<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Roland_89 | Adatlap | 114967 | 2009. március 26. 20:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32. | Adatlap | 114966 | 2009. március 26. 20:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia ChevyG ! Ezek vannak . | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32. | Adatlap | 114965 | 2009. március 26. 19:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia ChevyG az email cimem. istvan_adame@freemail.hu . | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Trucker | Adatlap | 114964 | 2009. március 26. 18:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dix | Adatlap | 114963 | 2009. március 26. 18:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! Elnézést amiért nem köszöntem. Tényleg bocsi. Köszi az infót. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 114962 | 2009. március 26. 18:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neked is szia Dix... Jabbeke már volt, nem is olyan rég, alig két hete, ha visszanézel itt a fórumon, megtalálod a linket -fotókkal a kiállításról- ,amit Roland tett fel egy-két oldallal ezelőtt. Simka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dix | Adatlap | 114961 | 2009. március 26. 18:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Valaki meg tudná mondani mikor lesz a Jabbekei kiállítás? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 114959 | 2009. március 26. 15:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szeva! Valóban árult, mindkettő nálam kötött ki... :P Igaz, nem 12 volt... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bazsa | Adatlap | 114958 | 2009. március 26. 14:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm szépen a válaszodat! megprobálom! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 114954 | 2009. március 26. 12:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Azóta már készen van a legelső és az Ackerman-os betűfajta is. Üdv, Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 114952 | 2009. március 26. 11:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gis80s! Köszönöm, van még vele munka. :S Egy Tempra nevű úriember árult némrég egy magastetős DAF 3600 ATi kamiont ami jó lenne alapnak. azt hiszem 12.000 HUF volt az ára. Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 114951 | 2009. március 26. 11:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 114950 | 2009. március 26. 11:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jah a HungaroCamionnál csak FH12-esek voltak, 420 LE persze. Jó munkát! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 114949 | 2009. március 26. 11:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 114948 | 2009. március 26. 11:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Megint mennyi új arc... A matrica valóban áztatós általában! Segítségnek a makettezéshez tudom ajánlani itt a makettinfón a makettező abc-t, tippek-trükkök stb.! Meg olvassatok vissza itt a fórumon! Törpepe! Küldj egy emailcímet és átküldöm neked a logo-t, meg írd meg, hogy milyen formátumban legyen, hogy tudj vele dolgozni! Google-ban elég karcsú a hungaros-logo kínálat sajnos... Az én címem: balazs.simon@citromail.hu Simka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 114947 | 2009. március 26. 11:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vincus80 | Adatlap | 114946 | 2009. március 26. 11:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bazsa! Bár nemtom milyen a makett, de ha úgymond teljesen átlagos, akkor nem szárazmatrica van benne. Ezeket langyos vízben kell áztatni kb. fél percig, és nagyon óvatosan megnézni, hogy elcsúszik-e a matrica az alap-papíron. Ha nem, még áztasd egy kicsit. Amint megmozdul, óvatosan az ujjaddal, v vizes ecsettel simítsd át a makettre. (rutinosabbak körbe szokták vágni a mintát, meg lehet még feszítő folyadékot is használni, majd ha megszáradt, lehet lakkozni is.) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bazsa | Adatlap | 114945 | 2009. március 26. 10:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szerintem ha beírod a Google-be hogy Hungarocamion találsz logot és annak alapján meg is csinálhatod:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bazsa | Adatlap | 114944 | 2009. március 26. 10:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok valaki segítene nekem? annyi lenne hogy megvettem az első makettemet! és egész jól haladok vele és kéne felraknom a matricát egy két alkatrészre! de annyi a gondom hogy nem tudom le venni a matricát a sablonról miért van ez? egyszerűen sehogy nem jön le! esetleg ki kell vágni vagy mi? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Törpepe | Adatlap | 114943 | 2009. március 26. 10:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Szeretnék kérni egy kis Segítséget! Az italeri régebbi kiadású volvo fh16 nyergesét megrendeltem és hozzá a megfelelő színű zöld festéket mert Hungarosra szeretném megcsinálni! A kérésem annyi lenne.hogy az első szélvédő fölé kellene a hungaros logo azt honnan tudnám letölteni vagy bármi módon megszerezni! Segítségeteket előre is köszönöm! ÜDV:TÖRPEPE.. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gis80s | Adatlap | 114942 | 2009. március 26. 09:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez is elég korrekt lett, gratula hozzá...de a munkáid közül megfogott az egyik képen látható Daf (Rába). Szerinted / szerintetek lehet ilyet még kapni valahol? Érdekelne :))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kisfutam | Adatlap | 114941 | 2009. március 26. 01:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Talpi! Az email címem kisfutam@freemail.hu vagy ahorvath.s85@freemail.hu Olyat szeretnék építeni amely 3 oldalra billenthet az oldalak is kinyilnak. de nem tudom hogy kezdjek hozzá. A segédváz megvan meg az autó is halad. A munkahengert nem tudom miből csináljam, úgyhogy ilyen bajságok vannak. A segítségedet előre is köszi! Üdv kisfutam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bazsa | Adatlap | 114940 | 2009. március 25. 22:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok valaki segítene nekem? annyi lenne hogy megvettem az első makettemet! és egész jól haladok vele és kéne felraknom a matricát egy két alkatrészre! de annyi a gondom hogy nem tudom le venni a matricát a sablonról miért van ez? egyszerűen sehogy nem jön le! esetleg ki kell vágni vagy mi? további szép estét!:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 114938 | 2009. március 25. 18:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kisfutam! Köszi a dicséretet,de van még rajta csiszolni való. Küldj egy mailt nekem,hogy mi az elképzelésed és utána megbeszéljük. Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Corto_Maltese | Adatlap | 114937 | 2009. március 25. 16:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Az Italeri American Superliner és Baywatch Truck makettekről tud valaki némi infót adni nekem? Érdemes megvenni őket? Gondolkodom valamelyiken. Üdv! Corto | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 114936 | 2009. március 25. 16:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Csabi! Köszönöm és abszolúte igazad van! :D:D:D Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 114935 | 2009. március 25. 13:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Szép a fóliázás! Az "utód" nagyon szép, de azért a "vasalós" az igazi :):) Üdv, Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Russell | Adatlap | 114934 | 2009. március 25. 10:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 114933 | 2009. március 25. 10:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kisfutam | Adatlap | 114932 | 2009. március 25. 00:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia talpi azt megköszönném mert még nagyon kezdő vagyok még egy scaniat építettem idáig . de a tieid nagyon jók! Előre is köszi! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabesz | Adatlap | 114931 | 2009. március 24. 21:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok Kollégák! Kérem, valaki segítsen, ha tud! EVERGREEN 230, 231, 236 (D=7,9 ; 8,3 ; 12,7mm) csöveinek a tényleges (mért) külső és belső pontos méretére nagy szükségem lenne, mert sajnos amit megadnak olykor több tizeddel eltérnek a valós mérettől... A másik kérdésem a Pantonba csak a 2m2-es sztirolt (sikót) lehet megvenni? Esetleg valakinek tapasztalata? Ha (sajnos) igen lenne a válasz valaki társulna 2 és 3mm vásárlásába? Ennyi.. :D Köszönöm! Üdv.: Gabesz | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
csetuka | Adatlap | 114930 | 2009. március 24. 20:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bocsi a másik képnek elb...m a linkjét itt van helyesen! images45.fotki.com/v1361/fileZP6e/dcfec/1/117425/2406995/Ita380415.jpg | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
csetuka | Adatlap | 114929 | 2009. március 24. 20:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Hülye dolog ilyenen vitatkozni, de szerintem is beledugós az FH. images32.fotki.com/v1105/fileVVWw/dcfec/1/117425/2406995/Ita380414.jpg images32.fotki.com/v1105/fileVVWw/dcfec/1/117425/2406995/Ita380414.jpg Nekem is három áll a polcon mindegyiket így építettem semmi gond nem volt az össze illesztéssel! csetuka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 114928 | 2009. március 24. 19:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Nem bele dugos,csak akkor megy bele könnyedén ha nincs bele ragasztva az ajtokárpit.És ebböl nem engedek. Pulcsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 114927 | 2009. március 24. 19:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Pulcsi! Volvo kabin az nem körbeépítős. Az FH tuti hogy nem és nem kell hozzá egyáltalán sok kézügyesség beledugni alulról a helyére! :\ A két Volvo-t igy csináltam! Baj nélnkül. A Volvo tehát beledugós. (legalábbis az FH) Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32. | Adatlap | 114926 | 2009. március 24. 19:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ja ! esetleg csere nem érdekel Western Star egy Peterbilt 377 ért ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32. | Adatlap | 114925 | 2009. március 24. 19:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia ! ha holnapig birsz várni, van nekem két komplett rajzom a road train pótrol . bemásolom és felteszem . Üdv ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 114924 | 2009. március 24. 19:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti! A Volvo kabinok körbe épitösek de aki ügyes Én ugye az vagyok, a hátlapot kell a legvégén beragasztani,ugy jo lesz.Szerintem. Pulcsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 114923 | 2009. március 24. 18:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gumikacsa! Igazság szerint a 20 lábas konténeres alvázról meg Krone rajzrol vegyesen dolgozom össze az alvázat. Pulcsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gergo1212 | Adatlap | 114922 | 2009. március 24. 16:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali. Köszönöm szépen a segitséget mindenkitől! Üdv:Gergő | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 114921 | 2009. március 24. 16:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hopp, ezt lefelejtettem: még keresek többnézeti rajzokat, fotókat, stb "logger" vontatmányról (farönkszállító) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
max | Adatlap | 114920 | 2009. március 24. 14:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
helló dönitz! iszonyatosan jó boltot csináltál vele! esetleg pár képet dobnál föl róluk? max | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 114919 | 2009. március 24. 14:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Eladó sorban egy Western Star, és két komplett baywatch matrica! (9000Ft, 1500Ft/db) Csere érdekel! főleg 1/25ös amcsi gépeket keresek! Szükségem lenne összerakási útmutatóra road tain trailer ("NTFS")-hez! (elég befotózva, szkennelve, főleg a dolly convertelről -sajátépítéshez) Továbbá keresek Peti 377-es (bontásra ítélt, elkezdett, stb is érdekel!) Továbbá keresek rajzot, fotót, szakirodalmat olyan 4 tengelyes gépről, ahol a második tengely nem dupla (és felhúzható), főleg amcsi téma érdekel, de főleg szerkezetileg érdekel! Köszi! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 114918 | 2009. március 24. 11:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sorry, össze lettetek keverve.. Szóval Gergő dugd be neki alulról... Ády Te meg tudsz venni Turbostart a makettboltokban, nemrég adta újra ki az Italeri a Turbostar 2-őt, abból tudsz építeni vörös rákot. Meg nézz vissza a itt a fórumon többen is építettek már ilyen TIR-es Iveco-t. Simka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 114917 | 2009. március 24. 11:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ády! Egyébként, ha ügyes vagy, akkor a körülépítőst is meg tudod csinálni alulról becsúsztatósra. Csak a tartófüleket kell levágnod belülről a fülkéről, meg némi hátfal és egyéb kárpitot kell gyártanod és ezerrel oda kell figyelned hogy pontosan a helyére csúsztasd be... De, ahogy a szavaidból kivettem még eléggé az elején tartasz a kamionamakettezésnek, úgyhogy csak akkor csinálj ilyet, ha biztos vagy magadban. JA, meg olvass vissza itt a fórumon és hasznos tanácsokkal leszel gazdagabb.. Simka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 114916 | 2009. március 24. 11:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Dönitz! Melyiktől válnál meg esetleg, Magnum kivételével érdekelne bármelyik... :) Simka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 114915 | 2009. március 24. 11:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Russel! Rólad is hallani! :D A Scania is beledugós. Én mind a kettőt úgy csináltam. A 164-esnél és az R500-asnál is. Scania-ban talán a 2-es 3-as szériás fülkék körbeépítősek. A Streamline (143) a Turbo Truck (142) stb. Meg talán a csőrős Scaniak is körbeépítősek. Erről Gabi tudna többet mondani mert Ő már mindegyiken túl van! :D Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
khe2 | Adatlap | 114914 | 2009. március 24. 11:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szia a 143as az tuti körbeépítős az újabbakat nem tudom | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Russell | Adatlap | 114913 | 2009. március 24. 10:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti! A Scaniák is beleépítősek? Úgy emlékszem Te már túl vagy egy kék színű R580-ason. Üdv: Russell | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 114912 | 2009. március 24. 10:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gergő! A Volvo is beledugós. Én is úgy csináltam. Mutatok képet! :D Üdv! Kusti |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Roland