/ Fórumok / Versenyek, rendezvények /

Mosonmagyaróvári makettkiállítás

fényképek óvárról
A topikhoz csak bejelentkezett felhasználók tudnak hozzászólni. Kérem, jelentkezzen be itt!
  Tovább >>>
1.,2.,3.,4.,5.,6.,7.,8.,9.,10.,11.,12.,13.,14.,15.,16.,17.,18.,19.,20.,
1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.,
21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31., 32., 33., 34., 35., 36., 37., 38., 39., 40.,
41.
Freddy 723549 ma 21:34
Válasz erre
Köszönjük a választ és a gyors intézkedést!
Esetleg arra még figyelmeztetni lehetne őket (gondolom, a részvételi szabályzatot ilyen közel a rendezvényhez már nem módosíthatjátok), hogy árat forintban kiírni (+forintot elfogadni) nem az ő jófejségük, hanem a törvényes kötelességük.
halaci 723546 ma 19:56
Válasz erre
Én maradok az euronál. Ha ők is követik az "eurót is elfogadunk" magyar boltok árfolyam gyakorlatát, akkor a forintfizetéssel nagyon rosszul járnék.
zkalos 723544 ma 19:34
Válasz erre
Válaszoltak, és lehet forinttal is fizetni !
halaci 723543 ma 19:30
Válasz erre
Ezt köszi, hogy írtad, mert én már rendeltem tőlük Óvárra és nem vettem észre, hogy csak kp-t fogadnak el. Mindegy, tudok addig váltani (inkább váltok előre eurót, mint hogy ott kapjak szívrohamot az árfolyam miatt), de meglepett, hogy a kártyás fizetést egy nagyobb (és ezért nyilván sok versenyre kitelepülő) cég nem oldja meg. Főleg egy nemzetközi súlyú rendezvényen, ahol várhatóan nem magyar vevőkből is elég sok lesz.
Bagi Roland 723542 ma 18:49
Válasz erre
Üdv mindenkinek

Furcsa dolgot tapasztaltam és talán valaki tudna magyarázatot adni erre az anomáliára.
A téma:
Írtam egy cégnek aki itt lesz a mosonshow-n hogy hozzon pár cuccot amit mindenképp megvásárolnék. Válaszában azt írja hogy hoz de az árak emelkedni fognak mert ő az EU-n belül adófizető és ezt a honlapján is írja, hogy rendelés esetén árkalkulációt fog küldeni a végösszegről.
Namármost, rendeltem már külföldről jónéhányszor (EU-n belűlről) de ilyen sosem volt hogy az ár változott volna pláne nem emelkedett mert hogy VAT / ÁFA stb, stb hanem amennyibe került a tétel + szállítási díj és ennyi.
Ez a cég Cseh, tehát nem értem mi ez az emelt ár ha ide küld rendelést vagy itt árusít Pl: a Mosonshow-n , vagy ez általános üzleti magatartás?
Nem gondolom hogy a cégek idejönnek eladni emelt áron az ÁFA miatt miközben megrendelhetem simán és küldik normál áron + PK, mert ugye elmenni MO-várra is pénz ( több mint a csom-küldés ára...nekem legalább is)
Úgyhogy valaki gyújthatna fényt a sötét fejembe hogy ez most hogy értelmezzem.
B.Gábor 723517 ma 12:40
Válasz erre
Nagyon szépen köszönjük! Reméljük, minél többen betartják majd a kéréseteket.
jozsibacsi 723516 ma 12:37
Válasz erre
Tájékoztatásul:
Ezt tettük ki a MosonShow facebook oldalára, amit a legtöbben olvasnak:

Attention to all Vendors!
We would like to ask you, if your prices are marked only in euro, please hang on a display the euro-forint conversion rate in a prominent place. thanking your cooperation.
jozsibacsi 723514 ma 12:28
Válasz erre
Megpróbáljuk elérni, de a kereskedő is egy külön állatfajta.
B.Gábor 723512 ma 11:49
Válasz erre
Köszi szépen a választ! Én - ahogyan írtam is korábban - elfogadom, hogy nem csak forintban számolnak a kereskedők, csak annak örülnék, ha minden külföldi árus kiírná, hogyan váltja a forintot. Meg tudom én is kérdezni - eddig is meg tudtam - csak sokszor egyszerűbb lenne és segítene a tumultust, felesleges sorban állást is elkerülni, ha már az árus megkérdezése nélkül számolhatnék fejben, hogy az adott cucc megéri-e nekem ennyiért. Ha ez a kitétel bekerülne a börze szabályzatba jövőre (ha jól láttam, most nincs benne ilyen), akkor szerintem sokkal egyszerűbb lenne sokunk dolga. Még egyszer köszi szépen a választ!
jozsibacsi 723510 ma 10:47
Válasz erre
Sziasztok! meg próbálok egy lehetőleg rövid, korrekt tájékoztatást adni az euro-HUF témában.
1. A helyi valutaváltó időszakos üzemeltetéséhez nagyon szigorú előírások és feltételek teljesítése esetén kapható esetleges MNB engedély, de eddig még nem tartotta érdesnek ezzel próbálkozni egyetlen egy cég sem.
2. Ami a rögzített árfolyamot illeti a napi hullámmozgások nem teszik lehetővé a fix árfolyam rögzítést.
3. Miután rengeteg magyar makettező készül jelentős éves bevásárlásra, mint én is, a versenyt megelőző évben, ha van felesleges forintom gyűjtögetni az árfolyam figyelésével igyekszem a lehető legjobb árfolyamon eurot beszerezni. Ha nem akkor a show napján esedékes valutavételi árfolyamot mindig megnézem. azért kell a vételit figyelni, mert a külföldi kereskedőnek a forintért eurot kell vásárolnia. ami hazája fizető eszköze. Nálunk akkor lesz egyszerűbb a helyzet, ha mi is bevezetjük egyszer az eurot.
4. A külföldi kereskedők - 98 cég van jelen- jelentős része, leginkább a környező országokból, elfogadja a forintot is, csak az árfolyam kérdés. Ugyanez a probléma mikor itthon valaki valutában fizet forint helyett, milyen szégyenletes árfolyamon számolják a hazai boltok.
5. A magyar kereskedők létszáma sem csekély pontosan 21.
remélem véleményemmel árnyaltam kicsit a problémát jb
Gabusch 723453 tegnap 15:46
Válasz erre
Az a helyzet, hogy áttértem a 3D nyomtatásra. Egy barátom cégének lett, nyilván nekem nyomtatott is ezt-azt szívesen, viszont ezért utánanéztem és találtam két gigányi cuccot, ami nélkül természetesen nem lehet élni. Úgyhogy azért inkább vettem magamnak egyet valami 114eFt-ért. Filamentes, de mivel engem nagyobb tárgyak érdekelnek, mint pl. 1:1 méretarányú I. VH-s árokbuzogány, némely használati tárgyak, stb., ez nekem jobb, mint a löttyös. Meg azt azért elhelyezni is macerásabb.

Vettem magamnak nem egészen három euróért 1:100-as O-I rajzot. Mondjuk akkorára nyomtatom, amekkorára akarom, csak az nem fér el. És célszerűen ezt inkább a löttyössel kéne nyomtatni, hogy szép legyen, de így sem rossz messziről. :)

De a jelenlegi makettárak mellett nagyon elgondolkoztató, hogy ha az ember nem számlál szegecset, nem indul versenyen, a lényeg az, hogy legyen olyan a polcon (l. még DeAgostini cuccok), akkor igen marha gyorsan behozza az árát.
slowmotion 723450 tegnap 15:31
Válasz erre
Hú. Én az összeset IS meg akarom csinálni. Csak két gyerek, meg az állandóan a fülemet rágó asszony mellett semmivel sem haladok. Pedig olyan terveim lennének, ha a világ minden ideje az enyém lenne... csak az a kihagyott kb 30 év már nem jön vissza.
De lehet, hogy egyszer lejjebb kellene vennem a vágyaimból és eladni belőlük. (Meg összeírni az asszonynak, hogy ha velem valami történik, akkor mennyiért adja el őket. Bár inkább ne kelljen neki.)
Gabusch 723447 tegnap 15:08
Válasz erre
Nekem mindegy, mert elég sokat vagyunk külföldön, avagy át tudok menni Párkányba Kofoláért, ha nagyon a nyakamon maradna az euró.

De aki nem járkál ki, annak esetleg jól jöhet, ha nem 30-40 Ft-os felárral tud csak forintért vásárolni, hanem vált annyit, amennyit feltétlenül szükséges az ottani bevásárlásához. Egyébként ha megnézed, hogy mennyiért van pofájuk egy átlag MOL-kúton beszámolni az eurót, ugyanez a horror jön ki. Még az sem lehetetlen, hogy onnan nézték le az árfolyamot. :(
Gabusch 723445 tegnap 15:04
Válasz erre
Már aki! Én speciel azt veszem meg, amit akarok vagy szükségesnek érzem, teljesen mindegy, mivel fizetek.

Egy makettnél meg az van, hogy ha nagyon megtetszik, megveszem, mert majd hű, de megcsinálom. Tele vagyok egy rakás soha meg nem építendő cuccal - elfogyott szinte az összes helyem is, ahova tenni tudnám -, tehát el is kéne adni, mert egyre kevésbé érdekel. De arra is lusta vagyok, hogy előkeressem és meghirdessem őket.
Gabusch 723444 tegnap 15:00
Válasz erre
Mert kisebb macera, mint a KP, pláne, ha forintot kap, amit utána váltogathat euróra.

És lehet, hogy ha kinti bankban váltja be, akkor az a 30 Ft plusz teljesen korrekt, mert más az árfolyam. 1986-ban Riminiben váltott az akkori barátnőm apja forintot lírára. Nem emlékszem pontosan, hogy mennyi volt az árfolyam itthon, de ott az ezresért kapott kétezer lírát, ami nagyon harmatos volt. Itthon olyan 4-6 körül kapott volna, ha jól emlékszem.

Emlékszem, egyszer csináltunk olyat, hogy az Erste bankban vettünk ki eurót számláról nyaraláshoz. Az egy dolog, hogy baromi rossz volt az árfolyam a bankfiók melletti pénzváltóhoz képest, de még valami több ezer forintos pénztári díjat is felszámoltak. Azóta ilyen hibát nem követünk el.
slowmotion 723443 tegnap 14:59
Válasz erre
Meg van az a pszichológiai tény is, hogy kártyával az ember könnyebben költ, mint készpénzből...
Freddy 723439 tegnap 14:04
Válasz erre
Lehetne pénzváltó, de az árusokat az nem menti fel a forint elfogadása és az árak forintban feltüntetése alól. Nem az a baj, hogy nem tudnék eurót vinni.
slowmotion 723438 tegnap 13:35
Válasz erre
Ha az MN "bünteti" a kártyás fizetést a saját oldalán is, akkor helyszíniben miért lenne hozzá több kedvük?

Ami persze gáz, de mindenkinek megvannak a hülye dolgai...
Gabusch 723437 tegnap 13:28
Válasz erre
Ha ilyenre lenne lehetőség (biztonság, stb.) lehet, hogy valamelyik pénzváltónak érdemes lenne kitelepülni a helyszínre, pont az ilyen problémák elkerülése végett.

Gondolom, bármelyik eladó szívesen elrakja fél órára a cuccot, amíg az ember elmegy helyben váltani némi eurót. Ha már a ugye a kártyás fizetés problematikus többeknek. Bár, ha itt a dinnyeárus meg tudja csinálni, egy makettbolt esetében kicsit érthetetlen.
cmdr_markhusz 723434 tegnap 12:51
Válasz erre
Móváron az is jó, amikor a bőrzésekkel kézzel-lábbal kell mutogatni, ha nem beszéli a Magyart vagy az Angolt 😁 Amúgy jó buli.
B.Gábor 723432 tegnap 11:43
Válasz erre
Abszolút egyetértek, hozzászokni én sem akarok, főleg, hogy Magyarországon a forintban történő fizetést nem lehet visszautasítani. A gondom ott van, hogy odaállok a mókushoz, hogy csak forintom van, az meg akkor szerinte ennyi, hát elkezdhetek vitatkozni vele az árfolyamról, pont nem fogja érdekelni. Ha jól emklékszem, 2008 óta járok Móvárra - csak 2012-ben nem voltam - de most lesz az első év, hogy történetesen a csillagok szerencsés együttállása miatt némi eurót is tudok vinni, így némileg nagyobb lesz a mozgásterem.

Mindenesetre a jövőre nézve majd lehet, hogy ezzel a problémával is érdemes lenne a szervezőknek foglalkozni - és ezt nem kritikaként írom - mert pont az ilyen általad is említett vadhajtásokat meg kellene akadályozni. Szabad piac ide vagy oda.
Weizi 723430 tegnap 10:40
Válasz erre
Most írtak hogy lehet fizetni forintban is, szóval aki szeretne rendeljen tőlük nyugodtan!:)
Gabusch 723428 tegnap 10:39
Válasz erre
Ebben semmi meglepő nincs. A kártyás fizetés ugyanis neked ingyenes, az eladótól viszont sápot szed a bank. Utalásnál pont fordítva.

Ezért van az, hogy pl. itt az Auchan egyik etetőjében 500 Ft alatt nincs kártyás fizetés.
Freddy 723426 tegnap 10:35
Válasz erre
A forinttal fizetés Magyarországon alkotmányban rögzített jog, nem feltüntetni forintban az árakat szabálysértés.
1997. évi CLV. törvény a fogyasztóvédelemről
14. § (4) Az eladási árat és az egységárat, illetve – határon átnyúló szolgáltatásnyújtás kivételével – a szolgáltatás díját Magyarország törvényes fizetőeszközében kifejezve, a fizetőeszköz nemét (forint) vagy annak rövidítését (Ft) megjelölve kell feltüntetni.

És ezek a börzések nem ilyen Mari néni két maradék makettjét elhozza típusú laikusok, hanem boltok, vállalkozók. Sokan kitesznek egy táblázatot pl, hogy ennyi euró, annyi forint, az tök korrekt, ezt meg lehetne követelni mindenkitől.

De többször előfordul az is, hogy a forintot látva meglepődik a koma, hogy milyen fura pénz ez, aztán a sokadik zsebében megtalálja a mobilt, a virsli ujjaival előlapozgatja a számológépet, majd nagy szemüveghunyorgással bebillentyűzi az összeget, jó 30-40 forintot hozzátoldva az euró középárfolyamához nyilván. Aztán mikor virítani kéne a visszajárót, közli, hogy 1500 forinttal rövidebb lett, bocs, de ilyen jó felkészülésre úgyis jár a borravaló.

Hozzá lehet szokni persze- de nem akarok :P
Nagyzo 723425 tegnap 10:04
Válasz erre
Az egyik legnagyobb meglepetés akkor ért tavaly, mikor egy magyar cég csak euroban írta ki az árakat, és messze a legmagasabb árfolyammal váltotta. Saccra 40 forint volt a többlet a cseh/lengyel cégekhez képest.
B.Gábor 723424 tegnap 08:56
Válasz erre
Ez mind igaz, de szerintem itt ehhez sajnos hozzá kell szokni. Én már annak is örülnék, ha legalább ki írnák egy A4-es papírra minden standnál, hogy milyen árfolyammal számolnak. A jövőre nézve lehetne ez egy megfontolandó előírás a börzések számára a számára a szervezők részéről (aztán lehet, hogy már van ilyen, nem olvastam el a börzeszabályzatot).
zkalos 723419 tegnapelőtt 21:33
Válasz erre
Az imént kérdeztem őket mail-ben, holnap gondolom válaszolnak hivatalosan, és akkor megírom az eredményt ide. Kaptam most egy infót, hogy valószínűleg lehet forintban is, csak nem írják le. A váltási árfolyamot is megkérdeztem, remélem azt is megírják...
slowmotion 723416 tegnapelőtt 20:21
Válasz erre
Mondjuk náluk az az érdekes, hogy utalás díjmentes, kártyás fizetés 1 EUR :O
zkalos 723415 tegnapelőtt 20:06
Válasz erre
Elővásárlással szerettem volna élni az MN-Modelar webshop-ban, ahol rendszeresen vásárlok, élve a "kemény" 7%-os engedménnyel (ez meg hogy jött ki nekik?), ami a mosoni személyes átvételre vonatkozik, és hát a fizetésnél ott állt az egyedüli opció, hogy készpénz euro-ban. Úgy már nem igazán éri meg szerintem, ha az ember pénzváltóban nem közép, hanem eladási árfolyamon vált ki euro-t mondjuk 2,8 %-os váltási jutalék mellett, feltéve hogy nincs otthon amúgy is euro-ja. Sajnos itt tartunk, és ez nekem sem tetszik. Persze nem vettem meg, majd kihozatom ingyen postával GLS automatába...
Freddy 723412 tegnapelőtt 18:20
Válasz erre
Nagy izgalommal várom az idei Mosonshowt, viszont a börzések figyelmét fel lehetne hívni az eddigieknél nyomatékosabban is arra, hogy Magyarországon a magyar forint a hivatalos fizetőeszköz, úgyhogy készüljenek megfelelő árlistával és váltópénzzel? Tavaly elég sok helyen gondot okozott ez.
Vadász 723025 2024. április 3. 20:28
Válasz erre
e-mail cím hiányában nem tudom megírni.
slaviamarksman 723021 2024. április 3. 19:17
Válasz erre
Kedves István
Ott a helyszínen kitől , hol , melyik helységbe és meddig lehet majd erről érdeklődni , hogy minél kevésbé tartsam fel vagy zavarjam a munkát ? előre is köszönöm a segítséget . Jó szerencsét ! Vörd písz . Lajos
Vadász 723019 2024. április 3. 18:52
Válasz erre
Ezt csak a nevezés lezártakor fogjuk tudni. (2024.04.20. 12.00)
slaviamarksman 722992 2024. április 3. 05:33
Válasz erre
Kedves szervezők
Orosz makettezők visszaigazoltak , hogy részt vesznek a kiállításon ? Ha jönnek , össze tudnátok hozni velük ? Segítséget szeretnék kérni tőlük .

Tapolcai makettesek és aki az elérhetőségüket tudja
Szolnokon voltatok , voltak . Jöttök a kiállításra ? Szeretném veletek felvenni a kapcsolatot .

Telefonszámom : 20-95-51-nyócnyócvan . Mindenki segítségét köszönöm . Jó szerencsét ! Vörd písz . Lajos
hadijatekos 722990 2024. április 2. 22:38
Válasz erre
Kedves Makettezők! A show napján, a regisztráció részeként fogtok kapni egy-egy matricát az idei logóval, ezzel a matricával ingyenes a belépés a Mosonvármegyei Múzeumba is, meg a Csellei házba is 2024.04.19-20-21. napokon.
Ezen kívül aki gyerekekkel érkezik, a méltán híres hely Futura interaktív élményközpontban, a matrica felmutatása 20% kedvezményt ad maximum két fő felnőtt és két fő gyermek részére 2024.04.19-20-21. napokon.
Vadász 722975 2024. április 2. 18:16
Válasz erre
Előnevezés elindult!

morc.solutions/makett/index.jsp
Varjúbácsi 722335 2024. március 22. 10:32
Válasz erre
Na még egyszer:
www.mosonshow.hu/
Varjúbácsi 722334 2024. március 22. 10:29
Válasz erre
Jano!
Ha felmész a Mosonshow internetes oldalára, megtalálod a börzéző kereskedők listáját, sőt azt is, hogy hol találod őket.
www.mosonshow.hu/ docs.google.com/spreadsheets/d/128FlX-KItP26KIH7jXriARlDaRS8gvUmt06FuFTbPnw/edit
jano 722311 2024. március 21. 17:46
Válasz erre
Sziasztok!

Még tudnátok adni olyan árusnak az emailes elérhetőségét, aki biztosan jön a versenyre, és akitől tudnék rendelni Blackdog termékeket? Általában pont az nem szokott lenni, ami nekem kellene.
Elérhetőségem: dejazo75@gmail.com, de itt a fórumon is jó.
Köszi szépen!
Janó
hadijatekos 721596 2024. március 9. 11:07
Válasz erre
Kedves Makettezők,
a Moson Show szervezésében az idei évtől történt néhány változás, ezek közül az egyik az, hogy a rendezvénynek otthont adó UFM Aréna melletti gimnáziumi kollégium teljes egészében a rendelkezésünkre áll péntek és szombat éjszakai szállásra, jelenleg van még pár négyágyas szoba, tehát azoknak akik hajlandók önkéntes munkájukkal segíteni a rendezvényt, tudunk adni szállást a kollégiumban, valamint szombaton egy meleg egytálételt délben ebédnek. Jelenleg ezt tudjuk felajánlani az önkénteseknek. Alapvetően péntek (04.19. ) délután van szükségünk a segítségre. Illetve szombaton és vasárnap a kiállítás fő csarnokában a makettek őrzésében kellene minél több ember, mert ugyan gőzerővel toborozzuk a helyi diákokat is, de a támogatásukra, kellenének a felnőtt hozzáértő segítők. Minél többen vagyunk erre a feladatra annál kényelmesebb megoldani mindenkinek a szabadidőt, étkezést, meg a rotációt a különböző kategóriák őrzése között. Ha valakit érdekel a lehetőség írjon rám egy emailt. jbalogh900@gmail.com
hadijatekos 719505 2024. január 27. 15:32
Válasz erre
Kép2

MMS2024 logo
Kép2

Sziasztok!

Az idei logó. :)
Vadász 719495 2024. január 27. 10:33
Válasz erre
Kedves nevezők!

Változás!

A nevezési rendszerben történt egy apró, de a rendezők számára fontos változás.
A nevezésnél be kell írni a makett helyigényét!

A méreteket kérjük centiméterben megadni.

Hogy ennek mi a haszna?
Szeretnénk minél pontosabban meghatározni a szükséges kiállítási területeket. Reményeink szerint ezáltal csökken a makettek mozgatásának, áthelyezésének a szükségessége. Ez csökkentheti a makettek sérülésének a veszélyét.
jozsibacsi 719259 2024. január 23. 11:31
Válasz erre
Sziasztok!2024. január 13-án az érdekelt felekkel leültünk, és a rendezvény körül kialakult vitás kérdéseket megbeszélve, a félreértéseket megnyugtatóan tisztáztuk. Látva a Mosonshow jövőjének a biztonságát, úgy döntöttem, mivel több, az elmúlt időben elhalasztott műtéten át kell esnem, a 2024. évi rendezvenyen bejelentem a visszavonulásomat a fő szervezői tevékenységtől. Természetesen, az elkövetkező időszakban segítem a minél zökkenőmentesebb beilleszkedését Balogh Jánosnak, a választott utodomnak, akit áprilisban személyesen szeretnék majd bemutatni nektek.Üdvözlettel: András A Mosonshow szervezése gőzerővel folyik. Anrdás bejelentésével egy időben a további sikeres lebonyolítás érdekében a rendezői csapatban több helyen változás történt. A főszervezői feladatokat Balogh János látja el, aki összefogja a rendezői csapat működését, és tartja a kapcsolatot a városi szervezetekkel. Az ő munkáját a továbbiakban a háttérből Egresi András segíti az információk és kapcsolatok átadásával, hogy az átmenet zökkenőmentes legyen. Zsűrielnök: Magó KárolyZsűri szekcióvezetők:Repülő és egyéb kategóriák: Papp PéterHarcjármű: Radó Gábor, Zákányi Péter, Somogyi BalázsHajó: Sebestyén Gábor, dr. Pék GyörgyPolgári jármű: Marosi GergőFigura: Kovács Olivér Börze: Zsembera József, Menyhárt MiklósMakett nevezés:  Dejan RankovWorkshop: Varga RóbertKlub kiállítások: Zákányi PéterA Mosonshow ázsiai képviselője: Fan Chen Ping.A Mosonshow kínai képviselője: Zeng Yanglei Mindenkit szeretettel vár a Mosonshow szervezői csapata
badogvarju 719241 2024. január 23. 09:11
Válasz erre
Szia!
Pl. "Prakticke naradie" Szlovákiából. A tulaj Tomas Szabo rendkívül segítőkész és Magyarul is elboldogul...
A Webshopjából előre tudsz tájékozódni..
Üdv!
Attila
jozsibacsi 719206 2024. január 22. 18:27
Válasz erre
Van 3-4 cég, magyar. taiwani és német.
zolika10 719175 2024. január 22. 09:46
Válasz erre
Sziasztok!

Azoktól kérdezem, akik rendszeres látogatói a Mosonshow-nak. A börzén szokott lenni olyan cég, aki airbrush pisztolyokat is ad el vagy csak maketteket szoktak? Szeretnék venni egy H&S-t és kíváncsi lennék, hogy ott kik szoktak kint lenni ilyen termékekkel?

Köszi.

Üdv.:Z
Vadász 718923 2024. január 17. 19:03
Válasz erre
Kép1
Kép1

D-Day 1944 – 2024:

A normandiai partraszállás 80. évfordulója – kiemelt kategóriák:

K1 – (felnőtt – nyílt). A szövetségesek szárazföldi és vízi járművei, minden méretarányban.
K2 – (felnőtt – nyílt). A szövetségesek légi járművei, minden méretarányban.
K3 – (18 éves korig). A szövetségesek szárazföldi, vízi, légi járművei, figurái (ifjú, makettezőknek)
K4 – (felnőtt – nyílt). D naphoz köthető dioráma-vignetta, minden méretarány.

Régebbi, már a Mosonmagyaróvári rendezvényen nevezett, díjazott munkák is újra indulhatnak!
Mekett 718742 2024. január 14. 22:31
Válasz erre
Köszönjük az infókat, frissítjük a Versenynaptárat!
Vadász 718715 2024. január 14. 17:13
Válasz erre
XXVI. MOSONSHOW 2024 ÁPRILIS 20-21

Kérlek benneteket, hogy figyeljétek a honlapot a pontos időpontok és programok miatt.

www.mosonshow.hu/
Propellerfanatic 708486 2023. április 26. 20:34
Válasz erre
A rendezvény fantasztikus volt!
Köszönet érte a szervezőknek. Én nem voltam még ezen a helyszínen, csak az Egyetemnél, a várnál. De ez brutális!
Olyan, mint Mekka. Minden hithű makettezőnek életében egyszer el kell menni Móvárra, és látni ezt a csodát! (Aztán egy valag pénzt elkölteni, pánikszerűen berúgni a haverokkal, stb...)
Respect és Tisztelet!
LP
  Tovább >>>
1.,2.,3.,4.,5.,6.,7.,8.,9.,10.,11.,12.,13.,14.,15.,16.,17.,18.,19.,20.,
1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.,
21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31., 32., 33., 34., 35., 36., 37., 38., 39., 40.,
41.