<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Csabi | Adatlap | 104044 | 2007. július 30. 11:00 | ![]() | |
Erno-945 | Adatlap | 104042 | 2007. július 30. 09:37 | ![]() | |
Sziasztok! Mindenkinek gratulálok mindenhez,nagyon szép teherautók!!! 945 | |||||
Brúnó | Adatlap | 104041 | 2007. július 29. 22:06 | ![]() | |
A bordó pulóveres szemüveges úriemrber az, aki az üres dobozokat gyűjti. Itt éppen egy Mack akadt a horgomra, bár nem saját részre, hanem Russell barátom kérésére vettem meg. Nem semmi volt az öreg, volt egy füzete amiben minden makettje szerepelt gyártók szerint, katszámmal, mikor vette, mennyit ér stb... | |||||
Gabi | Adatlap | 104040 | 2007. július 29. 22:01 | ![]() | |
Szia Kislőcsös! Nagyon kíváncsi vagyok a Te munkádra is, téged ismerve biztos lesz benne valami saját építés-feljavítés is. A pótkocsinál nézzél meg régi képeket (ez nagyon nehéz, mert kevés van), és ne teljesen gyárira építsd össze, mert a Hungarocamionnak nem volt Trailor pótkocsija. Hűtősben Schmitz vagy Kögel pótkocsikat használtak szinte mindig. Gabi | |||||
exec | Adatlap | 104039 | 2007. július 29. 21:57 | ![]() | |
Szisaztok! NOs a vezetéktet egy része korántsem véglegesen van a helyén, csak elkezdztem. A Wettringeren most ajánlottak fel segítséget a típussal kapcsolatban. Amint megjönnek a képek a csókától, nekiállok változtatni. Egyedül a sebváltóról sikerült képeket találnom, még a blokkról sincsenek infok... illetve most talán lesz. | |||||
gordon24 | Adatlap | 104038 | 2007. július 29. 21:57 | ![]() | |
Szia! Elvileg kész is van. Tehát csak 4-vagy 5 dolgo fel kellene ragasztani. Csak ugye előbb lakkozni kell. De ehhez nincsenek meg a feltételek egyenlőre. 1 az hogy a palackos témával nem foglalkozom. Emiatt összekell hoznom a kompresszorral a pisztolyt. De ez sem egyszerü mert a menetek nem stimelnek, tehát átalakitot kell csinálni vagy venni hozzá. 2 mielött lakkkozva lesz kikell takarni azokat a részeket amiket nem akarok lakkozni, pl a matt alváz motor stb. aztán ha ez kész van akkor csak a szélvédőd kell beteni az első köd, és normál fényszorokat, a napelenzőt.És ennyi. Szóval már csak pepecs meló van vele. Viszont megvettem a pótot. Italeri hűtős! Üdv: gordon24 | |||||
Ati | Adatlap | 104037 | 2007. július 29. 21:51 | ![]() | |
Ja, és köszi mindenkinek aki tanácsokat ad egy ilyen kezdő "vasasnak" min én. Csináltam volna pár hülyeséget, ha nem koppintotok a búbomra! ( Gabi, Kusti, Brúnó, ...) Mégegyszer köszi! Ati | |||||
sibito | Adatlap | 104036 | 2007. július 29. 21:48 | ![]() | |
Ati | Adatlap | 104035 | 2007. július 29. 21:48 | ![]() | |
Szia Gabi! Köszi! Egy vallomással tartozom, A B betű miatt. Az a helyzet hogy elsöbb GB lett volna, a zászlók miatt is, Viszont a második redszám matricát nagyon elb...tam!! Így holnap zászlócsere lesz, és amit Kusti javasolt a függönnyel! És nagyon köszi a tetőablak választ, mert úgy akarom megoldani hogy nyitott legyen, csak nem akartam addig billenteni, még nem tudom hogy hogy áll, nehogy hülyeséget csináljak. Nehogy itt bepárásodjon, a napokban volt szó róla. Neked is köszi Gordon! A Scania hogy alakul? Azokon kívül amiket írtál, amúgy kész lenne? Ati | |||||
