<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
pulcsi | Adatlap | 111337 | 2008. október 25. 21:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 111336 | 2008. október 25. 21:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lestat | Adatlap | 111335 | 2008. október 25. 20:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv. Erno-945. Köszönöm a gyors válaszodat. Akkor lenne még egy kérdésem hogy hol s mijen áron lehet be szerezni öket? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Erno-945 | Adatlap | 111334 | 2008. október 25. 20:42 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Lestat! Kapható,Revell adta ki két féle verzióban.07525,07586 a számuk. 945 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lestat | Adatlap | 111333 | 2008. október 25. 20:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv. Itt a képeken láttam egy atego tüzolto autot. Az iránt érdeklödnék mit tudni rolla van e még forgalomba gyártják e még me se a hoinál se a játék-makett nél nem láttam. S abbol tudnék hasonlot épiteni mint amivel melozok.. Segitségeteket és az ifoormáciot elöre is köszönöm. Üdv lestat | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 111332 | 2008. október 25. 19:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! KOSZOLÁS: pasztellkrétapor vagy fugapor-por vízzel keverve-sár, stb..-stb.. DE, itt a makettező ABC, tippek-trükkök stb, NÉZETTEK KÖRÜL! Rengeteg ötlet, módszer van, de az első makettet én nem igazán koszolnám túlzottan, vagy először valami máson(akár egy játékautón) gyakorolj! Simka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Trucker | Adatlap | 111331 | 2008. október 25. 19:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok!Rengeteg kamionos kép van a foto-galerie.net -en. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 111330 | 2008. október 25. 17:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Most jöttem meg Bécsből makettbörzéről, hát kamionos szempontból nem volt valami gyümölcsöző.. Leginkább, ahogy a képekből látszik RC-s vasak voltak, az 1/24-es makettek(kamion)abban az egy vitrinben voltak, a képek magukért beszélnek..:( Ezért veszik meg a német Ebayen súlyos eurokért az osztrákok... Inkább lőttem egy igazi scant.. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 111329 | 2008. október 25. 17:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! A győri MAN ben nagyon rendesek. Sokszor vagyok náluk, igazából akármit szoktam kérni mindig először is a marketingesüknek jelenteni kell, és ha ott rámondják az áment, csak akkor adnak prospektust meg hasonló infókat. Szerintem személyesen többet érsz, vagy ha megmondod hogy konkrétan mire lenne szükséged , megyek legközelebb aztán megpróbálok szerezni cuccokat. ha ez esetleg segítség. Roland | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kezdõ | Adatlap | 111328 | 2008. október 25. 13:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Jah értem, okkés :) Nem is akartam vau-vau. :) Meg a huncargonak XXL-es TGX-jei vannak azok is szép szerelvények. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rico | Adatlap | 111327 | 2008. október 25. 12:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Szerintem az egész kamion macerás, úgyhogy megérné ha belekezdenél a spoilerbe, ha meg nem sikerül, akkor meg az eredeti megoldást választod.:) És ilyenkor mit szokott írni az MAN, mert nem is tudtam, hogy lehet ilyet nekik írogatni. Légyszi, ha válaszoltak, akkor írd le amit mondtak mert kiváncsi vagyok. Köszke!:) További jó munkát mindenkinek! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 111326 | 2008. október 25. 11:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kezdő! Tudom de a spoiler elég macerás! Aztán még lehet hogy rászánom magam. Most irtam a győri M.A.N-hoz hogy küldhetnénak valamit anygaot a gépről. Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kezdõ | Adatlap | 111325 | 2008. október 25. 11:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Kusti sok sikert a Manhoz igaz nem akarok okoskodni de a wabinak Man TGx XLX fülkés 18.440-es gépei vannak. és amit te belinkeltél az XXL fülkés. Hoztam is pár képet. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rico | Adatlap | 111324 | 2008. október 25. 11:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Csak két teherautóm van meg pár kocsi. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rico | Adatlap | 111323 | 2008. október 25. 11:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Igen azt, ha elkezdem akkor majd segíthetnél. Köszi előre is! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
f2d | Adatlap | 111322 | 2008. október 25. 10:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi szépen az infót. Hát azt hiszem lebeszéltél róla. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
TempraSW | Adatlap | 111321 | 2008. október 25. 10:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia f2d! Végigfutottam az angol, német és amerikai Ebay-t AE500-at nem láttam most sehol. Mindenhol a 2001-es 480-as van Italeri és Revell. Én legutóbb egy DAF 3300-ra licitáltam az USA-ban az $51-on vitték el előlem + $25-$30 a szállítás ez 1 hónapja volt, akkor még többet ért a forint. Szerintem az AE500-al is számolhatsz kb. így. Minél ritkább, annál drágább. TempraSW | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
f2d | Adatlap | 111320 | 2008. október 25. 10:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Tempra! Máshol nem? A 480-as ára is 7-8 ezer Ft itthon. A régi kb mennyi? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
TempraSW | Adatlap | 111319 | 2008. október 25. 10:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia f2d! Ebay-en néha előfordul, de jól tömd ki a pénztárcádat, ha meg akarod nyerni a licitet. TempraSW | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
f2d | Adatlap | 111318 | 2008. október 25. 10:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ilyen évjáratú Magnumot honnan lehetne szerezni? Lehetőleg újat, mert ajándékba lenne. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 111317 | 2008. október 25. 09:42 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia rico! Ezt akarod megcsinálni ami a képen van? Ez megás. Egyel újabb típus mint az én HC-som. Ha kell segitség a felfüggesztésekhez akkor irj! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ady32 | Adatlap | 111316 | 2008. október 25. 08:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia ! biztos nem már nem ott dolgozom ! Az csak maszek volt ! Igen makettezem én is Amcsi és Ausztrál kamionokat . Amugy Penci vagyok Váctól 13 km-re van . Üdv.Adame István ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 111315 | 2008. október 24. 22:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tuning | Adatlap | 111314 | 2008. október 24. 21:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tgs | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 111313 | 2008. október 24. 21:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Épülő projekt Renault Magnum.Haveromat rábeszéltem a makettezésre majd űzte pár évig aztán abba hagyta.Tőle kaptam meg ezt a makettet.Törötten dobozba,műanyag kerékkel.Pont ebben az időben vettem az italeri kiegészítőjét amiben gumi KCR-es daru és sok minden volt.Innen adott volt,hogy daru és plató lesz rajta saját elképzelés és méretek szerint.Majd Titeket látva elkezdtem gyüjteni az infot majd neki láttam.Ponyvát a haverom adta.A hátsó hidat lemásoltam az eredeti makettről mivel van egy másik is.Ime pár telos kép. Pulcsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
horvathjozsef | Adatlap | 111312 | 2008. október 24. 20:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali ADY 32!Valamelyik nap a múlt héten nem téged láttalak Érsekvadkerten volt utánnad akasztva egy 3 tengelyes pót napraforgót vágtatok!mentem arra egy L60-as ifával!te is makettezel?hy | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
horvathjozsef | Adatlap | 111311 | 2008. október 24. 17:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi rico a tippet de szeretném ha poros egy picit sáros legyen!tudom h nincs billencs pót azt nekem kell majd vhogy építeni!neked milyen gépeid vannak lépek róluk megnézném hátha kapok valami jó ötletet!akkor jó lessz a scania?alakul!és már családtag is vagyok:) vannak vmi jó tippjeid (tippjeitek) még? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rico | Adatlap | 111310 | 2008. október 24. 17:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Jó lesz! Koszolni(ha esőcseppet akarsz), akkor spricceld le valami vízzel. Én úgy csináltam, hogy vizet töltöttem egy spriccelőbe és messziről kicsiket fújtam rá. Billencs pót makettbe nincs! Üdvözlünk a családban!:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
horvathjozsef | Adatlap | 111309 | 2008. október 24. 17:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szevasztok!gondoltam megosztom veletek a scaniámról készült képeket!ez az első makettem!szeretnék majd hozzá építeni egy billencs pótot is!Volna hozzátok egy-két kérdésem szeretném koszolni a scaniát de sajna nem tudom hogy hogyan kezdjek hozzá?ha tudtok segítsetek elmondani(le írni)előre is kössz jaj és az indexeket hogy csináljátok h narancssárgák!befestitek?hali | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rico | Adatlap | 111308 | 2008. október 24. 17:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rosszul írtam autópája helyett autópálya.:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rico | Adatlap | 111307 | 2008. október 24. 17:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bocsi megkavaraodtam nemtom az piros TGX vagy TGS(mert azt gondoltam shell-esbe a kövekező utáninak)? Kusti! Közben találtam még valamit.:www.camiontruck.com/images/2008/200807/c041-045w.pdf Üdv. és további jó munkát mindenkinek | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rico | Adatlap | 111306 | 2008. október 24. 16:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Most jöttem haza Németországból, később vagy holnap rakok fel az útról képeket. Scania-val mentünk. Észrevettem az autópáján, hogy bárhol megyek minden ötödik kamion Waberer's-es, nagyon szép a TGX-ük. Kusti! Szép munka lesz! Gondoltam rá, hogy csinálok TGX-et, de majd a következő, Waberer's-es VOLVO-m után. De ez segíthet: www.wettringer-modellbauforum.de/forum/thread.php Most keresek képet a következő projectemről és az azutáni TGX-ről. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ady32 | Adatlap | 111305 | 2008. október 24. 13:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia ! Sajnos nincs , próbáltam de a barátnömtöl kaptam a fejemre ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 111304 | 2008. október 24. 13:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PüsiLaci | Adatlap | 111303 | 2008. október 24. 12:49 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 111302 | 2008. október 24. 12:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helo! A Volvo vagy a csaj érdekel jobban? :) Simka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PüsiLaci | Adatlap | 111301 | 2008. október 24. 11:28 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az utolsó Volvosról nincs valami közelebbi képed? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ady32 | Adatlap | 111300 | 2008. október 24. 10:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia ! oké . Köszi szépen ! Igyekszem ! örülök neki ! AMERIKAI-AUSZTRÁL FAN VAGYOK . Üdv.Adame István ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 111299 | 2008. október 24. 09:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szeva! Szuper! És nagyon tetszik a témaválasztás is! Várom a további fejleményeket! (a csomag a héten befutott! Mindent nagyon köszönök! Az elenértéket utaltam, remélem minél előbb eljut Hozzád!) Baráti üdv: GG | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ady32 | Adatlap | 111298 | 2008. október 24. 09:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ja és az email cimem változott !adame_istvan@citromail.hu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ady32 | Adatlap | 111297 | 2008. október 24. 09:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ady32 | Adatlap | 111296 | 2008. október 24. 09:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Ati ! lehet én Adame István vagyok igy talán már ismerhetsz . szoktam cuccokat árulni . Köszi ! Igyekszem hogy még jobb legyen . Igy nézek ki mikor dolgozok ! Üdv.Ady32 ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 111295 | 2008. október 24. 08:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Mi még nem dumáltunk.. Remek lesz a szekér! Szépen kidolgozod a részleteket. Tetszik ahogy építed a gépet! Ha a festés jól sikerül akkor brutális lesz! Üdv! Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ady32 | Adatlap | 111294 | 2008. október 24. 08:28 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok ! Én se maradjak ki a jóbol , nekem is készül egy 50 es évek beli MACK LJ . Mügyagya fülkés . | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 111293 | 2008. október 23. 22:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nekem is megvan a legelső MAN amit készítettem. Nagyon roncs állapotú azokhoz képest amik ma készülnek, de nem is szeretném feljavítani, mert ő volt az első... és jó összehasonlítani az új szerzeményekkel hogy sok sok év alatt mennyi a fejlődés. és szerintem ha elront valaki valamit, nem kell feladni hanem... az ember a hibáiból tanul. legközelebb azt a hibát már nem követi el szerintem... De persze lehet más máshogy gondolja. :) Roland | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 111291 | 2008. október 23. 19:38 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pulcsi! Értem, de akkor a bácsinak pláne inkább magának kellene épülni, mert van előképzettsége háborús témában, de ki-ki ahogy akarja, illetve ahogy kedve van. Bár neked mindenképp jobb, hogy Te csinálod :)) Western-nek tényleg idiótán van a tankja, tapasztaltam.. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 111290 | 2008. október 23. 19:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szervusz Brúnó Mester! Üdv neked is! Nem készül semmi? És mikor várható a következő Brúnó Americanó Kamionóó? :) Vagy esetleg autóó? Üdv! Jó légy! Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 111288 | 2008. október 23. 15:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka! Legnagyobb hibája az,hogy az üa tankok tartoi plusz a tankok magug hülyén állnak bár a képen nem látszik.A gazdája különben egy idösebb bácsi 68 körül háborus témával foglalkozik és a makettboltos ismerőse,Én is ő rajta keresztül csinálom meg. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 111287 | 2008. október 23. 15:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Azt most olvasom, hogy a következő még nagyobb szopó lesz. Nem értem egyébként ezeket az embereket, kezdenének valami easy kit-tel aztán szép lassan fejlődnének profi szintre, ne egyből egy ekkora brutál méretű, sok alkatrészből álló vasnak essenek neki, aztán utána meg más fejezi be helyettük.. Vagy csinálják meg ők maguk aztán olyan amilyen, a következő meg jobb lesz. Aztán lehet mutogatni az ismerősöknek nézd milyen f..sza makettet építettem (épített más nekem)... Én nem tudnám úgy nézegetni a makettet a polcomon, hogy azt más rakta össze, pl ott a Dafom, ami az első kamion volt, jó egypár változtatni való van rajt, de akkor is kint hagyom úgy, ahogy van, mert az volt az első és én csináltam, ha ránézek látom mit kell fejlődni vagy másképp csinálni. Olyan ez mint mikor megy a híres "Pampalini" vadászni, a kisérő hivatásos vadásszal meglöveti a vadat, aztán otthon menősködik, hogy nézd milyen szép trófea, én lőttem. Szerintem a makettezés igazi lényege az összeépítés, az adja meg az igazi mély élvezetet és elsősorban az ember magának épít.. De ez csak az én szubjektív véleményem.. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 111286 | 2008. október 23. 14:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pulcsi! Az nagyon komoly szopás, ha valaki után úgy kell befejezni egy makettet, hogy jól elk..rta(én inkább nem használom így nyilvánosan ezt a szót..). Én nem vállalnám, vagy a nulláról én csinálom vagy inkább neki se állnék, vagy rendesen megkérném az árát..:) Amúgy, így képek alapján kihoztad belőle, amit lehetett! Simka |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
www.nyuuz.hu/php/blogcsop.php képekre kattintva lehet videot nézni.Ha csak Nekem uj akkor bocsi Pulcsi