<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
ChevyG | Adatlap | 115660 | 2009. augusztus 9. 10:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dark85 | Adatlap | 115659 | 2009. augusztus 9. 09:49 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia ADY32. Gratulálok a pótkocsi előrehaladásához, nagyon szép lett, és külön gratuláció a kreativitásodhoz. A vontatót hogyan oldod meg, milyen traktort kötsz elé? Ha már ennyire benne vagy az Ausztrál közlekedésben, nem tudod hogy Mack Titánt gyárt-e valaki? A válaszodat köszönöm, a szerelvény elkészítéséhez pedig további jó munkát! Szia. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32. | Adatlap | 115658 | 2009. augusztus 8. 12:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok ! Ime Jelenlegi munkám Made in Ausztrália ! Mimindenre jók az Evergreen,Plastruct szálak és sztirol lapok .Ha nincs elég tengelyed csinálj ! További jó munkát mindenkinek ! Üdv.Ady ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika | Adatlap | 115657 | 2009. augusztus 7. 22:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez a szó nem jutott az eszembe: "alkotói szabadság". És ezt nem szabad elfeledni. Örülök, hogy tetszik neked. ÜDv Lacika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 115656 | 2009. augusztus 7. 21:38 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Laci! Nekem tetszik ez a járgány. Szépen megoldottad a feladatot. A magyar magánfuvarozós,belföldizős sztori helytálló lehet. Bár néhány részlet...De ezt az alkotói szabadság lefedi. Jó lett.Sok sikert a továbbiakhoz! Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika | Adatlap | 115654 | 2009. augusztus 7. 21:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Semmi baj nincs, bírom én a kritikát, csak kíváncsi voltam a véleményedre és meghallgattalak. Amúgy örülök, hogy tetszik neked is, és még sokaknak itt a fórumon, és hogy véleményt mondtatok a munkámról. Ez már sokat segített abban, hogy hozzálássak a következő munkámhoz, mert elsősorban a saját maga szórakoztatására készít az ember makettet és csak másod sorban mutatja be azt a közösségnek. Én így vagyok vele... Üdv Lacika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 115653 | 2009. augusztus 7. 20:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Lacika! Én konkrétan az olyan dolgokra gondolok mint a Magnetti Marellis matricák az alvázon, a lökhárítón a toldat. A HungaroCamionnak soha nem volt TurboStar 2 - je. Az a kép amit én és már sokak is takarózásként hoztak fel amit te is betettél az is egy sima TurboStar 1 csa ka kettesnek a felső spoilere van rajta. A lámpasor az lehet hogy akor jött divatbe da egy rendszámosított járművet én személy szerint olyanra építenék amilyen volt. Nagyon sok képem van a HC témában de ilyen TurboStar nincs közte. A matricák inkább divatosak voltak sokaknál. De mondom mindent összevéve a kamion nagyon jó és szép építés elsőre. Bocs ha nyers voltam. Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika | Adatlap | 115652 | 2009. augusztus 7. 18:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti. Nagyjából tudom, hogy mire gondolsz a korban nem oda illő dolgon (pl a felső lámpasor, esetleg a sárvédőn a sávos tábla), de szeretném, ha részleteznéd nekem, mert kíváncsi lennék rá. Ezek a gépek még 1996-7 tájékán még javában dolgoztak a cégnél, de már csak belföldeztek. Én a lámpasorral egy kicsit tovább akartam gondolni a járgányt, hogy lehetett volna ilyen kocsija is a cégnek. A lámpák akkortájt jöttek be a "divatba", és ezzel szerettem volna egy kicsit különlegessé tenni a vasat. A jobbosra pedig egy mellényt tettem még, a képen nem nagyon látszik. A hűtős pót volt meg előbb, és sokat agyaltam rajta, hogy mi legyen vele. Arra jutottam, hogy ilyen HC-ban nem sokat mindenki csinált még, csak a ponyvásokat láttam még. (Régóta kamionozok és a való életből vettem az ihletet a járgányhoz, hogy mi kell rá, mi illik a korba. Ezt nem kioktatásnak szántam, nehogy félre értsd! :)) Üdv Lacika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika | Adatlap | 115651 | 2009. augusztus 7. 18:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia ChevyG! Nem sok tapasztalatom volt előtte a makettezésben, és olyan sok ember se volt a környezetemben (kivéve két nagyon jó barátomat, akik leginkább a haditechnikában jártasak), teljes egészében saját elgondolásból és nagyon sok kísérletezésből állt össze a gép. Örülök, hogy tetszik neked, remélem a következőm még jobb lesz, remélem már nem sokat várat magára! Üdv Lacika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 115650 | 2009. augusztus 5. 21:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Természetesen custom show truck:) Az átalakítás az első lámopákat, hűtőmaszkot, lökőst érinteni fogja, így amúgy is az alkatrészesekbe landolnának. De elötte van pár project, amiket be kell fejeznem-sok az elkezdett! üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 115649 | 2009. augusztus 5. 20:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Lacika! Egy két olyan részlettől eltekintve ami a képbe és a korba nem illik. ez egy nagyon szép kamion. És külön dicséret ha az első maketted. Gratulálok! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 115648 | 2009. augusztus 5. 16:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 115647 | 2009. augusztus 5. 16:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szeva Zs! Nekem alkatrésznek kell, bolti ár 10 körül van, 5000ért ajándék:) üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 115646 | 2009. augusztus 5. 16:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Chevy! Az bekarikázott hibákon kívül,én nem vagyok kibékülve a lökhárítóval sem! Ime az enyém eredeti lökije! Üdv zsorzsy! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 115645 | 2009. augusztus 5. 14:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Gyönyörű munka, le a kalappal (pláne, hogy első 'ion!)! De tuti, hogy nem első maketted, miket építettél elötte? üdv:GG | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 115644 | 2009. augusztus 5. 14:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Trucker | Adatlap | 115643 | 2009. augusztus 5. 12:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 115642 | 2009. augusztus 4. 19:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Pulcsi! Tervbe van! De addig még beszélünk. zsorzsy! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 115641 | 2009. augusztus 4. 19:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 115640 | 2009. augusztus 4. 15:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Laci! Ez valóban nem semmi lett igy elsőre! Gratula a vashoz,további sport sikereket a következő építésekhez! Üdv zsorzsy! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika | Adatlap | 115639 | 2009. augusztus 4. 10:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia ROB02, szia Rico. Örülök, hogy tetszik nektek, remélem én is, hogy lesz még folytatás... Üdv Lacika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ROB02 | Adatlap | 115638 | 2009. augusztus 4. 09:42 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Lacika! Hát ez valami csodálatos! Nagyon eltaláltad! Grat. Csak így tovább! Robi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rico | Adatlap | 115637 | 2009. augusztus 3. 21:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Lacika! Gratulálok! Nagyon ügyesen csináltad meg a kamiont és a pótot is! Csak így tovább! Üdv. Rico | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika | Adatlap | 115636 | 2009. augusztus 3. 20:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi. Elöször is köszönöm a véleményed, örülök, hogy tetszik. Igen, tudom ,hogy a HC-nál a kisebb, soros motoros kivitelek voltak használatban, és azt is, hogy igen ritka darab volt a körben spojleres darabok. Ezt egy képen láttam és annak a továbbgondolt példánya született meg, mert egy különleges, ritka darabot akartam készíteni belőle, dokumentumokkal alátámasztva, hogy lehetett volna egy ilyen is... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 115635 | 2009. augusztus 3. 19:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Lacika! Azt kell, hogy mondham, első példánynak (de még sokadiknak is) nagyon szép lett, tiszta munka. Nagyon jók a feljavítások rajta, sok jó ötletet vittél bele. Nekem a motor koszolásánál a kipufogó még elbírt volna egy kicsit több rozsdát, de így is szép. Viszont tudomásom szerint a Hungarocamion sose használta a V8-as motort, náluk a soros 6 hengeres 360, majd 380 lovas motorok voltak. Ettől függetlenűl nagyon szép szerelvény lett, és külön dicséret a jó beállítású képekért. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Püsilaci | Adatlap | 115634 | 2009. augusztus 3. 19:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon szép lett! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika | Adatlap | 115633 | 2009. augusztus 3. 19:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok. Elkészültem első kamionmakettemmel. Szeretném megmutatni nektek és a véleményeteket kérni. Ezt a makettet tanulópéldánynak szántam, ezután szeretnék belevágni egy komolyabb átépítésbe. Szeretném Kusti figyelmébe is ajánlani, mert ő már nem egy Turbostart épített... Üdv Lacika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Erno-945 | Adatlap | 115632 | 2009. augusztus 3. 18:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia salud8! Pár kép,talán segít. Üdv, E | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
salud8 | Adatlap | 115631 | 2009. augusztus 3. 17:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Tesztpilóta! Köszi a részletes leirást. Hát nem nyugtattál meg. Már tényleg nem tom hogy milyet meg hogyan építsem meg :D De nagyon szépen köszi minden segíitséget észrevételt. Majd ezután következik a " hát akkor gondolkodjunk" nevezetű játék :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tesztpilota | Adatlap | 115630 | 2009. augusztus 3. 16:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia salud8! A makettel kapcsolatban további hozzászólásom!A motron lecserélték a fedelet,új levegő szűrőház ill. új a szűrő és a motor közti cső valamint a hátsó fülketartó!Ezek elég jól sikerültek,de lehet rajtuk javítani!A kamionon amit én vezettem(XL-es fülkével) a fülke sarkán voltak a magasságjelzők a 3 db lámpa már nem a fülke tetején volt hanem a napellenzőben!Az üzemanyag tartály már nem olyan alakban van s ezzel a tartói is más megoldásúak mint ami a dobozban van!A hátsó sárvédők már újabb típusúak a valódi gépeken s az ékalátétek sem felelnek meg az igazinak(a valódi összecsukva az akku doboz és az első sárvédő közt vannak!)A fülke legnagyobb hibája hogy belül a padlózat egész más mint amit a dobozban adnak,de javítható!A váltókar sem olyan mint az igazi!Ennél a fülkénél már nagyon elterjedt az I Shift váltó(elektronikusan vezérelt váltó) aminek a karja a vezető ülés jobb oldalán van,de ez már külön téma!A fülke többi része elég jó kivitelezésű! Ezek voltak az én személyes észrevételeim a makettel kapcsolatban!A legfontosabb hogy legyen egy konkrét elképzelésed mely típust gondolod megépíteni s utánna több infót szerezni magáról a gépről!Ha esetleg EURO 5öst gondolsz építeni akkor sajnos még több az eltérés a makett és a valódi gép közt! Sok sikert az építéshez,üdv. Tesztpilota! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szgergõ | Adatlap | 115629 | 2009. augusztus 3. 14:49 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Kusti,az általad említett spray-festékkel festettem ma.Hát elsőre elkeserítő lett az eredmény,mert száradás után csúnyán matt lett,és ugy néz ki mintha szemcsés lenne.Mit ronthattam el?Vagy neked is így nézett ki egy rétegben? Üdv. gergő | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
salud8 | Adatlap | 115628 | 2009. augusztus 2. 21:38 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tényleg matricákat hogyan tudnék nyomtatni? Előreis Köszi! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
salud8 | Adatlap | 115627 | 2009. augusztus 2. 21:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! KUSTI: nagyon jól néz ki ez a Volvo. Én nagyon nem akarom majd faragni mert annyira nem értek hozzá. Én valami olyanra gondoltam olyan cég kamionjára ami nem létezik mongyuk saját cégnévvel :D:D:D ( ez kicsit beképzelt). csak még színt meg matricákat kénne kitalálnom. Tesztpilota: Köszi az infókat ez a 20 eurós felszerelés gondolkodóba ejtett de kicsit lehet hogy sok.De köszi szépen mindent és ha találsz még azt szivesen fogadom én is Beszerző uton vagyok minden infót amit találok mentem :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tesztpilota | Adatlap | 115626 | 2009. augusztus 2. 20:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia salud8! Friss infó!Most nézelődtem a neten s találtam KFS-től 24 darabból álló AdBlue felszerelést EURO 5 VOLVO-hoz "potom" 20 euroért (kb.5300Ft!)Sajna légrugós hátsó hidat nem találtam,de láttam még VOLVO Globetrotter fülkét(nem XL-est!)sajna nem jegyeztem meg az árát!Több infót a makettről sajna csak jövő héten tudok írni,ha neked így megfelel!Addig is próbálkozz további tanácsokat,infót szerezni a többiektől akik már megépítették ezt a makettet! Üdv Tesztpilota! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 115625 | 2009. augusztus 2. 20:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Salud8! Itt egy nagyon szép átalakítás is a 2008-as kiadású Volvo FH-ra! www.wettringer-modellbauforum.de/forum/thread.php Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 115624 | 2009. augusztus 2. 20:49 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Salud8! Itt egy dobozbontás. A régi FH www.wettringer-modellbauforum.de/forum/thread.php Újabb FH www.wettringer-modellbauforum.de/forum/thread.php Il Drago FH www.wettringer-modellbauforum.de/forum/thread.php Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
salud8 | Adatlap | 115623 | 2009. augusztus 2. 19:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Tesztpilota! Köszi Szépen a véleményt. Magyararul kell alakítgatni rajta rajta. Hát már mind1. Megrendeltem. Majd meglátjuk. Azért Köszi! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tesztpilota | Adatlap | 115622 | 2009. augusztus 2. 18:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia salud8! Kérdésedre annyit tudok mondani hogy a dobozban a régi FH12-es alvázra és motorra(ami szerintem a régi F12-es alváza is!) tettek egy új fülkét aminek van jó pár hibája!A különbségek függnek attól is hogy EURO 3ast vagy 5öst szándékozol építeni!A legszomorúbb hogy a hátsó híd még mindig laprugós ami elég feltünő! Üdv Tesztpilota | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szgergõ | Adatlap | 115620 | 2009. augusztus 1. 15:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 115618 | 2009. július 31. 21:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gergő! Mindent Spray-festékkel fújtam , méghozzá a Wery Well nevű akrillal. Piros, Sárga, Ezüst és a Moha Zöld a felhasznált színek. Köszönöm! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Trucker | Adatlap | 115617 | 2009. július 31. 14:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szgergõ | Adatlap | 115616 | 2009. július 31. 13:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm Kusti! Fantasztikus a Turbostar,gratula hozzá!Az alváz(piros)és a ponyva(sárga)színeit is elárulod?Az oldalajtók és a tetőspoiler sima ezüst,vagy aluminium színnel fújtad? üdv. gergő | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 115615 | 2009. július 31. 09:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gergő! Modell Master 1571E ,,Flat Green" szerintem megfelel a célnak, Spray-ban pedíg a Wery Well Moha zöldet használtam. Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
salud8 | Adatlap | 115614 | 2009. július 31. 06:38 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szia! Az a készlet sem lehet rosznézegettem én is. Volvot még nem épitettem de az az igaszság hogy még kamiont sem. Ez lenne az első :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
TempraSW | Adatlap | 115613 | 2009. július 30. 22:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Megvan ez a vontató egy készletben(IT3823 Yamaha Racing Team Truck & Trailer), de még nem építettem meg. Ha már építettél régebbi Volvo-t az Italeritől, akkor gyakorlatilag ugyan az alváz és motor, csak a fülke más. TempraSW | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
salud8 | Adatlap | 115612 | 2009. július 30. 22:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Köszi szépen a gyors segítséget. Holnap megis rendelem. Egyépként ha valakinek meg van ez a makett akkor kivánsi vagyok a véleményére hogy milyen! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
TempraSW | Adatlap | 115611 | 2009. július 30. 22:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! A Replica-nál meg tudod rendelni, van nekik raktárkészleten. www.replica.hu/index.php Ha nem ragaszkodsz a matricához, akkor más dekorral is meg tudod venni olcsóbban. www.replica.hu/index.php Szia TempraSW | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
salud8 | Adatlap | 115610 | 2009. július 30. 22:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szgergõ | Adatlap | 115609 | 2009. július 30. 22:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Segítségeteket kérném,HC kamionhoz megfelelő színkódokra lenne szükségem!Rábárol lenne szó,igaz 1/87-ben,de gondolom a szín szempontjából ez mindegy.Szóval aki tud,RAL,vagy Revell,vagy bármilyen kódot,annak segítségét köszönöm előre is! szgergő | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tûzszekér | Adatlap | 115608 | 2009. július 29. 14:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia ! Hálás köszönet érte. Belenéztem és vannak benne jó dolgok de majd csak este tudom végignézni amikor alszik a család . Tűzszekér |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Jó látni, hogy végre ismét építesz!
Nagyon szép munka! GRAT!
Miből, mennyit, mi fog húzni?:)
Én az egyik béjvaccs készletemből (+ egy pótból) szeretnék kenguru vonatot csinálni!
üdv!