Kusti | Adatlap | 104034 | 2007. július 29. 21:42 | ![]() | |
Szia Gabi! A tankot akkor javítom. Kevesebb kosz lesz rajta, nem annyira feltűnő. Egyébként a Zalaegerszegi versenyre már nem egyedül megyek. :D Hogy melyik kamzit viszem azt még nem tudom de valószínűleg a diorámában viszek le kettőt. Szerintem Scania - Merci páros lesz de még nem biztos. Kiderül... Üdv! Kusti | |||||
sibito | Adatlap | 104033 | 2007. július 29. 21:36 | ![]() | |
Brúnó! Igen-igen emlékszem, anno a jabbekei túra után láttam itt néhány börzés fotót is, rajtuk eccsomó régi Matchbox cuccal. | |||||
gordon24 | Adatlap | 104032 | 2007. július 29. 21:32 | ![]() | |
Én is csatlokozom! nagyon szép lett! Grat hozzá! Üdv Gordon24 | |||||
Gabi | Adatlap | 104031 | 2007. július 29. 21:31 | ![]() | |
Billenthető felfelé, valamint levehető, mert ez a vészkijárat elvileg egyben. Gabi | |||||
Gabi | Adatlap | 104030 | 2007. július 29. 21:30 | ![]() | |
Sziasztok! Örömmel látom, hogy pörög a topik rendesen! Kusti! Szép lett a Merga, de én is osztom Brúnó véleményét, hogy a tank nem szép. Nagyon elüt a csillogó felni, és az amúgy is csili-vili kamion mellett. Ha már koszolsz, akkor nagyon figyelni kell, hogy bizony akkor mindent kell koszolni, mert az nem életszerű, hogy csak a tank piszkos. Szép munka lett az Actros, tetszik, remélem látom valahol előbb-utóbb. Ati! Te is szépen haladsz vele, bár a színek nekem kicsit erősek, de nagyon egyéni lesz, és tetszik mikor valaki ilyen kreatív fényezés tekintetében. Az első homlokfalon a felíratok, és a B betű szerintem nem igazán passzol, de maga a makett szép, tiszta munkának néz ki. exec! Csatlakozom Brúnóhoz, ne hagyd úgy a difi tetjén a csöveket. Oda nem szokott így cső menni, hátsó hídhoz leginkább csak a difizár miatt megy cső, az meg oldalt van a difi mellett. A tetjén valami elosztódoboz miatt szokott lenni, aminek dsemmi köze a difihez, csak oda teszik a hely miatt. A másik, hogy a hátramenő kábeleket egyenesen szokták vinni, nem csinálnak bele ilyen hurkot, hanem a kereszttartó mellett megy el a váz belső oldalán. Így nagyon sérülékeny lenne. Javaslom, hogy ezeket javítsd ki ha tudod, mert rontja az összképet. Gabi | |||||
Ati | Adatlap | 104029 | 2007. július 29. 21:24 | ![]() | |
Köszi! Még jó hogy a tetőablakot nem ragasztottam be! Lehet benne valami, majd holnap megnézem! Megpróbálok rajta javítani, nem lesz egyszerű! Kérdeztem már ma, de nem írt rá senki. Ezeken a merciken a tetőablak, feltolható vagy elhúzható szokott lenni? Ati | |||||
Brúnó | Adatlap | 104028 | 2007. július 29. 21:12 | ![]() | |
El Grande Sibito! Mikor kint voltunk Belgiumban a versenyen, ott árult egy Francia manus a börzén egy rakat régi dobozos kittet. Ő mondta, hogy ezeket a cuccait azért adja el, mert az összerakáshoz nincs sem türelme, sem kézügyessége. Amiket itt elad (teszem hozzá nem olcsón), abból a pénzből régi üres makettes dobozokat fog venni! Imádja ezeket a régi dobozgrafikákat, neki minden pénzt megérnek. Az új dobozokra csak finnyogott:) Én is imádom ezeket a régi dobozokat, meg persze azt is ami benne van:) Brúnó | |||||
Kusti | Adatlap | 104027 | 2007. július 29. 21:10 | ![]() | |
Szia Ati! Jól alakul a Merga, szépek a színek! A függönyt le tudod még szedni? Az úgy nem jó ahogy te csináltad. Én inkább így javasolnám: Vékony szövet - hajlítgatod mint a harmónikát - a végén mikor már van kb 4 hajtás - az allját megkötöd vmi cérnával v vmivel - végül a pozícionálás - ragasztás. Én legalábbis így csinálom, de az ami a te mercidben van jelenleg nagyon rombolja az összképet. ( szerintem, ez csak az én véleményem! ) De ettől eltekintve nagyon jól néz ki, nekem bejön! :D Kusti | |||||
gordon24 | Adatlap | 104026 | 2007. július 29. 21:09 | ![]() | |
Sziasztok! Agyalok ezen a waberer's témán, hát valahogy a matrica gond miatt dugába döl a terv. Beszélgettem Lantos Zolival adott tipeket az elkészitésre de asszem nem az lesz. Lehet hogy a könyebb utat választom és megcsinálom Horváth Rudolfosra. Nekik is van volvójuk az is sárga. Mivel a pót nincs fujva igy nem egy nagy gond ez. Ráadásul azt könnyebb és lényegesen olcsóbb legyártatni. Hát kb ennyi. Üdv: Gordon24 | |||||
Ati | Adatlap | 104025 | 2007. július 29. 21:08 | ![]() | |
És csak átutalással lehet fizetni? Vagy utánvéttel is, azt írni szokták? Szia Kusti! A mecid kész van teljesen? Vagy még apróságok hiányoznak? És sok sikert a HC-hez! Én is már azon agyalok mi legyen a következő. 50-50% amcsi & eus. Ati | |||||
Kusti | Adatlap | 104024 | 2007. július 29. 21:03 | ![]() | |
Ati | Adatlap | 104023 | 2007. július 29. 21:03 | ![]() | |
Kusti | Adatlap | 104022 | 2007. július 29. 21:02 | ![]() | |
Jó estét! Robi! Mindkettőt lehet még kapni hol itt hol ott. (net) All! Köszönöm az elismeréseket a Mergához, beleadtam mindent. :D Az új projaekt, hát talán nem nehéz kitalálni a mostani lázból: TurboStar , a A Hungarocamion színeiben. | |||||
Brúnó | Adatlap | 104021 | 2007. július 29. 21:00 | ![]() | |
Az attól is függ, hogy honnan veszed. Ha valamelyik ójrópairól, akkor 1-2 hét alatt itt van. Ha amcsi, akkor az függ attól is, hogy hajóval vagy repcsivel jön. Ha hajó, az kb. 2,5-3 hónap. Repcsivel kb. 3-4 hét. | |||||
sibito | Adatlap | 104020 | 2007. július 29. 20:57 | ![]() | |
Ezek a régi Matchbox dobozok nagyon szépek! Meg persze ez a Freightliner is! | |||||
Ati | Adatlap | 104019 | 2007. július 29. 20:51 | ![]() | |
Szia Brúnó! Köszi szépen a címet, tényleg nagyon jó. Az E-bayen ha megveszel valamit, mennyi idő alatt jön meg? Mert ezek tényleg szép darabok. Ezek nagyon megfogtak! Köszi mégegyszer! Ati | |||||
Brúnó | Adatlap | 104018 | 2007. július 29. 20:45 | ![]() | |
Itthon nincs nagykere az AMT-nek. Azok közül amiket kinéztél, a legkönnyebben és a legolcsobban az Astro ami beszerezhető. A Road Boss a második a sorban, ez ritkább és drágább darab. A Freightliner már kemény dió, ritka is, k... drága is. Amúgy mind a három elég szép kitt, rengeteg alkatrész, választható opciók, és persze szépek:) Brúnó | |||||
Bebá | Adatlap | 104017 | 2007. július 29. 20:40 | ![]() | |
Szía Csabi! Végig lapoztam az újságokat, de sajnos semmit nem találtam. Igaz 1991 és 1992 évi lapok.Viszont a Renault 340-ről hasz- nosítható képek vannak,igaz G 340-ként írnak róla. Egyébként emlékszem a keresett mercikre. Üdv.Bercibá | |||||
Brúnó | Adatlap | 104016 | 2007. július 29. 20:39 | ![]() | |
Én az ebayen szoktam venni az amcsi vasaimat, nagyon ritka, hogy boltból veszem (külföldi). Zsákbamacskán mit értesz? Ha makettről kell infó, abban tudok segíteni. Ez egy jó oldal, itt találsz amcsi vasakat rendesen. modelexpress.net/cgi-bin/modelexpress/shop/index.html Brúnó | |||||
Ati | Adatlap | 104015 | 2007. július 29. 20:32 | ![]() | |
Ki terjeszti az AMT-t Magyarországon? Tudja valaki? Ati | |||||
Ati | Adatlap | 104014 | 2007. július 29. 20:30 | ![]() | |
Ati | Adatlap | 104013 | 2007. július 29. 20:26 | ![]() | |
Szia Brúró! Örülök hogy tetszik. Ez most nem lesz lakkozva, kipróbáltam úgy is egy fel nem használt alkatrészen, de nem tetszett. Azért is nem nagyon fényesre festettem, mert szerintem ez most így illik össze. Nekem ez most így jön be. Azt kérdezném még tőled, hogy te honnan szoktad szerezni a vasakat? Én következőre egy AMT-t szeretnék fabrikálni, egy régebbi tipust. Az E-bayen meg nem akarok zsákbamacskát venni... Ati | |||||
Brúnó | Adatlap | 104012 | 2007. július 29. 19:44 | ![]() | |
Szia exec! Nem beleszólásképp, meg tudom, hogy mindenki úgy csinálja ahogy az neki tetszik, de a DSCF0046-os képen miért megy két vezeték a difibe? Ha még tudod/akarod javítani a dolgot, tedd meg. Elég egyszerű, csak valami hengeres vagy kocka formát tegyél oda, mintha valami szelep lenne. Brúnó | |||||
Brúnó | Adatlap | 104011 | 2007. július 29. 19:36 | ![]() | |
Szia Ati! Nekem nagyon tetszik az összeállítás:) Lakkozni is fogod? Brúnó | |||||
Emerick | Adatlap | 104010 | 2007. július 29. 19:21 | ![]() | |
Szia! Milyen rézhuzalt használtál vezetékeknek? (átmérő, meg úgy egyébkéntis honnan való?) Amúgy ami eddig van, az látványos. Továbbiakban kiderül majd a festéssel... :) E. | |||||
exec | Adatlap | 104009 | 2007. július 29. 18:46 | ![]() | |
robi | Adatlap | 104008 | 2007. július 29. 14:59 | ![]() | |
Szia Kusti! A két pót közül kapható-e még valamelyik szerinted? Üdv robi | |||||
Ati | Adatlap | 104007 | 2007. július 29. 13:19 | ![]() | |
Jaj, előbb elfelejtettem megkérdezni: Ezeken a merciken a napfénytető elhúzható vagy felfelé nyitható?? Előre is köszi! Ati | |||||
Ati | Adatlap | 104006 | 2007. július 29. 13:07 | ![]() | |
Sziasztok! Egy kis ACTROS! Remélem most már értitek miért választottam ezeket a szineket! Szerintem egész jól sikerült. Direkt nem fényesebb szineket használtam, mert szerintem így illik össze az alváz, és a fülke. És végre sikerült úgy berakni az üvegeket, hogy nem látszik az illesztéseknél...és hogy nem ragasztottam össze! Ati | |||||
Csabi | Adatlap | 104005 | 2007. július 29. 10:30 | ![]() | |
Szia Berci bácsi! Ez a gép a 80'-as években volt látható. Remélem találsz róla valamit. Előre is köszi, Csabi | |||||
Ati | Adatlap | 104004 | 2007. július 29. 09:17 | ![]() | |
Szia Brúnó! Köszi! Igen lesz még rajta más szín, azt ma fújom! Az E-Bay-ről még nem vettem soha semmit, mennyi idő még megjön? pl UK? Nézegettem már az árakat, és olcsobb mint itthon, de hát csak akkor érné meg ha több mindent veszek. Te szoktál onnan venni? Szia Kusti! Nekem is nagyon tetszik a mercid, Az enyém teljesen más, más a hangulata is , de majd remélem az öszkép adja ki azt, amit szerettem volna megvalósítani. Ati | |||||
Brúnó | Adatlap | 104003 | 2007. július 29. 08:04 | ![]() | |
Sziasztok! Ati nekem tetszik a beltér és a színösszeállítás is. A fülkén lesz még valamilyen szín, vagy marad ez? A 1628-as Mergát már szinte csak ebay-en fogsz találni, annak ellenére, hogy tavaly (vagy az idén) limitáltan újrakiadták. Kusti le a kalappal, ez tényleg nagyon szép lett. Szép, tiszta munka. Ami engem zavar, az az üzafolyás a tankon. Lehet ez csak azért van, mert én nem szeretem koszolni őket. És már a képek is egyre jobbak:) Kislöcsös, és ezen még nem faragtál semmit? Semmi saját műgyanta?:) max tekintve, hogy még nagyon az elején jársz, mást nem tudok írni, mint hogy várjuk a további képeket a fejleményekről. Brúnó | |||||
gpn | Adatlap | 104002 | 2007. július 28. 20:59 | ![]() | |
Szia Kusti! Szép lett a merga, részemről nagyon hibát nem is tudnék mondani. Szép az öszkép, szépek a színek stb. stb. stb. :) Szia Kislőcsös! Milyen pót készül? | |||||
Kusti | Adatlap | 104001 | 2007. július 28. 20:53 | ![]() | |
Szia Ati! Nagyjából sehol! Talán néha e-bay-an felbukkan valahol. De ritka... Kusti | |||||
Ati | Adatlap | 104000 | 2007. július 28. 20:38 | ![]() | |
Bebá | Adatlap | 103999 | 2007. július 28. 20:21 | ![]() | |
Összeállítási rajz természetese volt ill.van, de én a demó változatot szeretném elkészíteni és van némi eltérés külsőleg és sajnos ez a dobozban is realizálódik. Bercibá | |||||
Bebá | Adatlap | 103998 | 2007. július 28. 20:12 | ![]() | |
Helló Csabi! Köszönöm a Krasznai anyagot. Az emlitett Ackerman-Fruehauf M-B 1626 S mikor tájt futott? Eszembe jutott, hogy éppen a Krasznai ügylet- ből kifolyólag kaptam kassai barátomtól néhány 1987-es és 1992-es német Trucker magazint.Érdemes keresgélni benne? Bercibá | |||||
Raybrig_89 | Adatlap | 103997 | 2007. július 28. 20:09 | ![]() | |
Sziasztok! Ezt lessétek meg,nem semmi! Én az elején azt hittem,hogy 1:1-es www.automotiveforums.com/vbulletin/showthread.php | |||||
Kusti | Adatlap | 103996 | 2007. július 28. 20:03 | ![]() | |
Bercibá! Köszönöm az elismerést! Minek kellettek a képek nem volt a dobozban összerakási rajz! :P :D Kusti | |||||
Bebá | Adatlap | 103995 | 2007. július 28. 19:59 | ![]() | |
Helló Kusti! Nagyon jó a merci.Nekem etalon az igen lassan készülő Actrosomhoz amihez ma tudtam képeket csinálni. Bercibá | |||||
Kusti | Adatlap | 103994 | 2007. július 28. 19:57 | ![]() | |
Jó estét! Csináltam pár jobb képet kint a szabad fényben. Így már megmutatja a Merga ki is ő valójában. :D Még pár lámpát szerintem dobok fel rá, de nagy változás már nem lesz rajta. Ati! Jól alakul a kamionod. Szép lesz a színe. A belsőtér is jó bár kicsit olyan ,,ShowTruck" beütés volt az első benyomásom az élénk színek miatt. Így tovább! Csabi! Érthető volt a leirás, ezt is fogom alkalmazni a TurboStar félpótjánál. Köszi Üdv! Kusti |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Köszönöm a kutakodást. Át tudod küldeni a képeket? (Hátha utólag még tudok finomítani a gépen valamit.)
Átnéztem a maradékost, furatos lemezt nem találtam, csak az italeri kiegészítőben található bordáslemez van. Azt szívesen elküldöm, ha tudod használni.
Üdv,
Csabi