<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Gabi | Adatlap | 111101 | 2008. szeptember 28. 17:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 111100 | 2008. szeptember 28. 16:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szevasztok! Visszapillantó tükör készítéséhez kérnék segítséget, hogyan tudnám megoldani, hogy egy tükör felületet kapjak? Üdv: Macal A válaszokat előre is köszi! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
khe2 | Adatlap | 111099 | 2008. szeptember 28. 14:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok Gabi köszi az infót:D ésszerű :D és jogos volna még egy olyan kérdésem is hogy van e valakinek scania topline italeri makett összerakási útmutatója? mert nekem megvan a makett csak az összerakási útmutatót felejtették ki a csomagból pontos modellszám no.: 792 ja meg ha esetleg a matricákról ha lenne kép azt is nagyon megköszönném előre is köszi ja + pár kép a marck rs 700 l -ről ( alakul a kacsa gép is ) ott is van még némi munka kicsi alváz toldás ugyebár a kabin a fülke mögé meg némi apróság egy kis fényezés és már kész is :D szép terv de eltart majd egy darabig :D tényleg esetleg ha valakinek van ötlete hogy miből tudok szép mutatós kabint csináni az össza már meg velem légyszíves szoval előre köszi a rengeteg segítséget üdv.: khe2 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 111098 | 2008. szeptember 28. 11:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Pusztán logikai okokból azt mondom, hogy billenthetős, mint a normál fülke, mert ha belülről szerelős lenne, akkor pl egy motorcserét csak a fülke levételével lehetne megoldani. Az Ifánál a motorcsere elölről történik, ott kibontható annyira az eleje, hogy kihúzzák előre, de ez a Rábánál nem működik. Vannak ilyen hosszú fülkék, gondoljatok csak pl a tűzoltókra, és ott is billenthető a fülke. Nem nagy dolog, csak erősebb váz kell a fülkének, hogy ne csavarodjon billentésnél. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 111097 | 2008. szeptember 28. 11:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Szerintem nagy valószínűséggel fülkéből szerelős.. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
khe2 | Adatlap | 111096 | 2008. szeptember 28. 01:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziasztok volna egy hülye kérdésem: ennek hogy billentik a fülkét? vagy ez is olyan fülkéből szerelős mint az ifa? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 111095 | 2008. szeptember 27. 21:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Figyelm-Figyelem! Az első vágányon RÁBA halad át, a vágány mellett kérem vigyázni! :) Talping | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 111094 | 2008. szeptember 27. 21:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibchi | Adatlap | 111093 | 2008. szeptember 27. 20:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
firetrucks.uw.hu/modules.php egy kis érdekesség-Tűzoltó vasak | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 111092 | 2008. szeptember 27. 12:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tessék a 14486 hszre kattintani! Köszi és bocsi! T | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 111091 | 2008. szeptember 27. 12:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 111090 | 2008. szeptember 27. 12:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Veszélyes a kicsike! www.modelltrucksandparts.at/shop/product_info.php Csak egy százas? Nem semmi. :) Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ady32 | Adatlap | 111089 | 2008. szeptember 27. 08:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
csetuka | Adatlap | 111088 | 2008. szeptember 26. 22:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Színeiben biztos, hogy nem... Kémény lesz rajt! (gólyafészekkel) :))) Nagyjából a felépítése fog hasonlítani rá, oszt annyi... csetuka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 111087 | 2008. szeptember 26. 21:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Talpinak! forum.pkmc.eu/index.php/topic,221.0.htmlLengyel oldal,csak a képeket kell nézni.Remélem jo lesz a link Pulcsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 111086 | 2008. szeptember 26. 19:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Csetuka! Mennyire fog hasonlítani a donorhoz? Mert látom azon kéményes a kipuff. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tuning | Adatlap | 111085 | 2008. szeptember 26. 17:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
én raknák rá egy kicsi 3 oldalra billenő platót :) olyan tüzépes autó lenne :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Salieri | Adatlap | 111084 | 2008. szeptember 26. 13:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
csetuka | Adatlap | 111083 | 2008. szeptember 26. 13:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 111082 | 2008. szeptember 25. 22:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gyulus! Kitűnőőő!Nagyon jóóó! Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
csetuka | Adatlap | 111081 | 2008. szeptember 24. 23:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Talpi, Itt vannak a képek, amit ígértem a másodikon látszik a fülketartórugó amit előre fordítottam. Exec én benne vagyok a dologban, lehet hogy más is kell, majd még megnézem, de csak apróságok. Gabi köszönöm az infót, terepes autóhoz használnám majd, szerintem annál nem lesz olyan feltűnő. csetuka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
marcimilan | Adatlap | 111080 | 2008. szeptember 24. 21:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Van egy eladó dobozos western star (új) 1.24 italeri makett kamionom. 10 000 Ftért vették nekem de én nem makettezem. Ár: 6000FT érd: marcimilan3@freemail.hu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 111079 | 2008. szeptember 24. 20:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Látom komoly kérdés vetült fel MAN ügyben, a MAN embléma oroszlán, ami ugye Büssingtől jött, viszont a botanika az a növénytan, az állattan az zoológia :) Simka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 111078 | 2008. szeptember 24. 18:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia csetuka! Ennél a guminál kalkuláld be, hogy magasabb mint a normál Italeri gumi, kb a ballonosabb pótkocsigumi magasságához hasonlít. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 111077 | 2008. szeptember 24. 18:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! A Márka! Ennyi.:-D Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 111076 | 2008. szeptember 24. 17:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KÖszönjük Zoli! Én is ezt a honlapot szoktam nézegetni, elég jó kis gépek vannak rajt. És ha szerencsém van akkor ami részletről keresek képet arról itt találok is. www.ditzj.de ha valaki esetleg nem ismerné akkor ez a cím. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 111075 | 2008. szeptember 24. 17:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
nem vészes, csak egy kép Donatellácska nélkül :P | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli_28 | Adatlap | 111074 | 2008. szeptember 24. 17:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MAN kedvelöknek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 111073 | 2008. szeptember 24. 17:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektro! Én nem tudom most megnézni a linket,de viszont elég jó a képzelőerőm. Bár amit a Roland írt abból elég veszélyes videót sejtek. Estére ha hazaérek majd megnézem. Izé,...ö...ő..pont lefekvés előtt inkább kihagynám 8-) Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 111072 | 2008. szeptember 24. 17:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Csetuka! Az nagyon jó kis gumi lenne.Csak kár,hogy 7 euro az ára. :-( Pedig jaj de jó! Ütős tuningcikk. Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 111071 | 2008. szeptember 24. 17:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli! Majd rámozdulok a kérdésre,köszike! Még szükség lesz rá. Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 111070 | 2008. szeptember 24. 17:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hujbi! Köszi,de vágom a jelentést! Hanem a krétaporon toporgós kis kolléga keveri a szezont a fazonnal. :) Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 111069 | 2008. szeptember 24. 15:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
:) Tünci-bündi Neem akarja megmondani neki valaki hogy ne énekeljen és hogy nem olyan szép nő. Nem akarja valaki makettban megcsinálni? Morbid : dioráma ötlet :D mondjuk kinn áll az uton egy kamion előtt ami épp... puff | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 111068 | 2008. szeptember 24. 14:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hoztam nektek (s)exclusiv ajándék! :P:D Géza úgyis róla álmodik mostanság:P8) forum.netbulvar.hu/pictures/forum/2008/09/16/5612468.picture | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
exec | Adatlap | 111067 | 2008. szeptember 24. 14:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
csetuka, én is gondolkozom kfs rendelésen. Kérdés tehát adott msnak is. Van más érdeklődő is, és akkor belevágunk? Üdv. exec | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 111066 | 2008. szeptember 24. 13:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! A vaterán vettem pár hónapja. A váz és a motor már össze volt rakva, éppen ezért elég jutányosan (7500 Ft) jutottam hozzá. Üdv, Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dönitz | Adatlap | 111065 | 2008. szeptember 24. 13:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi! Meg szeretném kérdezni, hogy a Rábához honnan vetted a DAF alap-makettet? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HUJBI | Adatlap | 111064 | 2008. szeptember 24. 13:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
azok növények. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
csetuka | Adatlap | 111063 | 2008. szeptember 24. 12:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Nem rendel valaki mostanában KFS-től, szeretnék beszálni! Szükségem lenne eme gumikra: www.kitformservices.com/tq/tyreunitrac.jpg . Esetleg nincs valakinek felesleges, elég lenne akár 1 darab is. üdv.: csetuka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Apa | Adatlap | 111062 | 2008. szeptember 24. 08:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Talpi! Nem olyan kicsi az a platnyi, de teszek még fel képet róla, ha érdekel, a többiről is van(pumpa, bogis, 3 tengelyes mixer, 4 tengelyes mixer). Üdv Pásztor Zoltán Apa | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 111061 | 2008. szeptember 24. 08:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi! Köszi! Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 111060 | 2008. szeptember 24. 07:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 111059 | 2008. szeptember 23. 22:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Köszönöm szépen őket! A bogisnak ilyen kicsi platnija van vagy csak a képen látszik úgy? Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KossuthLajos | Adatlap | 111058 | 2008. szeptember 23. 21:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hát, akárhogy is nézem, akkor is ez egy kutya. Maximum dús bundája van. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Apa | Adatlap | 111057 | 2008. szeptember 23. 21:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 111056 | 2008. szeptember 23. 21:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ernőke! Köszike a képeket!Remek fotók! Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 111055 | 2008. szeptember 23. 20:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ember! Te teljes botanikai zűr-zavarban vagy! Hogy lenne már az kutymorgó? Tisztán látszik,hogy oroszlán! Méghogy kutyakocsi! :-S Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KossuthLajos | Adatlap | 111054 | 2008. szeptember 23. 20:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Senki nem mondta még neked, hogy az nem oroszlán, hanem kutyás autó? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Erno-945 | Adatlap | 111053 | 2008. szeptember 23. 20:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Scania és MAN.A második szerintem érdekes és ritka.Az első MAN-en viszkókuplung csere zajlott(gondolom sok csirkelábat evett,megülte a gyomrát),árat is tudok írni,ha érdekel valakit. 945 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 111052 | 2008. szeptember 23. 16:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! A Manci ezért is jobb autó. Meg azért is mivel az oroszlán megeszi a csirkelábat. :) Talpi |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Bare Metál króm fóliából, én legalábbis abból szoktam.
Gabi