/élethűbben csinálni (sajnos ezzel a lehetőséggel kevesen és ritkán élnek, pedig ezért "cirkál" ott a zsűri sok tagja kitűzővel a mellén vasárnap is a kiállítás területén).
Üdv R.
bagdady 584090 2015. április 20. 14:48
Válasz erre
Az ember mindig paranoiás lesz amikor egy verseny után szóba kerül a zsűrizés kérdése,nem nem akarok fanyalogni tényleg nagyon színvonalas munkák készültek és valószínűleg a legjobbak nyertek.
Nem kimondottan a technikai részére akartam rákérdezni nyilván az ember utána is tud nézni a neten ,érdeklődhet stb.
Bennem egyfajta reform gondolat merült fel mikor láttam ezt a hihetetlen felhozatalt.
Szerintem van egy mennyiségi határ ahol már nem lehet dönteni ,vagy legalábbis piszok nehéz, nem akarok most nagy nevekkel dobálózni de mi lenne ha az élvonalbeliek elindulnának egy versenyen? nyilván kapufa,persze szerencsére nagyon sok a kitűnő makettező hazánkban is .
Arra gondoltam mi lenne ha nem verseny lenne a szó szoros értelmében hanem inkább valami megmérettetés .
A "zsűri megtekintené a kiállított műveket és amelyek megütnek egy nívós színvonalat azokat értékelné írásban,gyakorlatilag adna egy "jegyet rá.
Ez annyira szubjektív dolog, a megméretés versenyen, hogy lehet jobban kijönne mindenki igy ha kapna egy korrekt visszajelzést.
Nos ez az én ötletem,amin persze még kell dolgozni,finomítani
Cs.Béla 584084 2015. április 20. 13:51
Válasz erre
Hatalmas gratuláció és köszönet a szervezőknek, illetve segítőiknek. Szenzációs volt a hangulat, akárcsak a makettfelhozatal !
Üdv.Béla
Gabusch 584079 2015. április 20. 12:55
Válasz erre
Én most jutottam el először - de remélem, nem utoljára -, köszönet a szervezőknek, nevezőknek, meg úgy általában mindenkinek. :)
Rumcájsz_52 584077 2015. április 20. 12:11
Válasz erre
www.makett.org/mybb/showthread.php
Szia bagdady
A fenti linken megnézheted, hogyan működik egy verseny szervezése, és a makettek értékelése. A számodra lényeges részt kb. a 3/4 rész után Zsürizés cím alatt fogod megtalálni. Ha a helyszínen érdeklődtél volna, ott is elmondtuk volna, egyszerűbb lett volna a kérdés-felelet is, mutathattunk volna pontozólapot is (egyébként azt még próbálok itthon keresni, ha találok, akkor majd felteszem). Ha valami nem tiszta, kérdezz nyugodtan.
Üdv R.
Miggyuri 584063 2015. április 20. 05:04
Válasz erre
Köszönet a szervezőknek a munkáért!
szesz 584057 2015. április 19. 23:19
Válasz erre
Sziasztok!

Egy kis külföldi hírverés:

imodeler.com/category/shows/

Bocs ha esetleg valaki posztolta már.

Sz.
Barni83 584038 2015. április 19. 19:11
Válasz erre
Sziasztok!

Ismét egy remek és jól szervezett rendezvényen vehettünk részt! Nagyon jól éreztük magunkat, jövőre is megyünk! Köszönet a szervezőknek, támogatóknak!
Üdv,
Barni
novarock 584029 2015. április 19. 17:51
Válasz erre
Sziasztok!
Az alábbi linken található néhány kép a szombati napról.
Jó böngészést.
Üdv,
Laci

