<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Atis | Adatlap | 103297 | 2007. május 23. 09:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Russell | Adatlap | 103296 | 2007. május 23. 08:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves Gabi! Mindíg tanul valamit az ember gyereke... Légyszi a raklapfogóról rakjál föl valami referenciát. Elképzelni sem tudom, mi az! Üdv: Russell | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atis | Adatlap | 103295 | 2007. május 22. 22:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
köszi fiúk a tájékoztatást.. legközelebb már erre is figyelek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 103294 | 2007. május 22. 22:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ja és természetesen pótkocsin is van sárga rendszám, mert azt arra kellett megvenni, amivel bérfuvarozást végeznek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 103293 | 2007. május 22. 22:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Sajnos nem jól tudod, a sárga rendszámban az FX, FY kezdetű mindig pótkocsié. A sima teherautó rendszám FU, FM és hasonló kezdetű, de sohasem Fx. X betűvel csak a fehér alapú rendszámok kezdődnek pótkocsinál, utánfutónál, a sárga rendszám mindig F betűvel kezdődik. Ez az Italeri kieg készletéből származik, és sajnos az olaszok nem értik igazán a magyar rendszámokat. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tóthgábor | Adatlap | 103292 | 2007. május 22. 22:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Már bocs hogy beleszólok, de Atis darus kocsiján semmi baj a rendszámmal. A sárga rendszám nem pótkocsié. A sárga a vállalkozók, válallatok tehát bérfuvarozók rendszáma, a fehér pedig a magántulajdonban lévő, elviekben magánfuvarozási célra tartott tgk-on van. A pótkocsi, utánfutó stb. rendszámok amúgy is X kezdőbetűvel rendelkeznek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Akos | Adatlap | 103290 | 2007. május 22. 21:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atis | Adatlap | 103289 | 2007. május 22. 20:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
köszönöm Gabi. Esetleg majd msn-n átküldhetnél este pár képet.. ha nem gond. Berénybe kitárgyaljuk. üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 103288 | 2007. május 22. 19:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Atis! Fehér rendszám is lehet, az új szabályozás szerint már nem kell a sárga, de ha saját árút fuvaroz, akkor eddig se kellett. Az ablakkeret oldalán gondoltam a függőleges csíkokat, azok nekem priosak, nem feketék. Néztem egy pár képet a daruval kapcsolatosan, amiket kinyújtva visznek, azokon szinte kivétel nélkül ott van a raklapfogó, és azért nem zárja össze. Így nem a plató széle tartja, hanem maga a raklapfogó. nem bonyolult egy olyat se elkészíteni, néhány sztirolcsík és kész. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 103287 | 2007. május 22. 19:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atis | Adatlap | 103286 | 2007. május 22. 18:49 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm Gabi. Sokat vaciláltam melyik rendszámot rakjam fel, végül csak belenyultam. Aszem nem kötelező a sárga rendszám, mehet fel fehér is, bár homály terjeng akörül mi is vonatkozik rá. Az első szélvédőnél ki van húzva matt feketével, de ezeklszerint nem jól, ezt majd még korrigálom a kiállítás után. A tartóbakon gondolkoztam én is, sajna referenciát nem igen találtam az ellenkezőjéről. A láncoskötélhez nem tudtam kampót kreálni, szal az marad őszre. Volvóemblémát se kerítettem, az is hiányzik. Még szemezek egy klímával a tetőre, fehérre fújtam, de így valahogy nem jön be, lehet pirosra kéne és akkor talán. Van még mit csinálni rajta, igazán csak Bolyaira lesz kész. Leviszem kiállítani, lássa a nagyközönség meg gyarapítsam a létszámot, és ott legalább megtudjuk beszélni részletesen a hiányosságokat, hibákat. Köszönöm-köszönöm az észrevételeket, mindenkinek. üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 103285 | 2007. május 22. 18:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Atis! Szép lett a Volvo, de ha így akarod a darut hagyni a plató elején kell neki egy bölcső, nem csak úfgy simán a plató tetejére szokták rátenni. Két apró javaslatom lenne még, az egyik hogy a magyar pótkocsi rendszámot szedd le róla, mert az abszolút nem jó, a másik, hogy az első ablak keretét húzd ki matt feketével. Ettől függetlenűl nagyon szépnek néz ki, szerintem a legjobban sikerült maketted. Gratulálok hozzá! Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atya2001 | Adatlap | 103283 | 2007. május 22. 15:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali Már láthattátok ezt a linket, de azért érdemes megnézni. A srác teljesen papírból készíti a maketteket, egy-két egyéb anyagot is használ persze, de túlnyomó részt papírból készülnek. Nem mellesleg beszél magyarul, és mostmár a magyar papírmakettes fórumon is ír nekünk. A saját honlapja: specialtruckmodels.webz.cz/en_completed.htm A fórum: www.papirmakett.hu/forum/viewtopic.php Nekem nagyon tetszik amit a srác csinál. csaio Atya | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpn | Adatlap | 103282 | 2007. május 22. 15:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Atis! Szép lett, élőbe is meglessük! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gordon24 | Adatlap | 103281 | 2007. május 22. 15:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atis | Adatlap | 103280 | 2007. május 22. 12:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sajnos nem sikerült még, de valamit kitalálok | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 103279 | 2007. május 22. 12:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 103278 | 2007. május 22. 11:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atis! Tényleg nagyon szép gépet alkottál, le a kalappal! GRAT! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 103277 | 2007. május 22. 07:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Atis! Nagyon jó! Ahogy a popszakmában mondják: "slágergyanús"... Grat, Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
945 | Adatlap | 103276 | 2007. május 22. 07:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 103275 | 2007. május 22. 07:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon durva. Alig várom, hogy élőben lássam. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atis | Adatlap | 103274 | 2007. május 21. 23:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
köszönöm 945. sokat segített a matricád.:) üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
945 | Adatlap | 103273 | 2007. május 21. 23:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atis | Adatlap | 103272 | 2007. május 21. 23:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
koma | Adatlap | 103271 | 2007. május 21. 22:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpn | Adatlap | 103270 | 2007. május 21. 20:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Félkész volvomat levigyem berénybe? Lenne némi kérdésem egy két dologgal kapcsolatba, aztán lehet hogy jobb lenne élőbe megbeszélni. Némi kábelezéssel kapcsolatos tanácsadás is jól jönne az alvázon. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 103269 | 2007. május 21. 20:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Egy kis esti nyálcsorgatásnak, angol kamionos találkozó: www.lkw-infos.eu/st-peterborough-2007-1.htm Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 103268 | 2007. május 21. 19:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia koma! Az Italerit ismerve, leghamarabb december körül, de könnyen csak jövőre lesz belőle valami. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
945 | Adatlap | 103267 | 2007. május 21. 19:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia gpn! A ki most fog bele az MAN-be annak remélem segítenek a képek,lehet mit farigcsálni. Ami a Volvót illeti az NH-s,szerintem síkpadlós.Fejemet tenném rá. 945 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpn | Adatlap | 103266 | 2007. május 21. 19:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia 945! A Man képei jók lesznek, lehet nekifogok átalakítani a cuccost. A VN es volvó belseje sík padlós? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
945 | Adatlap | 103265 | 2007. május 21. 18:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
945 | Adatlap | 103264 | 2007. május 21. 18:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Teszek fel képeket,hátha segít. 945 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
945 | Adatlap | 103263 | 2007. május 21. 18:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia koma! Fékfolyadék sokat szokott segíteni,leszedi a festéket.Ragasztó eltávolítása és két elem szétválasztása mechanikus úton történik. 945 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
koma | Adatlap | 103262 | 2007. május 21. 17:38 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Valaki tudna segiteni abban hogy hogyan tudom könyen eltüntetni a rosszul sikerült festést? És a ragasztás elválasztani? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
koma | Adatlap | 103261 | 2007. május 21. 16:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok!Nem tudtok valamit arrol hogy mikor készül el a stralis? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 103260 | 2007. május 20. 21:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpn | Adatlap | 103259 | 2007. május 20. 20:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igen, úgy néz ki leugrunk szombaton. Gabi sok kamionod lesz ott igaz? :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 103258 | 2007. május 20. 19:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 103257 | 2007. május 20. 18:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én tervezem, hogy megyek. Kamiont ugyan nem viszek, mert még egy sincs kész, de a régi makettjeim közül viszek pár darabot. Illetve reménykedem, hogy a börzén (remélem lesz) találok valami kedvemre valót... Ezek szerint te is jössz. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpn | Adatlap | 103256 | 2007. május 20. 15:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Jászberénybe ki készül menni? Félkész kamiont is le lehet vinni? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 103255 | 2007. május 20. 10:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Más a tükör, más az oldalsó takaró spoiler is, és adnak hozzá krómfóliát, no meg a matrica is más természetesen. www.modellversium.de/kit/artikel.php Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Marci | Adatlap | 103254 | 2007. május 20. 02:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia gpn! Pár képet megnéztem és úgy vettem észre, hogy a hűtőmaszkon, és a lökhárítón kívül nincs különbség. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpn | Adatlap | 103253 | 2007. május 19. 22:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Marci! Ha esetleg a modellbolt.hu-n nincs fennt (már pediglem nincs), akkor nézz egy jónak tűnő makettboltot, és kérdezd meg hogy betudják e szerezni. Változás a modellbolt.hu-n ami nem igazán tettszik, keverték a maketteket a modellekkel, viszont van egy AMT :) Autos részleg is hasonlóan keverve lett, csak ott rosszabb a helyzet, több a nem makett. A Black Editionos mercin van valami egyéb változzás is a hűtőmaszkon, és a lökhárító alján kívül? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
FlAsH | Adatlap | 103252 | 2007. május 19. 07:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szevasz Marci ! Lépj fel a modellbolt.hu-ra ,mert ott többféle Merci is van.Szerintem ezt is megtalálod. Üdv.:FlAsH | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Marci | Adatlap | 103251 | 2007. május 18. 23:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
FlAsH | Adatlap | 103250 | 2007. május 18. 16:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos!! Ezek a linkek naon zsírok !!! FlAsH | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 103248 | 2007. május 18. 13:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
FlAsH | Adatlap | 103247 | 2007. május 18. 10:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm 945!!! FlAsH | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
945 | Adatlap | 103246 | 2007. május 18. 09:42 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Csabi nagyon köszönöm! FireFox,nem én csináltam,en voltam az aki nem vette észre csak a képen. FLAsH,a ragasztót csiszolással tudod eltüntetni,autófényezőktől szoktam csiszolópapírt kérni,400-3000-es finomságig.A vége felé vizessen csiszolom,nem tömődik el a papír.A maszkoló szallagot száradás után húzd le.Higításhoz annyit tudok írni,hogy kitapasztalod az idők folyamán,próbáld ki a keveréket nem használt alkatrészen. 945 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
FireFoX | Adatlap | 103245 | 2007. május 18. 08:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
945! Az szándékos hogy a szélvédőn vannak olyan karcok amiket mintha az ablaktörlő okozott volna? |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Szia Russell
nos a raklapfogó az valójában ez. Érdekes kütyü, nekem is ilyet kellett volna kérnem a készlethez.
üdv.