<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Atis | Adatlap | 111567 | 2008. november 6. 19:59 | ![]() | |||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 111565 | 2008. november 6. 19:32 | ![]() | |||||||||||||||
Ati kössz mindent! | |||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 111564 | 2008. november 6. 19:25 | ![]() | |||||||||||||||
A tengely lemaradt.Volt egy peterbilt hidam azt raktam be.Ráadásul pont 2.tengely volt amugyis. | |||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 111563 | 2008. november 6. 19:24 | ![]() | |||||||||||||||
Jol látod egy kicsit el van csuszva a jobb oldala,majd valamit kitalálok rá.A "MAN" ami STEYR nincs kép rola de csak ugy Magamtol toldottam bele.A kettő váz fél közé raktam a toldást amit lemásoltam. Pulcsi | |||||||||||||||||||
Lestat | Adatlap | 111562 | 2008. november 6. 19:14 | ![]() | |||||||||||||||
Szia. Pulcsi kérdés a mancirol tudnál nekem képeket küldeni épités alatt rol. Meg a alvázba hova s menyit toldottál be meg a 3 tengelyt hogy oldotad meg? Üdv.: Lestat Ui.: segitséged és tajékoztatásod elöre is köszönöm. | |||||||||||||||||||
Salieri | Adatlap | 111561 | 2008. november 6. 19:10 | ![]() | |||||||||||||||
Szia Pulcsi! Nekem teccik,de nekem olyan mint ha a kabin el lenne csúszva vagy a lökhárító nem egyenes és az anyós ülés alatt mint ha elállna. Üdv Salieri! | |||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 111560 | 2008. november 6. 18:51 | ![]() | |||||||||||||||
Sziasztok! Az elkészült Vlovo,de majd festegetek rajta egy két dolgot,ha unatkozom.Sajnos csak mobillal tudok fotozni ugyhogy ilyenek lettek a képek.A renault alakuloban van tetejét kell festenem fehérre,és matrica is kell rá.Majd ráragasztani az alvázra. Kritikákat várom. Pulcsi | |||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 111559 | 2008. november 6. 18:46 | ![]() | |||||||||||||||
Sziasztok! Egy P-51D Mustang-ot szeretnék felpakolni egy trailerre. Amerikai traktor lenne előtte, melyik trailer készletet tudnátok ajánlani, átalakításra, stb? ill. még referencia kellene, hogy egy repülőt hogyan szokás szállítani. A segítséget előre is köszönöm! Gábor | |||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 111558 | 2008. november 6. 12:40 | ![]() | |||||||||||||||
Szia Gabi! Az a Heller Renault meg van még? Az mikor kerül sorra? Csak az E-Bayt nézegettem és volt egy ugyan olyan. Üdv! Ati | |||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 111557 | 2008. november 6. 12:39 | ![]() | |||||||||||||||
Igen, mikor fényképezni akartam! 2 hónap munkája volt! Már elment! Hát inkább valami jobbal kéne. Én a Flash MX et ajánlanám, a Macromediától! Abban fullosan meg lehet csinálni! Nem a legegyszerűbb program, de én szeretem. Matrica kérdésben még Ernőt kéne kérdezni, nekem is ő mondta el hogy kell! Ati | |||||||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 111556 | 2008. november 6. 12:29 | ![]() | |||||||||||||||
JA, a matricák szépek rajt, remélem sikerülni fog. Akkor mégegy utolsó kérdés. A LEIER feliratot milyen programban érdemes megcsinálni? Vagy elég a sima paint? | |||||||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 111555 | 2008. november 6. 12:28 | ![]() | |||||||||||||||
Ennek a Scanianak tört derékbe a karrierje ugye? árulod még? mennyibe tartod? | |||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 111554 | 2008. november 6. 12:25 | ![]() | |||||||||||||||
Szia Roland! Nekem is Spray van! Az jó! Igen fényes, bár ez attól függ mire rakod! Sok sikert hozzá! Én a Scaniánál használtam ilyet! És szép lett! A végét meg tudod.. Ati | |||||||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 111553 | 2008. november 6. 11:21 | ![]() | |||||||||||||||
Szia Atis! Jó egy ideje eltüntél bizony. A Scania szép projekt, majd remélem képeket megosztasz velünk! Jó munkát továbbra is! Roland | |||||||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 111552 | 2008. november 6. 11:19 | ![]() | |||||||||||||||
Sprayban van nekem acryl lakk, van matt is és fényes is. gondolom ehhez a fényest használjam ugye? :) kiváncsi vagyok hogy fog menni :) először kipróbálom valami alkatrészzen ami nem kell, ne a kamion legyen az áldazat ha elrontom :) | |||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 111551 | 2008. november 6. 08:27 | ![]() | |||||||||||||||
Szia Atis! A Hanomang-pótkocsi amit tőled vettem már egyben van! Mégegyszer köszi! Jó régen beszéltünk már! Jó munkát neked! Ati | |||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 111550 | 2008. november 6. 08:23 | ![]() | |||||||||||||||
Szia Roland! Bocsi, hogy csak most válaszolok, de nem voltam itthon! A Gunze-MrHobby matricalágyító jó, nekem is ilyen van, csak nem pont az, amit a Ho-ki nál lehet kapni. Én úgy csináltam, hogy raktam a vízbe, amiben a matricát leáztatod. De elvileg rá van írva, hogy használd! A lakknál pedig az a lényeg, hogy Acryl-lakk legyen! Ja és azt elfelejtettem, hogy ha világos színű matricát nyomtatsz, akkor érdemes a fehér matricalapot választani, mert az átlátszón az nem igazán jó! A Büssingnél tapasztaltam. Igaz akkor pontosan ki kell vágnod mindent! Szerintem vegyél mind a kettőt és próbáld ki valamin! Sok sikert hozzá! Ati | |||||||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 111547 | 2008. november 5. 22:11 | ![]() | |||||||||||||||
Köszi Gabi, esetleg megtudnád adni a mail címét? | |||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 111546 | 2008. november 5. 22:03 | ![]() | |||||||||||||||
Szia Roland! Tamás már lassan másfél éve Írországban dolgozik, a tavalyi Jabbekei rendezvény után ment ki. Amúgy nem nyert a TGA, de ettől függetlenűl nagyon szépen elkészítette. Azt nem tudom, hogy a régi mélcíme él-e meg, próbáld meg azon. Gabi | |||||||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 111545 | 2008. november 5. 21:51 | ![]() | |||||||||||||||
Srácok! Nem tudja valaki hol lehet elérni azt az illetőt aki elkészítette azt a nyitott ajtós MAN-t amivel nyert Jabbekeen? Ha jó emlékszem a nicknevére Tamas008, vagy valami hasonló, beszélnék vele, de ide már jóideje nem írt, és lehet hogy más témákban utazik, e hiába keresem. Ha valaki tudna vele malamilyen kapcsolatot megköszönném ha jelezné! Roland | |||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 111544 | 2008. november 5. 20:05 | ![]() | |||||||||||||||
Sziasztok! Józsi, az elvégzett változtatásokkal sokkal jobb lett a szerelvény, kezdetnek jó munka! Néhány észrevételem azért még lenne, illetve inkább tanácsom: - szerezz be narancssárga indexfestéket, clear nevű festékek( szerencsés esetben egy flakon szinte életed végéig kitart, ha nem szárad be) - esetleg szerezz be maszkolószalagot, illesztéseknél stb erősen ajánlott, így nem folyik egymásra a két szín, hűtőmaszknál látszik - én azokat a pótkocsikábeleket kicsit vastagnak érzem, meg a létrát is, arra a legjobb, ha ilyet csinálsz, hogy leméred milyen vastag és azt megszorzod 24-el, akkor ugye megkapod a valóságbani méretet és akkor el tudod képzelni milyen vastag lenne élőben pl egy korlát. Ennyi lenne, de a következő maketted már még jobb, aztán még jobb lesz...:) a végén meg Te osztod, hogy mit, hogy csináljunk :) Simka | |||||||||||||||||||
Buch | Adatlap | 111543 | 2008. november 5. 19:12 | ![]() | |||||||||||||||
Atis | Adatlap | 111542 | 2008. november 5. 19:09 | ![]() | |||||||||||||||
Srácok az útobbi fél- egy év teljesen kiesett makettezés ill. forumolvasásból. Arra emlékszem hogy valaki szert tett egy Mad Models-es 8x4-es Scaniára. Érdeklődnék hogy hogy áll a project, mert én most kezdtem el a sajátomat és a kölcsönös informácó csere gondolata pattant ki a fejemből. Mivel marha kevés időm van ezért elég lassan fog haladni az építés, jelenleg a fülke mögötti "szekrény"-t csinálgatom. A képeket visszanézegetve jócskán kerültek ki kezetek közül szebnél-szebb gépcsodák, most én is csatasorba álltam... Mindenkinek jó építést, közeleg a karácsony, a makettezők legnagyobb örömére. üdv. | |||||||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 111541 | 2008. november 5. 18:29 | ![]() | |||||||||||||||
Szép lett a szerelvény! Tulajdonképpen egyedül ami kicsit szerintem fura, hogy a puttyony végén a levágás lapos. Sokkal, de sokkal meredekebbnek kéne lenni, majdnem hogy már függőleges. Amúgy nagyon szép lett, a Scaniara semmi rosszat nem tudok mondani. :D és így a pót kerekei is sokkal szebbek :D | |||||||||||||||||||
horvathjozsef | Adatlap | 111540 | 2008. november 5. 14:19 | ![]() | |||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 111539 | 2008. november 4. 22:46 | ![]() | |||||||||||||||
Köszönöm, de most elég sokmindent rendelek a HOKItól, így egy postaköltcséggel megúszom. viszon szerintem most el is fogy majd az egy csomag, az utánalevő kamionokhoz ha kell és ha még lesz nálad akkor megkereslek. De köszönöm hogy szóltál! | |||||||||||||||||||
barackdr | Adatlap | 111538 | 2008. november 4. 22:39 | ![]() | |||||||||||||||
Szia Roland_89! Esetleg én is tudok neked adni matricalapot, darabja 900Ft vagy mégolcsóbb. Ha érdekelnek a részletek írj. barackdr@altavizsla.hu Üdv: barackdr | |||||||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 111537 | 2008. november 4. 22:26 | ![]() | |||||||||||||||
Gunze-MrHobby ez a lágyító kapható is, csak hogy kell használni? Sose csináltam még ilyet ezért érdeklődöm. :) | |||||||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 111536 | 2008. november 4. 22:25 | ![]() | |||||||||||||||
:) köszönöm akkor már csak két kérdésem van, milyen lágyító és lakk kell hozzá :D | |||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 111535 | 2008. november 4. 22:20 | ![]() | |||||||||||||||
Szia Roland! Kicsit vastag! De ha lágyítót is használsz akkor nagyon jó! Igen! Tintasugarashoz is jó! Csak a nyomtatásnál add meg a tipusát, vagy ha nincs benne akkor fényes fotó papírra állítsd át! Kinyomtatod! Vársz vele egy napot! Lelakkozod! Vársz egy napot! És felrakod! :) Üdv! Ati | |||||||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 111534 | 2008. november 4. 22:10 | ![]() | |||||||||||||||
Hello Mindenki! Volna egy kérdésem hozzátok. Brúnóéknál kapható átlátszó matricalap. Arról mit kell tudni? Használható tintasugaras nyomtatóhoz? meg utána mit csinálok vele? simán kivágom, vizbe rakom és mehet a makettra? Nem ismeri valaki véletlen? Vagy hol lenne érdemes matricalapot beszerezni? Előre is köszönöm szives segítségeteket! Roland | |||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 111533 | 2008. november 4. 21:37 | ![]() | |||||||||||||||
Szia Kusti! Én a helyedben tennék rá egy átlátszó lapot, amit hátulról festek(szokásos napellenzős variáció), szerintem úgy élethűbben nézne ki. De ez csak az én véleményem..:) Simka | |||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 111532 | 2008. november 4. 21:14 | ![]() | |||||||||||||||
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek. Simka! Hűtőrács sima fényes fekete lesz. Rico! Ehhez némi matek is kellett a tehetségen kívül de nem lehetetlen megcsinálni csak egy kis elszántság és jó szem kell hozzá.. :D Csetuka! Van még telókártya de ide kicsit durva a dolog. Berényben vettem sztirolt most azzal dolgozom! Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 111531 | 2008. november 4. 20:43 | ![]() | |||||||||||||||
Szia Kusti! Szépen haladsz, és mutatós darabnak ígérkezik! Le a kalappal, kíváncsian várom a végeredményt. Üdv.: G.Patrik | |||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 111530 | 2008. november 4. 19:43 | ![]() | |||||||||||||||
Szia jozsef! Az eddigiek sem kutyák ,de hol vannak a képek? Látom megfogadtad Talpiék tanácsát!Sokkal szebb márami eddig látszik! Üdv zsorzsy! | |||||||||||||||||||
rico | Adatlap | 111529 | 2008. november 4. 16:39 | ![]() | |||||||||||||||
Hopsz...bocsi! néh=néha:D | |||||||||||||||||||
rico | Adatlap | 111528 | 2008. november 4. 16:38 | ![]() | |||||||||||||||
Sziasztok! Kusti! Nagyon jó lesz az M.A.N, csak így tovább! Néh irigylem a tehetséged! Üdv. Rico | |||||||||||||||||||
horvathjozsef | Adatlap | 111527 | 2008. november 3. 21:27 | ![]() | |||||||||||||||
jocó | Adatlap | 111526 | 2008. november 3. 21:23 | ![]() | |||||||||||||||
Kicsi a világ:!Örülök,hogy itt is összefutottunk:D | |||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 111525 | 2008. november 3. 21:20 | ![]() | |||||||||||||||
De, meg az összes többit. Máig tart a dolog. Makettezés mellett virtuálisan is modellezgetem, és néha megyek pár kört pihenés képen. | |||||||||||||||||||
jocó | Adatlap | 111524 | 2008. november 3. 21:15 | ![]() | |||||||||||||||
1 kérdés:)Annó te nem PTTM-eztél véletlenül?:) | |||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 111523 | 2008. november 3. 21:10 | ![]() | |||||||||||||||
Szia jokogeri! Jé, itt az utcánkban van 1 pont ilyen szerelvény... Illetve nem is ilyen, hanem ez :D Érdekes pótjai vannak a tulajnak, ez a billencs, egy nekem rövidnek tűnő ponyvás, de a legérdekesebb a betonkeverő félpótja. | |||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 111522 | 2008. november 3. 20:01 | ![]() | |||||||||||||||
Szia Kusti! Jo lett a motor,most már csak sokszorozni kellene ezt a motort.Jo sokat ellehetne adni belöle. Pulcsi | |||||||||||||||||||
csetuka | Adatlap | 111521 | 2008. november 3. 19:31 | ![]() | |||||||||||||||
Szia Kusti! Köszi a képeket! Nagyon jó lesz, látom már sztirollal dolgozol, nem telefon kártyával, talán elfogyott a kártya? ;)) csetuka | |||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 111520 | 2008. november 3. 19:30 | ![]() | |||||||||||||||
Szia Kusti! "Hűtőrácsot"(azt a fekete üveget) miből fogod csinálni? Átlátszós cucc? Simka | |||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 111519 | 2008. november 3. 09:31 | ![]() | |||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 111518 | 2008. november 2. 23:10 | ![]() | |||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 111517 | 2008. november 2. 21:34 | ![]() | |||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 111516 | 2008. november 2. 21:00 | ![]() | |||||||||||||||
Ati | Adatlap | 111515 | 2008. november 2. 19:34 | ![]() | |||||||||||||||
Szia Kusti! Frankó lesz a vas! Jól lett a motor. Szépen kidolgoztad! Dehát tőled ezt már megszoktuk! :) Nagyon jó hogy a vázhoz is hozzányúltál. Kafa! Várom a folytatást! Ati |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Hali
Ati, örülök hogy segíthettem, sajna mostanában rengeteg meló volt, meg hát uge a "család".
Roland 89
Igyekszem majd képeket csinálni, de nemhiszem hogy olyan sűrűn láttok majd, nagyon lassan haladok.
Amugy én annak idején beszéltem Tomival, eléggé megszenvedte ő is a TGA átalakítást, szó szerint miszlikbe darabolta a kasznit, mire sikerült olyan állapotba hoznia ami elfogadható. Jó meló lesz, nagy fába vágtad a fejszéd.
ChevyG
Nos.. mivel a Mustang az egy elég pofás darab, ezért szerintem hosszirányba "leszerelt" szárnyakkal illdomos szállítani, mellékelek pár képet, hogy s miként, gugliban szerintem keresgélj.. hátha. Ajánlani neked az AMT szállító trélerét tudom, ami amerikai változat, de kisebb átalakítsát kell szerintem rajta eszközölni. remélem tudtam segíteni.
üdv.