picasaweb.google.com/vlaszlo77/20150418XIXMosonModelShowMosonmagyarovar02
bagdady 584028 2015. április 19. 17:40
Válasz erre
mindig örül a szivem mikor látom hogy ekkora érdeklödés van erre a hobbira, és valóban nagy élmény volt látni a sok szinvonalas müvet.
Ilyenkor mindig felmerül bennem a kérdés,hogy mi alapján lehet ezt mérni,zsürizni? Temérdek preciz ,profi munka volt látható,nem fanyalgok,hogy ez meg az miért nem nyert ,inkább csak sajnálom szegény zsürit mert nehéz dolguk lehet kiválasztani az arra érdemest. Miként tud egy szakértö eligazodni és választani ennyi érdemes mű közül?
börni75 584025 2015. április 19. 16:46
Válasz erre
Mosonmagyaróvár 2015 001
Mosonmagyaróvár...
Mosonmagyaróvár 2015 004
Mosonmagyaróvár...
Mosonmagyaróvár 2015 009
Mosonmagyaróvár...
Mosonmagyaróvár 2015 011
Mosonmagyaróvár...
Mosonmagyaróvár 2015 012
Mosonmagyaróvár...
Mosonmagyaróvár 2015 013
Mosonmagyaróvár...
Mosonmagyaróvár 2015 020
Mosonmagyaróvár...
Mosonmagyaróvár 2015 023
Mosonmagyaróvár...
Mosonmagyaróvár 2015 026
Mosonmagyaróvár...
Mosonmagyaróvár 2015 029
Mosonmagyaróvár...
Mosonmagyaróvár 2015 031
Mosonmagyaróvár...
Mosonmagyaróvár 2015 041
Mosonmagyaróvár...
Mosonmagyaróvár 2015 046
Mosonmagyaróvár...
Mosonmagyaróvár 2015 050
Mosonmagyaróvár...
Mosonmagyaróvár 2015 052
Mosonmagyaróvár...
Mosonmagyaróvár 2015 055
Mosonmagyaróvár...
Mosonmagyaróvár 2015 071
Mosonmagyaróvár...
Mosonmagyaróvár 2015 073
Mosonmagyaróvár...
Mosonmagyaróvár 2015 076
Mosonmagyaróvár...
Mosonmagyaróvár 2015 077
Mosonmagyaróvár...
Mosonmagyaróvár 2015 088
Mosonmagyaróvár...
Mosonmagyaróvár 2015 082
Mosonmagyaróvár...
Mosonmagyaróvár 2015 085
Mosonmagyaróvár...
Mosonmagyaróvár 2015 091
Mosonmagyaróvár...
Mosonmagyaróvár 2015 095
Mosonmagyaróvár...
Mosonmagyaróvár 2015 097
Mosonmagyaróvár...
Mosonmagyaróvár 2015 103
Mosonmagyaróvár...
Mosonmagyaróvár 2015 105
Mosonmagyaróvár...
Mosonmagyaróvár 2015 110
Mosonmagyaróvár...

Sziasztok!
Pár kép a teljesség igénye nélkül! Gratulálunk a szervezőknek, nagyon jól éreztük magunkat, reméljük jövőre ismét találkozunk!
juge75 584008 2015. április 19. 12:19
Válasz erre
DSCF7513
DSCF7513
DSCF7514
DSCF7514
DSCF7515
DSCF7515
DSCF7516
DSCF7516
DSCF7517
DSCF7517
DSCF7518
DSCF7518
DSCF7519
DSCF7519
DSCF7520
DSCF7520
DSCF7521
DSCF7521
DSCF7522
DSCF7522
DSCF7523
DSCF7523
DSCF7524
DSCF7524
DSCF7525
DSCF7525

Nem volt időm sok képet készíteni...
Kamovos 584006 2015. április 19. 12:06
Válasz erre
001
001
002
002
003
003
004
004
005
005
006
006
007
007
008
008
009
009
010
010
011
011
012
012
013
013
014
014
015
015
017
017
018
018
019
019
020
020
021
021
021
021
022
022
023
023
024
024
025
025
026
026
027
027
028
028
029
029
030
030
031
031
032
032
033
033
034
034
035
035
036
036
037
037
038
038
039
039
040
040
041
041
042
042
043
043
044
044
045
045
046
046
047
047
048
048
049
049
050
050
051
051
052
052
053
053
054
054
055
055
056
056
057
057
058
058
059
059
060
060
061
061
062
062
063
063
064
064
065
065
066
066
067
067
068
068
069
069
070
070
071
071
072
072
073
073
074
074
075
075
076
076
077
077
078
078
079
079
080
080
081
081
082
082
083
083
084
084
085
085
086
086
087
087
088
088
089
089
090
090
091
091
092
092
093
093
094
094
095
095
097
097
098
098
099
099
100
100
101
101
102
102

Nem nagyon pakoljátok a képeket felfelé. :( 101+2 tőlem nektek:)
Kamovos 584005 2015. április 19. 12:06
Válasz erre
Sziasztok!

Örülök, hogy ismét ott lehettem veletek!
Gratulálok az ismét rendkívül jól sikerült rendezvényetekhez!

Üdv: kamovos
badboy 583996 2015. április 19. 10:28
Válasz erre
P3232355
P3232355
P3232378
P3232378
P3232408
P3232408
P3232689
P3232689
P3232518
P3232518
P3232439
P3232439
P3232449
P3232449
P3232469
P3232469
P3232496
P3232496
P3232516
P3232516
P3232547
P3232547
P3232573
P3232573
P3232665
P3232665
P3232672
P3232672
P3232478
P3232478
P3232467
P3232467

Sziasztok!

Hatalmas köszönet RENDEZŐKNEK, ismét egy remek napon vagyunk túl(sajnos..mikor lesz már a következő?). Néhány kép izelítőnek, bocsi a szakbarbárságért. Nekem a magyar Ar-96 lett nagy kedvenc a maga nemes esgszerűségével. Ha esetleg valakinak a magyar Mig-21 diorámáról lenne jó közeli képe, azt ossza már meg velünk. A beszerzésekről majd teszek fel képet egy másik topicba.
sanyi 583990 2015. április 19. 07:13
Válasz erre
Szépek, de az Il-76 volt a leg...tanulságosabb: miként lehet egy havi fizetést és rengeteg munkát a kukába dobni...
PETI 583974 2015. április 18. 20:37
Válasz erre
1

1
1
2

2
2
3

3
3
4

4
4
5

5
5
6

6
6
7

7
7
8

8
8
9

9
9
10

10
10

Ez idén is királyul sikerült! Kösz a szervezőknek. Üdv
lucky 583973 2015. április 18. 20:36
Válasz erre
Ismét egy nagy verseny után vagyok.
Nagy köszönet a lebonyolító csapatnak!
tyimosenko 583962 2015. április 18. 17:29
Válasz erre
Sziasztok!

Keresek szabad helyet olyan autoban, amely Mosonmagyarovar-Budapest utvonalon kozlekedik veletlenul pont a holnapi nap.
Esetleg reggel a Bp-Movar utvonal is erdekelne.
Koszi, udv
slaviamarksman 583891 2015. április 17. 06:50
Válasz erre
Tiszteletem
Vasárnap reggel / délelőttre Mosonmagyaróvár-Budapest vagy még tovább Eger felé keresnék utitársat aki elvinne , 1 rész benzinpénzzel belefizetve az üzemanyagba . Lajos 20-95-51-880
HADvezér 583862 2015. április 16. 18:52
Válasz erre
Moson_asztalaink2015
Moson_asztalaink2015

Sziasztok! Mindenkit sok szeretettel várunk 18-án Szombaton a megszokott helyünkön! Sok újdonsággal, jó kedvvel és remélhetőleg szakmai tanácsokkal!

Üdvözlettel a HADmodels csapata!
exec 583779 2015. április 15. 14:38
Válasz erre
SZiasztok,

szombat délelőtt oda, vasárnap reggel / délelőtt vissza úttal keresek úti társat.

Üdv.
exec
Elektrolakatos 583776 2015. április 15. 13:55
Válasz erre
moson2015elo
moson2015elo

Köszönöm mindenkinek aki előnevezett!

Üdv: Elektro
tyimosenko 583773 2015. április 15. 12:32
Válasz erre
Sziasztok!

Ha menne valaki kocsival vasárnap Móvárra Budapestről és vissza, valamint lenne szabad hely, beszállnék költségmegosztással.
Elérhetőség adatlapon.
Köszönöm.
dome50 583763 2015. április 15. 09:06
Válasz erre
ÜDV!
Óvári kiállításra szombat de 09h indulással 3személy részére van hely.
XVIII-XIX-ker Vissza du 15h indulás.Személyenként 3000ft kérek,
Európark parkoló.
0670/6057315
Elektrolakatos 583696 2015. április 13. 19:10
Válasz erre
Üdv a társaságnak!

Mosonmagyaróváron szombat délutánra a kiértékeléshez szükségem lenne segítőkre. Aki kedvet érezne rá, és tudna szakítani az idejéből 3-4 órát, hogy Excel táblázatba segítsen felvinni az adatokat, kérném jelezzen az adatlapomon található e-mail címre.

Lehetőleg csak olyan, aki 100%-ra be tudja vállalni.

Köszönöm: Elektro
migi 583346 2015. április 8. 15:21
Válasz erre
5 bekezdéssel lejjebb ott van minden adatt
szazados45 583345 2015. április 8. 15:11
Válasz erre
Sziasztok Uraim,

Szeretném megkérdezni hogy merre volna a Mosonshow pontos helyszíne ?

Köszönöm a segítséget a pontos érkezéshez .

Szabó Zoli /szazados45
Joci.kun 583241 2015. április 6. 16:45
Válasz erre
Hali !
Szolnokról, vagy a környékről megy valaki a Mmóvári versenyre? Segítség kellene, nem kicsi. :)
Kérlek, írj a joci.kun63kukacgmail.com -ra. Köszi
glitter 582798 2015. április 1. 04:33
Válasz erre
...ja és budaörsiek volnánk...:))
glitter 582789 2015. március 31. 22:35
Válasz erre
Sziasztok! Drága kis feleségemmel két rész benzinpénzzel csatlakoznánk majd szombati indulású autós kollégához!...:)) 06702163861 vagy glitter86@t-online.hu
pikkasz84 582555 2015. március 28. 22:45
Válasz erre
Köszönöm Vadász uram! :-)
AndrásH 582540 2015. március 28. 20:31
Válasz erre
A versenyszabályoknál az életkorokat nem kellene frissíteni? Még a tavalyi táblázat van kirakva.
Vadász 582538 2015. március 28. 20:26
Válasz erre
<<< Vissza Tovább >>>
1.,2.,3.,4.,5.,6.,7.,8.,9.,10.,11.,12.,13.,14.,15.,16.,17.,18.,19.,20.,
1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.,
21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31., 32., 33., 34., 35., 36., 37., 38., 39., 40.