<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Ati | Adatlap | 104337 | 2007. augusztus 11. 23:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- elterveztem akkor - bocsi Előzmény: (104336) Ati 2007. augusztus 11. 23:49 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 104336 | 2007. augusztus 11. 23:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én sokáig tanakodtam, hogy mi legyen a következő kamion amit építek! És amit eltervezte ahhor a Scania R500 pont megfelel! De a kamionmentős Scania is tervbe van még! Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 104335 | 2007. augusztus 11. 23:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Brúnó! Hát azt elhiszem hogy sok a meló vele, de igazad van, bátraké a szerencse! Talán még emeli is az értékét hogy egy "helyrehozott" vas, de a sok meló majd meghozza gyümölcsét! Jó építést mind a kettőhöz! Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Brúnó | Adatlap | 104334 | 2007. augusztus 11. 23:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Ati! Teljesen igazad van, eléggé zavaró tud lenni egy-egy dolog amit én másképp csináltam volna meg. Régebben már csináltam ilyeneket, de azok az én saját cuccaim voltak. Ez most azért került hozzám, mert mindig is szerettem volna magaménak tudni egy bizonyos Revell makettet. Ez egy Peterbilt 353-as, de olyan ritka és ezért drága, hogy fel szoktam adni a licitet. A hét elején találtam egy elkezdettet, óccsóé sikerült megszereznem. És itt jön a Merga a képbe. Akitől a Peterbiltet vettem, ott volt ez is, szintén óccsóé sikerült megvenni. Nagy zsákbamacska így venni valamit, hogy csak egy képet látsz róla, de hát bátraké a szerencse:) Amúgy a képen a Peterbilt sokkal jobban nézett ki, élőben viszont pocsék állapotban van. Na azzal sok meló lesz mire kipofozom:( Brúnó | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 104333 | 2007. augusztus 11. 22:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi! Értem :( A Modellbau Messén van rá némi esély hogy lesz? Üdv. gpatrik | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 104332 | 2007. augusztus 11. 21:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Brúnó! Nem rossz szenvedni egy olyan munkával amit valaki elkezdett? Arra értem, hogy valamiket nem tudsz olyanra megcsinálni, mintha te kezdted volna el? Engem nagyon zavarna,,,de ez én vagyok, ez is egyfajta kihívás! Amúgy jó lesz! Ügyi vagy! Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 104331 | 2007. augusztus 11. 21:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Brúnó | Adatlap | 104330 | 2007. augusztus 11. 21:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Nos igen:) Eddig fel sem tünt. Dobok rá két-három "szelepet", meg némi vezetéket hozzá. Köszi. Brúnó | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Brúnó | Adatlap | 104329 | 2007. augusztus 11. 21:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ismét sziasztok! Holnap folytatom a Merga felújítását az alvázzal, bár már ma este elkezdem a bontását. Érzésem szerint ez szivatósabb lesz a motornál, bár ne legyen igazam. Sokat ott sem fogok feljavítani, pár cső és vezeték az alvázban, levegőcső a fékmunkahengerekhez és azt hiszem ennyi. Bontástól függöen szeretném már ma este lefújni, hogy holnap csak az összerakással keljen foglalatoskodnom. Brúnó | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 104328 | 2007. augusztus 11. 21:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Van még matricám, de ne haragudj, nem adok belőle, mert kellenek, és a KFS-től csak komplett ívet lehet venni. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 104327 | 2007. augusztus 11. 21:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Brúnó! Nekem tetszik a motor, szép lett, csak a váltó teteje nagyon üres. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Brúnó | Adatlap | 104326 | 2007. augusztus 11. 20:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Kaptam Gabitól egy linket, ahol elég jó képek vannak a mociról. Pár dolgot át kellene festeni, de már annyira a helyükön vannak, hogy maradnak így. Amit lehetett azt átfestettem, plusz tettem még fel légtelenítő csavarokat az üzaszűrő tetejére. Csőveket még lehetne feltenni, de asszem kihagyom a lehetőséget, befejezettnek tekintem a motort. Holnap folyt. köv. az alvázzal. public.fotki.com/airfilter/repair-station/ Brúnó | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Emerick | Adatlap | 104325 | 2007. augusztus 11. 20:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sztem az, 2448-as. Csak a korábbi fülkével. Beletrafáltam? :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 104324 | 2007. augusztus 11. 19:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi! Nincs véletlen 2db gumira való matricád amitől esetleg valamennyi összegért megválnál? A volvon voltak ilyenek. Üdv. gpatrik | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Marci | Adatlap | 104323 | 2007. augusztus 11. 18:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Márton | Adatlap | 104322 | 2007. augusztus 11. 18:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Marci! Már régóta olvasgatom a kamionos fórumot de Marcit nem láttam! Ám legyen | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Brúnó | Adatlap | 104321 | 2007. augusztus 11. 17:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szeva! Italeri #786 Powerliner. Az jól fog jönni, feltéve ha nem felejtem el. public.fotki.com/airfilter/repair-station/ Brúnó | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Marci | Adatlap | 104320 | 2007. augusztus 11. 17:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Én már 3. éve vagyok Marci ezen a forumon.Légyszi változtass nevet a keveredések elkerülése miatt. Köszi: Marci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Marci | Adatlap | 104319 | 2007. augusztus 11. 17:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Köszi a véleményeket!1 kérdés!A konténert hogyan tegyem picit lepusztultá? Köszi Marci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 104318 | 2007. augusztus 11. 17:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Brúnó! Van némi katalógus anyagom, majd jövő hétvégén odaadom, csak ne felejtsük el. Amúgy ez melyik Merci lenne, 2448? Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Brúnó | Adatlap | 104317 | 2007. augusztus 11. 17:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Én éppen egy elkezdett makett felújításán ügyködöm, amit a hét elején vettem az Ebay-ről. A motor, az alváz, és a futómű van összerakva és lefestve. Először a motort vettem "kezelésbe", elkezdtem szétbontani. Szerencsére elég könnyen engedett a ragasztás, hamar leszedtem amit akartam. Ahol kellett tömítettem, összecsiszoltam, kijavítottam. Kerestem a neten képeket a motorról, de szinte semmit nem találtam róla. Pár aprósággal kiegészítettem, a kiemeléshez használt füllel, néhány csavarfej, nagynyomású csövek, stb, majd lefújtam az egészet. Brúnó | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 104316 | 2007. augusztus 11. 17:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Marci! Szépek a kamionjaid, tiszta munka mind. Nekem a Black Editionról hiányzik némi króm, de tényleg szép munka mind. Amcsi kamionosoknak ajánlom: tahlborn.web.aplus.net/TMC/tmc_title.htm Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Brúnó | Adatlap | 104315 | 2007. augusztus 11. 16:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Marci! Szépek így együtt, és külön-külön is. Nálam a favorit a Magnum. A belsők tényleg kicsit "unalmasak" ahogy azt már előttem is írták. Na de majd a következőnél. Brúnó | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 104313 | 2007. augusztus 11. 16:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Haladok a TurboStar-ral, ma kábelezetem a vázat, de még megy abba is bőven kábel. A motr már nagyjából kész van, kábelezve természetesen. Képeket majd csak hétfőn tudok közölni, technikai okokból. :( Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 104312 | 2007. augusztus 11. 14:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Marci! Nagyon szép kamionok! A MAN is jól néz ki, a belsőtér színe megy a kasztnihoz. A Névtáblák lehetnének ugyan nagyobbak, de összességében nagyon jó. A konténert egy picit pusztisd le. Úgy élethűbb! GRAT a gépekért! Ati! Nem akarlak kiábrándítani de a legtöbb kamionnak egyszínű és egyhanú a belső tere. Legfelljebb vannak kisseb díszítések a kárpitokban (ajtókon, üléseken). De majd mindegyik szürke... Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 104311 | 2007. augusztus 11. 13:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Csabi! Tudnál matricára nyomtatni? Üdv. gpatrik | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 104310 | 2007. augusztus 11. 12:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Marci! Szerintem nagyon jók a vasak! A most készülőt is beleértve! Nagyon szép a festés, és jó a színösszeállítás! Szép munkák nagyon! Főleg a Man tetszik nagyon, de a Scania is nagyon korrekt! Én is épp egy ilyet építgetek! Esetleg annyit hogy egy-kettőnél a belső tér kicsit egyhangú. Lehetne még valami plusszt belerakni. De kívül, főleg a lámpák nagyon szépek és kidolgozottak! Nagyon pöpec munkák. Nagy Gratula mindegyikhez! Király! Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 104309 | 2007. augusztus 11. 12:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Marci! Szép lett a man, talán annyi, hogy a felső ablak egy részét sztem befesthetnéd feketére, hasonlóképpen, ha még megoldható az első fényszórók széleit is húzd ki egy picit. A képeken látszik, hogy mégis mire gondolok. Ezen kívül mást nem is látok rajta, szóval összességében elég szépre sikeredett. Üdv. gpatrik | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Emerick | Adatlap | 104308 | 2007. augusztus 11. 12:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Ugyan eddig én csak egy kamcsit raktam össze, épp készülődök a következőre (pont egy MAN TGA), de azért adok véleményt. :) Nekem tetszenek. Kritizálni nem is tudnék mit. Egyedül annyi, hogy ha elképzelem, én építem meg őket, akkor annyi a különbség, hogy kicsit színesebbre készítem a vezetőfülkét, jól összeillő, többtónusú kárpitozással. Kb ennyi. De majd a profi, tapasztaltabb Urak úgyis jobbakat fognak mondani. :) Csáó! E. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Marci | Adatlap | 104307 | 2007. augusztus 11. 00:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Emerick | Adatlap | 104306 | 2007. augusztus 10. 23:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
www.modellversium.de/galerie/artikel.php Hali! Itt egy egész jó Renault. Bár személy szerint más színűre készítettem volna... :) Ha jól tom, ezt a készletet már rég nem gyártják, ugye? (csak kérdés, nem néztem utána...) Pá! E. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Buch | Adatlap | 104305 | 2007. augusztus 10. 21:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabesz | Adatlap | 104304 | 2007. augusztus 10. 18:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MaX! Köszi! Így legalább látom, h miről van szó :)illetve azt hiszem. Akkor ezek szerint ez tartalmaz egy "alap" Scaniat (3819) és az átalakításhoz szükséges tartozékokat, valamit a kiegészítőket!? Gabesz | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 104303 | 2007. augusztus 10. 18:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Na akkor finisébe került a Revell tréler ügye. Letisztáztuk a részleteket Fritzel, és ezek szerint szeptember 17 után lesz fogható a Schmitz tréler. Az ára 39,95 euro, könnyebb számolás miatt 40 euro. Mostani árfolyamon ez kb 10000 ft, ami szerintem nagyon baráti ár érte. Abban maradtunk, hogy összegyűjtöm hány darab kell összesen, és együtt adom le a mi rendelésünket. Az átvételnek és fizetésnek két módja lehetséges: - Postai úton, akkor természetesen rájön a postaköltség, kb 10-12 euro, és mindenkinek saját magának kell intéznie az utalást, ami szintén plussz költség. - Október végén a Modellbau Messén személyesen veszem át, ekkor nincs postaköltség, utalási díj. Nagyon fontosnak tartom megjegyezni a félreértések elkerülése végett, hogy csak úgy hozok el bárkinek Revell trélert Bécsből, ha előre megkaptam a 40 eurot. Nem akarok vele utólag foglalkozni, én nem keresek ezen semmit, tehát a problémákat szeretném elkerülni. Az itthoni átvételt majd egyeztettem mindenkivel, ezt már könnyebben meg tudjuk oldani. Kérek mindenkit akinek szüksége van a Revell Schmitz trélerre, az email formájában jelezze felém szeptember 01-ig, hogy én is minél hamarabb meg tudjam adni Fritznek. Aki csak ide írja be, de nem küld emailt, annak a rendelésével nem foglakozom. Ha bármi kérdés van zaklassatok nyugodtan! Beteszek egy képet is, hátha valaki nem tudja miről is van szó. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 104302 | 2007. augusztus 10. 16:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Na ja, ezzel én is próbálkoztam, csak az a baj, hogy a váltót mögé tehették voltna, mindjárt élvezetesebb lenne pörgetni :) De darabjaira lehet szedni a motort, legalábbis mutatja a darabjait. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 104301 | 2007. augusztus 10. 16:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Királyság, de akárhogyan erölködök, nem tudom megfőzni a motort... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
DjBogyi | Adatlap | 104300 | 2007. augusztus 10. 16:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Persze csak még nem tudtam megmérni. Időhiány miatt. 21 igazi kamion ügyes bajos dolgait szoktam intézni:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 104299 | 2007. augusztus 10. 12:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Némi érdekesség, Scania 620lovas motorját lehet picit meghajtani :) campaign.scania.com/v8%5Fde/ | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 104298 | 2007. augusztus 10. 12:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Brúnó Bá! Tudnak azok mást is! Majd talán az IVECO Stralis lesz a nagy áttörés! De ha nem tsznek bele motrot...Harr!!! :DDD Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Brúnó | Adatlap | 104297 | 2007. augusztus 10. 11:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Csabi! Szerintem már láttad, csak nem így együtt:) A gépest kiadták már régebben, Western Star Constellation (Italeri #717), a felépítményt pedig kb. 85 különbözö géppel együtt kiadták, mint újdonság. Az Italeri anno azt igérte, hogy a 377-es Pet egy modifikációja lesz, egy teljesen új műszimentővel. Ehhez képest ezt kaptuk #&@?$£ß:( Ennyit tudnak! Brúnó | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 104296 | 2007. augusztus 10. 11:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! cgi.ebay.de/ITALERI-3843-L-A-FIRE-DEPARTMENT-RECOVERY-TRUCK-1-24_W0QQitemZ180147612497QQihZ008QQcategoryZ13304QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Ezt még nem láttam. Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 104295 | 2007. augusztus 10. 09:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 104294 | 2007. augusztus 10. 09:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia DjBogyi? Kell a matrica? (Lásd 7615 hsz.) Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
DjBogyi | Adatlap | 104293 | 2007. augusztus 10. 08:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, nos a ZIL-t és egy Kamazt is én is úgy hozattam be Ukránoktól egy sráccal. 6500,- /db áron. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
litlebubu | Adatlap | 104292 | 2007. augusztus 10. 00:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hirtelen ennyit találtam! Bocsánat,az OFF-ért. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
litlebubu | Adatlap | 104291 | 2007. augusztus 10. 00:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem titok,én is a neten találtam róla a képeket. Sajnos elég nehéz beszerezni az oroszoktól,de még az ukránoktól is modelleket. Pedig nagyon szép 1:43-as teherautó és autóbusz modelleket gyártanak. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kezdõ | Adatlap | 104290 | 2007. augusztus 9. 22:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jaa értem, ako sorry hogy felfedettem a titkot... :P ;) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
litlebubu | Adatlap | 104289 | 2007. augusztus 9. 21:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! 1:43-as orosz fémmodell. SARATOV MINIMODELS | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 104287 | 2007. augusztus 9. 20:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Atis! Lehet el kellene kezdeni! Bár várhatsz vele, míg a kolega megcsinálja, de akkor nem mondhatod el, hogy a tiéd volt az egyetlen kész 8x4es scania x ideig. De ha maradandót alkotsz, márpedig biztos meg fog maradni akkor tuti emlékezni fognak rá, és elmondhatod, hogy tiéd az egyetlen. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 104286 | 2007. augusztus 9. 20:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kezdő! Inkább úgy fogalmaznék hogy gyűjtőmunkát végeztem a netről. :) |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |