| <<< Vissza | Tovább >>> |
| 1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
| tejbetöki | Adatlap | 112424 | 2008. december 12. 18:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
LAJCSI-BÁ azt a billencs félpótot honnan lehet megszerezni? segítesz nekem?megköszönném | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| tejbetöki | Adatlap | 112423 | 2008. december 12. 18:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok!nemrég ajánlották ezt az oldalt és így ránézve nagyon jó helyen járok! :) üdv mindenkinek! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| tejbetöki | Adatlap | 112422 | 2008. december 12. 18:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok!nemrég ajánlották ezt az oldalt és így ránézve nagyon jó helyen járok! :) üdv mindenkinek! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| raczgergo | Adatlap | 112421 | 2008. december 12. 18:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
A Kék kobrába van szórópisztolyhoz kiegészítő illetve Iveco Turbostar?emailbe tudok rendelni?köszönöm üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 3LM3 | Adatlap | 112420 | 2008. december 12. 17:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Nem úgy értettem a dimbes-dombos dolgot, hanem a festést tekintve dimbes dombos, mintha valami kis darabkák vagy én nem is tudom mik lennének rajta. (legalább is olyan hatást kelt a festék- ha csak az) :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| raczgergo | Adatlap | 112419 | 2008. december 12. 17:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Kusti | Adatlap | 112418 | 2008. december 12. 16:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia! Az a dimbes-dombos felszínű valami, az a szelepdekni. Egyébként sima fél telefonkártya, a megfelelő helyeken kivágva belőle a lyukakat. Köszönöm! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 3LM3 | Adatlap | 112417 | 2008. december 12. 16:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia Kusti! Ez nagyon gyönyörű, ragyogó, kiemelkedő... ! :D A motor mitől lett olyan érdekesen "dimbes-dombos" felszínű? (tisztára mint az eredeti ;)) Üdv: 3LM3 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Kusti | Adatlap | 112416 | 2008. december 12. 16:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Üdv! Látom már mindenki építget és tervez! Helyes nagyon jó. Pörögjön csak a topikunk! Akkor én is felteszek néhány képet a TG-X-ről. Halad ahogy kell, de nem megy olyan gyorsan a "mekettgyártás". :D A tükröket kicsinek találtam így levettem és nagyobbat csináltam még festésre vár. Megcsináltam a fülke billentését is. Már csak néhány apróság és mehet a fülke a helyére. A látszat csal ugyan mert ugyan egyben van de még rengeteg munka van vele. Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Tami | Adatlap | 112415 | 2008. december 12. 13:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Üdv! Aki a rendszámprogramot keresi megtalálja a 2277. hozzászólásnál. Tami | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Simka | Adatlap | 112414 | 2008. december 12. 08:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ja, egyébként, ami ilyen rajzos formában van a katalógusban, az még a tervezett kategóriába esik, abból sajnos nem mindig lesz makett.. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Simka | Adatlap | 112413 | 2008. december 12. 08:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok! Ha visszaolvastok :D megtudhatjátok, hogy végül a Stralisból nem lett semmi, Italeriék elhalasztották... Egyébként a képen a felső 4 kijött, hát... nem tudom az alsó 4-el mi lett...nem biztatnék senkit. Nézzétek meg az italeri.com-ot Simka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| LAJCSI-BA | Adatlap | 112412 | 2008. december 11. 23:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
mondjuk én debrecenbe rendeltem +!nem tom h ez számit e v mit?de szerintem nem ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| LAJCSI-BA | Adatlap | 112411 | 2008. december 11. 23:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
roland erre neked csak anyit tok mondani h tavaj ilyenkor bementem a boltba és akkor is ugyan ezt a katalogust mutatta az elado mint amit most!a stralist már + se mertem rendelni!azért bizok nyagyon h hoznak mert haverommal majdnem egyszerre rendeltük meg a boltba,talán 1-2 nap különbséggel!de amugy holnap minden kiderül!reménykedek benne h + jött!mert már nagyon várom! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Roland_89 | Adatlap | 112410 | 2008. december 11. 23:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Győrben, bementem én is a makettboltba, és mondta hogy nem is rendel max 1-2őt az üzletbe, hanem elémrakta az akkori prospektust hogy ami abban benne van azt lehet rendelni. Ugyhogy lehet a héten megkérdezem hogy nem-e tudnak rendelni a pótkocsiból. Meg ahogy elnézem itt a papíron van Stralis. Ha lehet beszerezni akkor abból is megpróbálok. :D Tervek vannak :D Roland | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| LAJCSI-BA | Adatlap | 112409 | 2008. december 11. 22:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
én innen szedtem a képet!de ha kell akkor még haveromtol lehet h tudok ilyen képeket szerezni! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Roland_89 | Adatlap | 112408 | 2008. december 11. 22:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szép márka a oroszlános! :D fiúk, én is lapozgattam visszafele, és 2006ban találtam ezt a Scania-t. sanyi volt a tettes aki ezt elkövette, és engem érdekelne több kép is, de semmi mást nem találtam. esetleg valamelyikőtök nem ismeri a sanyit? vagy valami elérhetőség? Köszönöm! R89 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| gpatrik | Adatlap | 112407 | 2008. december 11. 22:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Nem ellenzem az oroszlános márka szeretetét, na de a svédek is tudnak egyet s mást. Üdv.: GPatrik | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| LAJCSI-BA | Adatlap | 112406 | 2008. december 11. 22:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
a bilencs potot katalogusbol raktam be!ot választottam ki!amit a maket boltos a hétre igérte h hoz!igy hát eddig nem szoltak h + jöt volna tehát nekem kell öket feszt nyagattnom!de mindjárt küldök 1 képet | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Simka | Adatlap | 112405 | 2008. december 11. 22:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok! Srácok, olvassatok vissza itt a fórumon, szinte minden kérdésre választ kaphattok! Megtaláltam egyébként a rendszámprogramot 2006 január körül van, valahol a 207. oldal körül! Simka Ui.: má' megin tele a fórum mannal... :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Roland_89 | Adatlap | 112404 | 2008. december 11. 20:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Egy két finomság :) R89 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| max | Adatlap | 112403 | 2008. december 11. 20:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Roland_89 | Adatlap | 112402 | 2008. december 11. 20:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
szia! kérdésedre a válasz: Nem létezik még makettban, de sokat nem is kell visszanézned, Kusti egy egészen hasonlót gyárt. Az nem XXL fülkés hanem XLX fülkés lesz. Csak nézz vissza és látsz képeket a készítésről. Roland | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Azalkoto | Adatlap | 112401 | 2008. december 11. 20:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| rico | Adatlap | 112400 | 2008. december 11. 18:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
bocsi! Itt az e-mail címem: b.richard@citromail.hu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| rico | Adatlap | 112399 | 2008. december 11. 18:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok! Csabi! Ha lehetne, akkor elküldenéd nekem is azt a rendszámkészítő programot? Előre is nagyon köszönöm!:) Üdv. Rico | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Gaben | Adatlap | 112398 | 2008. december 11. 18:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia Csabi! Láttam, hogy Gergőnek ajánlottál egy rendszámtábla készítő programot. Ha megkérnélek nekem is át tudnád küldeni. Nagy hasznát tudnám venni. Cím: KGaben86@hotmail.com | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| pulcsi | Adatlap | 112397 | 2008. december 11. 17:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 3LM3 | Adatlap | 112396 | 2008. december 11. 17:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
A rosszhoz meg még több :D (szokták volt mondani) (Természetesen ez csak vicc volt! :D) helyzetjelentés az Actrosról: sajnos megakadt a project, mert nincs kompresszorom és nem tudom fújni a nagyobb elemeket. Ecsettel meg nem szeretném elcsúfítani :S. (nincs valakinek elfekvőben egy ? :) persze csak a vicc kedvéért. meg különben is hátha :D) 3LM3 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| tuning | Adatlap | 112395 | 2008. december 11. 17:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Lajcsi hol vannak még ilyen rajzos képek ? :) tök jó ez a billencs rajz, le is rajzoltam :DD | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Nagytalpú | Adatlap | 112394 | 2008. december 11. 17:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| zsorzsy | Adatlap | 112393 | 2008. december 11. 17:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia 3LM3! Tökéletessen egyetértek veled,a közöséggel kapcsiban! Hello Talpibácsi Olyat cumizok ezzel a festéssel mint csecsmő! A telefon beszélgetés után ránéztem a vasra,döbbenet! Mindkét elsö sárvédöt ujra kellet csiszolni,és fujni! Igy ujjabb pár nap szársdás,hogy a maszkolás ne okozon károkat! Ebbö biza lucaszék lösz! Há majd jézuskára e-készül! Üdv zsorzsy | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Nagytalpú | Adatlap | 112392 | 2008. december 11. 16:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szeva! Az általad bejelölteken kívül van még rengeteg eltérés. Csak példa szinten:motor,felfüggesztés,fülkebelső,levegő szívócső,stb. Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Nagytalpú | Adatlap | 112391 | 2008. december 11. 16:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia Lalibá! Én meg a csodát várom már egy ideje. Mármint a billencselősös pót megjelenése ügyében. :-) Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Nagytalpú | Adatlap | 112390 | 2008. december 11. 16:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia Gyulus! Nagyon tetszik amit csinálsz ezzel a Steyr kamionnal. Szép munka. Talpinyó | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Nagytalpú | Adatlap | 112388 | 2008. december 11. 16:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
E Papa! www.olaszliazzal a földkörül?NA NE!.huúúú :-))) Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Elektrolakatos | Adatlap | 112387 | 2008. december 11. 15:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Simka | Adatlap | 112386 | 2008. december 11. 15:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia Chevy! Ez mekkora méretarány lehet? 43-as vagy 24-es? Egyébként ahogy nézegettem a DUEL kamionos képeket, azt biztos, hogy a forgatáshoz több kamiont is használhattak, de ezek nem teljesen egyformák! Van ahol a bal oldalon üa. tank van az ajtó alatt, van ahol akksidoboz, van amelyiken elöl a rendszámok sem egyformán vannak stb... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| raczgergo | Adatlap | 112385 | 2008. december 11. 14:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
üdv,megtaláltam a programot,köszönöm a segítséget. üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Ati | Adatlap | 112384 | 2008. december 11. 14:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Még ennyit, hogy az első lámpák nagyon ott vannak! Precíz! Te! Az ott mellette egy Scania? Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Ati | Adatlap | 112383 | 2008. december 11. 14:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia Csetuka! Szerintem baromi jó lesz a vas! Tényleg nagyon eltaláltad a szineket! Ahogy haladsz vele, egyre jobban látszik rajta a sok apró munka. Látom beleadsz mindent! :) Ha a beltér is ilyen jól sikerül, akkor minden elismerésem, már így előre is! Nagyon szép! Mást nemigen lehet rá mondani! Üdv! Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Roland_89 | Adatlap | 112382 | 2008. december 11. 10:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Nagyon eltaláltad a színt. Eddig szerintem nincs kifogásolni való rajta. CSak így tovább! kiváncsi vagyok a végére! Roland | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Roland_89 | Adatlap | 112381 | 2008. december 11. 10:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ha ez a pót megjön, akkor pár képet rakhatnál majd róla bontáskor és építéskor! R89 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| LAJCSI-BA | Adatlap | 112380 | 2008. december 11. 10:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Simka | Adatlap | 112379 | 2008. december 11. 09:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok! Csetuka komoly lesz a Styer, így képek alapján nem látszik, hogy ronda lenne a kabin gumikereteinek kidolgozása! :) Lajcsibá Nem rosszak, arra kellene figyelned, hogy a napellenzőket feketére kellene festeni belülről, bár ahogy látom a DAF-nál már ez megvan, meg a lámpák belsejére kell odafigyelni. Úgy a legszebb, ha valamilyen krómfestéket "helyezel" a lámpabelsőbe és az a búra alatt nagyon jól néz ki, főleg, ha tűhegynyi fekete pöttyöt teszel imitálva az izzót by Gabi! Napellenzőnél a sima autósötétítő fólia is jó látványos lehet, csak nem minden fajta napellenzőre lehet szépen felrakni.. Simka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| ChevyG | Adatlap | 112378 | 2008. december 11. 08:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Csabi | Adatlap | 112377 | 2008. december 11. 07:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia Gergő! Itt a fórumon Rape még nagyon régen csinált egy rendszámkészítő programot. Nekem megvan letöltve, ha kell, szívesen átküldöm mail-ben. (Copyright by RaPe) De ha visszakeresel 2006 januárban, akkor megtalálhatod. EU-s, belföldi, sárga, egyedi keretekkel. Lementheted a kívánt méretarányban. Üdv, Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| kawaking | Adatlap | 112376 | 2008. december 11. 06:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia A fekete-piros gomb ott van de az a fékszelepé. Todom hogy ott kellene keresnem mert húztam már ílyet. De ez a pót 1éves rolóponyvás és ezen nincs. akkor automata a gogistengely? Azért gondolom mert mikor összeakasztottam felemelte, hazahúztam és mikor leállítottam az autót letette. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 3LM3 | Adatlap | 112375 | 2008. december 10. 22:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ejjha ettől jobb hátteret szerintem keresve sem talál az ember mint azt ezeken a képeken felfedezni véltem :) No de tényleg a kamionokról: szerintem egész jól sikerültek. és látszik rajtuk a kronológia :) Egyre csak jobb lesz. (nem sokára rakok én is fel képet a készülő Actros-ról) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| LAJCSI-BA | Adatlap | 112374 | 2008. december 10. 22:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
simka ahogy kérted itt vannak amit öszeraktam eddig!mondjuk még várok 1 kiegészitött + 1 billencs potot!de kiváncsi vok a véleményetekre!h kinek mi a véleménye rolluk!nem sok de majd bövül a flotta! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| <<< Vissza | Tovább >>> |
| 1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |