<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Simka | Adatlap | 115744 | 2009. augusztus 20. 11:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 115743 | 2009. augusztus 19. 21:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Jo valamire az ajándék vagy kuka? Pulcsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Beci | Adatlap | 115742 | 2009. augusztus 19. 20:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik! Köszi szépen a gyors választ!Sokat segítettél! Béci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 115741 | 2009. augusztus 19. 20:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Beci! Én úgy tudom hogy nincs az Emek kamionokban motor, de az átalakítás sem annyira vészes, bár fémből vannak a fülkék, az alváz és a többi műanyag. Németek csináltak úgy torpedo scaniat, hogy a csőr része Emek. Meg olyat is láttam, ahol a fülke is Emek, és szintén elég jól ki volt csinosítva. GPatrik | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Beci | Adatlap | 115740 | 2009. augusztus 19. 19:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy az EMEK kamionokban van-e motor, ill. mennyire nagy munka átalakítani őket ,,közel" makett kinézetre? Nem ismerem még őket.Előre is köszi a válaszokat! Üdv.: Béci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kiskenyeres | Adatlap | 115737 | 2009. augusztus 18. 21:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hello ha valaki tud 1 black editionos actrost ami eladó az kiabáljon rám elöre is köszönöm aki privátban akar beszélni velem annak itt az email címem:kokaiattila@citromail.hu vagy aki éppen msnen annak pedig kiskenyeres01@hotmail.com | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 115736 | 2009. augusztus 18. 20:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Pulcsi! Az igaz,hogy itt van a szomszédba,csak én nem vagyok itthon egész nap! Reggel Szentgrot este haza,és ez holnap is igy lesz! De ha kiderittek valamit jelentkezem! ZS! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Norbi | Adatlap | 115731 | 2009. augusztus 18. 12:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok!Érdeklödni szeretnék,hogy hol lehet hungarocamionos feliratot keriteni mert összeraktam egy Iveco Turbo Star kamont és illene hozzá!Elöre is köszönöm segitségeteket! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 115729 | 2009. augusztus 17. 21:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ZS! Ráadásul Te arra felé lakst?Ugye? Pulcsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 115728 | 2009. augusztus 17. 21:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti! Küldtem az ajándékot,remélem tudod használni valamire.Vagy lesz még pár prospektusod. Pulcsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 115727 | 2009. augusztus 17. 21:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia ZS! Nem tudom Én se beszéltem még a Lacival.Tavaly pénteken 4 ora felé pakoltam.Aztán 9 felé mentünk el. Pulcsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 115722 | 2009. augusztus 17. 16:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PULCSIBÁCSI! Nem tudtam beszélni még Lacival,mikor lehet pakolni? Melyik nap,hány órától,és meddig? Légyszi ha tudsz valamit kiálcs rám akár itt,akár magánba! Köszi zsorzsy! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 115721 | 2009. augusztus 17. 16:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Eszméletlen jól néz ki a Kenworth,és ezek a pótok! Nagyon irigy vagyok,hogy nekem nincs ilyen szerelvényem!(MÉG) zsorzsy! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 115720 | 2009. augusztus 17. 12:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32. | Adatlap | 115719 | 2009. augusztus 17. 10:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok ! Egy kis haladás a Road Train szerelvényen . A vontató egy korábbi munkám . Kenworth SAR . Üdv. Ady32 ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 115718 | 2009. augusztus 16. 21:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Nekem tetszik, jól alakul. Ez a melegített csöves dolog eszembe sem jutott. Én levágtam a megfelelő szélességű csíkot, és párszor jó erőssen végighúztam egy toll szélén, amíg nagyjából olyan íve nem lett, amit szeretnék. A végső tartást a perem adta meg. Én megcsináltam előbb mind a 6-ot sztirolból, de később az egyiket legumiztam, és gyantából öntöttem ki inkább. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 115717 | 2009. augusztus 16. 21:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni olyasmiben, hogy hogyan tudnám megszerkeszteni a matricára kerülő képet. Átlátszó matricára kellene nyomtatni, tehát ehez gondolom átlátszó háttér is kell. GPatrik | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 115716 | 2009. augusztus 16. 21:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Haladtam a 2 tengelyes konténer szállitoval.Sárvédöket kellett gyártanom hozzá.Kusti tanácsai és az Én ötleteimmel megvalosult a 4 sárvédő.Pár kép roluk.A képek telefonnal készültek azért ilyenek.Felhevitett fémcsőre ráhajlitottam a sztirolcsikot,majd lehütve lepattintottam rola.Az oldalát körzövel kikarcoltam /aminek mindkét fele hegyes acéltüske van/,majd ragasztás és formára igazitás. Pulcsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 115715 | 2009. augusztus 16. 10:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia salud8! Rendelhetsz Heinztől is arról az oldalról, amit Tesztpilóta belinkelt, de rendelhetsz közvetlenűl a KFS-től is. A fotómaratásuk külső feljavításokra jó, show-truckot lehet belőle csinálni. Ami még szép feljavító, az a belső térhez való, új ülések, kárpitok gyantából. www.kitformservices.com/photoetch/pe36.jpg www.kitformservices.com/tq/scan.int.jpg Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
salud8 | Adatlap | 115714 | 2009. augusztus 15. 19:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Tesztpilóta! Nem riasztottál el a Volvo tól. R500 ast szeretném elöbb aztán a Volvo-t mert ez a doboz már eléggé poros :) A Volvo ra még rá kell kicsit gyurnom. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tesztpilota | Adatlap | 115713 | 2009. augusztus 15. 18:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia salud8! Látom most már SCANIA-t szeretnél csinálni,remélem nem az én véleményem riasztott el a VOLVOtól?Az a valóság hogy az új maketteknél 'megszokott' hogy csak a fülke új a többi általában 'régebbi' típustól van!A gondolkodás módja hogy 'úgysem látszik'? Ajánlom nézz szét a köv. oldalon www.modelltrucksandparts.at Üdv Tesztpilóta! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dodó | Adatlap | 115712 | 2009. augusztus 15. 13:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Szeretnék segitséget kérni AMT-ERTL kamion rendeléshez. Ha valaki tud segiteni kérem irjon. Elöre is köszönöm. Üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
salud8 | Adatlap | 115711 | 2009. augusztus 15. 09:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi! R500 hoz nincs feljavító szett (fotomaratás)? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
salud8 | Adatlap | 115710 | 2009. augusztus 15. 09:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Tényleg félre értettük egymást :) Én igazából az festésére illetve a motorkinézetére lettem volna kiváncsi. (fekete lesz az egész :DDD | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 115709 | 2009. augusztus 15. 08:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Bocs, nem egyértelműen írtam, szóval a lényeg, ha nem akarsz belenyúlni, akkor NE nézd meg az eredeti motorképeit, mert nem sok köze van hozzá. A váz még jobban elmegy, de ott is van sok eltérés. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
salud8 | Adatlap | 115708 | 2009. augusztus 15. 08:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi! Ez a az Italeri R500 V8 -asa. Hát lehet hogy 1 nem létező (cég) kamion lesz belőle :) Ha túl sokat kell átalakítani akkor inkább hagyom. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 115707 | 2009. augusztus 14. 23:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia salud8! Ha a Revell vagy Italeri R500-t akarod megépíteni csak akkor nézd meg az eredeti képeket, ha át akarod építeni olyanra. Sajnos a makett motorja nagyon sokban eltér az eredetitől, de már a váza is. A fülkefelfogatás se jó, alacsonyabban van a kelleténél, és még lehetne sorolni a hibákat. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 115706 | 2009. augusztus 14. 23:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
roland9 | Adatlap | 115705 | 2009. augusztus 14. 19:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika,Dark85:koszi szepen a linkeket.megprobalom meg megmenteni,de ha nem megy akkor majd jon a letoltes. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gabika00019 | Adatlap | 115704 | 2009. augusztus 14. 13:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
salud8 | Adatlap | 115702 | 2009. augusztus 13. 22:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia GPatrik! nagyon szépen köszi a képeket. Hálás köszönet érte. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 115701 | 2009. augusztus 13. 21:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Salud! Két féle motorról találtam képet. Mind a kettő V8as, de szerintem 580as. A makettről készült képeket talán tudod használni valamire, szerintem szépen lett kivitelezve. Lehet innen van a fórumról, de már nem tudom, remélem nem kapok ejnye bejnyét a gazdájától... GPatrik | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
salud8 | Adatlap | 115700 | 2009. augusztus 13. 21:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Tud valaki képeket Scania R500 as alvázáról motorjáról? Ha igen akkor azt meg köszönném! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dark85 | Adatlap | 115699 | 2009. augusztus 13. 19:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Ady32. Na hogy állsz a szerelvénnyel, illetve a dolly tuningolásával? Várom a fejleményt és a képeket. Szia, szép napot. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32. | Adatlap | 115698 | 2009. augusztus 13. 11:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Dark85 ! Király ! Sajnos csak a régi Mack Titant lehet beszerezni még , az új kiadásárol nem tudok . Üdv Ady32 ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika | Adatlap | 115697 | 2009. augusztus 13. 10:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Roland ztracker.hu/index.php Azt hiszem itt is fent van, szabadon lehet regisztrálni. És Lehet tölteni a T.I.R-t Üdv Lacika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Varjúbácsi | Adatlap | 115696 | 2009. augusztus 12. 22:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Volt már fenn néhány kép a UNIX-os Peterbilt 378-ról. Kérem, ha valakinek van még ilyen képe, tegye fel ide, vagy küldje el nekem magánban.Ha esetleg meglátjátok az országban, és lefotózná nekem valaki az utánfutó részt, hálám örökké üldözni fogja. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dark85 | Adatlap | 115695 | 2009. augusztus 12. 22:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Roland9. Itt a link regisztrálsz és letöltöd: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=5931868 Remélem tudtam segíteni. Szia Jó éjt | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
roland9 | Adatlap | 115694 | 2009. augusztus 12. 21:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziasztok,reg nemvoltam itt,de figyeltem a mozgast.van egy kerdesem es asztan kehet-remelem hogy nem-keresem,hogy van e meg valakinek a TIR nevezetu sorozat es fel e tudna valahova rakni hogy le tudjam tolteni,mivel bedoglott a gepem es nem erkeztem megmenteni a menthetot:((( koszi roli kassa | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dark85 | Adatlap | 115693 | 2009. augusztus 12. 08:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Ady32. Köszönöm a linkeket, megvan a drágaságom (4 tengelyes Titán). Na kérem erről van szó, minden álmom egy ilyen szerelvény megépítése, amilyen sok gumi van alatta-kész erdő. Ha nem haragszotok én is beteszek pár képet étvágycsinálónak. Szép napot Mindenkinek! Ja igen Ady azt nem tudod hogy esetleg az új Titánt is meg lehetne-e csinálni, azt látom hogy a régit igen. Várom a válaszod. Köszi. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32. | Adatlap | 115692 | 2009. augusztus 12. 07:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok !Ime néhány kép nehézgépszállitásból Ausztrál módra. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
salud8 | Adatlap | 115691 | 2009. augusztus 11. 21:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Tud valaki képeket Scania R500 as alvázáról motorjáról? Ha igen akkor azt meg köszönném! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32. | Adatlap | 115690 | 2009. augusztus 11. 21:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32. | Adatlap | 115689 | 2009. augusztus 11. 21:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Dark85 ! Itt nézd meg .http://www.flickr.com/photos/matt_hutchins/page24/ http://aussiebigbangers.4t.com/ . | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dark85 | Adatlap | 115688 | 2009. augusztus 11. 19:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Ady. Egy kérdés a 3 ikerabroncsos Titánt honnan szedted le, egy olyat akarok a kittből csinálni, tehát minden infó jól jönne róla. Köszönöm. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32. | Adatlap | 115687 | 2009. augusztus 11. 19:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm úraim az elismerést ! Egy kis csemege . | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Brúnó | Adatlap | 115686 | 2009. augusztus 11. 19:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Pisti! Ez nagyon gyilkos eddig! Szerintem bármelyik vontató jó lenne, kivéve a Scania. Pali | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dark85 | Adatlap | 115685 | 2009. augusztus 11. 18:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia ADY32. Azt a betyár mindenit neki, esküszöm nagyon tetszik. A Mack Titánon nagyon gondolkozom, de az az 50.000 Ft-s ár kicsit húzós, pedig nagyon nagy lenne a kicsike. A szerelvénnyel csak így tovább, nagyon szépen nézz ki. Kíváncsi leszek a tuningolásra. Nekem kellene egy komplett csorda az ilyen szerelvényekből, csak nagyon nagy helyett foglal el... Na de viszont meghálálja magát, és egy ilyen szerelvény nincsen minden háztartásban. Én valami ilyesmit szeretnék összehozni a Titán(ok)-ól. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32. | Adatlap | 115684 | 2009. augusztus 11. 17:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 115682 | 2009. augusztus 11. 10:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Halló-halló Csabi Úr! Kéretik megszerezni DVD-n, azonnal! :)) Simka |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Pulcsi úr! Melyik hétvégén lesz a makettverseny by Zeg?
Beci! EMEK kamionok jó alapot képezhetnek érdekes, egyedi makettekhez, viszont azért makettközeli állapothoz kell rajtuk rendesen épülni, a legjobb megoldás, ha szinte csak a fülkét használod fel egy eredendően makett alaphoz. BÁR! Nem mindegyik mérethelyes! Úgyhogy kell azért utánanézni!
Simka