<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
gumikacsa | Adatlap | 115853 | 2009. szeptember 12. 22:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dark85 | Adatlap | 115852 | 2009. szeptember 12. 21:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok. Ady32, mi van Veled, és a kedveseddel, jobban vagytok már? Várom mihamarabbi válaszod. Szia. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dix | Adatlap | 115851 | 2009. szeptember 12. 20:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! Valaki nem tudja az Italeri "kidobta" már a billencs pótkocsit? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
roliKE | Adatlap | 115850 | 2009. szeptember 12. 19:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka, kosz a valszt.amugy nem vagyok en olyan uj srac,csak reg nemirtam.vissza nezheted a forumot:))) roliKE | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ajpykaa | Adatlap | 115849 | 2009. szeptember 12. 14:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Kusti nagyon szépek a munkáid!Esetleg vállalnál egy Scania makettet? Az emailomra irhatsz ha gondolod és megdumáljuk a részleteket Ajpyka@freemail.hu Előere is Köszönöm! Várom válaszod! Üdw:Árpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 115848 | 2009. szeptember 11. 13:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Készül a Steyr. Kevés dolog van amit másik kitekből át tudtam venni,(szinte csak a laprugók, a hidak és a sárvédők!) a többi sztirolból készült. Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 115846 | 2009. szeptember 10. 22:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Roli! Pedig grafikai szerkesztésben szerintem Corel jobb, mint pl adobe illustrator stb. De mindenki egyénileg.. :) Nicked jó, így már Te is egyedi vagy... :) Egyébként, amit minden új srácnak javaslok, nézegessetek vissza fórumon... Simka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
roliKE | Adatlap | 115845 | 2009. szeptember 10. 20:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Simka koszi,nem nagyon vagyok oda a Corel-er,meg latom meg.es ami a nick nevemet illeti,teljesitem kivansagot lehet roliKE? roliKE | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 115842 | 2009. szeptember 9. 20:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Roland! COREL-t javasolnám én is. Meg javasolnék neked mást is! Jó lenne ha a nicknevedet meg tudnád változtatni, mert már van egy Roland89-ünk itt a fórumon és esetleg összekeveredtek... :) Simka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 115841 | 2009. szeptember 9. 20:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Roland! COREL-t javasolnám én is. Meg javasolnék neked mást is! Jó lenne ha a nicknevedet meg tudnád változtatni, mert már van egy Roland89-ünk itt a fórumon és esetleg összekeveredtek... :) Simka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Püsilaci | Adatlap | 115840 | 2009. szeptember 9. 20:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
roland9 | Adatlap | 115839 | 2009. szeptember 9. 20:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziasztok fiuk, mar megtalaltam a boltot ahol veszek lapot a nyomdamba,hogy tudjak magamnak nyomni levonot.itt nalunk Kassan egy fasza uzletbe. eloszor meg muszaly leszek ki probalni valami progit hozza.melyik jobb?photoshop vagy a corel?van meg egy,gimp,az egy kicsit egyszerubb. Sziasztok Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 115838 | 2009. szeptember 9. 17:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Megamakett. Pulcsi UI:1;3;10 lapos kiszerelés | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
exec | Adatlap | 115837 | 2009. szeptember 9. 07:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik, nekem ami egyszer így bejött a következő volt: menjél még át rajta sima papírlappal is, majd a legvégén a sima, nem fehérítős, illetve nem whitening típusú fogkrémmel. Nekem az sokat segített! Üdv. exec | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tûzszekér | Adatlap | 115836 | 2009. szeptember 8. 21:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én nagyon régen vettem ilyet és valami 200-300 ft volt akkor kb 12 éve.Ez akkor sem volt nagy pénz de azóta biztos drágább lett. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 115835 | 2009. szeptember 8. 21:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Tűzszekér! Ezek milyen árban vannak? GPatrik | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tûzszekér | Adatlap | 115834 | 2009. szeptember 8. 21:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csak arra kell vigyáznod hogy a fordulat amivel polírozol ne legyen túl nagy mert megég vagy elolvad a műanyag. Ha a paszta már túl kemény akkor kaparni kell ki a pasztából és összekeverni egy kis olajjal hogy krémszerű legyen. Ha ez meg tudod oldani 100% siker. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 115833 | 2009. szeptember 8. 21:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi, Tűzszekér! Köszönöm a segítségeteket! Nos körülbelül a helyzet az hogy az egész szélvédő eleje olyan mint az a folt, legalábbis mióta rámentem a csiszi papírral. De majd akkor megpróbáálok beszerezni valami políros cuccot aztán meglátjuk, max összehozok két szélvédőből egyet. GPatrik | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tûzszekér | Adatlap | 115832 | 2009. szeptember 8. 21:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tûzszekér | Adatlap | 115831 | 2009. szeptember 8. 21:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Valamilyen csiszoló anyagokat forgalmazó céget keress és ott lehet venni kimondottan műanyag polírozáshoz anyagot. Henger alakú tömb és ha jól emlékszem 1 kg .Multifunkciós géphez csinálsz filc korongot. Ha kész akkor a forgó korongot belenyomod a polírozó anyagba és amennyit magára vesz azzal felpolírozod. Én üveg polírozóval políroztam ( azért ezzel mert ez volt itthon ) műanyag indexburát és tökéletes lett. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 115830 | 2009. szeptember 8. 21:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Patrik! Hát ahogy néztem odaát képet, sok jót nem várnék tőle. Próbáld meg még a polírozást is, hátha vesz el a tompaságból. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 115829 | 2009. szeptember 8. 21:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Tőletek, Nagyoktól (1:24) kérnék segítséget, a kicsik (1:87) topikjából. :) Volna egy olyan problémám hogy festékes lett a kamion szélvédője, ezt picit megpróbáltam aromás higítóval leszedni, ami picit megharapta a műanyagot, így egy folton "behomályosodott" a szélvédő. Kerítettem 2000es csiszolópapírt, beáztattam, és finoman áthúztam a szélvédőn, viszont így az egész szélvédő olyan mintha "párás" lenne. Ez ellen lehet valamit kezdeni, vagy kuka? GPatrik | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
roland9 | Adatlap | 115828 | 2009. szeptember 8. 20:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi,GPatrik: kopszonom fiuk Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 115827 | 2009. szeptember 8. 20:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Roli! Barackdr is szokott árulni, neki is van. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 115826 | 2009. szeptember 8. 20:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szi Roland! Ho-ki modell, vagy nézz szét a matricakészítéses topikban, elvileg itt a makettinfón is árul valaki. GPatrik | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
roland9 | Adatlap | 115825 | 2009. szeptember 8. 20:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tud valaki segiteni hol veszek olyan papirt ami a rendes-tintasugaras nyomdaval tudok majd nyomni? koszi roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dark85 | Adatlap | 115824 | 2009. szeptember 6. 21:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Ady32. Sajnálom, ezt az infót nem tudtam, Akkor a kedvesednek jobbulást kívánok! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Trucker | Adatlap | 115823 | 2009. szeptember 6. 21:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32 | Adatlap | 115822 | 2009. szeptember 6. 20:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Dark85 ! Elnézést a késésért ,de sajnos anyagi , technikai és föleg a kedvesem mütét utáni állapota miatt késik a Road Train szerelvény ! Kivánok mindenkinek kellemesebb idötöltést . Üdv Ady32 ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
roland9 | Adatlap | 115821 | 2009. szeptember 6. 20:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik:koszi szepen,ezt nem si tudtam hogy van ket fele lap.hol tudok olyan lapot venni,vagy legalabb ird le legyszives hogy hogy hivjak azt a lapot amire tudok nyomtatni en is otthon a tintasugarason.koszi roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 115820 | 2009. szeptember 6. 19:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Roland! Van olyan lap amihez lézernyomtató kell és van olyan amihez sima tintasugaras. Tehát ha tintasugaras nyomtatód van otthon, megfelelő lap esetén tudsz rá nyomtatni. GPatrik | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
roland9 | Adatlap | 115819 | 2009. szeptember 6. 19:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, tanacsot kerek toletek.ha szeretnek nyomtatni magamnak matricat a modellre,akkor kell nekem hozza laser nyomda vagy kinyomom a sima nyomdan is?varom nagyon a valaszokat.koszi elore | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Beci | Adatlap | 115818 | 2009. szeptember 5. 10:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! A jost-world.de oldalon láthattok néhány oktató videót vonófejekről, nyeregszerkezetekről,azok használatáról és javításáról.Igényes filmek. Gondolom néhányótokat érdekelhet. Üdv.: Béci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Varjúbácsi | Adatlap | 115817 | 2009. szeptember 4. 07:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm. akkor marad az Italeri. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 115816 | 2009. szeptember 3. 20:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Varjúbácsi! Teljesen ugyanaz a makett van mindkét dobozban, csak a matrica más, és a Revell átlagban 2 ezer forinttal drágább, tehát pénztárca szempontjából az Italerit javaslom. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Varjúbácsi | Adatlap | 115815 | 2009. szeptember 3. 19:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Az MB Actros makettek közül a Revell vagy az Italeri a részletesebb, pontosabb? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsiga | Adatlap | 115814 | 2009. szeptember 2. 19:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szasztok! Köszönöm az ötletet, már meg is valósitottam és szuperul működik a Szi-Ti lefolyótisztitó! Üdv.:Zsiga | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pít | Adatlap | 115813 | 2009. szeptember 2. 10:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mack | Adatlap | 115812 | 2009. szeptember 2. 09:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Udv, a 379 uj kabintipussal keszul, elso lampak szogletesek, oldalt iranyjelzovel, a konzol egybe ontott oldaliranyu. A 359 utolso idoszakaban keszult mar szogletes lampaval, de alulrol tartva. A levego beomlo csovek a 379nel a kabin oldalaban lepnek be es egy ives gumicso viszi a motorterbe. A 359 nel egybol a hood ala fordul kivulrol a cso, igy a hoodban van egy kivagas neki. A 359 csak flattop kabinnal keszult. A 379 elso eveiben szinten flattop volt, kis atbujo nyilassal a haloba. 1992 utan az unibilt fulkerendszerrel nagy atbujo nyilas es magas halo is keszult. Ezutan keszultek az ultracabek, ahol mar a vezetokabin is magas volt. 70" es magas halofulkevel is kaphato volt. Emelett azert gyartottak meg a flattopokat is. Ide kapcsolodik: http://americana.fw.hu/peterbilt.html Remelem segitettem. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pít | Adatlap | 115811 | 2009. szeptember 1. 14:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Köszi, és külsőre valami különbség? Ami nekem feltűnt, hogy a 379-nél a lámpák oldalára került index is. Még valami jelentősebb eltérés van? Sok képet néztem, de más nem tűnt fel. :) Üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 115810 | 2009. szeptember 1. 12:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A 379 (1987-2007) az utódja a 359-esnek (1967-1987) A 3x9-esek volt mindig is a legfontosabb típusa a Peti'nek | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pít | Adatlap | 115809 | 2009. szeptember 1. 10:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni: néhány mondatban összetudná valaki foglalni, mik a (látható) különbségek a 359-es és 379-es Peterbilt között? Segítségeteket előre is köszi Üdv P | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
exec | Adatlap | 115808 | 2009. augusztus 31. 22:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsiga, a fékfolyadék minden festéket leszed a műanyagban ugyanakkor a legcsekélyebb kért sem okozza. Üdv. exec | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dark85 | Adatlap | 115807 | 2009. augusztus 31. 21:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia ADY32. Mizújs Veled, nem halunk rólad, épülnek a pótkocsik, eldöntötted már hogy milyen vontatót szeretnél elé tenni a szerelvénynek. Várom a jelentkezésed, s a képeket. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 115806 | 2009. augusztus 31. 21:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Próbálhatsz Szi-Ti nevű lefolyótisztítót is, az jóval olcsóbb 300-400 ft körül van, és több áztatásra is elég, mert 5-6 litre áztatóhoz egy-két kanálnyi kell kb. Simka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 115805 | 2009. augusztus 31. 21:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! A gőzét sem célszerű belélegezni! Csak jól szellőzött helyen használjátok. Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vincus80 | Adatlap | 115804 | 2009. augusztus 31. 21:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én pl. a Tesóban vettem, mert akkor nem volt TS gazdaságos, és ez volt a legolcsóbb. Asszem 700,- körül volt 1 liter. A Mr Muszkli típusú is jó, de lassabban dolgozik. Ez a Well D. valami brutál, néhány perc áztatás után egy használt fogkefével ledörzsöltem az egész festéket. Gumikesztyű használata erősen ajánlott! :) Üdv V | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsiga | Adatlap | 115803 | 2009. augusztus 31. 20:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Hol lehet hozzájutni ehhez a Well Done cucchoz és mibe kerül? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vincus80 | Adatlap | 115802 | 2009. augusztus 31. 19:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mármint a műanyagot nem bántja, a festéket leszedi. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vincus80 | Adatlap | 115801 | 2009. augusztus 31. 19:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Ha az egészről le akarod szedni a festéket, akkor áztasd be lefolyótisztítóba (a legolcsóbb a Tesós, nekem a Well Done márkájú vált be.) Nem marja meg a festéket. Üdv V |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Ki, a kukába.
Komolyra fordítva a szót, igen ki, hamarosan szerintem kapható lesz
http://public.fotki.com/modeltrucks25thscale/kit-news/2009-modeltrucks-news/italeri-dumper-trai/