<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
gumikacsa | Adatlap | 109408 | 2008. május 21. 17:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rico | Adatlap | 109407 | 2008. május 21. 16:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bocsi elírtam: bilincsesre=billencsesre!:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rico | Adatlap | 109406 | 2008. május 21. 16:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 109405 | 2008. május 21. 15:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tényleg, van egy topik... OFF topicban valami olyasmi hogy a makettes csajok... vagy vmi ilyesmi és utána van írva hogy 18+ ... én mégse tudok belépni... csak én? vagy más se? és ha én nem... akkor mér nem? pedig már javában elmúltam 18... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vadgergo | Adatlap | 109404 | 2008. május 21. 14:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rico | Adatlap | 109403 | 2008. május 21. 14:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Roland! Még tegnap megoldottam a gondot, szerkesztettem hozz egy tartót a pót rácsból. de azért köszi!:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 109402 | 2008. május 21. 14:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rico egy jótanács - ha elfogadod - az ékekhez. valami vékony madzagot ragassz az első felére úgy, mintha oda lenne pókozva az ék. és úgy még látványos is. Ha gondolod... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rico | Adatlap | 109401 | 2008. május 21. 13:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Kösz mindenkinek! Kusti! azért van úgy, mert rosszul ragasztottam meg a peremet és csináltam 2 felniből 1-et.:( Hozod a Rábát Berénybe? Az ékeket nem fordítom meg, mert. -Nem férne el a bal oldali a tartálytól. -Valóságban is lehet így, a fater mondta, hogy az ő céges teherautóján is lefelé volt. Üdv. és további jó munkát mindenkinek Rico | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 109400 | 2008. május 21. 13:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello! Nagyon jó lesz ez! Milyen lesz a billenőteknő? Mint amilyet csinált, szökletest a Gabi, vagy U alakú, EMEK teknőt szánsz rá? Tervben van nekem is majd az MAN után egy billenős szerelvény megépítése, ezért figyelemmel foglak kísérni, hátha lesz mit tanulnom tőled! Mire is kell odafigyelni! :) Roland | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 109399 | 2008. május 21. 08:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Ati! Köszönöm szépen. Fel a fejjel jó lesz az csak tényleg ne add fel! ('-') Rico! Jó lesz, de a pótkerék az most hogy van? Az úgy nem jó, ha tudod fordítsd meg. :S Ne haragudj hogy kötekszem, csak segíteni akarok. :( Ja tényleg, én is megyek Berénybe. Én meg cak tovább borzolnám az idegeket a Schmitz billencs félpótjával. ( a sajátomat is néha :) Képek... Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lalipapi | Adatlap | 109398 | 2008. május 21. 08:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali mindenkinek! A teljesség igénye nélkül pár képet dobok nektek.A volvo motorszínt Ernonek szeretettel:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 109397 | 2008. május 20. 23:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm Ati, igyekszem tudósítani.Te viszont ne add fel! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 109396 | 2008. május 20. 23:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A Scanról annyit, hogy az alvázat kijavítottam, semmi nyoma nem maradt! De ez a fülkéről nem mondható el! Napok óta javítom, festem, csiszolom, tömítem de... Fel is mérgelt már egy párszor! Nem is kicsit! Már azóta kétszer fújtam le de foltos a festés! De ez még semmi egyszerűen sz.r! ÜDv! Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 109395 | 2008. május 20. 23:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló Bebá! Mindig ámulatba ejt a munkád! Akárhányszor raksz fel képeket én tátott szájjal nézem! A a motor nem semmi! REMEK és REMEK! És már epekedve várom a következő képeket! Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 109394 | 2008. május 20. 23:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Látom mindenki nagyon épít! Először is gratulálok Kusti! Nagyon szép a Rába pót! Talpi! A Man mindenek felett! Remek munkák! ÉS szép kivitelben! Ha kész lesznek vinni fogják a prímet! Grat! Rico! Jól alakul a Turbostar! Látszik azért rajta hogy sokat dolgoztál vele! Ernő! Te hozod a szokásos formát! Villámtempó és szép munka! ÉS további jó építést a többieknek is! Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 109393 | 2008. május 20. 20:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Rico! Első makettként, tényleg jó lesz, viszont Gabinak igaza van, az ékeket meg kellene fordítani, meg a jobb hátsó kerékpár külső gumiján pont felülre került és látható a gumin a rögzítési pontja az "öntőkeretnek". Az én turbostarom alváza még messze van ettől...:) Simka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 109392 | 2008. május 20. 20:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia rico! Nekem tetszik az Iveco. De máskor ne motorháztetőn fotózz,mert az elviszi a szemet. Szerintem. Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 109391 | 2008. május 20. 20:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 109390 | 2008. május 20. 20:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia rico! Jól haladsz vele, de az ékeket fordíts meg, mert így kiesnének lefelé, pont rosszul van feltéve. Gabi Ja, én leszek Jászberényben, amúgy meg Brúnó azt mondja berényi vagyok:DD | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Carbonos | Adatlap | 109389 | 2008. május 20. 18:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti Köszönöm szépen a segítséget. Igen ekkora a minimum ami kéne de ez lépcsőfokonként. Tehát ebből 6 db. Ha nem tudok Tőled ennyit venni akkor boltot kell néznem ahol lehet külön kapni csak ezt. Ha az sincs akkor a Tiedre igényt tartanék és lemásolom. Csak még nem kaptam választ sehonnan, hogy lehet-e egyáltalán ilyet venni. Köszönöm Gábor | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vadgergo | Adatlap | 109388 | 2008. május 20. 18:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bocs, de nagyon OFF... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vadgergo | Adatlap | 109387 | 2008. május 20. 18:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az, hogy nem tudok menni klubbal, meg kocsink se szabad... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lestat | Adatlap | 109386 | 2008. május 20. 18:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia. vadgergö. Fejdt ki jobban mit értesz a "elvieg" alatt. Tisztelettel.: Lestat | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vadgergo | Adatlap | 109385 | 2008. május 20. 18:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rico | Adatlap | 109384 | 2008. május 20. 17:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Pár kép a készülő TurboStar-ról. Az alváz 98%-ban kész(kell lámpa, rendszám stb.). A fülke belső 80%-nál van. Szeretném elvinni Jászberénybe, de ez nem csak tőlem függ és remélem kész leszek vele szombatig. Közületek ki megy ki Jászerénybe? Üdv. és további jó munkát mindenkinek Rico | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 109383 | 2008. május 20. 12:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bocs. 6x3 akart lenni... (.-.) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 109382 | 2008. május 20. 12:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Carbonos! Mit is mondtál? /x+ cm-es kellene? Nekem van akkora ha kell akkor leviszem Jászberénybe, vagy ha privátban adsz egy címet akkor elküldöm szívesen. Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
csetuka | Adatlap | 109381 | 2008. május 20. 11:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Kusti! nagyon jó lett a szerelvény, csak így tovább! Ati! Részvétem, a scania ügyben, már velem is megesett, ne csüggedj! Gabi! Jó lesz a titan, kiállításon ott lesz? Nagytalpú! kolléga is nagyot alkot, a gabonás felépítménye nagyon tetszik. Ernő!-nek is nagy gratula, hihetetlen sebességgel épít, bár csak nekem is ilyen gyorsan menne, de sajnos idő hiány miatt, nem történt előre lépés scania ügyben. Így Jászberénybe csak látogatóként megyek, persze ha nem kell dolgoznom a hétvégén... mindenkinek további jó építést! csetuka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 109380 | 2008. május 20. 11:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Talpi! Örülök háát! Nagyon is, mert ez nem csak nekem volt nagy álmom, hanem mert családi emlék ( Fater ilyennel nyomta csak az nem HC-s volt hanem onnan kivásárolt kamion, egy pool-os tartályal.) Büszke vagyok rá. (de nem elfogult, mert vannak azért olyan részei amit mostmár jobban kidolgoznék ha most állnék neki!) Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Carbonos | Adatlap | 109379 | 2008. május 20. 06:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok Nem ingyen kérem a kazánlemezt félreértés ne essék... Azt nem tudja valaki, hogy lehet-e itthon venni ilyen kazánlemez lapot? A 720-as készleten kívül! Csak maga a lap. Esetleg Móricz Zsigmond Körtér? Jókat hallottam róla! Gábor | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 109378 | 2008. május 20. 00:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 109377 | 2008. május 19. 22:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Talpi köszönöm! Ez a demó modell lesz,tehát szűziesen tiszta. Bercibá | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 109376 | 2008. május 19. 22:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm Talpi! Biztosan kereslek majd nyár folyamán valamikor. Akkor tervezem a gép elkészítését. Ez a vágószerkezet ami van neked, ez az a sima papírvágó amit lehet venni a nagyáruházakban? vagy ez kicsit komolyabb már? Amúgy én is csinálok majd ilyen forgózsámolyos pótot, és mivel fel is adtam a forgózsámoly keresését, ugyhatároztam hogy építem magamtól. 3 heti tervezgetés... majd az építésről adom a képeket. Megpróbáltam valósághűen megtervezni, remélem nektek is tetszeni fog. Szerintem nagyon jó. Köszi Roland | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 109375 | 2008. május 19. 22:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá! Szép motor! Ez új?Vagy már járt egy kicsit?Pici rozsdaszín az auspuff környékén? Precíz kivitel,és sok lóerő. ;-) Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 109374 | 2008. május 19. 22:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá! Szép motor! Ez új?Vagy már járt egy kicsit?Pici rozsdaszín az auspuff környékén? Precíz kivitel,és sok lóerő. ;-) Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 109373 | 2008. május 19. 22:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 109372 | 2008. május 19. 22:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roli! Még annyi,hogy külonböző vastagságú sztirolt használok. A fő váz 2mm,hogy tartása legyen. Viszont a pótkocsi alváza 1 milis anyagból van.Négyszög keresztmetszettel. Ha több kérdéset van keress bátran. Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 109371 | 2008. május 19. 22:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Roland! A gépes egész táblákból van.Összeragasztom és az az alap,majd kivülről ráragizom a zártszelvényeket. Ezek lehetnek Evergreen profilok vagy saját csíkok.Ezeket vagy kézzel vonalzó mellett vágom ki,vagy van 1 vágógépem/878as kép/. Ezeket a megfelelő szögbe vágom és ragasztom. A zsanérok egyszerű kábelből vannak. A pótkocsi platóját egy konténert szétvágva készítettem,ugyanilyen módon. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 109370 | 2008. május 19. 22:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Talpi! Ernő! Bebá! Hajrá szépek lesznek a vasak! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 109369 | 2008. május 19. 21:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Talpi, lenne egy kérdésem hozzád. Látom hogy a platóoldalfala sztirollap, de ami engem nagyon érdekel. Már láttam más billencseseken is, ahogy kivannak dolgozva, a merevítők, meg minden zsanérok akár. Az hogy van megoldva? szóval egy vastag lapba vésel? vagy van egy lap, és arra raksz még egy lapot így kialakítva a merevítéseket. Remélem érted a kérdésem, de ha nem akkor majd megpróbálom jobban leírni. Amúgy azért kérdezem, mert majd szeretnék egy TG-A -t építeni, építőanyagszállítót, és most nem balsafa lenne a plató hanem sztirolból alakítanám ki. köszi Roland | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 109368 | 2008. május 19. 21:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 109367 | 2008. május 19. 21:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 109366 | 2008. május 19. 20:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Simka! A kis piros MANcikát nem tennéd fel? Egyébként a most futó műveletek: platók újrafestése, spoilertartó a fülkére. ÖSSZESZERELÉS 1000-rel! Készítem a fülkebelsőket is,majd készítek képeket. Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Erno-945 | Adatlap | 109365 | 2008. május 19. 20:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 109364 | 2008. május 19. 20:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszi Balázs! Ez a képek egy része. A fehér autóra már kész a plató,sztirolból. A kék pót konténerből van. Mindkettő ponyvázva lesz és persze billenni fognak. Az a 2tgs pót váza full sztirol és saját.Adige tipusú pót. Egy piros-fehér kis MAN húzza. Van itt még lökhárító tuning is. A RÁBA Kustinak és Simkának Budamobil póttal. Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 109363 | 2008. május 19. 19:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti Gondoltam, hogy valamelyik "extragyár" csinálhatott, most már tudom is. Gyanítom csillagászati összegeken fut... A Lászlónak gondoltam inkább az elérhető áru nagy szériás makettek keltenék fel a figyelmét. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 109362 | 2008. május 19. 19:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 109361 | 2008. május 19. 19:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Elrontottam 1 festést. Megosztom veletek,a tapasztalatokat. Tehát dupli colorra nem fújunk prizma colorral, mert összevész. Ha már megvan a baj, essünk kétségbe,mert már csak 5 nap. Vegyünk elő h100-as szintetikus hígítót és szivaccsal dörzsölgessük. Ja,a szitis próbán már túl vagyunk,az nem vitte. Ezután hideg zsíroldó több soron,majd langyos víz. És megnyugodhatunk. Festés újra. Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 109360 | 2008. május 19. 19:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti! A KFS Eurotech-et gyártott, az Eurostart a HA Modells gyártja. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rico | Adatlap | 109359 | 2008. május 19. 18:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Kusti! Amihez odaírtad,hogy "Ez lenne a másik nagy álom" én is terveztem/tervezem. Az Italeri-nek van DAF teherautó és azt kell átalakítna Rábá-vá és olyan pót is van .Még a színük is zöld-sárga szóval festeni is alig kell csak a tető spoilert meg mittom még mit. Csak be kell szerezni ebay-en, mert egyik sincs már forgalmazva. Üdv. és további jó munkát mindenkinek Rico |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Én is pályázok 1re, remélem, lesz is belőle valami. Ha jól emlékszem, ez már tavaly is be volt igérve