<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
ajpyka | Adatlap | 113160 | 2008. december 26. 10:39 | ||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok!Még sajnauj vagyok itt!A Roland ajánlotta ezt az oldalt,h talán itt majd találok megfelelő embert a gondom megoldására!Olysa valakit keresek aki válalna egy SCANIA összeszerelést természetessen nem inygyen gondoltam!HA esetleg valaki elválalná az legyenszíves írn nekem az ajpyka@freemail.hu-ra vagy ide!Köszönöm segítségeteket!Képet sajna még nem tudom,h hogyan lehet felrakni ide! | |||||||||||||||||||||||||||||||
ajpykaa | Adatlap | 113159 | 2008. december 26. 10:34 | ||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok | |||||||||||||||||||||||||||||||
lajcsi-bácsi | Adatlap | 113158 | 2008. december 26. 10:31 | ||||||||||||||||||||||||||||
szia mindenkinek! csetuka mikor tudnánk megbeszélni a légterelös dolgot? a cimemet már megadtam de ha van msn cimed akkor ott is megbeszélhetjü a dolgokat! köszi szépen | |||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 113157 | 2008. december 25. 23:35 | ||||||||||||||||||||||||||||
Szia Márko! Mi még nem beszéltünk,tehát üdv neked! Bár tetszenek a vasak,de egyett kell értsek a többiekkel! Ha itthoni rönk szállitot szeretnél,szerintem probálkozz,hurkapálcával,vagy alkatrész kerettel (kittel).A sztirolt,más néven Siko lemezt pedig valoban szikével a legegyszerübb méretre vágni!És határtalan a felhasználhatosági lehetösége! Nekem jobban tetszik az EMEK volvos rönktarto megoldás! Üdv ZS! | |||||||||||||||||||||||||||||||
Márkó | Adatlap | 113156 | 2008. december 25. 22:53 | ||||||||||||||||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 113155 | 2008. december 25. 22:41 | ||||||||||||||||||||||||||||
haliho! Jó lesz az, de szerintem próbáld meg újra kivágni. Milyen vastag a sztilorlapod? Ha 2mmes, szerintem az egész jó, mert az a valóságban kb 5 cm. Erre hogy egyforma legyen kimérsz 8 egyenő távolságot és vonalzó mellett szikével elvágod, vagy mélyen ha megkarcolod akkor eltudod törni. Szerintem érdemes megpróbálni, sokat dobna rajt. Sőt láttam a svéd gépeknél hogy ezek a támaszok egy bizonyos magasságig kihúzhatóak. Esetleg ha gondolod megcsinálod mondjuk 1,75 méter magasságig utána pedig egy kicsit vékonyabbra faragod a tetejéig és pirosra fested. Így olyannak látod mintha kihúzhatós lenne. Remélem érthető voltam, de ha esetleg nem, no para holnap keresek rá képet. Amúgy frankó! Esetleg ha tudsz csinálj még róla pár fotót! R89 | |||||||||||||||||||||||||||||||
Márkó | Adatlap | 113154 | 2008. december 25. 22:27 | ||||||||||||||||||||||||||||
Gaben Pontosan úgy van ahogy Pulcsi mondja. A rönkszállító fehér Volvo ma enyhén karambolos lett. Itt volt ma a két és fél éves cuki kis unokatesóm egy kicsit nem figyeltünk rá és megnézte közelebbről.(nem baj azért szeretem a kiscsajt neki megbocsátom:-)) Pulcsi A Kék Volvo-t azt Apa szerezte a Volvo Hungáriától.Jah és kaptam mellé egy frankó Volvo-s naptárat tele szép Volvo-kal.:-) Amúgy nagyon frankó az a Volvo 1:25-ös és még a daruja is működik. Igen a fekete mercinél már ki festettem a ezüstel a lámpákat (azt is itt olvastam). A többinél is igyekszem majd figyelni az ilyen apróságokra. Ha van még valami észrevétel nyugodtan mondjátok! ráczgergő A fehér az átépítés egy nyerges Volvóból csináltam a plató viszont teljesen saját gyártású. Remélem mindenkinek válaszoltam, akinek nem az pedig szóljon:-)! | |||||||||||||||||||||||||||||||
Márkó | Adatlap | 113153 | 2008. december 25. 22:07 | ||||||||||||||||||||||||||||
Roland A rakoncák tényleg nem valami frankók.Sztirolból készítettem vágtam ki 0,5cm-es csíkokat(már amennyire pontosan bírtam) és azokat ragaszgattam össze. Hát elég rossz megoldás ez mert szerintem ha ez igaziba lenne nagyon vastag lenne. Valami jobb megoldás kéne. Tényleg ha van valami ötletetek azt szívesen venném mert terben van egy nyerges rönkszállító is csak hát így ezzel a technikával nem nagyon akarom megcsinálni. köszönöm igyekszem jól megcsinálni a buszt. Biztos fogok kérdezni:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Tami | Adatlap | 113152 | 2008. december 25. 21:15 | ||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Nekem tetszik ez az enyhe koszolás. Látszik rajta a használat, de nem hagyják, hogy túl mocskos legyen. Tami | |||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 113151 | 2008. december 25. 20:54 | ||||||||||||||||||||||||||||
ráczgergõ | Adatlap | 113150 | 2008. december 25. 20:14 | ||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 113149 | 2008. december 25. 19:30 | ||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gaben! A kék volvo potkocsival az kész termék EMEK gyártmányu,a fehér az makett az van átépitve.MárkoKérdezd meg a jézuskát hol vette a kék volvot.Jok a makettek csak aprob hibái vannak,lámpákat probáld ezüsttel kifesteni,hátsokat meg átlátszó festékkel kezelni. Pulcsi | |||||||||||||||||||||||||||||||
Gaben | Adatlap | 113148 | 2008. december 25. 19:14 | ||||||||||||||||||||||||||||
Szevasztok. Először is mindenkinek kellemes ünnepeket. Látom ezeket a gyönyörű rönkszállító gépket. És azt szeretném kérdezni hogy ilyet lehet e kapni készletben, vagy csak átalakítás árán lehet szert tenni egy ilyen gépre. | |||||||||||||||||||||||||||||||
rico | Adatlap | 113147 | 2008. december 25. 15:50 | ||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Karácsonyra kaptam egy Italeri Curtainside trailert! Tudnátok képeket dobni az alvázáról, mármint az 1:1 (Schmitz ponyvás) változatáról? Előre is köszönöm! Kellemes ünnepeket!:-) Rico | |||||||||||||||||||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 113146 | 2008. december 25. 14:06 | ||||||||||||||||||||||||||||
szia Márkó! Üdv a családban! A Mercik szépek, egész szépen raktad össze őket. Viszont a Volvo rönkszállítód, egész ötletes, viszont a tartók mindha nem lennének egyformák. Van ami vastagabb mint a másik, legalábbis így kép alapján. Esetleg mesélnél róla, hogy miből s hogyan készítetted? Amúgy nem rossz a gép! Csak így tovább! A cityhez sok sikert. Érdemes megnézned, Gabi épp álalakít egyet. Ha lesz kérdésed, mi is segítünk, de ő biztosan! Roland | |||||||||||||||||||||||||||||||
Márkó | Adatlap | 113145 | 2008. december 25. 11:52 | ||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Először is Boldog Karácsonyt Mindenkinek! Kovács Márk vagyok 17 éves kerekegyházi lakos. Eddig három makettot készítettem el. A mellékelt kép galériában raktam ezekről képeket.Véleményeket szívesen veszem! Már régóta olvasom a fórumot és már most is sok dolgot tanultam tőletek.Gratulálok mindenkinek a sok szép maketthoz! Most karácsonyra az egész nagy családtól(nagynéni nagybácsi,keresztanya, papák mámáktól) meg kaptam a Revell Neoplan Cityliner-t. Ezt szeretném következőleg megépíteni. Mindenkinek további jó karácsonyozást és jó makett építést! | |||||||||||||||||||||||||||||||
Atis | Adatlap | 113143 | 2008. december 24. 21:37 | ||||||||||||||||||||||||||||
Kollégák! Mindenkinek Kellemes Karácsonyt.. és Makettezésben gazdag új évet kívánok. üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||
ráczgergõ | Adatlap | 113142 | 2008. december 24. 18:10 | ||||||||||||||||||||||||||||
pisti75 | Adatlap | 113141 | 2008. december 24. 15:23 | ||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Én is kivánnék mindenkinek KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET! P | |||||||||||||||||||||||||||||||
Memo_Laci | Adatlap | 113139 | 2008. december 24. 14:47 | ||||||||||||||||||||||||||||
Hali gali :-) Köszönöm válaszodat, pár ötletet adott! Nekem végeredmnénymen tetszik a megoldás! Na de most az alkotói eszmét a fenyőfa díszítésre koncentráltam meg épp a kacsa perzselődik a sütőben...(meg hal meg vaddiszno)...lehet hogy Mcdonald's lesz a vége :-) ááá azért mégsem :-) Neked és családodnak Békés Boldog Karácsonyt és sok-sok ajándékot a Fa alá! Köszi mégegyszer! Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 113138 | 2008. december 24. 14:43 | ||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Én is csatlakoznék és szeretetben, makettekben gazdag Boldog Karácsonyt kívánok az egész fórumozó családnak és az Ő családjaiknak. Meg makettek láttán csillogó szemű makettezőket a fa alá! :) Ui.: fát ne gyújtsátok fel, mert a makettek hamar meggyulladnak, pláne a dobozuk!:) Simka | |||||||||||||||||||||||||||||||
funkyman | Adatlap | 113137 | 2008. december 24. 14:28 | ||||||||||||||||||||||||||||
Memo Laci Szia bocsi hogy csak most írok de nem voltam gép elött! Figyelj csak ez egy autó kábelköteg gyárból van és ez amúgy vezeték saru! Raktam fel képeket,hogy jobban át tud tekinteni! Bár nem túl igényesa kidolgozása de egyenlőre megteszi! Hát remélem tudtam segíteni! Ezúton kivánok neked és kedves családodnak békés karácsonyt! | |||||||||||||||||||||||||||||||
horvathjozsef | Adatlap | 113136 | 2008. december 24. 13:51 | ||||||||||||||||||||||||||||
Kellemes Ünnepeket Kívánok minden kamionosnak és makett építőnek!(joci) | |||||||||||||||||||||||||||||||
lajcsi-bácsi | Adatlap | 113135 | 2008. december 24. 13:38 | ||||||||||||||||||||||||||||
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KIVÁNOK MINDENKINEK! Ja és remélem hogy mindenkinek sok sok makettet hoz a jézuska! | |||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 113134 | 2008. december 24. 13:06 | ||||||||||||||||||||||||||||
Pusza Gyerekek ! Csok az egész kamionos családnak! Kabinokban,alvázakban,és pótokban gazdag kellemes karácsonyt mindanyiotoknak! Szeretettel Zsorzsy! | |||||||||||||||||||||||||||||||
molos_joci | Adatlap | 113133 | 2008. december 24. 13:04 | ||||||||||||||||||||||||||||
ui. Írni majd lassan megtanulok (makettban) | |||||||||||||||||||||||||||||||
molos_joci | Adatlap | 113132 | 2008. december 24. 13:03 | ||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Kellemes karácsonyt! Szabadidőben és makeban gazdag új évet! Üdv. Joci | |||||||||||||||||||||||||||||||
Memo Laci | Adatlap | 113131 | 2008. december 24. 12:46 | ||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok Makettmanok! Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt Kivánok és Óriási dobozokat a Fa alá! :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 113130 | 2008. december 24. 11:26 | ||||||||||||||||||||||||||||
Haliho kedves családtagok! :) Makettban gazdag kellemes karácsonyt kívánok az egész családnak! Roland | |||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 113129 | 2008. december 24. 11:21 | ||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Minden kedves makettépítő Kolegának Kívánok Békés, Boldog, Szeretetben és Makettekben Gazdag Karácsonyt. Üdv.: GPatrik | |||||||||||||||||||||||||||||||
Apa | Adatlap | 113128 | 2008. december 24. 11:05 | ||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Kellemes karácsonyi ünnepeket és jó makettezést kívánok mindenkinek! Sziasztok Apa :)- | |||||||||||||||||||||||||||||||
Tami | Adatlap | 113127 | 2008. december 24. 10:58 | ||||||||||||||||||||||||||||
Szeretnék én is kellemes karácsonyi ünnepeket kívánni mindenkinek! | |||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 113126 | 2008. december 24. 10:50 | ||||||||||||||||||||||||||||
Békés karácsonyt, és a fa alatt rengeteg makettet kívánok mindenkinek! | |||||||||||||||||||||||||||||||
3LM3 | Adatlap | 113125 | 2008. december 24. 10:44 | ||||||||||||||||||||||||||||
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok, minden kedves Családtagnak :)! Aztán a Jézuskának még üzenjetek, míg nem jön, hogy ne felejtse ki a makettokat!:D 3LM3 | |||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 113124 | 2008. december 24. 10:37 | ||||||||||||||||||||||||||||
Boldog karácsonyt kívánok Mindenkinek! Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 113123 | 2008. december 24. 10:33 | ||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Békés boldog karácsonyt minden kedves kamionos kollégának és fórumozónak! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 113122 | 2008. december 24. 10:28 | ||||||||||||||||||||||||||||
Szia Ati! Köszönöm! Most már a végigviszem! Csinálok 2 sínt és a maradékosban kutatok tükrök után. Aztán a pót jön teljes gőzzel (persze a többi futó projekt mellett) Üdv, Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||
rico | Adatlap | 113121 | 2008. december 24. 09:43 | ||||||||||||||||||||||||||||
Boldog karácsonyt mindenkinek! | |||||||||||||||||||||||||||||||
Memo Laci | Adatlap | 113120 | 2008. december 24. 00:18 | ||||||||||||||||||||||||||||
Helló Funkyman! A pótkocsi kábelvezetéken, a kutíafejet miből és hogyan csináltad? Tudom hogy 2 oldallal arréb tetted fel a képet, elöbb is kérdeztem volna csak valahogy kiment a fejemből. Sorry :-) Üdv: Memo | |||||||||||||||||||||||||||||||
Memo Laci | Adatlap | 113118 | 2008. december 23. 23:01 | ||||||||||||||||||||||||||||
Szia Simka! Látod, most már szinte minden adott a ruszki masinéhez és most már nagyon kiváncsi vagyok az alkotás feljeményeire :-) ugyhogy lassan-lassan tehetnél fel képeket :-) Minden jót és izgalmas ajándékbontogatást :-)! Üdv: Memo | |||||||||||||||||||||||||||||||
funkyman | Adatlap | 113117 | 2008. december 23. 22:10 | ||||||||||||||||||||||||||||
funkyman | Adatlap | 113116 | 2008. december 23. 21:49 | ||||||||||||||||||||||||||||
NAGYTALPÚ! Köszönöm utána nézek! Gazdag jézuskát! szia! | |||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 113115 | 2008. december 23. 21:39 | ||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Én a felnire dupli coror srpayt használok.Chrome effect a neve. Obi áruházban zodsz venni. Kb.700 ft. De az igazi egy alcad nevű festék lenne.De én nem azt használom. Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||
funkyman | Adatlap | 113114 | 2008. december 23. 21:34 | ||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Érdekelne az a króm festék amivel festitek a felniket többek közt! Valaki írja már le nekem a nevét vagy a cikszámát + mivel hígitsam! Köszönöm! Üdv:funkyman | |||||||||||||||||||||||||||||||
3LM3 | Adatlap | 113112 | 2008. december 23. 21:22 | ||||||||||||||||||||||||||||
Szia Simka! Ha te ilyen szépen bekötöd a motort meg kiöntögeted, hát akkor azt hiszem semmi akadály nem lesz már előtted az elkövetkezendőkben ;) Tényleg motort öntöd, vagy valamit átalakítasz, vagy nem is lesz? | |||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 113111 | 2008. december 23. 21:15 | ||||||||||||||||||||||||||||
Tami | Adatlap | 113109 | 2008. december 23. 21:03 | ||||||||||||||||||||||||||||
Üdv Laci! "Falusi" vagyok, és a címem: stefit@freemail.hu | |||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 113108 | 2008. december 23. 20:45 | ||||||||||||||||||||||||||||
Szia Csabi! Alig láttam meg, hogy raktál fel képeket! Azt hiszem már párszor elregéltem neked, de most is elmondom! Ez az Autocar REMEK! Látod, most nem unszoltalak vele...mégis nekiláttál újra :)) A póthoz meg sok türelmet ! Jó lesz az egyszer! Üdv! Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||
Memo Laci | Adatlap | 113106 | 2008. december 23. 20:27 | ||||||||||||||||||||||||||||
Helló Tami! Üdv az infón! Láttam egy városban lakunk, Te melyik oldalon laksz, a jobb vagy a bal :-))) én panelpatkány vagyok és mi az e-mail címed? Üdv: memo | |||||||||||||||||||||||||||||||
Petike90 | Adatlap | 113104 | 2008. december 23. 20:08 | ||||||||||||||||||||||||||||
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |