<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
zsorzsy | Adatlap | 113704 | 2009. január 3. 13:54 | ||||||||||||
Rolkabolka | Adatlap | 113703 | 2009. január 3. 13:34 | ||||||||||||
Ohh elbaxtam xd.Na a két matrica ha van valakinek elcserélhető egy jobbra Mercedes konkrétan egy az egybe a volvoból meg a minta ha kell valakinek.Volvomra őszintén szólva jobbat szeretnék ha van valakinek. ROlI | |||||||||||||||
Rolkabolka | Adatlap | 113702 | 2009. január 3. 13:33 | ||||||||||||
Egész frankó a merci belseje.Bár a piros egy kicsit nekem merész de majd kiderül ha a fülkében lesz hisz akkor jó az összhang.De a TV az baró :). Jut eszembe | |||||||||||||||
Rolkabolka | Adatlap | 113701 | 2009. január 3. 13:27 | ||||||||||||
Hát ja ez a drasztikus megoldás se rossz de jobb a békesség nehogy háború legyen.Igazából nem is azzal van a baj hogy nem veszek vehetek másik makettet csak hogy neki mind egyforma kivéve a csőrös és nem csőrös van változás.Megérti hogy ez a hobbim hisz neki is van lovaglás.Csak nem érti minek két egyforma pl meg mit kezdek majd ennyi makettel egy idő után.Szerencsére nem cipő gyűjtő :).Már ki van nézve a következő csak ti pl hogy oldjátok meg a sok makett tárolását egy idő után mert hát egy idő után külön szoba kell neki gondolom.Na már most tudjátok milyen a nő.Nem egy makett nappali a vágyálma.A másik kérdésre hogy mióta makettezek 3-4 éve telente de kamionokat most kezdtem össze rakni idén az elsőt már láttátok.Szal akkor nincs tuti recept a nőkre.Amúgy nálunk is elhangzott már ez hogy nem vagy normális bla bla. | |||||||||||||||
3LM3 | Adatlap | 113700 | 2009. január 3. 13:20 | ||||||||||||
Hali! Haladtam az Actros belsejével. Lehet, hogy van akinek nem fog tetszeni a sok leokoplasztos megoldás, de nekem azért tetszik, mert olyan mintha szövet lenne. Az ágytakarót is próbáltam egy kicsit gyűrötté tenni. Az a kis valami középen a műszerfalon pedig egy LCD TV akart lenni egy általam rajzolt nénikével :) Még fog bele kerülni CB hívó táblácska is (csak még venni kéne nyomtató patront :)) De idővel az is meglesz. Szerintem első maketthez képest nem sikerül olyan rosszul, de az biztos, hogy legközelebb már máshogy fognék neki talán lefesteném a leokoplasztot. És valami jobb színkombinációt találnék ki. Várom a véleményeket :) Mindenkinek további jó építkőzést és szép napot, 3LM3 | |||||||||||||||
TempraSW | Adatlap | 113699 | 2009. január 3. 11:06 | ||||||||||||
Szia! Ha gyorsan el akarod fogadtani a hobbid, és miért ne tennéd, kérdezed meg: "Édesem inkább kocsmázzak vagy játékgépezzek?" Bocsi, ez kicsit drasztikus, de célravezető. TempraSW | |||||||||||||||
lajcsi-bacsi | Adatlap | 113698 | 2009. január 3. 11:02 | ||||||||||||
ROLKABOLKA! erre csak anyit mondok h az elsö makettemér sokat kellet könyörögnöm mire megvették!mivel faterom soför igy neki tetszet!anyu az azt mondta h FIAM NEM VAGY NORMÁLIS h enyi pénzt és idöt eltöltesz velük!de mire összerakom akkora már ugy készen tetszik neki!ja barátnöm az meg megértette egy idö után h ez a"hobbim"ezt szeretem csinálni! Szoval nem tom h ccsak nekem ilyen ek a hozzátartozoim!De már megszokták,igy nem szolnak semmit!miota makettezel amugy? | |||||||||||||||
TempraSW | Adatlap | 113697 | 2009. január 3. 10:58 | ||||||||||||
Szia! Szerintem fesd a két kamiont ugyanazzal a színnel, de két különböző árnyalattal, hidd el mindjárt feltűnik neki, hogy nem egyforma! Te is kérdezhetsz "hasonlón értelmes" kérdéseket, pl. Minek a 8. pár cipő mellé még, mikor mind egyforma? A kapott válaszokat jegyezd meg és használd fel amikor a makettekre kérdeznek. TempraSW | |||||||||||||||
Rolkabolka | Adatlap | 113696 | 2009. január 3. 10:34 | ||||||||||||
Sziasztok!Nekem egy marha egyszerű de közben világ legbonyolultabb kérdésére adjatok légyszi választ. Hogy tudtátok elfogadtatni a párotokkal családotokkal hogy makettoztok oszt kész.Mármint még a makettel nálam sincs semmi gond.Csak jönnek az olyan gondok hogy minek két egyforma makett téma van most.Egyformaságon értek itt egy MAN tga meg Scaniat.Értitek a nőknek ezek egyformák de ha van erre megfelelő tipp miként lehet betörni a háziakat szívesen fogadnék tippeket. Üdv Roli | |||||||||||||||
tuning | Adatlap | 113695 | 2009. január 3. 10:31 | ||||||||||||
Memo: vagy csak van egy 1,5kmes hosszúságú jég pálya a pusztába és azon drifteltünk egész éjszaka :P vége felé már egész jól ment. elindultam a szárazról kézifék, 3as és a gázzal játszva majd nem végig tudtam farolni :) | |||||||||||||||
Memo Laci | Adatlap | 113693 | 2009. január 3. 01:26 | ||||||||||||
Sziasztok! Haladgatás a póttal, végeztem a kábelezéssel s róla néhány kép. Nem mondhatnám hogy profi, de a legközelebbi már jobban fog sikeredni :-) A hátuljára is került egy doboz de az még nincs rögzítve, csak a fótózás kedvéért rakatam oda pozólni, de szerintem mutatós lett vele. Érdekes... minél többet nézem, annál jobban tetszik :-D még az is hogy szürke lett a raklaptartó és a tárolódoboz (szívem szerint pirosra festettem volna). és még így is fel tudnám rakni a poroltót hogy hátul szinte már zsúfolt lett a hely. A szintező rendszert kénytelen voltam hátrébb rakni, mert (én hülye) mikor rá terveztem a szintező szárat, nem néztem meg hogy oda fér-e :-( De még sok dolog elött áll a váz: egy kis koszolás-koptatás de nagyon minimálisra szeretném (gólyalábak, ill. az ék, de a sárvédőkkel is jó lenne valamit kezdeni optikai szempontból. A kerekek abszolult nem véglegesek, ez csak a picturezés miatt raktam fel. Összegezve: egy kicsit elégedett vagyok magammal :-D bár tudom hogy sok hiba felfedezhető, de azért nekem tetszik a tákolmányom! Tuning! egyszer én is kihoztam egy Opelból közel 2 kilót de Te lealáztál :-)) mindenestre látom, a vízhőfokot is sikerült felemelned :-D (fogadjunk bundesen betyárkodtál) :-D Funkyman! a múltkor küldtem mélt, azt megkaptad? De lehet hogy nem a Te címed volt :-I ha mégsem, adnál elérhetőséget? Laci | |||||||||||||||
tuning | Adatlap | 113692 | 2009. január 3. 00:28 | ||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 113690 | 2009. január 2. 22:32 | ||||||||||||
Szeva Pulcsi Papa! Látom elkezdted az új projektet.Jó kis verda lesz. Mennyiben fog az eredetire hasonlítani? Tehát a festése és a felszereltsége is eredeti lesz vagy saját design? Minden esetre sok sikert hozzá! Talpi | |||||||||||||||
Simka | Adatlap | 113689 | 2009. január 2. 22:29 | ||||||||||||
Sziasztok! Csetuka, jó lesz a Steyr! Lestat! Ahogy a donor képeit nézem, amiben üldögélsz, azt úgy látom, régi Atego, amit építesz az meg új Atego, már csak a hűtőmaszkból kiindulva? Gergő! Tefu színeket nagyon eltaláltad! | |||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 113688 | 2009. január 2. 22:27 | ||||||||||||
Szia Gyulus! Kitűnő munka!Nagyon jó a Steyr. Szépen kidolgoztad és megvalósítottad. Jók a színek és az összhatás. Nekem nagyon tetszik! Talpi | |||||||||||||||
csetuka | Adatlap | 113686 | 2009. január 2. 22:09 | ||||||||||||
Szia! Kicsit kellene csak vissza olvasnod! negyedik oldalon megtalálod! kattints a linkre az egyből oda visz! makettinfo.hu/index.php | |||||||||||||||
gergo1212 | Adatlap | 113685 | 2009. január 2. 21:43 | ||||||||||||
Hali! Lenne egy kérdésem:-Hogy lehet leszedni a festéket a makettről ? üdv:Gergő | |||||||||||||||
3LM3 | Adatlap | 113684 | 2009. január 2. 20:17 | ||||||||||||
Köszi szépen Csetuka, legközelebb én is kipróbálom, hátha nekem is beválik ;) 3LM3 | |||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 113683 | 2009. január 2. 19:48 | ||||||||||||
Sziasztok! Haladgatok Én is a Can-Do-val.Pár kép róla.Szinte minden alkatrészt tömiteni kellett,csak ugy lehet festeni őket.Végül is Revell makett nem is várok tőle mást.Annak idején beakartam lámpázni,akkor kiis furkáltam a LED-ek helyét igy most kell csinálni egy panelt a vezetékeknek,elem tartót,kapcsolónak is,lehetőleg elrejtve kell hogy legyen.Másfél órát csiszolgattam őket,majd ugy döntöttem lefujom őket,fogtam az egész kocerájt és kimentem a gazázsba ahol leis fujtam. Csetuka!Jó lesz a vas,Nekem nagyon tetszik főleg a vezetékezés.Csak igy tovább. Pulcsi | |||||||||||||||
funkyman | Adatlap | 113682 | 2009. január 2. 19:13 | ||||||||||||
Sziasztok! Már megoldottam a kérdéseimre a választ! F" | |||||||||||||||
funkyman | Adatlap | 113681 | 2009. január 2. 19:11 | ||||||||||||
MEMO LACI Szia! Ne haragudj most láttam hogy írtál nekem! Most csinálom az aláfutásgátlót de nem tom milyen lesz úgyhogy lehet nem rakom fel! De ha nem kell a doboz igérem szólok! OK? Üdv Funkyman | |||||||||||||||
csetuka | Adatlap | 113680 | 2009. január 2. 18:42 | ||||||||||||
Szia 3LM3! Én 50-es damilt használok erre a célra, nekem ez vált be. Kell tartókat felragasztani a vázra csak úgy lehet kordában tartani, nekem a réz drót nem jött be! Ezzel könnyebben tudok bánni! Ahány ember annyi megoldás. van aki csak a rézdrótra esküszik. ki kell próbálni több lehetőséget és azt kell választani ami neked a legjobban megfelel. csetuka | |||||||||||||||
gergo1212 | Adatlap | 113679 | 2009. január 2. 18:39 | ||||||||||||
Hali! Lenne egy kérdésem:-Hogy lehet leszedni a festéket a makettről ? üdv:Gergő | |||||||||||||||
funkyman | Adatlap | 113677 | 2009. január 2. 17:40 | ||||||||||||
Sziasztok! B.U.É.K MINDENKINEK! Készül az aláfutásgátlóm ami igaz nem gyári de abból tudunk dolgozni amink van! Szerintetek milyen lesz? Most használom elösször a TAMIYA tömítő pasztát és lenne pár kérdésem vele kapcsolatban! - Mennyi idő után lehet csiszolni ha felkentem? - Vízes papírral kell csiszolni vagy sem? Asszem hirtelen ennyi ha valaki tud pár infót azt örömmel venném! Köszönettel:Funkyman | |||||||||||||||
3LM3 | Adatlap | 113676 | 2009. január 2. 17:04 | ||||||||||||
Szia Csetuka! Mit használtál a vezetékhez? Te is forrasztóónt? üdv, 3LM3 | |||||||||||||||
3LM3 | Adatlap | 113674 | 2009. január 2. 15:43 | ||||||||||||
Sziasztok! Hát csak gratulálni tudok a munkáitokhoz. Alles sind sehr brilliant. Ma sikerült Nyíregyházán találni olyan boltot, ahol lehet kapni Prisma Color festékspray-t. Nem is volt drága 800 HUF körül. persze az ezüst 990HUF, de akkor sem 1400-1600 mint azt más boltokban tapasztaltam. :) Szóval lassan újabb haladás lesz Mercedes-éknél. :) | |||||||||||||||
csetuka | Adatlap | 113672 | 2009. január 2. 14:10 | ||||||||||||
Sziasztok Roland! igen, hasonló a KPM-es autók színe. Bár az alvázuk biztosan nem piros, inkább fekete, ha jól rémlik. Gergő, Zsorzsy Köszike! Kábelezés nem túl bonyolult dolog, ha tudod nagyjából minek hova kell mennie, de ha nem tudod akkor is húzkodj egy-két helyre madzagokat, senki sem fog neki állni keresgélni, hogy mi hova megy... csetuka | |||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 113671 | 2009. január 2. 13:59 | ||||||||||||
Szia csetuka! Nagyon szép lesz! Mint említettem a színt is nagyon eltaláltad, meg most a tetején a fekete lámpákkal még jobb lett! Közben rájöttem hogy a színe mihez hasonlít. Az autópályakarbantartóknál ilyen színüek a teherautók nem? Most ez ugrott be róla. De nagyon jó lesz! Jó ötlet volt bele a térkép :D csak így tovább! Roland | |||||||||||||||
ráczgergõ | Adatlap | 113670 | 2009. január 2. 13:53 | ||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 113669 | 2009. január 2. 13:23 | ||||||||||||
Szia csetuka Nagyon jo lesz a gép! Nekem a kábelezés ami +-ba nagyon bejön! Még nem csináltam de nagyon irgylem töletek ezt a tudományt! ZS! Lestat Jo lesz az Atego,de nekem lehetne egy személyes kérésem? Az adtlapodon az utolsu képen alig láthato tartályos potrol kérhetnék képeket? Nagyon megköszöném! Üdv ZS! | |||||||||||||||
csetuka | Adatlap | 113668 | 2009. január 2. 13:07 | ||||||||||||
csetuka | Adatlap | 113667 | 2009. január 2. 13:02 | ||||||||||||
Szia Lestat! Jó lesz! Kis kerék pont passzol rá! csetuka | |||||||||||||||
Lestat | Adatlap | 113666 | 2009. január 2. 12:55 | ||||||||||||
PÁrkép arrol ami a z ötletet adta. | |||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 113665 | 2009. január 2. 12:46 | ||||||||||||
rico | Adatlap | 113664 | 2009. január 2. 12:23 | ||||||||||||
Szia Lestat! Nem is tudtam, hogy Ategot csinálsz! Jó lesz! Rico | |||||||||||||||
Lestat | Adatlap | 113663 | 2009. január 2. 12:21 | ||||||||||||
Memo Laci | Adatlap | 113662 | 2009. január 2. 11:24 | ||||||||||||
Sziasztok! Pulcsi! Nagyon jók a linkek, köszi a nézgeődésedet, főleg az utolsóért :-D na meg a Kama3-ért! Talpi! Baba kis Mancit építgetsz, tetszenek az ilyen régebbi ótók! Majd a kaszniról teszel fel képeket még? És tényleg, milyen felépítmény lesz rajta? A konténer az olyan keleties balkános téma ezen az autón de, tényleg nem is rossz projekt :-)) Gergő! Szerintem jó lesz az aláfutásgátló, még egy kis csiszolás és tökéletes. Kafa lett nagyon! | |||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 113661 | 2009. január 2. 10:48 | ||||||||||||
Ati | Adatlap | 113660 | 2009. január 2. 10:45 | ||||||||||||
Rabas | Adatlap | 113659 | 2009. január 2. 08:05 | ||||||||||||
Szia Gabi!Nagyon állat a Hungarocamionos Rába!Miből csinálod a pótolást?Hol lehet ilyen alap maketteket beszerezni?Jó magam is csinálok egy Rábát,de azzal a külömbséggel,hogy az erőgép változatát,de papírból!Majd nézd meg és szeretnék egy véleményt kérni!Köszönöm! | |||||||||||||||
lajcsi-bacsi | Adatlap | 113658 | 2009. január 1. 23:37 | ||||||||||||
BUÉK mindenkinek! | |||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 113657 | 2009. január 1. 22:14 | ||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 113656 | 2009. január 1. 22:05 | ||||||||||||
Gumi kacsásoknak itt egy link.Aki ügyes sokmindent kihozhat abbol a képböl. Pulcsi www.jbot.ca/cars/trucks/rdtrucking.shtml | |||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 113655 | 2009. január 1. 22:01 | ||||||||||||
Kama3 doboz bontás. Pulcsi public.fotki.com/bugace/plastic-modelbuilding/modeltrucks-1/kama3/kamaz-54112-review/ | |||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 113654 | 2009. január 1. 21:54 | ||||||||||||
Talpi! Csak Neked! Igaz,hogy csak 2 tengelyes. Pulcsi teamsorlandet.diskusjonsforum.no/teamsorlandet-about137.html | |||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 113653 | 2009. január 1. 21:52 | ||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 113652 | 2009. január 1. 21:46 | ||||||||||||
Itt vagyok! Megtaláltam a másik linket.Érdekes,de ha nincs más ezek at összetevők is megfelelnek. Pulcsi teamsorlandet.diskusjonsforum.no/teamsorlandet-about397.html | |||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 113651 | 2009. január 1. 21:39 | ||||||||||||
Sziasztok! Szerintem erre gondoltatok.www.wettringer-modellbauforum.de/forum/thread.phpDe azért keresek egy másikat is,de az macerássab megtalálni. Pulcsi | |||||||||||||||
ráczgergõ | Adatlap | 113650 | 2009. január 1. 20:32 | ||||||||||||
3LM3 | Adatlap | 113649 | 2009. január 1. 17:53 | ||||||||||||
Szia Roland! Azt én is láttam, de nekem nem olyan pót kell, hanem mint pl az EGO-nak meg társainak (vagy ha jobban ismered akkor a Révésznek). Nekem annyira azért nem tetszett az a pót mert sok volt rajta a tömítési hiba ilyen hepe-hupás volt az egész (jó persze nem becsülöm le mert lehet hogy én még olyat sem tudnék. Csak véleményt mondtam). Viszont a Jabbeke-i kiállításon láttam egy olyan pótot (illetve itt a fórumon a képek között van egy DAF aminek olyan pótja van ami nekem kell) Látom Talpi gőzerővel dolgozik, nem nagyon írkál fórumra :). Hátha látunk este-felé képeket is. ;) Mindenkinek csak gratulálni tudok a makettekhez. Eyg másik dolog. Festékszóróspray-ben mind1, hogy milyet veszek (illetve ami jó műanyagra), vagy van ott is eltérés. Prisma colort nem találtam az OBI-ban csak Dupli-Colort. A TG-ben is más volt nem is tudom már mi volt a neve. előre is köszönöm, 3LM3 |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Szia Rolka!
Egy megoldás a tárolásra nekem bejött! Nem érik fel,csak nézni lehet,tapizni meg csak nekem szabad!A takarittás az én reszortom igy nem okoz gondot a lányoknak,tehát nem nyüszögnek!Mondjuk szerencsém is van mert nálunk mindenkinek tetszik ez a betegségem!Soha nem kritizáltak érte elfogadták!
A 2.képen régi polcom látszik amit én épitettem be de most a pincében van!A rajt láthato vasak természetessem nem,azok dobozolva láthatoak ,az elsö kép jobb sarkában!
Ezzel egy a gond,egy idöután nehezen rakod el a ruháidat!De ezt is elfogadták mert tetszet nekik!
Üdv zsorzsy!