<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
ADY32. | Adatlap | 115681 | 2009. augusztus 11. 09:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dark85 | Adatlap | 115680 | 2009. augusztus 11. 07:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Ady32. Nagyon szépen köszönöm az információt, megfogadom és a listára teszem a beszerzendő cuccok közzé. Szép Napot, és jó munkát a szerelvény építéséhez. Azért ha lehetséges kérnék majd képeket a fejleményekről. Köszi. Szia, szép napot. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32. | Adatlap | 115679 | 2009. augusztus 11. 07:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Dark85 !Köszönöm ! Még nem tudom milyen lessz a traktor , W.Star , kenworth T900 ,Mack , + még két Revell NTFS- es pótkocsi ami még dobozban van . Van Mack Titán az Ausztrál Auslowe gyártja az Angol KFS-nél lehet venni ,nappali fülkés kb.20.000 ft +pósta ,hálófülkével 30.000 ft +pósta + a donor kit(Freightliner FLD120). Ja és van még Mack Trident is . Üdv.Ady! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 115678 | 2009. augusztus 11. 07:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Már készen van, sajnos nem eladó. Ebay-en keress, néha felbukkan. Üdv, Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mirci18 | Adatlap | 115677 | 2009. augusztus 10. 19:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
üdv csabi most olvastam hogy neked is van merci kamionod nem eladó véletlenül. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 115676 | 2009. augusztus 10. 18:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ma délután sikerült elcsípnem egy műsort a Filmmúzeumon, 10 éves a Hungarocamion címmel! Volt benne néhány meglepő dolog, mint például gépes Ifa, állatszállító Liaz... Nagyon jó műsor volt! Mellesleg nekem is megvan Krasznai kamionja :):):) Üdv, Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
volvosgabesz | Adatlap | 115675 | 2009. augusztus 9. 15:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gabika00019 | Adatlap | 115674 | 2009. augusztus 9. 14:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon szépen köszönöm Tempra SW | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
TempraSW | Adatlap | 115673 | 2009. augusztus 9. 14:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bocsi, elírtam a típusszámot Revell 7535. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
TempraSW | Adatlap | 115672 | 2009. augusztus 9. 14:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia mirci18! Van két komplett készletem (Revell7536), az egyiktől megválnék, ha meg tudunk egyezni. temprasw@freemail.hu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
TempraSW | Adatlap | 115671 | 2009. augusztus 9. 14:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KossuthLajos | Adatlap | 115670 | 2009. augusztus 9. 14:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi! Bocs, de nem egyforma. Az enyémen nincs az oldalak közepén a "WM" felírat. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 115669 | 2009. augusztus 9. 13:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Innen le tudod tölteni, csak a külső dekor matricázása más, a többi megegyezik a másikkal. www.wettringer-modellbauforum.de/forum/thread.php Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KossuthLajos | Adatlap | 115668 | 2009. augusztus 9. 13:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ja, nem vagy regelve. Akkor: kossuthlajos@t-online.hu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KossuthLajos | Adatlap | 115667 | 2009. augusztus 9. 13:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bocs, ha megfelel, adj egy e-mail címet. Az enyémet megtalálod a nevem alatt. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KossuthLajos | Adatlap | 115666 | 2009. augusztus 9. 13:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mirci18! Ez a Revell féle Krasznai kamion igaz? Hát, olyan kamion nem sok mindenkinek van, igen régi darab. Két embernek tudom, hogy van. Az egyik én vagyok. Alkatrészt nem tudok adni, de digivel lefényképezem az összerakásit és elküldöm ha megfelel. Kossuth Lajos | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mirci18 | Adatlap | 115665 | 2009. augusztus 9. 13:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
üdv mindenkinek keresek egy mercedes 1450 ls kamionhoz 7535-ös doboz ill tipuszsámúhoz alkatrészt és összeszerelési útmutatót | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gabika00019 | Adatlap | 115664 | 2009. augusztus 9. 11:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
nagyon szépen köszönöm TempraSW,neked kész van a kamion? küldenél arról is képet? amúgy meg jó étvágyat | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
TempraSW | Adatlap | 115663 | 2009. augusztus 9. 11:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia gabika00019! Ebéd után lefotózom és felrakom. TempraSW | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gabika00019 | Adatlap | 115662 | 2009. augusztus 9. 11:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gabika00019 | Adatlap | 115661 | 2009. augusztus 9. 11:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Italeri U.S. Power Truck Italeri U.S. Power... Sziasztok, kérlek segítsetek, kaptam egy Italeri modelt, amihez nincs meg hogy kell öszzeragasztani, ha valakinek megvan legyen szives oszza meg velem is, nagyon megköszönném | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 115660 | 2009. augusztus 9. 10:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szevaaa! Jó látni, hogy végre ismét építesz! Nagyon szép munka! GRAT! Miből, mennyit, mi fog húzni?:) Én az egyik béjvaccs készletemből (+ egy pótból) szeretnék kenguru vonatot csinálni! üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dark85 | Adatlap | 115659 | 2009. augusztus 9. 09:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia ADY32. Gratulálok a pótkocsi előrehaladásához, nagyon szép lett, és külön gratuláció a kreativitásodhoz. A vontatót hogyan oldod meg, milyen traktort kötsz elé? Ha már ennyire benne vagy az Ausztrál közlekedésben, nem tudod hogy Mack Titánt gyárt-e valaki? A válaszodat köszönöm, a szerelvény elkészítéséhez pedig további jó munkát! Szia. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32. | Adatlap | 115658 | 2009. augusztus 8. 12:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok ! Ime Jelenlegi munkám Made in Ausztrália ! Mimindenre jók az Evergreen,Plastruct szálak és sztirol lapok .Ha nincs elég tengelyed csinálj ! További jó munkát mindenkinek ! Üdv.Ady ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika | Adatlap | 115657 | 2009. augusztus 7. 22:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez a szó nem jutott az eszembe: "alkotói szabadság". És ezt nem szabad elfeledni. Örülök, hogy tetszik neked. ÜDv Lacika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 115656 | 2009. augusztus 7. 21:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Laci! Nekem tetszik ez a járgány. Szépen megoldottad a feladatot. A magyar magánfuvarozós,belföldizős sztori helytálló lehet. Bár néhány részlet...De ezt az alkotói szabadság lefedi. Jó lett.Sok sikert a továbbiakhoz! Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika | Adatlap | 115654 | 2009. augusztus 7. 21:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Semmi baj nincs, bírom én a kritikát, csak kíváncsi voltam a véleményedre és meghallgattalak. Amúgy örülök, hogy tetszik neked is, és még sokaknak itt a fórumon, és hogy véleményt mondtatok a munkámról. Ez már sokat segített abban, hogy hozzálássak a következő munkámhoz, mert elsősorban a saját maga szórakoztatására készít az ember makettet és csak másod sorban mutatja be azt a közösségnek. Én így vagyok vele... Üdv Lacika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 115653 | 2009. augusztus 7. 20:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Lacika! Én konkrétan az olyan dolgokra gondolok mint a Magnetti Marellis matricák az alvázon, a lökhárítón a toldat. A HungaroCamionnak soha nem volt TurboStar 2 - je. Az a kép amit én és már sokak is takarózásként hoztak fel amit te is betettél az is egy sima TurboStar 1 csa ka kettesnek a felső spoilere van rajta. A lámpasor az lehet hogy akor jött divatbe da egy rendszámosított járművet én személy szerint olyanra építenék amilyen volt. Nagyon sok képem van a HC témában de ilyen TurboStar nincs közte. A matricák inkább divatosak voltak sokaknál. De mondom mindent összevéve a kamion nagyon jó és szép építés elsőre. Bocs ha nyers voltam. Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika | Adatlap | 115652 | 2009. augusztus 7. 18:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti. Nagyjából tudom, hogy mire gondolsz a korban nem oda illő dolgon (pl a felső lámpasor, esetleg a sárvédőn a sávos tábla), de szeretném, ha részleteznéd nekem, mert kíváncsi lennék rá. Ezek a gépek még 1996-7 tájékán még javában dolgoztak a cégnél, de már csak belföldeztek. Én a lámpasorral egy kicsit tovább akartam gondolni a járgányt, hogy lehetett volna ilyen kocsija is a cégnek. A lámpák akkortájt jöttek be a "divatba", és ezzel szerettem volna egy kicsit különlegessé tenni a vasat. A jobbosra pedig egy mellényt tettem még, a képen nem nagyon látszik. A hűtős pót volt meg előbb, és sokat agyaltam rajta, hogy mi legyen vele. Arra jutottam, hogy ilyen HC-ban nem sokat mindenki csinált még, csak a ponyvásokat láttam még. (Régóta kamionozok és a való életből vettem az ihletet a járgányhoz, hogy mi kell rá, mi illik a korba. Ezt nem kioktatásnak szántam, nehogy félre értsd! :)) Üdv Lacika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika | Adatlap | 115651 | 2009. augusztus 7. 18:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia ChevyG! Nem sok tapasztalatom volt előtte a makettezésben, és olyan sok ember se volt a környezetemben (kivéve két nagyon jó barátomat, akik leginkább a haditechnikában jártasak), teljes egészében saját elgondolásból és nagyon sok kísérletezésből állt össze a gép. Örülök, hogy tetszik neked, remélem a következőm még jobb lesz, remélem már nem sokat várat magára! Üdv Lacika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 115650 | 2009. augusztus 5. 21:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Természetesen custom show truck:) Az átalakítás az első lámopákat, hűtőmaszkot, lökőst érinteni fogja, így amúgy is az alkatrészesekbe landolnának. De elötte van pár project, amiket be kell fejeznem-sok az elkezdett! üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 115649 | 2009. augusztus 5. 20:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Lacika! Egy két olyan részlettől eltekintve ami a képbe és a korba nem illik. ez egy nagyon szép kamion. És külön dicséret ha az első maketted. Gratulálok! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 115648 | 2009. augusztus 5. 16:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 115647 | 2009. augusztus 5. 16:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szeva Zs! Nekem alkatrésznek kell, bolti ár 10 körül van, 5000ért ajándék:) üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 115646 | 2009. augusztus 5. 16:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Chevy! Az bekarikázott hibákon kívül,én nem vagyok kibékülve a lökhárítóval sem! Ime az enyém eredeti lökije! Üdv zsorzsy! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 115645 | 2009. augusztus 5. 14:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Gyönyörű munka, le a kalappal (pláne, hogy első 'ion!)! De tuti, hogy nem első maketted, miket építettél elötte? üdv:GG | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 115644 | 2009. augusztus 5. 14:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Trucker | Adatlap | 115643 | 2009. augusztus 5. 12:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 115642 | 2009. augusztus 4. 19:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Pulcsi! Tervbe van! De addig még beszélünk. zsorzsy! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 115641 | 2009. augusztus 4. 19:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 115640 | 2009. augusztus 4. 15:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Laci! Ez valóban nem semmi lett igy elsőre! Gratula a vashoz,további sport sikereket a következő építésekhez! Üdv zsorzsy! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika | Adatlap | 115639 | 2009. augusztus 4. 10:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia ROB02, szia Rico. Örülök, hogy tetszik nektek, remélem én is, hogy lesz még folytatás... Üdv Lacika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ROB02 | Adatlap | 115638 | 2009. augusztus 4. 09:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Lacika! Hát ez valami csodálatos! Nagyon eltaláltad! Grat. Csak így tovább! Robi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rico | Adatlap | 115637 | 2009. augusztus 3. 21:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Lacika! Gratulálok! Nagyon ügyesen csináltad meg a kamiont és a pótot is! Csak így tovább! Üdv. Rico | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika | Adatlap | 115636 | 2009. augusztus 3. 20:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi. Elöször is köszönöm a véleményed, örülök, hogy tetszik. Igen, tudom ,hogy a HC-nál a kisebb, soros motoros kivitelek voltak használatban, és azt is, hogy igen ritka darab volt a körben spojleres darabok. Ezt egy képen láttam és annak a továbbgondolt példánya született meg, mert egy különleges, ritka darabot akartam készíteni belőle, dokumentumokkal alátámasztva, hogy lehetett volna egy ilyen is... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 115635 | 2009. augusztus 3. 19:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Lacika! Azt kell, hogy mondham, első példánynak (de még sokadiknak is) nagyon szép lett, tiszta munka. Nagyon jók a feljavítások rajta, sok jó ötletet vittél bele. Nekem a motor koszolásánál a kipufogó még elbírt volna egy kicsit több rozsdát, de így is szép. Viszont tudomásom szerint a Hungarocamion sose használta a V8-as motort, náluk a soros 6 hengeres 360, majd 380 lovas motorok voltak. Ettől függetlenűl nagyon szép szerelvény lett, és külön dicséret a jó beállítású képekért. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Püsilaci | Adatlap | 115634 | 2009. augusztus 3. 19:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon szép lett! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika | Adatlap | 115633 | 2009. augusztus 3. 19:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok. Elkészültem első kamionmakettemmel. Szeretném megmutatni nektek és a véleményeteket kérni. Ezt a makettet tanulópéldánynak szántam, ezután szeretnék belevágni egy komolyabb átépítésbe. Szeretném Kusti figyelmébe is ajánlani, mert ő már nem egy Turbostart épített... Üdv Lacika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Erno-945 | Adatlap | 115632 | 2009. augusztus 3. 18:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia salud8! Pár kép,talán segít. Üdv, E | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
salud8 | Adatlap | 115631 | 2009. augusztus 3. 17:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Tesztpilóta! Köszi a részletes leirást. Hát nem nyugtattál meg. Már tényleg nem tom hogy milyet meg hogyan építsem meg :D De nagyon szépen köszi minden segíitséget észrevételt. Majd ezután következik a " hát akkor gondolkodjunk" nevezetű játék :D |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Sziasztok !Egy kis helyzet jelentés .
Szia Dark85 ime a lehetséges vontatók és pótkocsik .