<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
jani | Adatlap | 105120 | 2007. szeptember 26. 21:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok mesterek. Az lenne a kérdésem,hogy a sztirol lemezt valahogy lehet-e ívben hajlítani? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
max | Adatlap | 105118 | 2007. szeptember 26. 19:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 105117 | 2007. szeptember 26. 18:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi! Bár én már láttam a képeket a haladásról, ott nem tudtam kommentálni. A tengelytáv kimérős technikáról beszéltünk Tatán, legközelebb már én is így fogom csinálni ha alakítok valamin. Jó lett a szívócsonk. Várom a folytatást! Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 105116 | 2007. szeptember 26. 18:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Max! Köszönöm! Erre voltam kiváncsi! Gabi! Nekd is köszönöm az alapvető információkért. Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 105115 | 2007. szeptember 26. 18:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Egy kis Ford frissítés. A mostani zsúfolt hétvégék miatt nem sokat haladtam, csak a motort szögelgettem egy kicsit, meg a váz elejét. A motort teljesen szét kellett szedni, mert az olajteknő nem jól állt, valamint kellett rá egy váltó, ami egy bontott Volvoé lett. Megcsináltam rá az új szívórészt is. A vázat elvágtam, és az elejét összeraktam, majd ehhez alakítom a hátulját, hogy stimmeljen a tengelytáv. A hátsó híd laprugós Volvo lesz. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 105114 | 2007. szeptember 26. 18:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
max | Adatlap | 105113 | 2007. szeptember 26. 18:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
max | Adatlap | 105112 | 2007. szeptember 26. 18:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 105111 | 2007. szeptember 26. 17:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi! Ami még kellene az az ha a spoilert lefekteted sik felületre akkor mekkora a hajlása hossza. Tehát a spoiler allja és teteje közti távolság a sik felületen mérve. (talán érthető :S ):D Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 105110 | 2007. szeptember 26. 17:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi! Csak a méretek kellettek a másoláshoz. Ha az nem sikerül akkor kellene nekem a tiéd vagyis annak egy műgyanta másolata (ha megoldható). Köszönöm! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 105109 | 2007. szeptember 26. 17:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! 80 mm széles, és 55 mm a magassága, de ez ívben van. Addig szívesen odaadom az enyémet amíg lemásolod, vagy mintának kell, mert nem most rögtön kell, csak majd később. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 105108 | 2007. szeptember 26. 16:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! A cégtől vitték be a postára a többivel együtt, biztosan odaér. Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 105107 | 2007. szeptember 26. 15:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Csabi! Nem szeretnék pofátlannak tűnni, de a boríték még nem jött meg. Ha feladtad hétfőn akkor valami baj van... :( Pedíg már úgy várom!!! Meg le is kéne koszolnom telljesen a TurboStart. Köszönöm megértésed. Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 105106 | 2007. szeptember 26. 13:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszi mindenkinek! A kritikát is, a fényszórókat megigazítottam, nekem fel se tünt, köszi zsolesz! A kipufogó a jobb oldali tank mellett fut az alváz mellett, nem is látható szinte! Azi indexek és a helyzetjelzőket már nem bántom. Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 105105 | 2007. szeptember 26. 11:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Tegnap dobozbontás volt nálam. Scania LB 141. Némi átalakítást fog szenvedni, a HC a 140 Super típust használta. A homlokfalat már megcsináltam, szárad a tömítőanyag. Este teszek fel képeket. Ati! Egyetértek Zsolesszel, ha kijavítod a felsorolt apróságokat, sokkal jobb lesz az összhatás. Üdv, Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsolesz | Adatlap | 105104 | 2007. szeptember 26. 10:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ennek a típusnak hol van a kipufogója? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsolesz | Adatlap | 105103 | 2007. szeptember 26. 10:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Ati! Kúl a verda:-)),összességében szép,azonban megjegyeznék egy két apró hibát,építő jelleggel: a fényszórókat be kellene állítanod,ferdék az indexek,és a fülke feletti helyzetjelzők csak króm alappal érvényesülnek. A festés szép lett,gratula! üdv:zs. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Russell | Adatlap | 105102 | 2007. szeptember 26. 09:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Én egy darab vattát csomagoltam be szövetanyagba, majd az alulra kerülő - tehát nem látható - részén pillanatragasztóval összefogtam. Készítheted még Fimo hőre keményedő gyurmából, vagy Das levegőre keményedő modellező "gyurmából", vagy műgyanta hulladékból, vagy Pzsből, azt bevonva textillel. Ha jól látható helyen lesz, kicsit jobban figyelj a kidolgozásra! Nekem egy sötét sarokban van, így nem tökéletes, inkább csak illúzió... Üdv: Russell | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Z63 | Adatlap | 105101 | 2007. szeptember 26. 08:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Bill! Ajánlom, próbáld ki az Alteco márkájú A+B Putty-t.Tescoban kapható, kb.1000,- Ft.A két komponenst összegyúrod, nagyon jól rátapad a felületre, aztán nyálas, vagy vizes kézzel el tudod simítani.Néhány óra alatt kikeményedik. Üdv, Zoli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gordon24 | Adatlap | 105100 | 2007. szeptember 26. 07:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
SziasztOK!! Elég rég jártam erre és má megint gyönyörü dolgokat látok. Gratula mindnkinek. Én sajna most leállltam ,pedig azt gondoltam hogy tudom folytatni a potokat, de közbe jött egy garázs vakolás (kömüves a szakmám [nem ebbe dolgozm}). Ugyhogy most pihennek a vasak. Remélem minnél hamarabb ujra neki tudok látni majd. Üdv: Galambos Péter | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 105099 | 2007. szeptember 26. 07:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi! Légyszives mérd le nekem a RÁBA spoilernek a méreteit! Szélesség, magasság, stb... Előre is köszönöm! Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 105098 | 2007. szeptember 26. 06:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Ati! Nagyon szép lett a vas. Gratula hozzá! Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 105097 | 2007. szeptember 26. 04:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Elkészült T600-as. Már csak egy két apróság hiányzik! A képen kicsit látszik a bal első kerék egy kicsit csálé lett, azóta ezt orvosoltam. Elég érdekes volt az első kerekek felrakása...az illesztésről meg ne is beszéljünk! Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 105096 | 2007. szeptember 25. 19:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Bill! Szerintem azért lenne jobb a só-liszt mert az száradás után megkeményedik és jobban kezelhető (pl: festés). Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bill | Adatlap | 105095 | 2007. szeptember 25. 18:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Só-liszt? Hmmm, erre nem is gondoltam. Így lehetne formázni... asszem megpróbálom. Még gondoltam gyurmára is, az milyen lehet? Elég picike kellene kb. 1x1 centis. Bill | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 105094 | 2007. szeptember 25. 18:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Bill! Az attól függ. Szövetből például. De méretaránytól is függ. Lehetne például só-lisztből is. Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bill | Adatlap | 105093 | 2007. szeptember 25. 13:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Tudna valaki tippet adni, hogy és miből lehet élethű párnát készíteni? Maketthez természetesen.:) Bill | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hawk | Adatlap | 105092 | 2007. szeptember 25. 12:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Oke akkor majd leszedem ezeket :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 105091 | 2007. szeptember 24. 22:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szépestét! Csabi, Brúnó, Kusti, Ati nagyon szépen köszönöm az elismeréseket. Igyekezni fogok,hogy gyakrabban tudjak képeket közölni a haladás- ról.Én szeretném már a legjobban kerekeken látni az Actrost. Ernő természetesen neked is köszönöm a pozítív véleményt és én u- gyan ezt teszem az imént látot képek alapján! Az a "véletlenül" jobb oldalra került vezetői állás nem semmi. Üdv. Bercibá | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kékfény | Adatlap | 105090 | 2007. szeptember 24. 20:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ma sikerült ezt az 1969-es csepelt lencsevégre kapnom, egy barátom tulajdona, csórikám egy kicsit már "leharcolt" kivül, belül de motorikusan akár egy óramű, megy hegyen, völgyön. :) Üdv: Kékfény. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 105089 | 2007. szeptember 24. 19:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Ernő! Csinos lesz a belsőtér. Jók a színei. GRAT! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Erno-945 | Adatlap | 105088 | 2007. szeptember 24. 19:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi! Tettem bele függönyt,csak azt a felső részre ragasztottam.Megfestettem híg festékkel egy réteg papírzsebkendőt és harmőnia szerűre hajtogattam.Tehát a szokásos módszer. 945 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 105087 | 2007. szeptember 24. 17:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Ernő! Nagyon fájentos lesz a belső! Függönyt teszel még bele? Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 105086 | 2007. szeptember 24. 17:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Hawk! Csak ezek a képek vannak, neten találtam őket. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Erno-945 | Adatlap | 105085 | 2007. szeptember 24. 17:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 105084 | 2007. szeptember 24. 14:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ma befejeztem a T600-as fülkéjét, a helyén van szinte minden. A műszerfalat, megpróbáltam kifesteni, de nem lett igazán jó, ezért lefújtam és csak egy két dolog lett festve rajta, de sebaj mert a kis fülke miatt nem is látszik. Lelakkoztam a kasznit is, a fülkébe bekerült egy két feljavítás, pokróc, újságok stb. Holnap már csak össze kell rakni, és egy két matrica, és itt a finish! A gépem nincs nálam, majd ha itt lesz már a kész vas lesz megörökítve! Szerintem nagyon jól sikerült. Az illesztéseknél szenvedtem nagyon, nem akarta azt amit én, de meloldottam. Bebá! Az Actrosért nagy elismerés neked! Széép!:) Mindenkinek jó építgetést. Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hawk | Adatlap | 105083 | 2007. szeptember 23. 23:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Szolnokon ezen a hétvégén bigfoot show lesz a cora, obi parkolóban. Akit érdekel az jöjjön szerintem én is ott leszek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hawk | Adatlap | 105082 | 2007. szeptember 23. 23:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello! Gabi tudnál nekem erről a szörnyetegről képet küldeni mailban? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Brúnó | Adatlap | 105081 | 2007. szeptember 23. 20:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Erno-945 | Adatlap | 105080 | 2007. szeptember 23. 20:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jó estét Berci Bácsi! Nagyon-nagyon tetszik a fülkebelső! 945 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 105079 | 2007. szeptember 23. 20:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Bercibá! Nagyon szép munka, az ülések pazarul néznek ki. Én is epekedve várom a további képeket! Gratulálok! Csabi! Nagyon köszönöm! Remélem egyszer majd méltó képpen viszonozhatom! Jól néz ki a DAF! Nem is olyan rég láttam ilyen DAF-ot Waberers-es függönyponyvás félpóttal. Csodálkoztam is... Ákos! Nagyon jól alakul az OPEL. Nekem eddig nagyon tettszik, és a Büssing, nameg az eddigi építéseid után ez sem lesz gyenge gondolom! :D GRAT! Én rátákolok valami pótkeréktartót a RÁBA alvázra... Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Brúnó | Adatlap | 105078 | 2007. szeptember 23. 19:49 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Bebá! Nagyon szép munka, remélem mielőbb láthatjuk a folytatást. Brúnó | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 105077 | 2007. szeptember 23. 19:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Berci bácsi! Hibátlan, nagyon tetszik a belső rész kidolgozása!!! Jó (és szép) munkához idő kell! Nekem csak ez az egyetlen gépem készült el ilyen rohamtempóban, van olyan gépem, ami két éve befejezésre vár :( Várom a további képeket, a minőségre már felkészültem lelkileg... Üdv, Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 105076 | 2007. szeptember 23. 19:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló nehéz fiúk! Sajnos csak egy hét késéssel -akkorra igértem képeket- készűlt el az Actros egyetlen teljesen kész egysége.A kabin belső most arra vár, hogy egyszer csak a helyére kerül. Jó lenne Csabi és a többi gyorskezű építő tempóját felvenni,akik a gyorsaságuk mellett remekműveket készítenek.Gratulálok. Bercibá | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 105075 | 2007. szeptember 23. 18:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv Urak! Szeretném bemutatni legújabb "egyéjszakás" kalandomat. Persze HC. Egyszerű, semmi cicoma, pikk-pakk elkészült. A harmadik képen egy újabb matrica látható, néhány napja nálunk járt egy valamikori hc-s pót, azon még nyomokban rajta volt a régi felirat, annak alapján csináltam. Brúnó! Nagyon jó a Keni! Kusti! Az ilyen kérdésre mindig azt szoktam válaszolni, hogy több tisztelettel. :))) Holnap megy a boríték. Mindenkinek további jó munkát! Üdv, Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 105074 | 2007. szeptember 23. 16:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ma a kaszni is megkapta szinét, holnap lakkozom, és képek is lesznek. A műszerfallal még szöszölni kell, még nem tudom hogy hogy is lesz! Most sajna indulni kell melózni! Mindenkinek jó építgetést! Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Erno-945 | Adatlap | 105073 | 2007. szeptember 23. 13:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Mindenkinek gratulálok mindenhez!!! Haladgatok a Volvóval,menet közben derül ki minden probléma,az alváz fél kész,a fülkét kellett elkezdenem,mert az után derül ki,mi hova kerül(akkumulátor,kipufogórendszer)...Kora este remélem lesznek képek. 945 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Brúnó | Adatlap | 105072 | 2007. szeptember 23. 12:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia gpatrik! Ez nem Bare Metal fólia, ez annál vastagabb anyag. Az a nagy bajom van vele, hogy nem tudom hol lehet ilyet venni. Én úgy kaptam egy termékmintával, de se név, se gyártó nincs rajta:( Brúnó | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 105071 | 2007. szeptember 23. 12:42 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hát nem tudom...majd alkotok valamit! De lehet hogy megpróbálom festeni! Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Brúnó | Adatlap | 105070 | 2007. szeptember 23. 09:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ha matricázol, akkor érdemes az egész műszerfalat megcsinálni egyben. |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |