<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Csabi | Adatlap | 113597 | 2008. december 31. 15:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rolkabolka | Adatlap | 113596 | 2008. december 31. 14:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsorzsy ez fájn lett.Grat. Lenne egy kérdésem még a festéket hideg szíroldóval hogy szedjem le? Csak spricceljem rá és hagyni kell hogy lemarja vagy törölgetni. Válaszokat előre is köszi. Üdv Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 113595 | 2008. december 31. 14:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ml! köszi és ok! zs! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Memo Laci | Adatlap | 113594 | 2008. december 31. 14:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Zsorzsy! Nagyon baró lesz, tetszenek az egyedi tuningok, és a fényezés is faxa! Baró lett nagyon! (a méles képek nincsnek felejtve, csak még nem nagyon volt rá időm) Minden jót Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 113593 | 2008. december 31. 14:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia család! Én ezzel szeretnék boldog új évet kivánni mindenkinek! Kisebb festés javittások még hátra vannak,de érdemi változás már nem lesz! Viszont pot lesz!Ezt garantálom. Valamint szeretném megköszönni mindenkinek a segitséget Pulcsinak külön kösz! Egészségben,szeretetben,boldogságban,és nem utolso sorba makettekben gazdag Újévet kivánok mindenkinek! Beleértve az oldal szerkesztöinek csapatát is! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Memo Laci | Adatlap | 113592 | 2008. december 31. 14:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csocseszkó! Ez úton szeretnék mindenkinek MGBUÉK -ot kivánni! Sziasztok Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Memo Laci | Adatlap | 113591 | 2008. december 31. 14:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Rolkabolka! Nekem semmi hiba nem tűnik fel a Scanban, nekem nagyon tetszik! Első kamionnak tökéletes! Gratula hozzá! Tetszik a havas tájja való fényképezés! Jó építést a Volvohoz! (jók a hajók is :-D ) Üdv Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
3LM3 | Adatlap | 113590 | 2008. december 31. 14:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Eljött hát az ó év utolsó napja, vedel is a város apraja-nagyja. Koccintunk hát mi is az egészségetekre, teljesüljenek az álmaitok a jövő esztendőben! Minden jóban, boldogságban, szeretetben, no meg makettekben gazdag új évet kívánok. Tamás (3LM3) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rolkabolka | Adatlap | 113589 | 2008. december 31. 13:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mindenkinek boldog új évet és sok makett építést Mikor regeltem az oldalra elmaradt egy két infóm.Szal 1-2 éve makettezek és eddig csak hajókat raktam össze 3-4 darabot és idén télen fogtam bele egy Scaniába ami kész és a fényképet már adom amit ígértem is.A második kamionom a Volvo amin jelenleg is szenvedek és a festést újra kell buziznom marha jó móka lesz. Mint első Scania makettemmel megvagyok elégedve bár így utólag már sok hibát vélek benne felfedezni sajna de hát mindenki elkezdi valahol. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
molos_joci | Adatlap | 113588 | 2008. december 31. 13:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bár az évnek még nincs vége, lehet hogynégykézláb érek a végére. Ezért amíg stabilan állok Boldog Új Évet Kívánok! Üdv. Joci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
3LM3 | Adatlap | 113587 | 2008. december 31. 13:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! Haldgattam én is a trakival. A tank pántot egyszerű alufóliából csináltam. Az a kis fehér darabka pedig az új tanksapka lenne, mivel a gyári öntés elég lapos és felismerhetetlen. Még le kell festeni itt ott és már kerül is fel az alvázra. Bár szerintem már csak jövőre. Mindenkinek további jó építkezést kívánok, 3LM3 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rico | Adatlap | 113586 | 2008. december 31. 12:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Kábeleztem egy kicsit én is a póton! Véleményt kérek! Ez még csak a kezdetleges lépés a kábelezésnél. Majd folytatom az alvázzal. Felpróbáltam az aláfutásgátlót is! Szerintetek jó lesz ez így? Köszi Laci! Egyébként nektek is megáll a talpán? Mert nekem igen, de szerintem, ha rajta lesz a felépítmény, akkor már nem fogja el bírni! Valaki nem készíttet mostanában Waberer's-es matricát? A póthoz kéne! Jelezzétek lécci! Előre is köszi! Rico | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Memo Laci | Adatlap | 113585 | 2008. december 31. 11:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Szia Funkyman! Ha mégis úgy döntenél hogy nem rakod fel a raklaptartót én megvenném tőled, persze ha nem tartasz rá igényt. Üdv Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
max | Adatlap | 113584 | 2008. december 31. 11:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
helló ajpyka! kerki01_87@hotmail.com ez a mail cimem! irj erre és beszélünk a részletekről! üdv, max! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 113583 | 2008. december 31. 11:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Csabi! Köszi! Koszolás témában majd kereslek, mert tervben van egy Pacific építése(full szkreccs) és az igen igen lepukkant lesz! Valami hasonlóan mint az Autocar! :) Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
3LM3 | Adatlap | 113582 | 2008. december 31. 10:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Petike90! Visszacsiszolod az üveget víztisztára. Ez mindig bejön. ;). Ehhez veszel egy kb 800-as csiszolópapírt. De majd kijavítanak, ha véletlenül nem lenne elég :) Üdv, 3LM3 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 113581 | 2008. december 31. 10:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Ati! Nagyon szép lesz a Bison! A koszolás is ígéretes és tetszik a színösszeállítás is! Üdv, Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Petike90 | Adatlap | 113580 | 2008. december 31. 10:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello Segitsetek lécci,ráfolyott a ragasztó a kamionom üvegére. Mit tegyek? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
funkyman | Adatlap | 113579 | 2008. december 31. 09:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia RICO! Jó reggelt! Ez a kettő kellene! Üdv:Funkyman | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rico | Adatlap | 113578 | 2008. december 31. 08:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Funkyman! Milyen matrica kell? Rico | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tom-i | Adatlap | 113577 | 2008. december 31. 02:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Tamás vagyok,itt még új próbálkozó -első kamionmakettemet építgetném..- Egy Italeri Volvo FH-12 XL70-maketthez keresek "Globetrotter"-matricát.Ha lenne valakinek,(akár komplett matricalappal egyben is),légyszi jelezze itt,vagy mailban. Előre is köszönöm! Üdv: Szabó Tamás (tom-i) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
funkyman | Adatlap | 113576 | 2008. december 30. 23:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm az infót ! Én tiplizem fürcsi + DVD! Holnap itt leszek! Aki nem lesz gép elött holnap annak ezúton kívánok MAKETTEKBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET! F" | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
3LM3 | Adatlap | 113575 | 2008. december 30. 23:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Laci! Ez valami hatalmas átalakítás :O. mind1 lenne ha maga csinálná meg az egészet sztirolból. ezt eladná a KFS-nek lehet lenne egy kis pénze :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 113574 | 2008. december 30. 22:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ráczgergõ | Adatlap | 113573 | 2008. december 30. 22:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
csetuka | Adatlap | 113572 | 2008. december 30. 22:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gergő! Budapesten a Panton üzleteiben tudsz vásárolni, és siko lemez néven forgalmazák, 2x1 méteres táblákban árulják, különböző vastagságban. www.panton.hu/index.php Vidéken dekor boltokban lehet beszerezni. csetuka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ráczgergõ | Adatlap | 113571 | 2008. december 30. 22:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
üdv! Ati szép lesz a Chevy! Ennek a fehér müanyagnak mi a neve,amiből általában hozzáépités szokott lenni,illetve hol lehet ilyen beszerezni?bocsánat csak még sok dologba tudatlan vagyok. http://www.wettringer-modellbauforum.de/forum/thread.php?threadid=17190 és egy csudaszép Gigaliner üdv,Gergő | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Memo Laci | Adatlap | 113570 | 2008. december 30. 22:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sorry! Már kezdtem beleélni magam :-( | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Memo Laci | Adatlap | 113569 | 2008. december 30. 22:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
csetuka | Adatlap | 113568 | 2008. december 30. 22:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! az egy teljesen más építés! a kettő nem ugyan az lesz! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Memo Laci | Adatlap | 113567 | 2008. december 30. 22:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Pont tegnap láttam ugyanezt az átalakítást a Wettinger oldalán a bau részen, asszem az 5. vagy 6. oldalon lehet. Egy 4 tengelyes billencs lesz belőle, sok-sok infóval. Mega-giga brutál átépítés. Megpróbálom visszakeresni | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
fukyman | Adatlap | 113566 | 2008. december 30. 22:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HALI Ismét lenne egy kérédem -kérdésem! Szükségem lenne a képeken látható matricákra mert mazsi vótam és lehúztam a maszkoló szalaggal!Ígytanulja meg az ember a helyes sorrendet!Ha valakinek esetleg van vagy tudja hol lehet csunáltatni nyomtatni bármi érdekel! Olyan csumpi így az eleje! Köszönettel Funkyman | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
fukyman | Adatlap | 113565 | 2008. december 30. 22:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ZSORZSY pulcsi pótjára gondolsz? Ezt a sztirol lemezt holkapok? How much many? És mekkora tábla ez? Köszke F" | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Memo Laci | Adatlap | 113564 | 2008. december 30. 22:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Matt feketére festettema kábeleket és a csatizásoknál króm színűre a végeit. Igyekszem majd jobb képeket is készíteni róla, mert tényleg nem nagyon látszik belőlük semmi... Köszi a dicséretet :-D Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
3LM3 | Adatlap | 113563 | 2008. december 30. 22:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! Bámészkodok a neten és erre leltem. Igaz még nincs kész a projekt de szerintem szép átalakítás. www.modell-laster-forum.de/t227f8-MAN-TGA-HydroDrive.html 3LM3 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
funkyman | Adatlap | 113562 | 2008. december 30. 22:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MEMO LACI Igaz a képekből túl sokat nem tudtam kivenni de amit láttam az nekem naon bejön! Ha jól látom feketére is festettél kábeleket!+1pont! SIRÁLY Örülök,hogy tudtam segíteni! F" | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 113561 | 2008. december 30. 22:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Siko,vagy ahogy a többiek nevezik sztirol lemez! EZ tuti jo nézd meg a 16591-es hsz-t! Üdv zs | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
funkyman | Adatlap | 113560 | 2008. december 30. 22:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
funkyman | Adatlap | 113559 | 2008. december 30. 22:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HALI Ismét lenne egy kérédem -kérdésem! Szükségem lenne a képeken látható matricákra mert mazsi vótam és lehúztam a maszkoló szalaggal!Ígytanulja meg az ember a helyes sorrendet!Ha valakinek esetleg van vagy tudja hol lehet csunáltatni nyomtatni bármi érdekel! Olyan csumpi így az eleje! Köszönettel Funkyman | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
funkyman | Adatlap | 113558 | 2008. december 30. 22:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ZSORZSY Szia! De természetesen aláfutásgátlot tervezek oda szerkeszteni csak körül kell néznem milyen anyagokból dolgozhatok! F" | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ajpyka | Adatlap | 113557 | 2008. december 30. 22:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok.Érdeklődnék,hogy valakinek lenne e kedve/ideje összerkni nekem egy Toplines Scaniát?Természetessen a munkát díjaznám! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lajcsi-bacsi | Adatlap | 113556 | 2008. december 30. 22:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mindjárt rakok fel egy képet és azon probálom elmagyarázni hogy mit is gondoltam! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Memo Laci | Adatlap | 113555 | 2008. december 30. 22:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pipoláj! Nem mondhatnám hogy olyan jól sikerült, sőt, de ez az első kábelezésem (kicsit kesze-kusza). Sajnos nem fényképeztem le festés és a vázba építés elött ezért sem teljes a kép, de higggyétek el: élőben kicsit jobban néz ki :-). A levegőtartályokhoz még nincs elvezetve arra már csak holnap délelött kerül sor. Nagyobb felbontásban nem nagyon merem feltenni, mert nagyon sokáig töltené be, de dolgozom az ügyön! Összegezve, tényleg sokat segítettél a képeiddel Funkyman, ezt NAGYON KÖSZÖNÖM! A kábelezés váza ugyan olyan mint a Tiéd, persze kisebb eltérésekkel. Biztos vagyok benne hogy lehetne jobb is, sőt de én még sajnos csak ennyire vagyok képes, röstellem is :-( de nem adom fel! Ati! Nagyon tetszik a színösszeállítás, tiszta Miami! Gratula hozzá! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 113554 | 2008. december 30. 22:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Amerikániás,vagy ausztráliás stilusu lesz a szerelvény? ZS! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 113553 | 2008. december 30. 22:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia funkiman! Aláfutásgátlot sem csinálsz? Jol nézki de nekem egy kicsit kopasz doboz,meg futgátlo nélkül! Ez saját szemlélet nem muszály elfogadni! ZS! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 113552 | 2008. december 30. 22:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
funkyman | Adatlap | 113551 | 2008. december 30. 22:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szerintem - szerintem - szerintem! HAHAHAHAHA Bocska | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
funkyman | Adatlap | 113550 | 2008. december 30. 21:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! MEMO LACI Nem tom nekem tetszik így is de szerintem azért össze rakom rendesen szerintem! Csak a raklap tartót nem akarom húztam már ilyen pótot élöben sem tetszett rajta! Na kiváncsi vok a kábelezésedre!Segítettek a képeim? REMÉLEM! Várom a képeket csak jobban örülnék ha nagyobb felbontásúakat tennél fel! Jó munkát neked! ATI Örülök ha tetszik! A hátsó lámpáket elösször 3 rétegben fehérre festettem ahogy ZSORZSY-is említette! Utána Tamiya Clear (piros) Aqueous Hobby Color(narancs)következett! Még apróbb javítgatások vannak benne de majd idővel! Kösz a hozzászólást! Neked is jó munkát! Üdv:Funkyman | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 113549 | 2008. december 30. 21:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Franko köszi! Nagyon pöpec! Pot is lesz hozzá? (Mit kérdezget ez annyit!) Ez a zsorzsy már csak ilyen! ZS! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 113548 | 2008. december 30. 21:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
csak még nincs koszolva...majd jövőre :) |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Mindenkinek gratulálok a szép munkáihoz és makettekben gazdag boldog új évet kívánok!
Csabi