<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
pulcsi | Adatlap | 115765 | 2009. augusztus 21. 19:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 115764 | 2009. augusztus 21. 17:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Sajnos már elkelt egyben, csak a Mustang várja új gazdáját. (2000Ft postával) Aki írt, mindenkinek válaszoltam. üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 115763 | 2009. augusztus 21. 16:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Karcsi! Az ajándékot a kapuba lerakva találtam meg mert nem fért be a posta ládába! :P Nagyon jó anyag, sok mindent tudok belőle hasznosítani főleg a motorról a képeket. Ha végeztem vissza küldjem neked? Mert ha nem kell, akkor megtartanám szívesen. Archíválom majd. Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 115762 | 2009. augusztus 21. 16:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gábor! Mail ment! Remélem még nem későn! Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 115761 | 2009. augusztus 21. 15:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Simka! A kertvárosi Apáczai AMK-ban! Zeg Apáczai tér 5! Üdv zsorzsy! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Püsilaci | Adatlap | 115760 | 2009. augusztus 21. 14:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 115759 | 2009. augusztus 21. 14:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Urak! Már csak egy kérdésem van Zeg-en belül hol lesz a makettverseny? Simka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 115755 | 2009. augusztus 20. 22:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm az infót! Vagy szombat délután vagy vasárnap megyek én is, még kiderül. Simka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 115754 | 2009. augusztus 20. 22:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Chevy! Küldtem mailt, engem főleg a 2-es képen lévő cuccok érdekelnek, de 3-4-es is. Üdv: Simka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
roland9 | Adatlap | 115752 | 2009. augusztus 20. 20:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziasztok,meg van valakinek a eurotrucksimulator?atinstalaltam a gepem es azt pedig nem hagytam meg.legyetek szivesek adjatok linket honnan letudnam huzni.koszike | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 115751 | 2009. augusztus 20. 19:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 115750 | 2009. augusztus 20. 19:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Piros kasztnis kamion meg van egyben?Érdekel Pulcsi esetleg gumi traktorhoz | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 115749 | 2009. augusztus 20. 18:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Eladó, cserélhető bontott kamion alkatrészek! Hálók, fülkék, króm alkatrészek rengeteg felni és gumi, stb, stb, stb. valamint egy 1/24-es P-51D Mustang sárkányszerkezet! (rakománynak!) Állapot, mennyiség a képek alapján. Nekem már nincs szükségem rájuk, minimális összeg+postaköltség ellenében postázom. Az ajánlatokat ide várom: ggbraun@gmail.com Ha nem érkezik épkézláb ajánlat, akkor megy vaterára 1ft-os aukcióként. üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 115748 | 2009. augusztus 20. 18:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32. | Adatlap | 115747 | 2009. augusztus 20. 15:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 115746 | 2009. augusztus 20. 11:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Most szombaton reggel 8-tol 1-ig bepakolás és vasárnap este zárás. Pulcsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Püsilaci | Adatlap | 115745 | 2009. augusztus 20. 11:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Most hétvégén! 08.22-23. Én szombaton megyek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 115744 | 2009. augusztus 20. 11:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Pulcsi úr! Melyik hétvégén lesz a makettverseny by Zeg? Beci! EMEK kamionok jó alapot képezhetnek érdekes, egyedi makettekhez, viszont azért makettközeli állapothoz kell rajtuk rendesen épülni, a legjobb megoldás, ha szinte csak a fülkét használod fel egy eredendően makett alaphoz. BÁR! Nem mindegyik mérethelyes! Úgyhogy kell azért utánanézni! Simka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 115743 | 2009. augusztus 19. 21:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Jo valamire az ajándék vagy kuka? Pulcsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Beci | Adatlap | 115742 | 2009. augusztus 19. 20:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik! Köszi szépen a gyors választ!Sokat segítettél! Béci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 115741 | 2009. augusztus 19. 20:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Beci! Én úgy tudom hogy nincs az Emek kamionokban motor, de az átalakítás sem annyira vészes, bár fémből vannak a fülkék, az alváz és a többi műanyag. Németek csináltak úgy torpedo scaniat, hogy a csőr része Emek. Meg olyat is láttam, ahol a fülke is Emek, és szintén elég jól ki volt csinosítva. GPatrik | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Beci | Adatlap | 115740 | 2009. augusztus 19. 19:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy az EMEK kamionokban van-e motor, ill. mennyire nagy munka átalakítani őket ,,közel" makett kinézetre? Nem ismerem még őket.Előre is köszi a válaszokat! Üdv.: Béci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kiskenyeres | Adatlap | 115737 | 2009. augusztus 18. 21:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hello ha valaki tud 1 black editionos actrost ami eladó az kiabáljon rám elöre is köszönöm aki privátban akar beszélni velem annak itt az email címem:kokaiattila@citromail.hu vagy aki éppen msnen annak pedig kiskenyeres01@hotmail.com | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 115736 | 2009. augusztus 18. 20:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Pulcsi! Az igaz,hogy itt van a szomszédba,csak én nem vagyok itthon egész nap! Reggel Szentgrot este haza,és ez holnap is igy lesz! De ha kiderittek valamit jelentkezem! ZS! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Norbi | Adatlap | 115731 | 2009. augusztus 18. 12:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok!Érdeklödni szeretnék,hogy hol lehet hungarocamionos feliratot keriteni mert összeraktam egy Iveco Turbo Star kamont és illene hozzá!Elöre is köszönöm segitségeteket! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 115729 | 2009. augusztus 17. 21:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ZS! Ráadásul Te arra felé lakst?Ugye? Pulcsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 115728 | 2009. augusztus 17. 21:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti! Küldtem az ajándékot,remélem tudod használni valamire.Vagy lesz még pár prospektusod. Pulcsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 115727 | 2009. augusztus 17. 21:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia ZS! Nem tudom Én se beszéltem még a Lacival.Tavaly pénteken 4 ora felé pakoltam.Aztán 9 felé mentünk el. Pulcsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 115722 | 2009. augusztus 17. 16:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PULCSIBÁCSI! Nem tudtam beszélni még Lacival,mikor lehet pakolni? Melyik nap,hány órától,és meddig? Légyszi ha tudsz valamit kiálcs rám akár itt,akár magánba! Köszi zsorzsy! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 115721 | 2009. augusztus 17. 16:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Eszméletlen jól néz ki a Kenworth,és ezek a pótok! Nagyon irigy vagyok,hogy nekem nincs ilyen szerelvényem!(MÉG) zsorzsy! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 115720 | 2009. augusztus 17. 12:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32. | Adatlap | 115719 | 2009. augusztus 17. 10:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok ! Egy kis haladás a Road Train szerelvényen . A vontató egy korábbi munkám . Kenworth SAR . Üdv. Ady32 ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 115718 | 2009. augusztus 16. 21:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Nekem tetszik, jól alakul. Ez a melegített csöves dolog eszembe sem jutott. Én levágtam a megfelelő szélességű csíkot, és párszor jó erőssen végighúztam egy toll szélén, amíg nagyjából olyan íve nem lett, amit szeretnék. A végső tartást a perem adta meg. Én megcsináltam előbb mind a 6-ot sztirolból, de később az egyiket legumiztam, és gyantából öntöttem ki inkább. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 115717 | 2009. augusztus 16. 21:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni olyasmiben, hogy hogyan tudnám megszerkeszteni a matricára kerülő képet. Átlátszó matricára kellene nyomtatni, tehát ehez gondolom átlátszó háttér is kell. GPatrik | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 115716 | 2009. augusztus 16. 21:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Haladtam a 2 tengelyes konténer szállitoval.Sárvédöket kellett gyártanom hozzá.Kusti tanácsai és az Én ötleteimmel megvalosult a 4 sárvédő.Pár kép roluk.A képek telefonnal készültek azért ilyenek.Felhevitett fémcsőre ráhajlitottam a sztirolcsikot,majd lehütve lepattintottam rola.Az oldalát körzövel kikarcoltam /aminek mindkét fele hegyes acéltüske van/,majd ragasztás és formára igazitás. Pulcsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 115715 | 2009. augusztus 16. 10:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia salud8! Rendelhetsz Heinztől is arról az oldalról, amit Tesztpilóta belinkelt, de rendelhetsz közvetlenűl a KFS-től is. A fotómaratásuk külső feljavításokra jó, show-truckot lehet belőle csinálni. Ami még szép feljavító, az a belső térhez való, új ülések, kárpitok gyantából. www.kitformservices.com/photoetch/pe36.jpg www.kitformservices.com/tq/scan.int.jpg Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
salud8 | Adatlap | 115714 | 2009. augusztus 15. 19:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Tesztpilóta! Nem riasztottál el a Volvo tól. R500 ast szeretném elöbb aztán a Volvo-t mert ez a doboz már eléggé poros :) A Volvo ra még rá kell kicsit gyurnom. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tesztpilota | Adatlap | 115713 | 2009. augusztus 15. 18:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia salud8! Látom most már SCANIA-t szeretnél csinálni,remélem nem az én véleményem riasztott el a VOLVOtól?Az a valóság hogy az új maketteknél 'megszokott' hogy csak a fülke új a többi általában 'régebbi' típustól van!A gondolkodás módja hogy 'úgysem látszik'? Ajánlom nézz szét a köv. oldalon www.modelltrucksandparts.at Üdv Tesztpilóta! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dodó | Adatlap | 115712 | 2009. augusztus 15. 13:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Szeretnék segitséget kérni AMT-ERTL kamion rendeléshez. Ha valaki tud segiteni kérem irjon. Elöre is köszönöm. Üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
salud8 | Adatlap | 115711 | 2009. augusztus 15. 09:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi! R500 hoz nincs feljavító szett (fotomaratás)? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
salud8 | Adatlap | 115710 | 2009. augusztus 15. 09:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Tényleg félre értettük egymást :) Én igazából az festésére illetve a motorkinézetére lettem volna kiváncsi. (fekete lesz az egész :DDD | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 115709 | 2009. augusztus 15. 08:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Bocs, nem egyértelműen írtam, szóval a lényeg, ha nem akarsz belenyúlni, akkor NE nézd meg az eredeti motorképeit, mert nem sok köze van hozzá. A váz még jobban elmegy, de ott is van sok eltérés. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
salud8 | Adatlap | 115708 | 2009. augusztus 15. 08:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi! Ez a az Italeri R500 V8 -asa. Hát lehet hogy 1 nem létező (cég) kamion lesz belőle :) Ha túl sokat kell átalakítani akkor inkább hagyom. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 115707 | 2009. augusztus 14. 23:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia salud8! Ha a Revell vagy Italeri R500-t akarod megépíteni csak akkor nézd meg az eredeti képeket, ha át akarod építeni olyanra. Sajnos a makett motorja nagyon sokban eltér az eredetitől, de már a váza is. A fülkefelfogatás se jó, alacsonyabban van a kelleténél, és még lehetne sorolni a hibákat. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 115706 | 2009. augusztus 14. 23:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
roland9 | Adatlap | 115705 | 2009. augusztus 14. 19:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika,Dark85:koszi szepen a linkeket.megprobalom meg megmenteni,de ha nem megy akkor majd jon a letoltes. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gabika00019 | Adatlap | 115704 | 2009. augusztus 14. 13:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
salud8 | Adatlap | 115702 | 2009. augusztus 13. 22:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia GPatrik! nagyon szépen köszi a képeket. Hálás köszönet érte. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 115701 | 2009. augusztus 13. 21:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Salud! Két féle motorról találtam képet. Mind a kettő V8as, de szerintem 580as. A makettről készült képeket talán tudod használni valamire, szerintem szépen lett kivitelezve. Lehet innen van a fórumról, de már nem tudom, remélem nem kapok ejnye bejnyét a gazdájától... GPatrik | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
salud8 | Adatlap | 115700 | 2009. augusztus 13. 21:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Tud valaki képeket Scania R500 as alvázáról motorjáról? Ha igen akkor azt meg köszönném! |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Te tulajdonodat képezi,Neked szántam.
Pulcsi