<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
zsorzsy | Adatlap | 113626 | 2009. január 1. 12:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ráczgergõ | Adatlap | 113625 | 2009. január 1. 12:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
csetuka | Adatlap | 113624 | 2009. január 1. 11:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Zsorzsy! Jó lett a járgány, de nekem túl giccses! Jó volt az eredetiben is! pár antennát nem raksz rá? csetuka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
csetuka | Adatlap | 113623 | 2009. január 1. 11:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hupssz! Talpinyoo akart lenni, csak megfordultak a betűk! bocsika... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
csetuka | Adatlap | 113622 | 2009. január 1. 11:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Taplinyoo! Nagyon jó lesz a MANcika, látom szabadságod alatt haladtál vele! Ja és BUÉK mindeninek. csetuka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 113621 | 2009. január 1. 11:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Talpi! Ez tutti baresz naon hepi! A kontinyer marad,vagy olllan lösz mint te tigrincsed,ill mint az utolso képen láthato paripa! BOCS OROSZLÁN! BUÉK ZS! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 113620 | 2009. január 1. 11:42 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Zsorzsy! Szép lett a vas. Mondjuk én nem szeretem a Show Truck-at, de jól elkészítetted. Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 113619 | 2009. január 1. 11:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 113618 | 2009. január 1. 11:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Talpi! Ez nagyon jó lesz! És a mocit is remekül elkészíted! Csak gratulálni tudok ehhez az átalakításhoz! Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 113617 | 2009. január 1. 11:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok Kamionmánok! Szeretnék most röviden beszámolni a padlóalatti motoros MAN-en elkövetett haladásomról. A Peterbilt kamion alvázát megtisztítottam és mértere szabtam. Az első tengely teljesen saját készítésű.Az eredeti egy laprugós,de én átépítettem légrugósra.A húzó tengely gyári maradt.Viszont a harmadik tengely, a bogi az saját építés.Egy teljesen új légrugós alvázat építettem. A felhasznált anyagok több bontott autóból valók:MAN,Mercedes,Scania,Peterbilt. Teszek fel képeket,hogy láthatóak legyenek az építés lépései. Olyan képet is készítettem,amin látszik a motor leendő helye is. Ha a kerekek kuszán állnak,bocsi érte:csak próbának raktam fel őket! Tettem fel képet egy 4X2-es alvázról összehasonlításnak. Ja,és egy igaziról is néhányat. Következő lépés a motor befejezése,a légtartályok és a vezetékek beépítése. Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
George | Adatlap | 113616 | 2009. január 1. 09:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gázolajfüstös mocskos, büdös, új évet! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
George | Adatlap | 113615 | 2009. január 1. 09:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ráczgergõ | Adatlap | 113614 | 2009. január 1. 01:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
búék! rg | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 113613 | 2009. január 1. 00:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
itten laptop dicko van család! ZS! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 113612 | 2009. január 1. 00:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
buék2009! zs! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tuning | Adatlap | 113611 | 2008. december 31. 20:38 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
BÚÉK Ha vki itthon szilveszterezik akkor gyűjthetne képeket. Man F2000re keresek csőveket amire tudok rakni lámpákat és minták érdekelnek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
brian27 | Adatlap | 113610 | 2008. december 31. 19:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Boldog új évet mindenkinek! Találkozunk jövőre. Üdv:brian27. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ráczgergõ | Adatlap | 113609 | 2008. december 31. 18:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Boldog Új Évet Kívánók mindenkinek! üdv,Gergő | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 113608 | 2008. december 31. 18:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Trucker | Adatlap | 113607 | 2008. december 31. 18:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 113606 | 2008. december 31. 18:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Makettekben Gazdag, Boldog Új évet Kívánok Mindenkinek! Üdv.: GPatrik | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 113605 | 2008. december 31. 18:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! ZSORZSY!Látom nagyon ráértél fényképezgetni. Pulcsi UI:amugy nem rossz,határeset | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 113604 | 2008. december 31. 17:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hajrá fiatalok! B U É K ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ajpyka | Adatlap | 113603 | 2008. december 31. 16:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali!Köszi szépen irtam mailt! Én is Szeretnék Boldog Új Évet Kívánni mindenkinek! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dönitz | Adatlap | 113602 | 2008. december 31. 16:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Boldog új évet kívánok minden kedves makettező társamnak! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mack | Adatlap | 113601 | 2008. december 31. 16:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Udv, mindenek elott gratulalok, szep munka! Jo a szinkombinacio, es tetszik a vilagos belso, ugy nagyobbnak tunik benne a ter. Mivel ilyet nem csinaltam, se mas makettet gyerekkorom ota, igy lesunyt fullel merek csak par eszrevetelt tenni. A sleeper tetejen a whaletale (spoiler) csak 48" es 63" -es highrise (magastetos) sleeperhez kaphato, flattopokra (lapostetos) nem is gyartjak. Mas gyartoknal is csak emelttetosre kaphato. Ugyanis celja a felpot magassagahoz igazitas aerodinamikailag. Flattopoknal a turbowinget hasznaljak, ez a polirozott rozsdamentes acelbol keszult tetoszarny. Valamint a nyerget kellene kicsit hatrahuzni, kb 150mm a valosagban. Altalaban a nyereg hatso helyzete a B C tengely kozott van. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 113600 | 2008. december 31. 15:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsorzsy! Szép lett a Peti! Hozza a Show Truck fílinget! :) Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 113599 | 2008. december 31. 15:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 113598 | 2008. december 31. 15:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! amíg tudok írni: először is szeretnék mindenkinek sikerekben és makettban gazdag Boldog Új Évet Kívánni! Rolka, szép a kamionod! Csak így tovább! Zsorzsy, már írtam... nagyon szép lett így. Én még személy szerint megbolondítanám egy sima platós póttal. R89 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 113597 | 2008. december 31. 15:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Mindenkinek gratulálok a szép munkáihoz és makettekben gazdag boldog új évet kívánok! Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rolkabolka | Adatlap | 113596 | 2008. december 31. 14:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsorzsy ez fájn lett.Grat. Lenne egy kérdésem még a festéket hideg szíroldóval hogy szedjem le? Csak spricceljem rá és hagyni kell hogy lemarja vagy törölgetni. Válaszokat előre is köszi. Üdv Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 113595 | 2008. december 31. 14:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ml! köszi és ok! zs! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Memo Laci | Adatlap | 113594 | 2008. december 31. 14:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Zsorzsy! Nagyon baró lesz, tetszenek az egyedi tuningok, és a fényezés is faxa! Baró lett nagyon! (a méles képek nincsnek felejtve, csak még nem nagyon volt rá időm) Minden jót Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 113593 | 2008. december 31. 14:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia család! Én ezzel szeretnék boldog új évet kivánni mindenkinek! Kisebb festés javittások még hátra vannak,de érdemi változás már nem lesz! Viszont pot lesz!Ezt garantálom. Valamint szeretném megköszönni mindenkinek a segitséget Pulcsinak külön kösz! Egészségben,szeretetben,boldogságban,és nem utolso sorba makettekben gazdag Újévet kivánok mindenkinek! Beleértve az oldal szerkesztöinek csapatát is! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Memo Laci | Adatlap | 113592 | 2008. december 31. 14:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csocseszkó! Ez úton szeretnék mindenkinek MGBUÉK -ot kivánni! Sziasztok Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Memo Laci | Adatlap | 113591 | 2008. december 31. 14:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Rolkabolka! Nekem semmi hiba nem tűnik fel a Scanban, nekem nagyon tetszik! Első kamionnak tökéletes! Gratula hozzá! Tetszik a havas tájja való fényképezés! Jó építést a Volvohoz! (jók a hajók is :-D ) Üdv Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
3LM3 | Adatlap | 113590 | 2008. december 31. 14:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Eljött hát az ó év utolsó napja, vedel is a város apraja-nagyja. Koccintunk hát mi is az egészségetekre, teljesüljenek az álmaitok a jövő esztendőben! Minden jóban, boldogságban, szeretetben, no meg makettekben gazdag új évet kívánok. Tamás (3LM3) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rolkabolka | Adatlap | 113589 | 2008. december 31. 13:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mindenkinek boldog új évet és sok makett építést Mikor regeltem az oldalra elmaradt egy két infóm.Szal 1-2 éve makettezek és eddig csak hajókat raktam össze 3-4 darabot és idén télen fogtam bele egy Scaniába ami kész és a fényképet már adom amit ígértem is.A második kamionom a Volvo amin jelenleg is szenvedek és a festést újra kell buziznom marha jó móka lesz. Mint első Scania makettemmel megvagyok elégedve bár így utólag már sok hibát vélek benne felfedezni sajna de hát mindenki elkezdi valahol. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
molos_joci | Adatlap | 113588 | 2008. december 31. 13:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bár az évnek még nincs vége, lehet hogynégykézláb érek a végére. Ezért amíg stabilan állok Boldog Új Évet Kívánok! Üdv. Joci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
3LM3 | Adatlap | 113587 | 2008. december 31. 13:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! Haldgattam én is a trakival. A tank pántot egyszerű alufóliából csináltam. Az a kis fehér darabka pedig az új tanksapka lenne, mivel a gyári öntés elég lapos és felismerhetetlen. Még le kell festeni itt ott és már kerül is fel az alvázra. Bár szerintem már csak jövőre. Mindenkinek további jó építkezést kívánok, 3LM3 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rico | Adatlap | 113586 | 2008. december 31. 12:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Kábeleztem egy kicsit én is a póton! Véleményt kérek! Ez még csak a kezdetleges lépés a kábelezésnél. Majd folytatom az alvázzal. Felpróbáltam az aláfutásgátlót is! Szerintetek jó lesz ez így? Köszi Laci! Egyébként nektek is megáll a talpán? Mert nekem igen, de szerintem, ha rajta lesz a felépítmény, akkor már nem fogja el bírni! Valaki nem készíttet mostanában Waberer's-es matricát? A póthoz kéne! Jelezzétek lécci! Előre is köszi! Rico | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Memo Laci | Adatlap | 113585 | 2008. december 31. 11:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Szia Funkyman! Ha mégis úgy döntenél hogy nem rakod fel a raklaptartót én megvenném tőled, persze ha nem tartasz rá igényt. Üdv Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
max | Adatlap | 113584 | 2008. december 31. 11:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
helló ajpyka! kerki01_87@hotmail.com ez a mail cimem! irj erre és beszélünk a részletekről! üdv, max! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 113583 | 2008. december 31. 11:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Csabi! Köszi! Koszolás témában majd kereslek, mert tervben van egy Pacific építése(full szkreccs) és az igen igen lepukkant lesz! Valami hasonlóan mint az Autocar! :) Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
3LM3 | Adatlap | 113582 | 2008. december 31. 10:38 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Petike90! Visszacsiszolod az üveget víztisztára. Ez mindig bejön. ;). Ehhez veszel egy kb 800-as csiszolópapírt. De majd kijavítanak, ha véletlenül nem lenne elég :) Üdv, 3LM3 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 113581 | 2008. december 31. 10:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Ati! Nagyon szép lesz a Bison! A koszolás is ígéretes és tetszik a színösszeállítás is! Üdv, Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Petike90 | Adatlap | 113580 | 2008. december 31. 10:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello Segitsetek lécci,ráfolyott a ragasztó a kamionom üvegére. Mit tegyek? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
funkyman | Adatlap | 113579 | 2008. december 31. 09:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia RICO! Jó reggelt! Ez a kettő kellene! Üdv:Funkyman | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rico | Adatlap | 113578 | 2008. december 31. 08:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Funkyman! Milyen matrica kell? Rico | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tom-i | Adatlap | 113577 | 2008. december 31. 02:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Tamás vagyok,itt még új próbálkozó -első kamionmakettemet építgetném..- Egy Italeri Volvo FH-12 XL70-maketthez keresek "Globetrotter"-matricát.Ha lenne valakinek,(akár komplett matricalappal egyben is),légyszi jelezze itt,vagy mailban. Előre is köszönöm! Üdv: Szabó Tamás (tom-i) |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
(hogy ez se éjjel,se nappal nem bir nyugton lenni!ösze irkál minden hülyeséget)
Hoppá már megint hangossan gondolkodtam!
Szertném megköszönni a véleményeket mindenkinek!
Roland
Lesz pot,de erröl csak majd ha már itt lesz a kezembe a cuccos!
Pulcsi
Szoval a utlevélkezelönél átcsusztam,de a vámon bebukott a mutatvány?
mack
Van igazság abban amit irsz!A nyeregnél van ilyen is olyan is! Vanhogy a B C közzött és vanhogy B eljénél van a pot orrfala!Az enyémnél az utobbi áll fönn,mert ráprobáltam a Keworth potját! A spoiler hozzá volt és nem akartam lehagyni,mert igy jobban tetszik! Amire te gondolsz és (valoban ugy van a valoságban)az a motorháztetöre hasonlíto förmedvény a halálom,és ott vigyorog a KW tetején!
Üdv zsorzsy!
Üdv zsorzsy