<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Raybrig_89 | Adatlap | 104437 | 2007. augusztus 15. 23:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
max | Adatlap | 104436 | 2007. augusztus 15. 23:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
exec: jó nagy pakkot kaptál!:D kislőcsös: nagyon brutális az épitésed, tetszik! kiváncsi vagyok a továbbiakra. én is HC-s turbostarra gondoltam, csak egy kis csavarral! majd meglátjuk, hogy össze jön-e! bár, ez a jövő zenéje... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 104435 | 2007. augusztus 15. 22:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Exec! Szép kis bevásárlás! Én csak a Peterbilt-ről és a Mack Cruisliner-ről tudtam! :D Kislőcsös! Ugyanezt a szerelvényt csinálom én is! Csak én előbb a traktorral kezdtem. Azzal még van munka bőven. Jó a beltered! A pótost én is valahogy így képzeltem el csak én a VESTEL felirattal. Az volt a támogató...GRAT! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Erno-945 | Adatlap | 104434 | 2007. augusztus 15. 22:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
exec | Adatlap | 104433 | 2007. augusztus 15. 22:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kislõcsös | Adatlap | 104432 | 2007. augusztus 15. 22:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok skacok! Végre megint gépközelben vagyok :) Közben nálam is készülget a HC turboStarom a hütős félpóttal. Gabi,igazad van,ezért egy kicsit át fabrikáltam a pót alvázátHátra került a pótkeréktartó középre pedígkét tárolo dobozt raktam.Az aláfutás gátlót is teljesen uj gyártásúra csarélem. Csabi ! Sajnos még nem találtam meg az Ackermann os mercire a betűtípust de dolgozok még az ügyön. Találtam egy remek anyagot amit mindenkinek ajánlok.Az OBI-ban vettem velúr öntapis tapátát és ezzel kárpítoztam ki a fülkét.Igaz másfélnapig eljátszottam vele,de szerintem nagyon megérte.Itt-ott be kell segiteni neki modellragasztoval a vékony éleken,de amúgy nagyon jol ragad és festhetö is,persze csak fújással.Úgy látom hogy nagy átalakitást az Ivecon nem kell elvégezni,csak a légterelöböl kell levágni a fúlke vonalában(a be vonalkázott részt),az oldal spoilert meg egyszerüen nem kell felrakni.Persze készülget az alváz és a motor is ,majd azokról is teszek fel képeket. Jó munkát a Hungarocamionos csapatnak és persze mindenki másnak :) kislőcsös | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 104431 | 2007. augusztus 15. 19:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi! Tudom én is észrevettem már hogy nem lett a legjobb és már javitottam is rajta, már valamivelekevesebb van a vason. Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 104430 | 2007. augusztus 15. 18:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Ne haragudj, de nekem egy kicsit erős lett. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 104429 | 2007. augusztus 15. 18:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Egy Iveco TurboStar II-esé. HC-s köpenyben domborít majd... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tuning | Adatlap | 104428 | 2007. augusztus 15. 18:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kusti ez minek a váza ? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 104427 | 2007. augusztus 15. 18:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Most volt az első alkalom, h így el tudtam b--zni valamit azzal, hogy egy ilyen híres és gyönyörű kamoint, ami ráadásul ,,limited" is, rendesen összekoszoltam. Az alváz és az erőmű már teljesen átesett a tortúrán. Szép koszosak lettek, de inkább a váz az, ami igazán. plussz némi képanyag a vasrol lepukkant formában... Tiszt. Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
SzAdam | Adatlap | 104426 | 2007. augusztus 15. 15:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helo Ati! Orosházi vagy?Csak hogy itt olvastam,hogy nagybátyjád az Uhrinnál dolgozott. Én is egy Scanót épitgetek már egy ideje,csak a festét nem nagyon akar összejönni. De ha sikerül,jönnek a képek. Grat Kusti a DAF-hoz,tetszik a kicsike!:D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 104425 | 2007. augusztus 15. 14:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ma haladtam egy kicsit. Végre végeztem a kábelezéssel. Szinte mindent bekötöttem, ami csak létezik, raktam fel pluszba a levegőcsövekhez szelepeket is! Úgynevezett elosztókat. Tegnap este átjött nagybátyám, aki az Uhrin transznál volt szerelő, és minden félét elmagyarázott, hogy mi..hova megy! Persze amit nem tudtam még bekötni, azok még lógicsálnak! De azt majd festés után! Mindent elrejtettem a váz mögé. Szerintem konkrét lett. De még a festék nem jött meg, azért most várni kell! ha fújva lesz rakom a képeket is! Mindenkinek további jó építést! Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 104424 | 2007. augusztus 15. 14:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Ernő! Köszönöm hogy figyelmeztettél! Akkor először teszek vele egy próbát, hogy mégis hogy viselkedik a festék. Remélem jól, mert nem volt occcsó! :( Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Erno-945 | Adatlap | 104423 | 2007. augusztus 15. 13:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Nagyon vigyázz a lökhárító festékkel.Vettem több félét,az egyik nagyon vastag volt és úgy száradt mint a zsugorodó akril.Nagyon randa lett.Próbáld ki valamin. 945 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 104422 | 2007. augusztus 15. 12:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Brúnó! De megoldotta a dolgot, jobb lett mint előtte! :D Ma lepingálom a fülkét, Az alvázat helyenként nem fogta be a festék :( úgyhogy az ecsettel lesz korrigálva de majd a koszolástól eltűnik (remélem). A lökösökre pedíg igazi (!) lökhárítófestéket vettem ma a TESCO-ban. :))) Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Brúnó | Adatlap | 104421 | 2007. augusztus 15. 08:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello max! Este megnézem milyen lenne úgy, bár kicsit furcsa lesz az elől gumi, hátul műanyag. És köszönöm a linket, megnéztem már akkor. Szerencsétlen embernek, hogy lekapta a maszkoló 2 helyen is festéket. Brúnó | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabesz | Adatlap | 104420 | 2007. augusztus 14. 23:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
OKOS! Telefonvezeték tényleg az jó vékony, köszi! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atis | Adatlap | 104419 | 2007. augusztus 14. 22:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti. Nem haladok a mercivel, félreraktam a projektet mert a fülke nem megfelelő. A 8x4-es Scaniával kacsingatok, lehet elkezdem, de elötte asszem más vizekre evezek... szó szerint.:) üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 104418 | 2007. augusztus 14. 22:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Brúnó! Holnap ha lesz egy kis napfény akkor csinálok élesebb képeket. Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Emerick | Adatlap | 104417 | 2007. augusztus 14. 22:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm a válaszokat! (...azaz hiába csalogató az a szürke, mégiscsak fekete lesz.)És Kusti! Nagyon jól néz ki a Te munkád is! :) E. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
max | Adatlap | 104416 | 2007. augusztus 14. 22:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
jaaa amúgy raktam be neked ide egy linket, csak szerintem nem láttad! 7755-ös hsz | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
max | Adatlap | 104415 | 2007. augusztus 14. 22:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
helló brunó! csak a kormányzottakat cseréld le úgy jobb lesz! sztem... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Brúnó | Adatlap | 104414 | 2007. augusztus 14. 21:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Keveset haladtam ma én is a Mergával. Most éppen száradnak az alváz utolsó lakkozott darabjai, majd reggel kerülnek fel a helyükre. Elkezdtem összerakni az utasteret, de amíg nem döntöttem a külső színről, addig nem festem le a belsőt sem. Gabi ennek biztos nem fog örülni, de maradnak ezek a műanyag kerekek. Szerintem ehhez a vashoz ez passzol. És amit mondtam, mögmondtam:) Brúnó | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Brúnó | Adatlap | 104413 | 2007. augusztus 14. 21:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Alakul a masina, már amennyit látni belőle. Minden képen a háttér az éles, próbáld meg kicsit távolabbról lefényképezni. Brúnó | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Brúnó | Adatlap | 104412 | 2007. augusztus 14. 21:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabesz! Én használok rendes villanyvezetéket is, meg telefonkábelt, meg mindent amit találok. Minden szar kábelt összeszedek:) Jó lesz ez még valamire:) Brúnó | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
modellpapa | Adatlap | 104411 | 2007. augusztus 14. 21:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az MAN alvázak gyári alapszíne a grafitfekete RAL kódja 9011 (inkább matt mint fényes) BeBá Küldtem válasz email-t. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Erno-945 | Adatlap | 104410 | 2007. augusztus 14. 20:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Mindenkinek gratulálok mindenhez!!! 945 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 104409 | 2007. augusztus 14. 19:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló Kusti! Köszönöm,igyekszem! A képeidet elnézve amit Te csinálsz nem semmi. A végeredmény biztosan tuti lesz. Bercibá | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabesz | Adatlap | 104408 | 2007. augusztus 14. 19:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Réz huzalt hol tudnék venni, tudna valaki ebben segíteni? (kamion építéshez) THX! Gabesz | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 104407 | 2007. augusztus 14. 19:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi! Nincs benne sok drót, csak eddig úgy 3-4 méter, sokminden be van kötve a vázba és még sok van ami nincs, pl üzatank. Azt külön kell fújnom. Csabi! Az említett hibámat a javaslatodra orvosolom. Igazad van, keresztem nem igan mennek kábelek, csak ha muszály. pl a hátsóhídban a difi kábelei. Köszönöm! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 104406 | 2007. augusztus 14. 19:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Tetszik a munkád! Egyetlen apróbetűs megjegyzésem lenne: általában nem szokták a kereszttartók között átlósan áthozni a kábeleket (lásd HPIM0998 ) További jó munkát, Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 104405 | 2007. augusztus 14. 19:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Szép lesz az Iveco, csak kár, hogy nagyon homályosak a motorról készült képek. Azért látom nyomod bele a drótót rendesen! Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 104404 | 2007. augusztus 14. 19:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló modellpapa! Még egy "rendkívűli" e-mail ment! Bercibá | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 104403 | 2007. augusztus 14. 19:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Brúnó! Jó lesz a Merga, de remélem nem a műanyag kerekeket hagyod rajta. A kipufogó ismerős, ezt a részét nem igazán találták el az olaszok. Az eurocabos Merci azért más, mert azon hátul egy légrugós híd van, teljesen más a hátsó része. Viszont a motor megegyezik, sőt a fülke belső is a tetőt kivéve. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 104402 | 2007. augusztus 14. 19:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló Russell! Küldtem egy e-mailt! Bercibá | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 104401 | 2007. augusztus 14. 18:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Márton! Amit Atis összehozott, azt itthon is be lehet szerezni. És az átépités sem nehéz dolog. Szerintem nyugodtan vágj bele, jó gépet lehet igy összehozni! Mint Atis! :D Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 104400 | 2007. augusztus 14. 18:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Iveco Update 1. Az utóbbi napokban kicsit haladtam a TurboStar-ral. Kábelezésak, tömités, fújás ... Ma még a vázat is lepingálom, aztán száradás után kicsit összekoszolom. Brúnó! Nagyon jól halad a Merga projekt Airfilter Úr! Ahhoz képest h hogyan nézett ki mikor ghozzád került. Így tovább! Atis! Alakulgat a Mercid? Emerick! Látom nem csak én vagyok az egyedüli, aki a sztirolt a telefonkártyákkal pótolja! :D Ezt jó látni! A MANcit szerintem mattfeketére fújd, az élethübb. GRAT! Jó lesz! Max! Alakul az a DAF! A kitt nekem is megvan. Sz..! Én ezt tudtam kihozni belőle (képek)... Hajrá! :D Bercibá! Az Actros gyönyörű eddig! Csak igy tovább. Klasszis munka! Jók a feljavítások is, ötletes! GRAT! Ati! Sok sikert a SCANIA-hoz! További jó építést mindenkinek! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Márton | Adatlap | 104399 | 2007. augusztus 14. 17:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló Atis! Még rágodom rajta akkor 1 kicsit!Azt hittem, hogy a dobozokból össze lehet hozni a dolgot!De a te géped nagyon frankón néz ki!Énis valami hasonlót szeretnék!Nem tudom lesz e belőle valami.Még gondolkodom rajta!Még csak a motorját kezdtem összefüzni! Köszike | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atis | Adatlap | 104398 | 2007. augusztus 14. 17:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atis | Adatlap | 104397 | 2007. augusztus 14. 17:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ahoi. Szia Márton Szerény személyem próbálkozott egy átalakítással, az alap az általad is említett Stobart gép volt. Az alvázát kicsit megvágtam és egy nehézgépekhez való hátsó felfüggesztést csaptam bele. Kapott egy segédalvázat, majd a "seggére" egy darut, és a doboz helyére egy fa-stirol platót. Pár pillanatkép az építés mozzanataiból, szerintem nyugodtan vágj bele, jó kis tehergépet lehet belőle összehozni. A segédalváz Evergreen-ből van, a hátsó felfüggesztés valamint a daru az egy kiegészítőket tartalmazó angol cégtől van... magunk között csak KFS. Ami fontos.. hogy ne ugy csináld ahogy én, rendes méreteket keress és azalapján dolgozz. Én szemre csináltam.:) azé elmegy..:D üdv. népek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
RaPe | Adatlap | 104396 | 2007. augusztus 14. 15:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sztem középszürke. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Márton | Adatlap | 104395 | 2007. augusztus 14. 14:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Érdeklődnék,hogy az Eddie Stobart Truck -ot mennyire lehet nehéz átalakítani a Truck Conversion kit kiegészitővel.Vagy egyáltalán össze lehet hozni belőle valami más teherautót?Csináltatok e már ilyent?Ha valaki csinált megköszönném ha tenne fel képet és adna 1 kis tanácsot,hogy mennyire kihivás a projekt. Köszi Márton | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Emerick | Adatlap | 104394 | 2007. augusztus 14. 14:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Egy tanácsot szeretnék kérni: melyik jobb: ha a TGA alvázát fényes középszürkére fújom, vagy matt feketére? Nem tudom eldönteni, melyik lenne a jobb. A MAN maga főleg fényes fehér lesz, némi metálszürkés és bronz díszítéssel. Előre is köszi, ha vki válaszol! Üdv: E. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 104393 | 2007. augusztus 14. 11:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
modellpapa | Adatlap | 104392 | 2007. augusztus 14. 11:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Onnan levegőt lehet vételezni pl. gummiabroncs felfújáshoz, de onnan kaphat levegőt a vezetőülés, és a váltónál a levegőrásegítés is. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
modellpapa | Adatlap | 104391 | 2007. augusztus 14. 11:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá Küldtem egy válasz email-t. Brúnó Neked is elküldtem a kért anyagot! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 104390 | 2007. augusztus 14. 11:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 104389 | 2007. augusztus 14. 09:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Brúnó! Jó lesz a merci! Azért halad ez! Mennyivel különbözik ez a merci az Eurocabtól...mert szinte egyforma. Most hogy láttam a dobozzát, nem túl nagy lehet a külömbség, csak ennél hátul 2 tengely van, a cabnál meg kettő! sok a hasonlóság! Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Brúnó | Adatlap | 104388 | 2007. augusztus 14. 08:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Némi előrelépés Merga ügyben. Helyére került a motor, a kipuf rendszer, és talpra állt a vas. A legnagyobb szívás a kipufogó volt, mert semmi nem stimmelt. Mikor az egyik része a helyén volt, a másik része csak lógott a levegőben, és fordítva:( És mindezt úgy, hogy óvatosan kellett fognom az egészet, nehogy valamit letörjek:( A kerekek szintén húzosak voltak, mert ki volt törve az összes tengely amire a felnik mennek:( Poziciónálni, figyelni, hogy ne lebegjen a levegőben és mindezt gyorsan, határozottan mert száradt a pillanatragasztó. Az alvázból alig van hátra valami, szerintem azt ma este be is fejezem. public.fotki.com/airfilter/repair-station/ Brúnó |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Nagyon szép a kamzi,a beltér is pofás:) Egy kérdés:a velúr öntapadós micsoda mennyibe került az obi-ban és mekkora egy csomag/lap? előre is köszi!