<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Brúnó | Adatlap | 104868 | 2007. szeptember 10. 22:00 | ![]() | |
Gabi | Adatlap | 104867 | 2007. szeptember 10. 21:54 | ![]() | |
Szia Kusti! Nagyon szépen haladsz vele, és jók az eddigi átépítéseid. Remélem holnap tudsz jobb képeket csinálni, de úgy látom a fülke tetőt is szépen átalakítottad. Jó lesz!! Gabi | |||||
tóthgábor | Adatlap | 104866 | 2007. szeptember 10. 21:45 | ![]() | |
Brúnó a levelesládád visszadobja a leveleket, lehet hogy megtelt. A 25 grammos ragasztó jöhet. Kösz. | |||||
Kusti | Adatlap | 104865 | 2007. szeptember 10. 21:16 | ![]() | |
Jó estét! Akkor az ígért képek. Sajnos nem volt jó az idő nálunk igy nem tudtam kint fényképezni... Hejére kerültek az ablakok, amiből egyet sikeresen össze is kentem ragaccsal, csere. a szélvédő kicsit macerás volt mivel igazából három darabból van és ki kellett festenem, kézzel. De jó lett. Az alvázról még hiányoznak dolgok hamarosan azok is késze lesznek. George! Szép lett a DAF, GRAT hozzá, várom a felpótját! Ati! Szép szerzemények. Neki kellene állni! :D :P Gordon! Köszönöm, igyekszem. :D RaPe! Ha jól látom Merci Actros igaz! Italeri vagy Revell? Szép a belsőtér, tettszik! Brúnó! Kiváncsivá tettél ezzel a kanadai T600-assal! Érdeklődésssel figyelem a Kenit! Üdv! Kusti | |||||
Ati | Adatlap | 104864 | 2007. szeptember 10. 21:01 | ![]() | |
max | Adatlap | 104863 | 2007. szeptember 10. 20:36 | ![]() | |
brunó! e-mail... | |||||
Ati | Adatlap | 104862 | 2007. szeptember 10. 19:51 | ![]() | |
Szia Brúnó! Végre egy amcsi mi... Belenéztem a dobozba és nagyon megtetszett! Semmiképp nem hagytam volna... Már alig várom hogy elkezdjem, és ez az AMT is részletes! nagyon korrekt kit! Ati | |||||
Brúnó | Adatlap | 104861 | 2007. szeptember 10. 19:20 | ![]() | |
Szia Sibito! Igen, most a vastagabb ékszíj kapott el, de nem adom fel a kistesókat sem:) Szorgos népünk győzni fog! Papa | |||||
Brúnó | Adatlap | 104860 | 2007. szeptember 10. 19:16 | ![]() | |
Szia Ati! A T600-ast még jó, hogy nem hagytad ott! Ez egy kicsit öszvér kitt, van benne a régi W925-ből is, pl. az alváz, hajtásrendszer és a motor, ez a része kicsit munkás lesz. A többi már új szerszám, azzal szerintem nem lesz gond. Nekem a sima verzió van meg nem a Canepa, de csak a spoilerezésben van különbség. Eleinte nem tetszett egyáltalán, de elkezdtem keresgélni képeket róla és egyre jobban megtetszett. Én anno Atistól vettem egy elkezdett példányt, azt fogom majd összerakni. Kell majd vennem még egyet, mert azóta már beszereztem hozzá (Jabbekében) egy T800-as átalakítót. Az egyedüli ami nekem nem tetszik ennél a kamionnál, az az Aerodyne hálófülke, azt már el is cseréltem haverommal. Szóval ez a T600A nagyon jó vétel volt:) Brúnó | |||||
Ati | Adatlap | 104859 | 2007. szeptember 10. 17:18 | ![]() | |
Na én meg a Scania R500-at félreteszem egy időre! Hazafelé jövet ezekre leltem, és meg is vettem! - AMT - CANEPA KENWORTH T600A - AMT - HAULAWAY TRAILER - AMT - PAYSTAR 5000 CEMENT MIXER A dobozokról rakok majd fel képeket, csak most nincs nálam az összekötő kábel! Ati | |||||
Ati | Adatlap | 104858 | 2007. szeptember 10. 17:12 | ![]() | |
Szevasztok skacok! (Brúnó, Gabi, Kusti, Ernő, Gordon, Atis) és mindenki más! Végre itthon! Alig győztem visszaolvasni a forumot! Azért látom nem volt tétlenkedés! Brúnó, szép lett a merci! Az új vas is biztos tuti lesz, s ahogy látom ez is halad nem is lassan! Kusti, tetszik nagyon a RABA! Főleg a bogis rész, jók az átalakítások, én azért ilyenbe még nem mernék belevágni! Grat Gabi, te is nagyba vágod a fejszét! A RABA után megint egy csodát építesz majd! George!, marha jó a Daf!!! A Capa is király nagyon!! Nagy Grat hozzá! Bebá! A merci hogy áll? Az első képek után, szerintem mindenki nagyon várja a fejleményeket! Ati | |||||
Bebá | Adatlap | 104857 | 2007. szeptember 10. 11:45 | ![]() | |
Helló Fiúk! Eladó egy garnitúra KFS TQ 21 felni garnitúra,vagy TQ 20B-re cserélhető! Bercibá | |||||
Russell | Adatlap | 104856 | 2007. szeptember 10. 09:10 | ![]() | |
Szia George! Szép a Daf-od, tetszik. Amit észrevettem - kérlek ne vedd kötözködésnek, csak jó szándékkal jelzem - az a cápa matrinca. A bal oldalon teljesen jó, de a jobboson, mintha külön életet élne a fránya ragadozó! Lehet, hogy még dolgozott a matricalágyító, amikor a fotó készült? Üdv: Russell | |||||
Sibito | Adatlap | 104855 | 2007. szeptember 10. 08:54 | ![]() | |
Szia Papa! szép munka! izgalmas lehet egy ilyen öreg csont építése! autós fronton továbbra is pihi van? üdv: Sib, aki nem tudom miért pofázik, mert ő sem halad semmivel | |||||
gordon24 | Adatlap | 104854 | 2007. szeptember 10. 08:34 | ![]() | |
Sziasztok! Kusti és George! Igazán szépek! Grat érte mind2-töknek! Üdv! gordon24 | |||||
Brúnó | Adatlap | 104853 | 2007. szeptember 10. 08:05 | ![]() | |
Brúnó | Adatlap | 104852 | 2007. szeptember 9. 23:14 | ![]() | |
Sziasztok! Némi szöveges beszámoló a Keniről (képeket most nincs kedvem csinálni). Szóval. Elég jól állok az alvázzal, minden fontosabb alkatrész a helyén, lefestve, lakkozva. Kábelek, levegőcsővek behúzva, fékmunkahengerek bekötve. Kis tuning került a levegőrendszerbe, mégpedig néhány szelep fehérfémből (KFS). Bekötésre várnak még a légrugók. Ideiglenesen helyrekerültek a kerekek is, de csak azért, hogy lássam hogy nincs megcsavarodva az alváz. Munkás darab ez az alváz, de nem veszi el a kedvem a befejezéstől. Brúnó | |||||
Brúnó | Adatlap | 104851 | 2007. szeptember 9. 22:56 | ![]() | |
Érdekes elgondolás ez a tetőcsomagtartó, nekem nem tetszik. Láttam már több száz képet Amcsi és Aussie gépekről, de nem emlékszem ilyen megoldásra. | |||||
Brúnó | Adatlap | 104850 | 2007. szeptember 9. 22:51 | ![]() | |
Szia George! Én meg már azt hittem mostanság nem csinálsz semmit. Jó látni, hogy tévedtem. Brúnó | |||||
George | Adatlap | 104849 | 2007. szeptember 9. 22:21 | ![]() | |
RaPe | Adatlap | 104848 | 2007. szeptember 9. 22:18 | ![]() | |
zsolesz | Adatlap | 104847 | 2007. szeptember 9. 21:34 | ![]() | |
Mondjuk 6 nővel leutazni vagy 1000 kilómétert... Nemcsak csupa gyönyör ám az élet:-) | |||||
tóthgábor | Adatlap | 104846 | 2007. szeptember 9. 21:23 | ![]() | |
hát azért van rajta tetőcsomagtartó, hogy jusson hely a csajoknak is a fülkében... | |||||
Kusti | Adatlap | 104845 | 2007. szeptember 9. 19:58 | ![]() | |
Jó estét Kollégák! A képekkel sajnos kések egy kicsit mert nagyon fáradt vagyok, de holnap a szabad fényben lövök párat! Tegnap, illetve ma hajnalban a helyére került a moci is és az akksitartó ( megint nem tudtam aludni... :D ) A fülkén is kimázoltam egyet s mást. Az ablakkeret gumijai már ki vannak festve, helyükön a kilincs és a homlokfalon a kapaszkodók... Brúnó! Úgy legyen! Üdv! Kusti | |||||
zsolesz | Adatlap | 104844 | 2007. szeptember 9. 19:16 | ![]() | |
A Wettringeren van is egy aussie K100,KFS cuccokkal felturbózva. Amúgy a flat-top szerintem jobban néz ki,mint az aerodyne. A jabekkei képeidet átböngészve találtam egy tetőcsomagtartós makettet,ami nagyon tetszik,bár fura,hogy egy ekkora böhöm belterű géphez miért raknának fel tetőcsomit,mindenesetre látványos. Gondolkodom is rajta,mert felújítom a fekete szörnyeteg Freightlinerem. | |||||
Brúnó | Adatlap | 104843 | 2007. szeptember 9. 11:52 | ![]() | |
Szia Zsolesz! Ez nagyszerű! Nekem is megvan a Revell féle verzió (2db). Klasszisokkal szebb a kidolgozása, mint az AMT kitje, több az alkatrész, gyárilag nyitható ajtó, stb... Kiváncsi leszek mi róla a véleményed, milyen összerakni. Én abból az egyiket Aussie-nak csinálom meg, a másikhoz pedig már megvettem a műgyanta lapostetőt. Nálam a fülke Tamiya X-31 Titanium Gold alapra, Model Master 2716 British Green Metallic csíkok. A belső 2 fő színe pedig szintén MM, 2052 RAF Middlestone és 2102 Afrika Braun. Ezeken kívűl még 3 betétszín lesz, Semigloss Black, Flat Black, és Light Ivory. Az alváz szintén MM (minő meglepetés) 2113 Italien Blue Gray. Brúnó | |||||
Atis | Adatlap | 104842 | 2007. szeptember 9. 11:42 | ![]() | |
Sziasztok A Gabi féle Tréleres dologgal kapcsolatban írok. Amennyiben van közületek olyan személy aki jelezte Gabi felé a tréler igényét, de nem tudja mimódon eljuttatni hozzá a pénzt, bátorkodom jelentkezni a közvetítői munkára. Pesti vagyok, lótók-futok Pesten.. ezért aki rajtam keresztül szeretné lebotolni a dolgot, kérem vegye fel velem a kapcsolatot. 06-30-393-5958. Ezen elértek. Gabival konzultáli fogok, hogy ki jelezte nála az utálásos módszert, ki a személyest, és kik a függőben lévők. Én a hét végén találkozom Vele, ugyogy megkérem azokat a kollégákat akik transzferrel juttanák el Gabihoz a vételárat, legkésőbb csütörtökig vegyék fel velem a kapcsolatot. És végezetül csak megjegyzés képpen szeretném megemlíteni a tett nagyságát, amit Gabi magára vállalt ismét, nem szeretném én se ha ez az akció végén hátrányosan érintené a közérzetét... vagy a pénztárcáját. köszönöm és üdv. | |||||
Brúnó | Adatlap | 104841 | 2007. szeptember 9. 11:35 | ![]() | |
Szia Kusti! Csak kisebb átalakítások, finomítások lesznek rajta, viszont feljavításból lesz bőven. Ha egyszer a kezeid közé kerül egy ilyen AMT, megérted a dolgot:) Brúnó | |||||
zsolesz | Adatlap | 104840 | 2007. szeptember 9. 10:03 | ![]() | |
Hali! Én is pont egy ilyen K100-ba kezdek bele,csak Revell kiadásban,miután széttúrtam a netet valami nekem tetsző színkombó ügyén. Ilyenre tervezem: Ezen a képen viszont nem látszik az alváz,a sárga fura lenne,meg sok is,feketére nem szeretném,azt hiszem marad a szürke. A beltér is kérdéses még. Te milyenre fested a fülkét? Gabi! Eszméletlen az a Ford,ismét irigy vagyok! Olyan egyszerű-csúnyácska,hogy az már magában is szép,átépítés nélkül is. | |||||
Kusti | Adatlap | 104839 | 2007. szeptember 8. 22:05 | ![]() | |
Üdv! Gabi! Jó választás. Ritka kamion, kis szériában is gyártották annó a gépet sok már nincs sehol az utakon. Brúnó! Szintén jó választás, és gyönyörű vas! Gondolom sok feljavitást tervezel? Alakítasz rajta valamit vagy dobozhű építés lesz? Én is haladtam kicsit a RÁBA ,,nem RÁBA" szívével. Mivel kevés használható képanyagom volt a RÁBA mocijáról nem alakitottam át, hagytam benne a DAF mocit. Holnap képek. Megcsináltam az első széria sárvédőket de nem lettek jók ugyhogy azokat újra kell gyártanom. Az ablakkereteket is kifestettem, ablakokat belerakom és jöhet a belsőtér. Üdv! Kusti | |||||
Brúnó | Adatlap | 104838 | 2007. szeptember 8. 20:15 | ![]() | |
Szia Gabi! Szééép! Amúgy nem rossz az a fehér-piros összeállítás sem. Szerencsére a motorral nem lesz nagy küzdés, mert ami neked van az egy NTC, ami pedig a Ford-ban van az egy NTE. A leglátványosabb különbség, az a motor oldalán lévő fekete doboz, ebben van az elektronika, ettől NTE. Brúnó | |||||
Brúnó | Adatlap | 104837 | 2007. szeptember 8. 20:03 | ![]() | |
Sziasztok! Elkezdtem a következő vasat összerakni. Választásom egy AMT Kenworth Aerodyne-ra esett. Szokásos minőség, tele kidobotüske nyomokkal, beszivodásokkal, és természetesen nem igazán paszolnak az alkatrészek. Érdekessége a többi AMT-hez képest, hogy kevesebb alkatrészből áll, nincs az a "tömegnyomor" a dobozban. Az összerakást most kivételesen nem a motorral, hanem az alvázzal kezdtem. Volt mit tömíteni és csiszolni is, de ez nekem már rutinból megy:) Eddig egyetlen feljavítást csináltam csak, mégpedig a két levegőtartályt cseréltem le fémcsőre. Az üzatartályok maradnak az eredeti műanyagok, némi tupirral. Most egyenlőre szárad a tömítő, legközelebb csak hétfőn fogom piszkálni. Az alvázat lefújtam és lakkoztam, holnapig hagyom száradni. Holnap jöhet a hátsó futómű összerakása, festése, és dobok némi kábelt és csővet az alvázba. Festés egyenlőre nem lesz, mert én hülye elfelejtettem hígítót hozni a Model Masterhez (szerencsére az alvázhoz használt festék elég híg volt):( Brúnó | |||||
Gabi | Adatlap | 104836 | 2007. szeptember 8. 19:43 | ![]() | |
Sziasztok! Na akkor új projekt. Sokat gondolkoztam mi legyen a következő, mert van vagy 4-5 terv, és a Ford Transcontinentalra szavaztam. Talán nem meglepő tőlem, hogy ez is átépítés lesz, és a 80-as évek kamionja. Nálunk nem annyira ismert ez a típus, elég kevés került be használtan, bár eleve nem egy nagy sorozatú típus volt. Az alap az italeri Renault Turboliner kamion lesz, de az enyém 4x2-es variációban készül, hátul egy Volvo híddal és rugókkal, másik tank, stb. El kell végezni egy motorcserét is, mivel ezekben eredetileg Cummins motor volt, ez egy bontott példányból jön, némi feljavítással. A fülkén is szükséges lesz némi átépítés, a leglényegesebb, hogy alacsonytetős lesz. A festését még nem döntöttem el, várhatóan bordó-kék kombináció lesz, de ez még nem biztos. Szóval ez se két hetes projektnek néz ki:DD Gabi | |||||
Mekett | Adatlap | 104835 | 2007. szeptember 8. 16:47 | ![]() | |
Gabi | Adatlap | 104834 | 2007. szeptember 8. 12:51 | ![]() | |
Márton! Írtam volna levelet neked, de az itteni címedről mindig visszapattan! Küldj már egy mélt légyszíves. köszi! Gabi | |||||
zsolesz | Adatlap | 104833 | 2007. szeptember 7. 20:06 | ![]() | |
Köszi,már világos. | |||||
Kusti | Adatlap | 104832 | 2007. szeptember 7. 18:02 | ![]() | |
Üdv! Köszönöm mindenkinek! Kusti | |||||
exec | Adatlap | 104831 | 2007. szeptember 7. 17:43 | ![]() | |
Zsolesz! A KFS-nél ugyan így van. Azzal vigyázz, hogy ő angol lévén a szabvány magyar visa electront nem fogadja el. Az egészet emailban küldöd el, csatolva az order forom. Én mondjuk a minta alapján inkább újra le szoktam gyártani az order formot és nem az övét töltöm ki. Biztonsági okokból el szokta fogadni, hogy a kártya számod felét küldöd csak el a mailben, a másik felét egy következő e-mailban. üdv. exec | |||||
zsolesz | Adatlap | 104830 | 2007. szeptember 7. 17:18 | ![]() | |
Sziasztok! Meg tudná mondani valaki,hogyan lehet rendelni a KFS-től? Az ordering menüpontnál csak telszám,e-mail,ill. postacím van. Más netes rendelésnél ki kell ugye tölteni a megrendelő adatait,kártyaszámot,és úgy elküldeni nekik,ilyet a KFS honlapon nem találtam. zs. | |||||
Krisi | Adatlap | 104829 | 2007. szeptember 7. 15:11 | ![]() | |
gpatrik | Adatlap | 104828 | 2007. szeptember 7. 14:46 | ![]() | |
Szia Krisi! Mail ment! :) Szia Kusti! Szépen haladsz a rábával. Üdv. GPatrik | |||||
Krisi | Adatlap | 104827 | 2007. szeptember 7. 08:40 | ![]() | |
Sziasztok! Megvettem az FH16-os Italeri VOLVO makettet a busz makettemhez. A kérdésem az volna,hogy valaki megvenné-e a maradék alkatrészeit a teherautónak??Én az egész makettből körülbelül 50 darab alkatrészt használnék fel.(Például a hat kereket,lámpákat, tükröket ablaktörlőket stb.) Nem gondoltam horribilis összegre. Szóval lényeg a lényeg szerintetek el tudom adni a bontott és néhány alkatrészétől megfosztott makettet??? | |||||
SzAdam | Adatlap | 104826 | 2007. szeptember 6. 23:09 | ![]() | |
Helo! Elkezdődött sajnos a suli,elkerültem otthonról úgy,hogy nem sikerült befejezni a scanót,de ami késik nem múlik.Addig nekilátok következő gépem alapjainak beszerzéséhez.Sztirolra, forgózsámolyra és vonófejre lennem még szükségem.Ezeket hol tudnám összevadászni?KFSnél gondolom van,csak nem akarok csak ezért rendelni.De ha lenne majd valami közös rendelés,abba beszállnék. SzAdam | |||||
Kékfény | Adatlap | 104825 | 2007. szeptember 6. 21:26 | ![]() | |
Szia Robi! Nekem is megvan, én még itthon vettem, igaz már nem most kb: 4-5 éve. Kékfény. | |||||
gumikacsa | Adatlap | 104824 | 2007. szeptember 6. 20:29 | ![]() | |
Nem is vagyok ám sárga az írígységtől :D Szépen alakul, egyszer nekem is lesz...remélem. | |||||
tóthgábor | Adatlap | 104823 | 2007. szeptember 6. 19:44 | ![]() | |
az ebay-en be lehet szerezni, 34 euróért már van, plusz valamennyi szállítási költség, ez ha futárral küldik kb. 20 euró. | |||||
robi | Adatlap | 104822 | 2007. szeptember 6. 18:35 | ![]() | |
tuning | Adatlap | 104821 | 2007. szeptember 6. 16:19 | ![]() | |
szép lesz a rába :) amúgy a hajtott kerékre nem hogy húzó gumit raknál ;) de így is nagyon szép | |||||
Kusti | Adatlap | 104820 | 2007. szeptember 6. 16:07 | ![]() | |
Kusti | Adatlap | 104819 | 2007. szeptember 6. 14:56 | ![]() | |
Szia Brúnó! Grat a szerzeményhez! Hogy csinálod? : Kusti |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Grat a Rábához, tényleg jól néz ki. Én most vettem barackdokitól olyan ragasztót, ami az átlátszó alkatrészekhez való. Már ki is próbáltam a Merci indexénél, eddig még nem esett le a helyéről:) Száradás után is teljesen átlátszó maradt.
barackdr.freeweb.hu/__matrica/_matricaindex.html
Brúnó