<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Simka | Adatlap | 112454 | 2008. december 13. 16:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ptamas | Adatlap | 112453 | 2008. december 13. 16:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Steyr-Bronto 2000-et szeretnék építeni,bár tudom,h ilyen így nincs. Ki gyártott Steyr vontatót? mintha láttam volna már itt a fórumon készen.:) ÜDV! PTamas | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mico | Adatlap | 112452 | 2008. december 13. 16:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mármint a képen a győri van. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mico | Adatlap | 112451 | 2008. december 13. 16:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Győr, de nekik is van. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dönitz | Adatlap | 112450 | 2008. december 13. 15:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mico! Az a közútkezelős M.A.N, az nem a mosonmagyaróváriaké? üdv.: Dönitz | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 112449 | 2008. december 13. 15:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia memo! Érdeklödnék,hogy a pl. P1000989-es képen az a pötyös hátfal miböl készült? Mert már láttam ilyet és nagyon tetszikis,csak nem tudom miböl készithetö! Várom válaszod! Köszi zsorzsy! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Salieri | Adatlap | 112448 | 2008. december 13. 13:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hát valahogy úgy:D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
3LM3 | Adatlap | 112447 | 2008. december 13. 13:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni mégpedig abban, hogy a szimpla boltban kapható festékspray-t lehet használni makettek festésére is? Vagy azon túl vastag réteget képez? Előre is köszönöm, 3LM3 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 112446 | 2008. december 13. 12:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Talpi megy a hegyen! ú-ú-úá... :D Rendőri felvezetésed is volt? Kíséret, minden? Útvonal engedély? :D Memo! Zil sajnos időhiányban szenved... Salieri! Bakker nekem ilyen kis cuki Volvoval kellene fuvaroznom, egyből benézném az első oszlopot vagy árkot, aztán neki izomból... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
memo | Adatlap | 112445 | 2008. december 13. 11:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csocsi mindenkinek! Íme a két Scaniám két fülkéje különböző módon megcsinálva, memo módra :-)) A "feltirbozott" példányon még van mit csinálni, de azért kezd alakulni. Biztos sokan láttatok már ilyen megoldást, én elsőre beleszerettem :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mico | Adatlap | 112444 | 2008. december 13. 11:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KossuthLajos | Adatlap | 112443 | 2008. december 13. 09:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Talpi! Kicsit groteszk a böszi Manci mögött az a csöppség. Mint amikor az elefánt meg az egér mennek egymás mellett a hídon át. Egér: "Mi dübörgünk annyira?" | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
robi | Adatlap | 112442 | 2008. december 13. 08:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia E-mail ment tank trailer-el kapcsolatban. robi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
memo | Adatlap | 112441 | 2008. december 13. 02:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok makettmanok! :-)) Nem semmi, mi folyik itt ezen a forumon! 2 óra kellett hozzá hogy végignézzem az elmult hét hozzászólásait! Nem bírtam úgy lefeküdni hogy ne lapozgassam végig. (mondjuk már ragad a szemem) :-) Frankón nyomjátok! Kusti! Szerintem ha látná az Italeri, mit műveltél a Mancival, sorozatgyártást kérnének :-)) Nekem nagyon bejön! Csetuka! Szép lesz a gép! Szerintem nagyon eltaláltad a szinét! N'1! :-) Szia Simka! Mi ujság Zil fronton? :-) Üdv.: Memo | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 112440 | 2008. december 13. 01:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Tempra! A DAF az valószínüleg érdekel! 13ban kiegyetünk?:)Igyexem minél hamarabb irni... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
TempraSW | Adatlap | 112439 | 2008. december 13. 01:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
TempraSW | Adatlap | 112438 | 2008. december 13. 00:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Keresek megvételre a képeken látható gumiból 8 vagy 12 darabot. A gumit a Revell gyártotta pótkocsikeréknek a Road Train trailer-hez (Revell 07525). A gumi lévő felirat: Michelin X; 195/80 R 11,5; Pilote X Ha valakinek van elfekvőben és megválna tőle kérem keressen a temprasw@freemail.hu email címen. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Salieri | Adatlap | 112436 | 2008. december 12. 22:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tuning | Adatlap | 112435 | 2008. december 12. 22:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
estét! Talpi erről a cégről csinálj fotókat :) amúgy jó látni hazai képeket na megyek aludni mert holnap megyek karbantartani jó8 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 112434 | 2008. december 12. 21:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Volvo BM. Most lett felújítva a nyáron. Teljesen szétszedték,darabokra a vázig.Mindent külön-külön lefestve. Igényes a tulajdonos.Vannak még Ifák és Atlas kotrók is a cégnél. Azok is szépen egyben vannak. Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
csetuka | Adatlap | 112433 | 2008. december 12. 21:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Talpi! Volvo MB (vagy BM) nagyon jó állapotban van, felújított darab lehet? vagy ennyire vigyáztak rá! csetuka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 112432 | 2008. december 12. 21:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
csetuka | Adatlap | 112431 | 2008. december 12. 21:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! köszönöm a dicsérő szavakat, beltérre túl sok időt nem akartam szánni, de lehet, hogy ott is töröm magam egy kicsit, majd meglátom ... Ati, háttérben nem Scania van, hanem egy kis Iveco 4x4-es lesz egyszer csak., amíg száradt a festék addig azzal munkálkodtam. csetuka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 112430 | 2008. december 12. 19:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tejbetöki | Adatlap | 112429 | 2008. december 12. 19:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szia Simka! pedig én bilencsel mozgok és nagyon örülnék ha tudnák szerezni egy pótot amugy jelenleg 10db-elkészített kamionom van.man tga,mercedes 1853, volvo fh 12 nl 70,volvo fh 16 állólámpás,renault magnum,mercedes black edition,top class-os scania meg 2 db r-szériás+ egy iveco turbo star | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 112428 | 2008. december 12. 18:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jól emlékeztem, az elmúlt több, mint egy évben csak a két régi Scan jött ki újra(streamline, roadrunner) a két új Scan(Ateiler, meg a"heisterkamp"-os), a 105-ös Daf, Peterbilt 378, meg most szeptemberben a murányi szandrás Volvo Fh(Sandro Munari).. 2009-ről meg nem tudunk még semmit...legalábbis én..úgyis késöbb jönnek az újdonságok.. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 112426 | 2008. december 12. 18:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Kusti! Gratulálok, kircsi a TGX! Szia Tejbetöki, üdv a fórumon! Szerintem egyébként ez a billencs pót nemigen lehet fizikai formába öntve.. Nem tudom, többieknek lehet van pontosabb infója... Ha az italeri.com-ot nézzük, ami a gyár hiv. honlapja ott abszolút nincs feltüntetve... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 112425 | 2008. december 12. 18:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti? Te egyenesen rohansz a kamionnal hozzám képest... én már mikor elkezdtem és még sehol sem tartok... Amúgy nagyon állat lesz a gép! Nekem ami "kicsit fura" bár lehet az igazin is így van, vagy nem fog így maradni... az az, hogy a homlokfalnál a rendszám feletti fellépőknek mintha nem lenne mélysége. és egy kérdés, ugyanezen a képen: jól látom hogy egy mobil van a műszerfalon? Csak így tovább! Nagyon tuti! R89 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tejbetöki | Adatlap | 112424 | 2008. december 12. 18:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
LAJCSI-BÁ azt a billencs félpótot honnan lehet megszerezni? segítesz nekem?megköszönném | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tejbetöki | Adatlap | 112423 | 2008. december 12. 18:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok!nemrég ajánlották ezt az oldalt és így ránézve nagyon jó helyen járok! :) üdv mindenkinek! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tejbetöki | Adatlap | 112422 | 2008. december 12. 18:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok!nemrég ajánlották ezt az oldalt és így ránézve nagyon jó helyen járok! :) üdv mindenkinek! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
raczgergo | Adatlap | 112421 | 2008. december 12. 18:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A Kék kobrába van szórópisztolyhoz kiegészítő illetve Iveco Turbostar?emailbe tudok rendelni?köszönöm üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
3LM3 | Adatlap | 112420 | 2008. december 12. 17:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem úgy értettem a dimbes-dombos dolgot, hanem a festést tekintve dimbes dombos, mintha valami kis darabkák vagy én nem is tudom mik lennének rajta. (legalább is olyan hatást kelt a festék- ha csak az) :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
raczgergo | Adatlap | 112419 | 2008. december 12. 17:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 112418 | 2008. december 12. 16:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Az a dimbes-dombos felszínű valami, az a szelepdekni. Egyébként sima fél telefonkártya, a megfelelő helyeken kivágva belőle a lyukakat. Köszönöm! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
3LM3 | Adatlap | 112417 | 2008. december 12. 16:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Ez nagyon gyönyörű, ragyogó, kiemelkedő... ! :D A motor mitől lett olyan érdekesen "dimbes-dombos" felszínű? (tisztára mint az eredeti ;)) Üdv: 3LM3 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 112416 | 2008. december 12. 16:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Látom már mindenki építget és tervez! Helyes nagyon jó. Pörögjön csak a topikunk! Akkor én is felteszek néhány képet a TG-X-ről. Halad ahogy kell, de nem megy olyan gyorsan a "mekettgyártás". :D A tükröket kicsinek találtam így levettem és nagyobbat csináltam még festésre vár. Megcsináltam a fülke billentését is. Már csak néhány apróság és mehet a fülke a helyére. A látszat csal ugyan mert ugyan egyben van de még rengeteg munka van vele. Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tami | Adatlap | 112415 | 2008. december 12. 13:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Aki a rendszámprogramot keresi megtalálja a 2277. hozzászólásnál. Tami | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 112414 | 2008. december 12. 08:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ja, egyébként, ami ilyen rajzos formában van a katalógusban, az még a tervezett kategóriába esik, abból sajnos nem mindig lesz makett.. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 112413 | 2008. december 12. 08:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ha visszaolvastok :D megtudhatjátok, hogy végül a Stralisból nem lett semmi, Italeriék elhalasztották... Egyébként a képen a felső 4 kijött, hát... nem tudom az alsó 4-el mi lett...nem biztatnék senkit. Nézzétek meg az italeri.com-ot Simka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
LAJCSI-BA | Adatlap | 112412 | 2008. december 11. 23:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mondjuk én debrecenbe rendeltem +!nem tom h ez számit e v mit?de szerintem nem ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
LAJCSI-BA | Adatlap | 112411 | 2008. december 11. 23:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
roland erre neked csak anyit tok mondani h tavaj ilyenkor bementem a boltba és akkor is ugyan ezt a katalogust mutatta az elado mint amit most!a stralist már + se mertem rendelni!azért bizok nyagyon h hoznak mert haverommal majdnem egyszerre rendeltük meg a boltba,talán 1-2 nap különbséggel!de amugy holnap minden kiderül!reménykedek benne h + jött!mert már nagyon várom! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 112410 | 2008. december 11. 23:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Győrben, bementem én is a makettboltba, és mondta hogy nem is rendel max 1-2őt az üzletbe, hanem elémrakta az akkori prospektust hogy ami abban benne van azt lehet rendelni. Ugyhogy lehet a héten megkérdezem hogy nem-e tudnak rendelni a pótkocsiból. Meg ahogy elnézem itt a papíron van Stralis. Ha lehet beszerezni akkor abból is megpróbálok. :D Tervek vannak :D Roland | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
LAJCSI-BA | Adatlap | 112409 | 2008. december 11. 22:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
én innen szedtem a képet!de ha kell akkor még haveromtol lehet h tudok ilyen képeket szerezni! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 112408 | 2008. december 11. 22:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szép márka a oroszlános! :D fiúk, én is lapozgattam visszafele, és 2006ban találtam ezt a Scania-t. sanyi volt a tettes aki ezt elkövette, és engem érdekelne több kép is, de semmi mást nem találtam. esetleg valamelyikőtök nem ismeri a sanyit? vagy valami elérhetőség? Köszönöm! R89 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 112407 | 2008. december 11. 22:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Nem ellenzem az oroszlános márka szeretetét, na de a svédek is tudnak egyet s mást. Üdv.: GPatrik | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
LAJCSI-BA | Adatlap | 112406 | 2008. december 11. 22:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
a bilencs potot katalogusbol raktam be!ot választottam ki!amit a maket boltos a hétre igérte h hoz!igy hát eddig nem szoltak h + jöt volna tehát nekem kell öket feszt nyagattnom!de mindjárt küldök 1 képet | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 112405 | 2008. december 11. 22:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Srácok, olvassatok vissza itt a fórumon, szinte minden kérdésre választ kaphattok! Megtaláltam egyébként a rendszámprogramot 2006 január körül van, valahol a 207. oldal körül! Simka Ui.: má' megin tele a fórum mannal... :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 112404 | 2008. december 11. 20:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Egy két finomság :) R89 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
max | Adatlap | 112403 | 2008. december 11. 20:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Látom jönnek újabb és újabb nevek ide a fórumra és örülünk neki, mert hiszen a kamionos fórum az egyik legszínesebb, legérdekesebb fórum itt a makettinfón és a legpörgőssebb is, talán itt van az egyik legtöbb hozzászólás!
VISZONT! Srácok a legnagyobb jó szándékkal mondom!
Ha egy mód van rá, valamilyen szinten azért bemutatkozhatnátok.. "Sziasztok XY(nicknév) vagyok, én is kamionokat építek és még nem írtam erre a fórumra" ennyi...
Aztán az meg külön öröm, ha az eddigi műveiteket is felrakjátok valamilyen képpel stb.(ha még egy sincs, az sem gáz ám!), ezáltal Ti is tovább építitek és színesítitek a fórumot.
Ha meg bármilyen kérés, kérdés van, ha tudunk, bármelyikünk segít! Látva a képeket még plusz tanácsokat és építő jellegű kritikákat is kaphattok, amivel a következő makett még jobban sikerülhet, illetve meg tudtok oldani olyan dolgokat, amire eddig nem volt ötletetek!
De, természetesen ezt általánosságban mondom! Tökéletes makettet még úgysem épített senki, engem is beleértve, de minden újabb összerakott makett egyre jobb és jobb lesz!
SŐT! Ezt már ezerszer mondtam én is mások is!
Nézzetek körül ÉS OLVASSATOK IDŐNKÉNT VISSZA, K..RVA JÓ DOLGOKAT LEHET TALÁLNI!
Simka