<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Dark85 | Adatlap | 115356 | 2009. június 2. 19:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 115355 | 2009. június 2. 19:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 115354 | 2009. június 2. 19:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 115353 | 2009. június 2. 19:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Építgetek egy 19-414-es MAN teherautót. Néhány kép az építésről. Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 115352 | 2009. június 2. 19:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Egy kis csirkeláb frissítés. Készülőben a félpótkocsi.Egy EMEK tartályfélpótból. Elrontottam a fülkefestést,ezért mehet a szitibe. Folytatás várható. Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 115351 | 2009. június 2. 19:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gepsys | Adatlap | 115350 | 2009. június 2. 14:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm szépen ADY! Ez a kat. nekem is megvolt, csak édesapám kidobta... Látom Te is voltál cirkuszban, tegnap voltam én is, a gyerekek a bohócokat és állatokat figyelték, én pedig a kamionokat vadásztam, lett is pár kép. Üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 115349 | 2009. június 2. 10:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló Csabi! Ebből a remek kis összeállításból - ha már nem jutottál el Jászberénybe - igazán vállogathatnál Miskolcra. Szeretettel várunk Téged és természetesen mindekit! B. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 115348 | 2009. június 2. 09:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Attila! Elsőnek nagyon jó, egy javaslat a csíkok festéséhez használj komolyabb maszkolást(pl Tamiya maszkolószalag), így szebb lesz a széle. Khe2! Gabinak igaza van, ez így egy kicsit bányában a "rugató-fröcskölő" bányadömper mögé állított állapotnak néz ki. Amit javaslok, hogy tetőről, nyeregről mosd vissza a fröcskölést, helyette híg selyem vagy matt feketés befolyatást csinálj, magyarul a résekbe folyasd be majd kis száradás után töröld vissza, így résben bent marad a fekete a kiállórészekről viszont lejön, de ezt lehet mindenhol alkalmazni, pl légszűrő ház. A tetőnél érdemes még olyat is kipróbálni, ua. hígfekete eljárás, átkened majd pl pzsepivel "tunkoló" mozdulatokkal itatod fel, így foltos-koszos esőnyomos hatása marad. Ami nagyon jellegzetes koszolódás még egy kamionnál, hogy a tankon a nyílás körül és attól lefelé folyatva megintcsak beveted a hígfeketét, mert a valóságban is számtalanszor lefolyik-kilötyög a gázolaj tankolás során és nyomot hagy. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 115347 | 2009. június 2. 09:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Csabi bácsi! Köszi! Nem semmi kis flotta! Látom az én kedvencem is ott ékeskedik :) Mostanában nagy a csend körülötted! Készül valami? Üdv! Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 115346 | 2009. június 2. 09:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 115345 | 2009. június 2. 09:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Ati! Nagyon tuti! Jó a koszolás, életszerű! Üdv, Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Attila79 | Adatlap | 115344 | 2009. június 1. 22:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szgergõ | Adatlap | 115343 | 2009. június 1. 21:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi! Köszönöm a segítséget.Hát,elég bonyolult nekem a dolog,de majdcsak kiigazodok. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 115342 | 2009. június 1. 21:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 115341 | 2009. június 1. 19:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gergő! Exec ezt a témát jól körbeírta már: www.makettinfo.hu/Vasarlas_az_eBayen Az esetek többségében ki van írva mennyiért postázza, és ehhez még számítsd hozzá az utalási költséget, ha nincs PayPalod. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szgergõ | Adatlap | 115340 | 2009. június 1. 19:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Először is szeretnék gratulálni a szép alkotásokhoz mindenkinek!Régi olvasó vagyok és tetszik a makettezés minden témája. Szia gparik! Érdeklődnék,ha rendeltél már az ebay-röl,hogy mennyibe fáj egy kamion mire megérkezik?Nem beszélek nyelveket így nem igazán tudok kiigazodni ott,de tetszenek az 1/87-es HC-k.Válaszod előre is köszönöm. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 115339 | 2009. június 1. 14:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 115338 | 2009. május 31. 20:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szívesen. A miskolci verseny után nézek még képeket. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kiskenyeres | Adatlap | 115337 | 2009. május 31. 20:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello küldtem levelet TempraSW légyszi írj vissza minél hamarabb | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Törpepe | Adatlap | 115336 | 2009. május 31. 18:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv Bebá! Köszönöm a képeket az Actros-ról! :)) Sok hasznát fogom nekik venni építés közben!KÖSZÖNÖM! ÜDV:TÖRPEPE | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 115335 | 2009. május 31. 16:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 115334 | 2009. május 31. 15:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Első tanács, addig ne koszolj amíg nem ismered a technikát rendesen, és nem nézed meg nagyon az életben, hogyan koszolódik egy kamion. Ez csak össze van fröcskölve, nem koszolva, mert olyan helyeken koszos, ahol az életben így sohasem (pl tető), olyan helyeken meg nem ahol annak kellene lennie (pl első sárvédő belseje, de az egész sárvédő is). A vázon se életszerű a koszolás, mert ha egy motor-váltó ilyen csili-vili, akkor mitől ilyen koszos a váz? A váz és a motortól hátrafelé lévő szerkezeti részek általában attól olajosak, hogy valahol a motorból vagy a váltóból szivárog az olaj, és menetközben az "beteríti" az utánnalévő alkatrészeket. Maga a kamion oldala se így koszolódik, azt csak pisztollyal lehet finoman megjeleníteni, fröcsköléssel nem. Az irányjelzők ennél a típusnál még nem voltak fehérek, mindenhol narancsszínű, a típusjelzés pedig az ajtó hátsó részén van, nem az elején. A kipufogó végét nem ártana matt feketével festeni, és maga a dob is elég újszerű a többi állapotához képest. Furcsa a nyereg koszolása is, ez csak akkor fordulna elő, ha pót nélkül megy, de akkor is nehezen, mert az tiszta zsír. Bocs, hogy ezt mondom, de kár volt koszolgatni, mert szebb volt előtte. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
khe2 | Adatlap | 115333 | 2009. május 31. 13:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziasztok látom mindenkinél megy a HC fan dolog én inkább szeretek saját fejem szerint menni ( lehet azért mert így nincs megkötve a kezem ) elő gép alapján egyedi makettet piszok nehéz csinálni no de dobok fel nektek pár képet a vasról hogy mi a véleményetek jöhet hideg meleg hibából tanul az ember :D előre köszi az értékeléseket | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
TempraSW | Adatlap | 115332 | 2009. május 31. 12:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Nekem van egy eladó összerekatlan 1/24-es Hungarocaminon-os makettem. Revell készlet Krasznai József versenykamionja. A részleteket mailban, ha érdekel írj és megbeszéljük. TempraSW temprasw@freemail.hu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32. | Adatlap | 115331 | 2009. május 31. 11:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem. Az eggyik nagy focipályához vitt mügyepet aztán a kapu bejáró túl magas volt . | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 115330 | 2009. május 31. 11:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kiskenyeres. Gabitól ne akarj makettet venni, mert a gatyád rámegy, mondjuk olyanból amit Tőle kapnál tutira nem létezik másik, mert az nem egy egyszerű átépítés HC matricával. És mint említette a munkaórák is elég húzós számot adnának, szóval vagy magadnak építed, vagy felejtős az 1:24es méretarány. 87ben ebayen van pár HC-s gép tűrhető áron. shop.ebay.de/ GPatrik Ui.: A "Csá" helyett inkább a "Sziasztok" köszönési formát választanám, hiszen nem őriztél együtt senkivel libát. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 115329 | 2009. május 31. 11:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Ady! Szépek a képek. A TGA job elejével mit alkottatok? Megfogtátok a vacsorát? :) GPatrik | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32. | Adatlap | 115328 | 2009. május 31. 10:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ja és ezeket láttam útban Anglia felé , amikor Geier Zoli barátomat elkisértem egy útra. A tengeri betegséget leszámitva király volt az út ! Dehát szárazföldi patkány ne szálljon vizre ! Vagyis a Magyar nem tengeri nép . | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32. | Adatlap | 115327 | 2009. május 31. 09:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32. | Adatlap | 115326 | 2009. május 31. 09:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 115325 | 2009. május 31. 08:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Légyszíves olvasd el Simka 18711-es beírását ott válaszolt. Szerintem 3 nap és 9 beírás között senkinél sem termett eladó HC jármű. De feltennék egy kérdést ezzel kapcsolatosan: Ha azt mondom, hogy az enyémet eladnám (ami természetesen nem valós, mert sose adnám el) amit 8 hónapig építettem, teli saját munkával, és azt mondom, hogy ezért a szerelvényért kérek mondjuk 250 ezer forintot, akkor mit mondanál? Mert ha beleadok mindent, természetesen a belefektetett munkát is, akkor még lehet olcsón is számoltam. Már többször le lett írva, hogy Hungaros kamiont csak saját építéssel, átépítéssel lehet megoldani, ha magad nem tudod megcsinálni megépítetted valakivel, de az nagyon sokba kerül. Javaslom inkább az 1:87-es méretarányt, ott már szerintem 10 ezer forint körül lehet Hungaros szerelvényt venni. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kiskenyeres | Adatlap | 115324 | 2009. május 30. 22:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csá nincs valakinek véletlen eladó hungarós kamionja?Ha van akkor légyszives írjatok mert érdekelne | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32. | Adatlap | 115323 | 2009. május 30. 09:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok ! Amint beolvastam , felteszem a HC-és képeket. Türelmet kérek ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 115322 | 2009. május 29. 22:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Ady! Az HC-s kat. engem is érdekelne.. :-) Simka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Törpepe | Adatlap | 115320 | 2009. május 28. 20:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! A következő makettem egy Mb Actros Black Edition. Ha van valakinek ilyen makett kész állapotban szívesen vennék róla képeket akár építés közben akár kész állapotban! Mindenféle kép érdekel! (motor,váz kabin belső stb stb...)Előre is köszönöm a segítséget! Sziasztok! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32. | Adatlap | 115319 | 2009. május 28. 17:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gepsys ! Igen van még eredeti HC prospektus 1985 ös , jármüpalettáról .sajnos még beolvasásra vár . | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
max | Adatlap | 115318 | 2009. május 28. 15:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati! Köszönöm a Gratulációdat, jól esik!:) Ezúton, Én is szereték Gratulálni a többi helyezettnek is! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 115317 | 2009. május 28. 13:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kenyeres! Italerinek van egy kiegészítős doboza, ha jól tudom 720 a cikkszáma. Van benne pár lámpa, kürt, és még sok sok nyalánkság. Vagy ha az italeri kevés lenne, akkor ott a KFS. GPatrik | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kiskenyeres | Adatlap | 115316 | 2009. május 28. 11:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
csá ok értem kár és kamionhoz kiegészítőket? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 115315 | 2009. május 28. 11:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
"Csá" Kenyeres üdv a fórumon... Legközelebb kicsit bemutatkozhatnál... :) Se hungarós, se wabis makettetet nem kapni sehol, ahhoz magadnak kell matricát alkotni.. Simka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kiskenyeres | Adatlap | 115314 | 2009. május 28. 08:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
csá tudnátok nekem segíteni hogy hol lehet venni hungarocamoinos vagy wabererses makettet? köszi! CB:kiskenyeres | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 115313 | 2009. május 28. 03:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Itt is szeretnék gratulálni Max barátomnak, a Berényi első helyezésért! Nagy gratula Pajti! Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 115312 | 2009. május 27. 18:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
max | Adatlap | 115311 | 2009. május 27. 08:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika, Csabi! Köszönöm a képeket, jól jönnek! Továbbra is keresek Hungarocamion-os Actrosról képeket! Akinek van a gyűjteményében, kérem tegye közzé! Sokat segítene... Előre is köszi! Üdv, max | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 115310 | 2009. május 27. 07:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Max! Actros... Ex-HC. Üdv, Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika | Adatlap | 115309 | 2009. május 26. 17:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gepsys | Adatlap | 115308 | 2009. május 26. 17:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia ADY32! Vannak-e még ilyen régi képeid, mert én gyűjtöm őket? Főleg a Rábás és Hungarocamionos képeket. Nekem van egy nagycsomó már, meg is lehet nézni a kep.tar.hu/gepsys oldalon. Folyamatosan frissítem! Nézzétek :) ÜdV! Gepsys voltam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dönitz | Adatlap | 115307 | 2009. május 26. 16:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Talpi! A napokban el tudnád küldeni a Rábáról az infót? Nem akarlak sürgetni, csak kb 3-4 hétig nem leszek majd itthon és csak ezért. üdv.: Dönitz | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 115306 | 2009. május 26. 15:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Szép napot!
Nagytalpú barátom látom gyönyörű gépeket építesz. Gratulálok hozzá!
Amiért viszont zavarok itt a "nagyok" között az egy kép mivolta, melyről szeretnék minél több információt, és ha van képi anyagot begyűjteni. A segítségeteket előre is köszönöm. Jó építgetést! Íme a kép: