<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
exec | Adatlap | 104077 | 2007. július 31. 13:24 | ||
exec | Adatlap | 104076 | 2007. július 31. 13:22 | ||
Valahogy a revell 1:25-ösei jobban vonzanak, mint az Italerik. VOlt szerencsém a Revell 1:25-ös Volvo F12-eséhez, az nagyon fasza kis makett volt! Az alábbi DAF-ok is megvannak, hát gyengébbek. Mindegy, abból a hosszú alvázasból majd kihozok valamit, ha egyszer nekilátok. Egyébként nekem nem tetszik ez a spoiler... | |||||
max | Adatlap | 104075 | 2007. július 31. 13:04 | ||
helló exec! valóban voltak ilyen tető spoilerek, de nem teljesen olyanok, mint amit az italeri rátett arra a DAF-ra! mutatok két, egy átépitést és az eredetit! szerintem elég látványos a különbség! a harmadik képen pedig a gyógyir! revell... max | |||||
Krisi | Adatlap | 104074 | 2007. július 31. 11:56 | ||
Köszönöm a segítséget! Már csak a lámpa méretei kellenének... | |||||
Kusti | Adatlap | 104073 | 2007. július 31. 11:42 | ||
Exec! A kitben tényleg egyben van a tetővel sajnos, ha én valaha is hozzájutok egyhez akkor én is biztos hogy levágom róla a fenébe. És ha még megvan itt kis falunkban az a RÁBA akkor csinálok pár képet és megmutatom hogy ennél hülyébb gyári spoilerekkel is jártak! :D De az a RÁBA Gabi képei közt az tényleg szép. Kusti | |||||
Erno-945 | Adatlap | 104072 | 2007. július 31. 11:39 | ||
Sziasztok! Kezdek magamhoz térni az éjjeli,hajnali sokk után.Brúnó nyomatta mint az ördög!!! A világ három csodája:automata váltó,nutella,X-akták. Képek este. 945 | |||||
exec | Adatlap | 104071 | 2007. július 31. 11:34 | ||
Kusti! A DAF 3300-as kitekben bizony egybe van öntve az a spoiler a tetővel, és számomra elég hülyén nézett ki, ezért a RÁBÁMnál szétvágtam azt. Arra akartam utalni, hogy ezek szerint ilyen hülye spoilerrel is jártak RÁbák, csak fel kellene kicsit javítani. | |||||
Kusti | Adatlap | 104070 | 2007. július 31. 11:26 | ||
Szia Ati! Köszönöm szépen! Brúnó! Az a MAN teljesen megvonta tőled az igazi vazatési élményt! :D De gondolom így is extázis volt! :P Exec! A RÁBA spoilere az csak úgy tünik mintha egybe lenne öntve. Egyben le lehet venni a tetejéről. Már csináltam... Macera! :D Kusti | |||||
Ati | Adatlap | 104069 | 2007. július 31. 11:12 | ||
Szia Brúnó! Jó kis élményben volt részetek! :) Szia Kusti! A cuccot amit kértél feladtam! Ati | |||||
Bebá | Adatlap | 104068 | 2007. július 31. 08:57 | ||
Helló Csabi! Az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó. Nos itt vannak az ígért képek ma szép idő van.Két másmilyen kép csak mutatóba. | |||||
Brúnó | Adatlap | 104067 | 2007. július 31. 08:51 | ||
Sziasztok! Tegnap délután hat előtt tíz percel felkérést kaptam, hogy vigyek le Vas megyébe egy MAN TGA gépest. Természetesen azonnal igent mondtam:) Az indulás kicsit későre sikeredett (lemerült aksi, tankolás, stb.), de este 9 körül már úton voltunk. Elől ment Ernő-945 a kombi Vovával, én meg mögötte a Mancival. Hajnali fél kettő körül megérkeztünk, ott elvontattuk a lerobban másik Mancit, és irány haza. Hazafelé én vezettem a Vovát is, kb. 450km vezettem az éjjel. Hajnali négykor dőltem az ágyba, most meg mehetek dolgozni a rendes melóhelyemre. Hatalmas élmény volt vezetni azt a nagy dögöt:) Kicsit tartottam a váltásoktól (mikor van alsó sor, felső sor, hanyadikban vagyok), de ez egy teljesen automataváltós bringa volt. Lehajtottam a könyöklöt, és csak nyomtam a gázt:) Baromi csendes volt a gép, a fülkében semmit nem lehetett hallani. Ráadásul ez egy XXL verzió volt, 460 lóvas. Nagggyyyooonnn volt! Képek lesznek, Ernő gépével csináltuk, gondolom ő még alszik most:) Brúnó | |||||
exec | Adatlap | 104066 | 2007. július 31. 07:42 | ||
Gabi vazeee... az a RÁBA az egybe öntött fülke tetővel... mégis van jogosultjága a DAF3300-ak tetejének bizonyos verziókhoz? legalább ezt nem kell majd átépíteni. Bár lehet... | |||||
Draco | Adatlap | 104065 | 2007. július 30. 22:11 | ||
Tudom, csak nem voltam benne biztos. Uncsitesom jár a magnummal, meg néha napján édesapám is volánhoz kerül. | |||||
Gabi | Adatlap | 104064 | 2007. július 30. 21:31 | ||
Emerick | Adatlap | 104063 | 2007. július 30. 20:12 | ||
Várjuk, várjuk! :) Én spec egy Ford Edsel és egy (vagy két) Land Rover után/mellett majd egy MAN TGA-t nyeszetelek szét, illetve toldok meg szinte mindenütt, hogy valami igazi ritkaságot kreáljak belőle!!! :) | |||||
Ati | Adatlap | 104062 | 2007. július 30. 20:00 | ||
Ati | Adatlap | 104061 | 2007. július 30. 19:58 | ||
Ati | Adatlap | 104060 | 2007. július 30. 19:54 | ||
OK..., de a cím is kellene te...azt nem írtad...:) Ati | |||||
Kusti | Adatlap | 104059 | 2007. július 30. 19:48 | ||
Ati | Adatlap | 104058 | 2007. július 30. 19:45 | ||
Szia Kusti! Igen megvan amit kérsz, és nagyon szivesen elpostázom neked, az E-mailre küld el a pontos címed és holnap fel is adom, úgyis megyek a városba! Ati | |||||
Kusti | Adatlap | 104057 | 2007. július 30. 19:27 | ||
Szia Csabi! A dió nagyon pofás és jó ötleteket foglal magában, de az amerikai kamionok 99,99%-a alu fülkés, az meg nem rohad! :D Kusti | |||||
Kusti | Adatlap | 104056 | 2007. július 30. 19:25 | ||
Ati! Az Italeri-t ismerve ők sem spórolósak, akkor neked is kell hogy maradjon az egyik öntökeretben egy hátsó felfüggesztés ami a régebbi Actros-é. Azt ha szépen megkérlek nem postáznád el nekem? Mert akkor nem kellene szenvednem a billencs légrugóival annyit. Előre is köszi! Üdv! Kusti | |||||
Atis | Adatlap | 104055 | 2007. július 30. 19:24 | ||
Ati A revell kismercije lesz az alap. a daru a kiegészitő kittből lesz, a plató pedig szkrecs. Még a magasításon agyalok, ugyanis ez a gép terepes és emelt rugózatú.. üdv. | |||||
Ati | Adatlap | 104054 | 2007. július 30. 19:20 | ||
Sziasztok! Lassan elkészül a merci. Kijavítottam a függönyt amit javasoltál Kusti! Csak 2 órám ment rá, és úgy felidegesített, mint annak a rendje, hiszen a tetőablakon keresztül folyt a munka, mivel tegnap a fülke belsejét már rögzítettem, és nem tudtam volna jelentős kár nélkül szétkapni! Bekerült a belga zászló is, meg egy két apróság, kicsit késöbb rakok fel képeket is. Atis, az a merci nagyon jó, megvetted már? honnan? Én is ilyet gondoltam következőnek. Ati | |||||
Atis | Adatlap | 104053 | 2007. július 30. 19:11 | ||
Sziasztok Mindenkinek gratula a szép munkákért, kevés irigységgel nézem mindig a munkákat arra gondolva hogy másnak van ideje makettezni. Lassan én is előveszem a következő projektet ami az első képen látható. A cég nagy billencse. A második képen látható géperejű járóművel pedig szerény személyem sokkolja a sok béna budapesti autost | |||||
gpn | Adatlap | 104052 | 2007. július 30. 15:38 | ||
Szia Krisi! Nekem nem a legújabb fh 16os van meg, annak még kocka lámpái voltak, ami a kép szerint neked nem a legjobb. A gyári gumik átmérője 4,25cm. | |||||
Krisi | Adatlap | 104051 | 2007. július 30. 15:01 | ||
Sziasztok! Segítséget kérek!Valaki aki megépítette az Italeri VOLVO FH 16 Globetrotter makettjét,ha szépen megkérem akkor megmérné nekem pontosan a lámpa méreteit és a makett kerekeinek az átmérőjét?? Mert én most ezt a buszt építgetem és ehhez kellenének az adatok mert a vontató makett még nem jött meg. Előre is köszönöm! | |||||
Bebá | Adatlap | 104050 | 2007. július 30. 13:55 | ||
Helló Csabi! Sajnos a vaku nagyon bekavar a képnek a természetes fény pedig most kevés,esik az eső.Az első adandó alkalommal kül- döm a fotókat. Gondolom se tank,se konzol mert nem tettél említést róla. Üdv. Bercibá | |||||
Csabi | Adatlap | 104049 | 2007. július 30. 13:10 | ||
Csabi | Adatlap | 104048 | 2007. július 30. 13:03 | ||
Még mindig az! Elég sűrűn megfordul nálunk mostanában. Csabi | |||||
Draco | Adatlap | 104047 | 2007. július 30. 12:55 | ||
Hello A képen lévő mélybölcsös renault magnum véletlenül nem a Silye és Társa Kft-é volt ? | |||||
Csabi | Adatlap | 104046 | 2007. július 30. 12:07 | ||
Csabi | Adatlap | 104045 | 2007. július 30. 11:37 | ||
Sziasztok! Ebay-en találtam:cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll (Jó a téma, de szerintem egy kicsit sok a rozsda a krómozott alkatrészeken is.) Csabi | |||||
Csabi | Adatlap | 104044 | 2007. július 30. 11:00 | ||
Szia Bercibá! Köszönöm a kutakodást. Át tudod küldeni a képeket? (Hátha utólag még tudok finomítani a gépen valamit.) Átnéztem a maradékost, furatos lemezt nem találtam, csak az italeri kiegészítőben található bordáslemez van. Azt szívesen elküldöm, ha tudod használni. Üdv, Csabi | |||||
Erno-945 | Adatlap | 104042 | 2007. július 30. 09:37 | ||
Sziasztok! Mindenkinek gratulálok mindenhez,nagyon szép teherautók!!! 945 | |||||
Brúnó | Adatlap | 104041 | 2007. július 29. 22:06 | ||
A bordó pulóveres szemüveges úriemrber az, aki az üres dobozokat gyűjti. Itt éppen egy Mack akadt a horgomra, bár nem saját részre, hanem Russell barátom kérésére vettem meg. Nem semmi volt az öreg, volt egy füzete amiben minden makettje szerepelt gyártók szerint, katszámmal, mikor vette, mennyit ér stb... | |||||
Gabi | Adatlap | 104040 | 2007. július 29. 22:01 | ||
Szia Kislőcsös! Nagyon kíváncsi vagyok a Te munkádra is, téged ismerve biztos lesz benne valami saját építés-feljavítés is. A pótkocsinál nézzél meg régi képeket (ez nagyon nehéz, mert kevés van), és ne teljesen gyárira építsd össze, mert a Hungarocamionnak nem volt Trailor pótkocsija. Hűtősben Schmitz vagy Kögel pótkocsikat használtak szinte mindig. Gabi | |||||
exec | Adatlap | 104039 | 2007. július 29. 21:57 | ||
Szisaztok! NOs a vezetéktet egy része korántsem véglegesen van a helyén, csak elkezdztem. A Wettringeren most ajánlottak fel segítséget a típussal kapcsolatban. Amint megjönnek a képek a csókától, nekiállok változtatni. Egyedül a sebváltóról sikerült képeket találnom, még a blokkról sincsenek infok... illetve most talán lesz. | |||||
gordon24 | Adatlap | 104038 | 2007. július 29. 21:57 | ||
Szia! Elvileg kész is van. Tehát csak 4-vagy 5 dolgo fel kellene ragasztani. Csak ugye előbb lakkozni kell. De ehhez nincsenek meg a feltételek egyenlőre. 1 az hogy a palackos témával nem foglalkozom. Emiatt összekell hoznom a kompresszorral a pisztolyt. De ez sem egyszerü mert a menetek nem stimelnek, tehát átalakitot kell csinálni vagy venni hozzá. 2 mielött lakkkozva lesz kikell takarni azokat a részeket amiket nem akarok lakkozni, pl a matt alváz motor stb. aztán ha ez kész van akkor csak a szélvédőd kell beteni az első köd, és normál fényszorokat, a napelenzőt.És ennyi. Szóval már csak pepecs meló van vele. Viszont megvettem a pótot. Italeri hűtős! Üdv: gordon24 | |||||
Ati | Adatlap | 104037 | 2007. július 29. 21:51 | ||
Ja, és köszi mindenkinek aki tanácsokat ad egy ilyen kezdő "vasasnak" min én. Csináltam volna pár hülyeséget, ha nem koppintotok a búbomra! ( Gabi, Kusti, Brúnó, ...) Mégegyszer köszi! Ati | |||||
sibito | Adatlap | 104036 | 2007. július 29. 21:48 | ||
Ati | Adatlap | 104035 | 2007. július 29. 21:48 | ||
Szia Gabi! Köszi! Egy vallomással tartozom, A B betű miatt. Az a helyzet hogy elsöbb GB lett volna, a zászlók miatt is, Viszont a második redszám matricát nagyon elb...tam!! Így holnap zászlócsere lesz, és amit Kusti javasolt a függönnyel! És nagyon köszi a tetőablak választ, mert úgy akarom megoldani hogy nyitott legyen, csak nem akartam addig billenteni, még nem tudom hogy hogy áll, nehogy hülyeséget csináljak. Nehogy itt bepárásodjon, a napokban volt szó róla. Neked is köszi Gordon! A Scania hogy alakul? Azokon kívül amiket írtál, amúgy kész lenne? Ati | |||||
Kusti | Adatlap | 104034 | 2007. július 29. 21:42 | ||
Szia Gabi! A tankot akkor javítom. Kevesebb kosz lesz rajta, nem annyira feltűnő. Egyébként a Zalaegerszegi versenyre már nem egyedül megyek. :D Hogy melyik kamzit viszem azt még nem tudom de valószínűleg a diorámában viszek le kettőt. Szerintem Scania - Merci páros lesz de még nem biztos. Kiderül... Üdv! Kusti | |||||
sibito | Adatlap | 104033 | 2007. július 29. 21:36 | ||
Brúnó! Igen-igen emlékszem, anno a jabbekei túra után láttam itt néhány börzés fotót is, rajtuk eccsomó régi Matchbox cuccal. | |||||
gordon24 | Adatlap | 104032 | 2007. július 29. 21:32 | ||
Én is csatlokozom! nagyon szép lett! Grat hozzá! Üdv Gordon24 | |||||
Gabi | Adatlap | 104031 | 2007. július 29. 21:31 | ||
Billenthető felfelé, valamint levehető, mert ez a vészkijárat elvileg egyben. Gabi | |||||
Gabi | Adatlap | 104030 | 2007. július 29. 21:30 | ||
Sziasztok! Örömmel látom, hogy pörög a topik rendesen! Kusti! Szép lett a Merga, de én is osztom Brúnó véleményét, hogy a tank nem szép. Nagyon elüt a csillogó felni, és az amúgy is csili-vili kamion mellett. Ha már koszolsz, akkor nagyon figyelni kell, hogy bizony akkor mindent kell koszolni, mert az nem életszerű, hogy csak a tank piszkos. Szép munka lett az Actros, tetszik, remélem látom valahol előbb-utóbb. Ati! Te is szépen haladsz vele, bár a színek nekem kicsit erősek, de nagyon egyéni lesz, és tetszik mikor valaki ilyen kreatív fényezés tekintetében. Az első homlokfalon a felíratok, és a B betű szerintem nem igazán passzol, de maga a makett szép, tiszta munkának néz ki. exec! Csatlakozom Brúnóhoz, ne hagyd úgy a difi tetjén a csöveket. Oda nem szokott így cső menni, hátsó hídhoz leginkább csak a difizár miatt megy cső, az meg oldalt van a difi mellett. A tetjén valami elosztódoboz miatt szokott lenni, aminek dsemmi köze a difihez, csak oda teszik a hely miatt. A másik, hogy a hátramenő kábeleket egyenesen szokták vinni, nem csinálnak bele ilyen hurkot, hanem a kereszttartó mellett megy el a váz belső oldalán. Így nagyon sérülékeny lenne. Javaslom, hogy ezeket javítsd ki ha tudod, mert rontja az összképet. Gabi | |||||
Ati | Adatlap | 104029 | 2007. július 29. 21:24 | ||
Köszi! Még jó hogy a tetőablakot nem ragasztottam be! Lehet benne valami, majd holnap megnézem! Megpróbálok rajta javítani, nem lesz egyszerű! Kérdeztem már ma, de nem írt rá senki. Ezeken a merciken a tetőablak, feltolható vagy elhúzható szokott lenni? Ati | |||||
Brúnó | Adatlap | 104028 | 2007. július 29. 21:12 | ||
El Grande Sibito! Mikor kint voltunk Belgiumban a versenyen, ott árult egy Francia manus a börzén egy rakat régi dobozos kittet. Ő mondta, hogy ezeket a cuccait azért adja el, mert az összerakáshoz nincs sem türelme, sem kézügyessége. Amiket itt elad (teszem hozzá nem olcsón), abból a pénzből régi üres makettes dobozokat fog venni! Imádja ezeket a régi dobozgrafikákat, neki minden pénzt megérnek. Az új dobozokra csak finnyogott:) Én is imádom ezeket a régi dobozokat, meg persze azt is ami benne van:) Brúnó | |||||
Kusti | Adatlap | 104027 | 2007. július 29. 21:10 | ||
Szia Ati! Jól alakul a Merga, szépek a színek! A függönyt le tudod még szedni? Az úgy nem jó ahogy te csináltad. Én inkább így javasolnám: Vékony szövet - hajlítgatod mint a harmónikát - a végén mikor már van kb 4 hajtás - az allját megkötöd vmi cérnával v vmivel - végül a pozícionálás - ragasztás. Én legalábbis így csinálom, de az ami a te mercidben van jelenleg nagyon rombolja az összképet. ( szerintem, ez csak az én véleményem! ) De ettől eltekintve nagyon jól néz ki, nekem bejön! :D Kusti |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
ha hülye Rába "fejlesztéseket" akarsz látni, akkor menjél ki a roma utazó vidámparkokhoz. Egy sufni tuning Rábának, aláfeküdtem, élmény volt. Dobra heggesztett kályha könyök, és kályhacső, ami a fülke teteje felett ért véget, mint felső kipuffogó... stb ;)