| <<< Vissza | Tovább >>> |
| 1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
| khe2 | Adatlap | 111108 | 2008. szeptember 28. 20:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
szia Talpi az az igazság hogy én most Németországban vagyok és majd csak karácsonykor fogok hazamenni mert itt kint dolgozok szoval max email vagy msn marad segítség forrásnak ezért kértem itt a segítségeteket Előzmény: (111104) Nagytalpú 2008. szeptember 28. 19:37 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Nagytalpú | Adatlap | 111107 | 2008. szeptember 28. 19:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia Balázs! A rába motrot nem kell kicseréni,mer'az kitűnőőő!Nem füstöl és jó húz! :))) Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| ChevyG | Adatlap | 111106 | 2008. szeptember 28. 19:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Helló! Ez a króm fólia: www.vatera.hu/bare_metal_foil_chrome_94292057.html www.vatera.hu/bare_metal_foil_ultra_bright_chrome_94292144.html De ezeket króm alkatrészek fedésére ajánlom, amit Te keresel, az Z63 kollégánál találsz. (tükör fólia) Cserebere tápikban megtalálod az elérhetőségeit! Baráti üdv: Gábor! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Simka | Adatlap | 111105 | 2008. szeptember 28. 19:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Hát, elképzelhető, hogy igazatok van, sőt! Ha az ember nagyon belegondol, tényleg, hogy cserélnének mocit egy ilyen Rábán...megadom magam:) Simka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Nagytalpú | Adatlap | 111104 | 2008. szeptember 28. 19:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok! Dönitz!Olyat én is vennék! :))) khe2!Szerintem tuti,hogy billenős a fülke.Hogy miért?Csak! Az összerakásit a fotkin nézted már?Ha ott nincs,Akkor ha Te gyulai vagy,akkor van ott egy kitünő kamionmakettező kolléga ismerősünk és szerintem Ő segíteni fog neked. Egyébként nagy fába vágtad a fejszédet a kacsás ótóval. Talpi :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Dönitz | Adatlap | 111103 | 2008. szeptember 28. 19:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok! Szeretném megkérdezni hogy nincs-e valakinek eladó MAN F2000-es makettje? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Macal | Adatlap | 111102 | 2008. szeptember 28. 17:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia Gabi! Ehhez hol lehet hozzájutni, és milyen termék ez? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Gabi | Adatlap | 111101 | 2008. szeptember 28. 17:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia Macal! Bare Metál króm fóliából, én legalábbis abból szoktam. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Macal | Adatlap | 111100 | 2008. szeptember 28. 16:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szevasztok! Visszapillantó tükör készítéséhez kérnék segítséget, hogyan tudnám megoldani, hogy egy tükör felületet kapjak? Üdv: Macal A válaszokat előre is köszi! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| khe2 | Adatlap | 111099 | 2008. szeptember 28. 14:49 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok Gabi köszi az infót:D ésszerű :D és jogos volna még egy olyan kérdésem is hogy van e valakinek scania topline italeri makett összerakási útmutatója? mert nekem megvan a makett csak az összerakási útmutatót felejtették ki a csomagból pontos modellszám no.: 792 ja meg ha esetleg a matricákról ha lenne kép azt is nagyon megköszönném előre is köszi ja + pár kép a marck rs 700 l -ről ( alakul a kacsa gép is ) ott is van még némi munka kicsi alváz toldás ugyebár a kabin a fülke mögé meg némi apróság egy kis fényezés és már kész is :D szép terv de eltart majd egy darabig :D tényleg esetleg ha valakinek van ötlete hogy miből tudok szép mutatós kabint csináni az össza már meg velem légyszíves szoval előre köszi a rengeteg segítséget üdv.: khe2 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Gabi | Adatlap | 111098 | 2008. szeptember 28. 11:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok! Pusztán logikai okokból azt mondom, hogy billenthetős, mint a normál fülke, mert ha belülről szerelős lenne, akkor pl egy motorcserét csak a fülke levételével lehetne megoldani. Az Ifánál a motorcsere elölről történik, ott kibontható annyira az eleje, hogy kihúzzák előre, de ez a Rábánál nem működik. Vannak ilyen hosszú fülkék, gondoljatok csak pl a tűzoltókra, és ott is billenthető a fülke. Nem nagy dolog, csak erősebb váz kell a fülkének, hogy ne csavarodjon billentésnél. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Simka | Adatlap | 111097 | 2008. szeptember 28. 11:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia! Szerintem nagy valószínűséggel fülkéből szerelős.. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| khe2 | Adatlap | 111096 | 2008. szeptember 28. 01:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
sziasztok volna egy hülye kérdésem: ennek hogy billentik a fülkét? vagy ez is olyan fülkéből szerelős mint az ifa? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Nagytalpú | Adatlap | 111095 | 2008. szeptember 27. 21:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Figyelm-Figyelem! Az első vágányon RÁBA halad át, a vágány mellett kérem vigyázni! :) Talping | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Simka | Adatlap | 111094 | 2008. szeptember 27. 21:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Tibchi | Adatlap | 111093 | 2008. szeptember 27. 20:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
firetrucks.uw.hu/modules.php egy kis érdekesség-Tűzoltó vasak | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Nagytalpú | Adatlap | 111092 | 2008. szeptember 27. 12:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Tessék a 14486 hszre kattintani! Köszi és bocsi! T | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Nagytalpú | Adatlap | 111091 | 2008. szeptember 27. 12:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Nagytalpú | Adatlap | 111090 | 2008. szeptember 27. 12:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok! Veszélyes a kicsike! www.modelltrucksandparts.at/shop/product_info.php Csak egy százas? Nem semmi. :) Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Ady32 | Adatlap | 111089 | 2008. szeptember 27. 08:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| csetuka | Adatlap | 111088 | 2008. szeptember 26. 22:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia! Színeiben biztos, hogy nem... Kémény lesz rajt! (gólyafészekkel) :))) Nagyjából a felépítése fog hasonlítani rá, oszt annyi... csetuka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| pulcsi | Adatlap | 111087 | 2008. szeptember 26. 21:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Talpinak! forum.pkmc.eu/index.php/topic,221.0.htmlLengyel oldal,csak a képeket kell nézni.Remélem jo lesz a link Pulcsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Simka | Adatlap | 111086 | 2008. szeptember 26. 19:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia Csetuka! Mennyire fog hasonlítani a donorhoz? Mert látom azon kéményes a kipuff. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| tuning | Adatlap | 111085 | 2008. szeptember 26. 17:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
én raknák rá egy kicsi 3 oldalra billenő platót :) olyan tüzépes autó lenne :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Salieri | Adatlap | 111084 | 2008. szeptember 26. 13:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| csetuka | Adatlap | 111083 | 2008. szeptember 26. 13:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Nagytalpú | Adatlap | 111082 | 2008. szeptember 25. 22:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia Gyulus! Kitűnőőő!Nagyon jóóó! Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| csetuka | Adatlap | 111081 | 2008. szeptember 24. 23:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok! Talpi, Itt vannak a képek, amit ígértem a másodikon látszik a fülketartórugó amit előre fordítottam. Exec én benne vagyok a dologban, lehet hogy más is kell, majd még megnézem, de csak apróságok. Gabi köszönöm az infót, terepes autóhoz használnám majd, szerintem annál nem lesz olyan feltűnő. csetuka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| marcimilan | Adatlap | 111080 | 2008. szeptember 24. 21:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Van egy eladó dobozos western star (új) 1.24 italeri makett kamionom. 10 000 Ftért vették nekem de én nem makettezem. Ár: 6000FT érd: marcimilan3@freemail.hu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Simka | Adatlap | 111079 | 2008. szeptember 24. 20:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok! Látom komoly kérdés vetült fel MAN ügyben, a MAN embléma oroszlán, ami ugye Büssingtől jött, viszont a botanika az a növénytan, az állattan az zoológia :) Simka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Gabi | Adatlap | 111078 | 2008. szeptember 24. 18:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia csetuka! Ennél a guminál kalkuláld be, hogy magasabb mint a normál Italeri gumi, kb a ballonosabb pótkocsigumi magasságához hasonlít. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Nagytalpú | Adatlap | 111077 | 2008. szeptember 24. 18:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok! A Márka! Ennyi.:-D Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Roland_89 | Adatlap | 111076 | 2008. szeptember 24. 17:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
KÖszönjük Zoli! Én is ezt a honlapot szoktam nézegetni, elég jó kis gépek vannak rajt. És ha szerencsém van akkor ami részletről keresek képet arról itt találok is. www.ditzj.de ha valaki esetleg nem ismerné akkor ez a cím. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Roland_89 | Adatlap | 111075 | 2008. szeptember 24. 17:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
nem vészes, csak egy kép Donatellácska nélkül :P | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Zoli_28 | Adatlap | 111074 | 2008. szeptember 24. 17:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MAN kedvelöknek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Nagytalpú | Adatlap | 111073 | 2008. szeptember 24. 17:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Elektro! Én nem tudom most megnézni a linket,de viszont elég jó a képzelőerőm. Bár amit a Roland írt abból elég veszélyes videót sejtek. Estére ha hazaérek majd megnézem. Izé,...ö...ő..pont lefekvés előtt inkább kihagynám 8-) Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Nagytalpú | Adatlap | 111072 | 2008. szeptember 24. 17:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia Csetuka! Az nagyon jó kis gumi lenne.Csak kár,hogy 7 euro az ára. :-( Pedig jaj de jó! Ütős tuningcikk. Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Nagytalpú | Adatlap | 111071 | 2008. szeptember 24. 17:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Zoli! Majd rámozdulok a kérdésre,köszike! Még szükség lesz rá. Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Nagytalpú | Adatlap | 111070 | 2008. szeptember 24. 17:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Hujbi! Köszi,de vágom a jelentést! Hanem a krétaporon toporgós kis kolléga keveri a szezont a fazonnal. :) Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Roland_89 | Adatlap | 111069 | 2008. szeptember 24. 15:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
:) Tünci-bündi Neem akarja megmondani neki valaki hogy ne énekeljen és hogy nem olyan szép nő. Nem akarja valaki makettban megcsinálni? Morbid : dioráma ötlet :D mondjuk kinn áll az uton egy kamion előtt ami épp... puff | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Elektrolakatos | Adatlap | 111068 | 2008. szeptember 24. 14:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Hoztam nektek (s)exclusiv ajándék! :P:D Géza úgyis róla álmodik mostanság:P8) forum.netbulvar.hu/pictures/forum/2008/09/16/5612468.picture | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| exec | Adatlap | 111067 | 2008. szeptember 24. 14:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
csetuka, én is gondolkozom kfs rendelésen. Kérdés tehát adott msnak is. Van más érdeklődő is, és akkor belevágunk? Üdv. exec | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Csabi | Adatlap | 111066 | 2008. szeptember 24. 13:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia! A vaterán vettem pár hónapja. A váz és a motor már össze volt rakva, éppen ezért elég jutányosan (7500 Ft) jutottam hozzá. Üdv, Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Dönitz | Adatlap | 111065 | 2008. szeptember 24. 13:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Csabi! Meg szeretném kérdezni, hogy a Rábához honnan vetted a DAF alap-makettet? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| HUJBI | Adatlap | 111064 | 2008. szeptember 24. 13:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
azok növények. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| csetuka | Adatlap | 111063 | 2008. szeptember 24. 12:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok! Nem rendel valaki mostanában KFS-től, szeretnék beszálni! Szükségem lenne eme gumikra: www.kitformservices.com/tq/tyreunitrac.jpg . Esetleg nincs valakinek felesleges, elég lenne akár 1 darab is. üdv.: csetuka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Apa | Adatlap | 111062 | 2008. szeptember 24. 08:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia Talpi! Nem olyan kicsi az a platnyi, de teszek még fel képet róla, ha érdekel, a többiről is van(pumpa, bogis, 3 tengelyes mixer, 4 tengelyes mixer). Üdv Pásztor Zoltán Apa | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Nagytalpú | Adatlap | 111061 | 2008. szeptember 24. 08:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Csabi! Köszi! Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Csabi | Adatlap | 111060 | 2008. szeptember 24. 07:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Nagytalpú | Adatlap | 111059 | 2008. szeptember 23. 22:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia! Köszönöm szépen őket! A bogisnak ilyen kicsi platnija van vagy csak a képen látszik úgy? Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| <<< Vissza | Tovább >>> |
| 1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |