<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Ati | Adatlap | 108462 | 2008. március 23. 16:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Erno-945 | Adatlap | 108461 | 2008. március 23. 16:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 108460 | 2008. március 23. 16:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Ati! Valóban szép lett a járgány, a színkombináció kinn még jobban kijött. Nekem amúgy is gyengém a bordó, szóval tényleg nagyon jó lett! Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 108459 | 2008. március 23. 16:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Russell! Hát ez most jó kérdés, mert ehhez jó lenne látni egy szétszedett, vagy félig összerakott Italeri belsőt. Már jópár éve csináltam az enyémet, és nem emlékszem rá pontosan, de megpróbálom megvizslatni az ablakon át. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Russell | Adatlap | 108458 | 2008. március 23. 15:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves Gabi! Köszi előre is! Addig azonban sok víz lefolyik még a Dunán, ezért az lenne a kérdésem, hogy az Italeri fülkebelső jó úgy, ahogy van? Konkrétan nem tetszik az alsó ágy elhelyezése, nekem kicsit magasan van - vagy annak tűnik - oszt alatta meg a nagy semmi! Szóval igazándiból erre vonatkozik a kérdésem: nem nagy hülyeség ahogy az Italeri adja? Köszi, üdv: Russell | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Brúnó | Adatlap | 108457 | 2008. március 23. 15:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Ati! Ez gyönyörű lett!!! Nagyon szépen megcsináltad, kívül-belül, alul-felül. Kiváncsi leszek a ponyvára is. Mégegyszer grat, nagyon szép lett. Brúnó | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 108456 | 2008. március 23. 12:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 108455 | 2008. március 23. 12:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igaz napos idő nem volt, de az eső nem esett! Kinti képek! Ezek most ponyva nélküliek, mivel készítek hozzá igazit...ha összejön! Így mostmár látszik, hogy milyen valójában! Kíváncsian várom a véleményeket!:- Ja még annyit hogy a talpazat nincs kész teljesen, ugyanis várom a keretezőtől az oldalsó keretet! Igaz a matricán néhol látszik hogy saját készítés, de ez van, majd a következőnél tovább próbálkozunk! Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 108454 | 2008. március 23. 12:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Ati! Közben azért még csinálom a Western Start, meg anyagot gyüjtök a Volvo Fh megáshoz. Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 108453 | 2008. március 23. 12:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Mindenkinek köszi! Kusti! Szép kis kalandozás, de mikor lesz vége a szünetnek?? :))) :D Gabi! Nagyon korrekt lett a sárvédő! Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 108452 | 2008. március 23. 12:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Ati! Csatlakozom a többiekhez tényleg szép a Büssing, egy kérdésem van koszolás is lesz? (mondjuk egy kis kerék porolás, ha már egy úton áll..) Üdv. mindekinek | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Erno-945 | Adatlap | 108451 | 2008. március 23. 11:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Ati! Szép lett a teherautó,várom a kinti képeket. Gratuláció! 945 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 108450 | 2008. március 23. 11:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 108449 | 2008. március 23. 10:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 108448 | 2008. március 22. 21:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Levi, Gabi! Köszi! Persze! Mindenképp rakok fel képeket, tudom sok így nem látszik, de még ki se tudtam vinni, mert esett az eső! Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 108447 | 2008. március 22. 19:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Ati! Szép lett a Büssing, jó a színkombinációd. Ha kicsit jobb idő lesz csinálj légyszíves kinti képeket is, hogy többet lássunk belőle. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Levi | Adatlap | 108446 | 2008. március 22. 15:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 108445 | 2008. március 22. 15:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 108444 | 2008. március 22. 13:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi! Szép lett a sárvédő! Russel! Bocsi félreértettem a dolgot, hirtelen azt hittem hogy Neked a 4-es széria bele kell nem az R-es szériáé. Bocs még egyszer. Ernő! Szép lett a Vova, bár nekem egy kicsit szolid. Én biztos hogy csicsásabbra csináltam volna meg. Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 108443 | 2008. március 22. 10:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! 3 hónap építési idő után ma-holnap kész leszek a Büssingel! Épp az előbb lakkoztam. Ez a kitt nagyon kidolgozott, viszont rengeteg munka volt vele, főleg a póttal! Az alkatrészei viszont jól illeszkedtek. Rengeteg alkatrésze volt! Ahogy építettem annál jobban tetszett. Az alvázzal volt a legtöbb munka, hiszen sokminden ami egymásra épült, más-más színt kaptak. Egyszer a difit le is kellett vennem, mivel mikor felraktam, elfelejtettem, hogy a kipufogónak is a helyére kellene menni, de nem fért be...:- Hálisten sikerült elég sok képet találnom hozzá, így a motortért meg a motort ezek alapján javítottam fel! A fülkebelső alapból szép, ezért ott csak a műszerfalat alakítottam egy kicsit - raktam mögé vezetékeket, lesz benn az üléseken egy pokróc, és egy kis függöny, meg egy térkép! A festése egyedi, egy Faunról vettem az ötletet, igaz kicsit világosabb bordó lett mint az volt, de sebaj... A festés szépen olyan lett amienre szerettem volna. Ami a matricáról nem mondható el, A sárga harmadszorra se látszott, jelenleg a betűknek csináltam keretet, ami sötét színű, a kitöltése pedig olyan mint a festés! Más színnel pedig csúnya lett volna! Nem így akartam, de éppen 4 matricalapomba került, de szerintem első saját matricának jó lett! A lakkozás is jól sikerült, egyedül a tetőt kellett újralakkoznom, mivel kiesett a kezemből..:( Ügyetlenség néha fáj... A ponyvát is 3szor festettem, mire olyan szine lett amit szerettem volna, itt egy kicsit sok tömítőt használtam, aztán nem győztem csiszolni... Azért volt vele gond is, pl motorháztetőnél, sehogy nem akart a helyére menni a próbánál, és az egyik oldalt szorult a felnyíló oldal, a másik oldalon meg rés volt. Akármilyen is lesz, jó volt a munka vele, de már pontot akarok tenni a végére! Már szeretném egyben látni... Mihánt összerakom rakom a képeket! Üdv! Gabi! Jó az a lemez, látványos lesz a sárvédő! Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 108442 | 2008. március 21. 20:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-funk | Adatlap | 108441 | 2008. március 21. 19:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ok ,köszi az infót. Az átalakítások, feljavítsok realisztikusak lesznek. Csak a festés lesz fantázia ha összejön. Üdv, Gergő | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 108440 | 2008. március 21. 19:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 108439 | 2008. március 21. 18:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gergő! Az, hogy eredeti vagy elképzelt kamiont építesz, teljesen mindegy, de nem árt ha oda írod. Céges kamionnál azért jó, ha van róla referencia, mert az adott zsűritag nem biztos, hogy pontosan tudja, hogy néz ki annak a cégnek a kamionja. A Hungarocamionos Rábámon kívűl nekem is minden kamionom fantázia, vagy valami ötlet tovább vitele, ez semmit nem jelent. Amikor versenyben indítod a festés ugyis csak egy része az értékelésnek, a fejavításokat, átalakításokat meg látjuk rajta, hogy miben más. Szóval ebből ne csinálj gondot, semmivel sem kevesebb sehol egy kamion attól, hogy nincs eredetije. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 108438 | 2008. március 21. 18:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti, Russell! A Scania a 4-es sorozatnál alkalmazta a nagy ágyat a vezető fölött a tetőn. Amikor kihozta az R-es sorozatot (ami ugye a frissített 4-es sorozat), akkor került vissza a felső ágy a hátfalra az alsó fölé. Jelenleg ez az aktuális berendezése a fülkének. Russell! Vannak itthon gyári prospektusaim a 4-es sorozatról amit keresel, he kell Móvárra elviszem, csak előtte szólj, hogy ne felejtsem el. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Erno-945 | Adatlap | 108437 | 2008. március 21. 18:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Erno-945 | Adatlap | 108436 | 2008. március 21. 18:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia bebá! Meglepődtem nagyon,már pakolásztam. Köszönöm szépen! 945 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 108435 | 2008. március 21. 17:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tényleg szép! A kidolgozása remek! Az enyém is már nagyon szemez velem! :)) Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 108434 | 2008. március 21. 16:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 108433 | 2008. március 21. 15:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Russel! Az mindegyik R-es széri beltere, csak ebben a kamiontípusban kettő féle választható beltér volt. 1. Az ágyak egymás alatt-felett voltak és a homlokfal belső felén voltak a tároló rekeszek. 2. Az ágyak úgy voltak, hogy az alsó a sofőr mögött, a felső pedíg a sofőr felett volt, tároló rekeszek pedíg a fülke hátfalán voltak mint a képeken. Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 108432 | 2008. március 21. 15:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Ernő! Nagyon látványos lett a beltér! Megint nagyot alkotsz! Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 108431 | 2008. március 21. 15:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szervusz Bebá! Rég jártál errefele! Szép lett a Peugeot! De nagyon!! Az Actrost mikor láthatjuk? Üdv! Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 108430 | 2008. március 21. 15:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Szerintem a kreativitás is hasonló elismerésben részesítik...sőt...!! Lásd Gabi átalakított Ivecoja! Legalább is én így gondolom! Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 108429 | 2008. március 21. 14:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
JazzZ | Adatlap | 108428 | 2008. március 21. 13:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm!!! (nem is tudtam, hogy van honlapjuk:$) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Russell | Adatlap | 108427 | 2008. március 21. 10:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves Kusti! Köszönöm szépen a képeket. Az utolsó biztosan R-es! Üdv: Russell | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-funk | Adatlap | 108426 | 2008. március 21. 10:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, lenne egy kérdésem kamionos témában. Versenyeken mennyire fontos az hogy a makett egy létező kamoint jelenítsen meg. Amit én tervezek készíteni annak a festése meg az extrák, teljes mértékban a fantázia szüleménye. Több zsűritől hallottam hogy már hogy hol a referenci fotó amiről készült. Én akkor is úgy fogom megcsinálni ahogy nekem tetszik csak kérdezem hogy egy versenyen (gondolok itt magyar és nemzetközi) ez csökkenti az esélyeket van sem. Üdv, G | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 108425 | 2008. március 21. 10:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia JazzZ! A Ho-Ki modellnél még van TurboStar! 7890 HUF az ára, szerintem baráti érte. www.hokimodell.hu Szia Talpi! Tegnap nékem is sikerült csinálni képeket mert a telephelyen ahol dolgozom jelenleg, akadt egy megás Volvo. De a Te képeidre is vevő vagyok mert minél több annál jobb. Russel! Képek... Használd egészséggel. :D Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Russell | Adatlap | 108424 | 2008. március 21. 09:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Légyszives segítsetek, mert a guglitól nem nagyon lettem okosabb. Sima, hétköznapi - nem agyoncicomázott, agyonkárpitozott - 4-es Scania fülke belsejéről keresek fényképeket. Elsőre nem nagyon tetszik az Italeri megoldása, konkrétan az alsó ágy elhelyezése, de normális fotót még nem találtam. Segítségeteket előre is köszönöm, üdv: Russell | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
JazzZ | Adatlap | 108423 | 2008. március 21. 09:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Srácok!! Iveco-t szeretnék építeni! Mennyi a reális esély hogy itthon meg tudom vásárolni..? Köszii JZ | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bebá | Adatlap | 108422 | 2008. március 20. 22:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló Ernő! Csak most értesültem a remek eredményedről amihez ezúton gratulálok! Gondolom úgy lehettél mint én tavaly, az esélyte- lenség teljes nyugalmával vártad a végét...és lám I. Plaats. Mégegyszer grat! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 108421 | 2008. március 20. 21:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti! Végre le tudtam fotózni a mega volvo hidat. Hamarosan küldöm a fotókat. Néhány képet majd ide a fórumra is felteszek. Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 108420 | 2008. március 20. 20:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Szeretnék gratulálni a Jabbekke-s csapatnak, akik képviselték hazánkat! Gartulálok Ernő az elért helyezésedésrt! Ahogy a képeket átfutottam akadt pár olyan showtruck, amiből 3 kamiont simán össze lehet rakni. :) Ja és azért a mi asztalunkon is voltak szép járművek! Üdv. GPatrik | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 108419 | 2008. március 20. 11:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Rég jártam erre, látom mindenki alkot, csak nekem nem jön össze rá az időm:(... Gratulálok mindenkinek aki részt vett Jabbeke-n, Ernő, neked külön a helyezésért is! Csabi! nagyon jó lesz az Autocar, szerintem kell minden kamionra is a kosz, mert így élethűbb, hiszen már az importőrnél koszos vmennyire, sőt vasúti szállításnál is koszolódik stb., pláne még, ha elkezdik használni! Annyira meg már soha nem lehet lemosni, hogy a résekbe ült koszt, főleg az alvázon mindenhonnan el lehessen távolítani, úgyhogy Csabi hajrá. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Erno-945 | Adatlap | 108418 | 2008. március 20. 11:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Köszönöm! Nagyon szeretek a bársonyporral dolgozni,most ezt az időszakomat élem.Összeállt a fülke,túl sötét a belső,legközellebb,ha ezt a szint használom,kitalálok valamit. 945 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 108417 | 2008. március 19. 22:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Ernő! Szép lesz a belsőtér. Flokkolás forever!(?) Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 108416 | 2008. március 19. 22:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Csabi! Előkerültél! :P Nagyon jó lesz a vas! Az akksitartó nagyon tettszik, szép lett. A koszolás szerintem jó lesz, régi kamion ez már illeni fog hozzá! Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Erno-945 | Adatlap | 108415 | 2008. március 19. 20:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Erno-945 | Adatlap | 108414 | 2008. március 19. 20:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Mégegyszer köszönöm mindenkinek! 945 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 108413 | 2008. március 19. 15:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Ati! Köszi! De ez még csak a rozsda... A kosz még csak most jön :) Üdv, Csabi |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Köszönöm mindenkinek az elismerő szavakat!
Jól esik, mert sokat dolgoztam vele! :)
Simka! koszolva nem lesz! A talpazatot nem kimondottan ehhez készítettem, csak kipróbáltam képen hogy mutat!
Ati