<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Simka | Adatlap | 116313 | 2009. november 24. 20:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika09 | Adatlap | 116312 | 2009. november 24. 20:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Exec. Igen, egy kolléga kereste ezt a járgányt. Ezt, amit te írtál, átszámolva a 95 Eur-t, az kb26000 Huf+posta. Én Nyíregyházán találtam ugyanezt, és az csak 19000Huf. Ennyiért tényleg ajándék. Aki tud, csapjon le rá. Egy két oldallal visszáb leírtam a bolt elérhetőségét, de ha kell, megadom mégegyszer... Üdv Lacika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
blackthunder | Adatlap | 116311 | 2009. november 24. 19:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv srácok! Régebben olvastam itt a topicba, hogy valaki tett fel rendszámszerkesztő programot, de hiába néztem vissza az egész topicot sajnos sehol nem találtam meg. Ha valaki tudna neked segíteni ebben hol találom meg, azt nagyon megköszönném! Üdv: Blackthunder | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
exec | Adatlap | 116308 | 2009. november 24. 19:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mintha ezt kereste volna valaki a napokban: cgi.ebay.de/PETERBILT-WRECKER-RAR-1-25-REVELL_W0QQitemZ120493637377QQcmdZViewItemQQptZStandmodelle_Baus%C3%A4tze Az ára e körül szokott lenni, minden olcsóbb fogás ajándék... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 116307 | 2009. november 24. 19:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sajnos csak most találtam meg! Ha 27 euróért odadná ámen legyen tudnál beszélni vele? 15 a posta+13 a kamionért! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
exec | Adatlap | 116306 | 2009. november 24. 19:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia zsorzsy, Tehát 13 eur-ig mennél el? Vagy ha átutalással fizetnél, akkor az további 2000Ft minimum, tehát az már csak 5 EUR! Hozzáteszem a csóka Hermessel 15 EUR-ért küldi, kérdés melyikkel hajlandó a végén feladni. Ezeket előre tisztázni kellett volna vele, ha előre szólsz segítettem volna. exec | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 116305 | 2009. november 24. 19:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 116304 | 2009. november 24. 19:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
SOS Segitség! Most találtam ezt a scaniát az ebay.de-n 5.old! Sajnos én a szó legszorossabb értelmében hülye vagyok az ott való vásárláshoz,viszont ugyan ez a modell volt az első herpám amit gyerekoromban kaptam! Ha esetleg valaki segítene ,vagy licitálna hátha sikerülne megszerezni! Már csak 2 óra van rá! 20 euroig elmennék postakőltséggel egyűtt! Nagyon megköszönném! Üdv zsorzsy! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32 | Adatlap | 116303 | 2009. november 24. 18:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok ! Egy kis haladás a feledésbe merült Mack lj-n. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kuki20 | Adatlap | 116302 | 2009. november 24. 17:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tisztelt kbx!megnéztem az e-mailt és irtam is vissza! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kuki20 | Adatlap | 116301 | 2009. november 24. 16:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
köszönöm kbx!meg fogom nézni és irok vissza! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kbx | Adatlap | 116300 | 2009. november 24. 16:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kuki, írtam neked emailt a Volvoval kapcsolatban, küldtem is képeket, légyszi nézd meg, mert másnak is kéne a gép! Üdv Á Elnézést kérek mindenkitől az Off-ért! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kuki20 | Adatlap | 116299 | 2009. november 24. 16:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello Talpi!szívesen rakok fel képeket,csak segitsetek nekem hogyan kell.üdv kuki | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bogyi | Adatlap | 116298 | 2009. november 24. 09:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Engem már ismernek azért páran, viszont én is kezdő vagyok még műanyagban, van egy Scania R500-asom (Italeri) és azt szeretném az útmutatásotokkal összerakni végre, ne álljon a dobozában a szekrény mélyén. De ahogy olvasom legalább nem egyedül vagyok kezdő itt. Cserébe, mint régebben is, ha valakinek esetleg háttéranyag kell, van egy "kis" archívumom. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 116297 | 2009. november 24. 06:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek! :D Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 116295 | 2009. november 23. 22:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kuki! Üdvözlünk itt a fórumon! Majd ha lesz időd,tegyél fel képeket a kamionjaidról! Jó fórumozást és építgetést kívánok. Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 116294 | 2009. november 23. 22:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Csak rombolj aztán odaadod ha nem birsz vele.Esetlen ebben az esetben elmegyek érte melo után.Vagy nem is kijössz hozzám és magaddal hozod jézuskára. Pulcsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tuning | Adatlap | 116293 | 2009. november 23. 22:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy nincs mit. Gondolod a héten körbe fotózhatom az alvázat, annyi hogy saras a pót de a lényeg látszik. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 116292 | 2009. november 23. 20:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Pulcsibácsi! Sikerült megnézni! Neked is köszi,de egyenlőre annyit haladtam,hogy már a pót is romokban van! Üdv zs! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 116291 | 2009. november 23. 20:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Tuning! Nagyon köszi mindent sokat segítettél! Ha kész lesz (egyszer) teszek képet! Mégegyszer köszi! Üdv zsorzsy! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 116290 | 2009. november 23. 20:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
nini egy talpi gyerek , oszt milyen vehemens! zs! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 116289 | 2009. november 23. 20:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Én már nem tudok írni semmi dicsérőt szót mert a többiek elhappolták előllem az összeset! De mégis csak van valami! MEGVESZEM! Olyan szép,hogy besírok rajt! Grat és sok sikert a folytatáshoz! Tisztelőd zsorzsy! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kuki20 | Adatlap | 116288 | 2009. november 23. 20:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv mégegyszer mindenkinek!ne haragudjatok meg,elsiettem a dolgokat azért vtolam ilyen szükszavu és udvariatlan!Szóval kuki vok:)és eléggé kezdő e pályán,három makettem van eddig csak..csak kamionok és más nem is igazán mozgat:)amugy regiztem most meg vmiér nemtok belépni:Snamind1... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 116287 | 2009. november 23. 18:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kuki20! Mint Talpi írta, nem árt némi udvariassági formula. Ezen kívűl nem regisztráltál, nem adtál meg semmiféle elérhetőséget, hogyan gondolod így, hogy bárki is komolyan vegyen? Üdvözlünk a kamionos táborban, és köszi előre is, hogy legközelebb a megfelelő módon írod le a közlendőded. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kuki20 | Adatlap | 116286 | 2009. november 23. 17:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
itt vásárolnék lehetöleg nyerges szin mind1 mer festem majd öket.elönyben nagyfülkés daf xf. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 116285 | 2009. november 23. 17:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Nekem van egy Mercedes Actros MP 1-esem Italeri 3828-bol.Csak a kamion 9200ft utalás esetén postaköltséggel. Pulcsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 116284 | 2009. november 23. 16:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 116283 | 2009. november 23. 16:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
"ÜDV! Kamionmakettet vásárolnék,csak összerakatlan állapotban!1:24-es méretben.lehetőleg europai kamion legyen." Oké,rendben.De hol vásárolnál?Itt? Vagy boltban? Vagy neten? Végül is milyet?Nyergeset? Kéket? Zöldet? Elég tág a témakor nem? Köszi. Talpi Ja és majd elfelejtettem: Sziasztok Kuki20 vagyok,kamionmaketteket építek,stb,stb... Nem? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kuki20 | Adatlap | 116282 | 2009. november 23. 16:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ŰDV!Kamionmakettet vásárolnék,csak összerakatlan állapotban!1:24es méretben.lehetőleg európai kamion legyen. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dönitz | Adatlap | 116281 | 2009. november 23. 15:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ha minden jól megy péntek körül teszek fel egy-két képet a Rábáról..aláfutásgátló már kész van(oldalt-hátul). Talán a platóból is lesz valami. Remélem péntek körül már meglesz az esztergált felni is. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dönitz | Adatlap | 116280 | 2009. november 23. 15:42 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon komoly lett a Frikus-Steyr! Kb. 10 éve Szentgotthárdon nyaraltam és más kamiont nem is nagyon láttam csak ilyet.. gratula! üdv: Dönitz | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Trucker | Adatlap | 116279 | 2009. november 22. 19:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Szép a Frikus Steyr, gratula! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szgergõ | Adatlap | 116278 | 2009. november 22. 10:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Nagyon jó ez a Frikus,te aztán tudsz valamit,gratula! üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tuning | Adatlap | 116277 | 2009. november 22. 08:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
aszfaltot nem igazán szoktuk vele melegíteni mivel annak akkora hője van hogy a fülkébe is érzed. Azt ilyen időbe használjuk hogy az ömlesztett árú ne fagyjon az aljába. (főként télen a vízes sóder) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 116276 | 2009. november 21. 20:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! Így van ahogy Tuning leírta. A kis kockába vezetik a kipufogó hőjét, és ezzel melegítik az aszfaltot ha hosszú útra szállítják. Bár aztmondják a sofőrök hogy sok értelme nincs... Roland | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
exec | Adatlap | 116275 | 2009. november 21. 17:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti mester, Baba, nagyon baba! exec | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 116274 | 2009. november 21. 17:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tuning | Adatlap | 116273 | 2009. november 21. 09:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy ezekkel a képekkel tudok hozzá járulni most perpil ami fennt van nekem. Milyen képek érdekelnek ? híd, alváz ? Egyébként igen az a kocka ott a plató fűtés a képeken amit beraktál. Na ha vmelyik részlet kell a pótról akkor írj aztán ha lesz időm kimegyek a telepre. ide felraktam a képeket: http://oriasmail.citromail.hu/dl/?tid=9f309bd3b82f8699824d0bcde14aa86e7 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Márkó | Adatlap | 116272 | 2009. november 21. 09:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Azt a plató fűtésére használják, én úgy tudom. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 116271 | 2009. november 21. 09:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek. A kamion különben egy-két apróságtól eltekintve készen van. Képek, hamarosan. Lesz belőle cikk is... Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 116270 | 2009. november 21. 09:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia gepsys! Az internet szüleménye a 90%-a de kaptam hosszá prospektusokat is és egy szervizkönyvet is. A méreteket egy kép alapján számoltam vissza 1/24-be. Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 116269 | 2009. november 21. 09:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia tuning! Nagyon megköszönném! Az az igazság,hogy bajba voltam-vagyok mint ADÁM anyáknapján! Az illusztrált 1képen alig látható pót nem tudom milyen lehet,viszont a 87-es modell pótja,szerintem a Rendershez hasonlít leginkább. Schwarzmüller-nek van hasonló pótja magasítóval,de azon meg nem létra van,hanem Rómeo&Julia jelenetéből az erkéj szerű futkosó karám!(ezt jól megszakkifejeztem) De hát ott meg a sárvédők nem stimmelnek!szóval továbbra is megköszönök minden segítő szándékot! Köszönettel zsorzsy! U.i: azutosó képen aputony bal első sarkán látható kis doboz szerű nyillásnak mi a szerepe? Mert multkor láttam két ugyan ilyen szerelvényt,amin ebbe nyillásba volt felvezetve a kipufogó egy toldóval!Nagyon ne alázatok a tudatlanságomért! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tuning | Adatlap | 116268 | 2009. november 20. 19:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rendersről csak külső fotókat tudok adni egy hobbi fotós havertól. Max ha a billencses felépítmény érdekel a saját fliegl pótról tudok csinálni. Majd nem u.a. a 2 pót | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
SzerNoh | Adatlap | 116267 | 2009. november 20. 16:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! mekkora hely van a különböző kamionok fülkéjében 1:24 ben SzerNoh :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 116266 | 2009. november 20. 12:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Uram! Most mi is a kérdés konkrétan? Melyik? Milyen?Mekkora? Talpi :-))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 116265 | 2009. november 20. 12:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Az Ati fedőnevű kolléga tud neked segíteni. Ő már egyszer épített egy ilyet ,megjegyzem kitűnően és neki szerintem vannak adatai bőven ehhez a típushoz.Vagy itt visszaolvasol,kb. 2008 év elejére,vagy megkeresed az egyik hsz-ét és az adatlapja alapján fel tudod venni a kapcsolatot vele. Üdv. Talpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
SzerNoh | Adatlap | 116264 | 2009. november 20. 10:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia köszönöm szépen! :-) egy globális kérdés mindenkitől... 2008-ban csináltam egy Iveco Turbo Star kamiont.. úgy megvannak a fülkében levő fekhely kb méretei.. De az volna a kérdés hogy 1:24-ben mekkora a legkisebb fülke belsőméretei.. szélesség magasság mélység... Több fajta méretre lenne szükségem.. kicsi nagy bármi jöhet... Ha tudná valaki megmérné nekem? , és készítene róla nekem képeket? (ha nem nagy kérés egy gyufaszállal együtt. az arányok miatt) Előre is köszönöm, további jó makettezést kívánok! SzerNoh | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Betyár | Adatlap | 116263 | 2009. november 20. 09:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bocs elfelejtettem belépni tegnap. A guglit próbáltam de a motorról és az alvázról nem találtam megfelelőt, arról kellene infó. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
jokogeri | Adatlap | 116262 | 2009. november 19. 13:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Gugliban rákattintasz a képek-re, majd a keresőbe beírod, hogy büssing.Fel fog köhögni annyit, csak győzzed megnézni.Egyébként meg regezhetnél is, hogy tudjuk ki vagy! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
betyar | Adatlap | 116261 | 2009. november 19. 12:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Látom pörög az élet itt a fórumon...
Üdv az újaknak! Az udvariassági szabályokat látom már a kollegák közölték... :)
Ady!Komoly lesz a kis amcsi! Koszolva? Lesz? :)))
Zsorzsy! Regisztrálj fiam az Ebay-en, az a legegyszerűbb, de, ha ezt elbukod nem olyan nagy baj ám, tapasztalatból mondom érdemes várni, nézegetni, sokat ismétlődnek a dolgok, sőt! Biztos, hogy lesz még.
Valamikor írtam, hogy hogy megy Ebay, legalábbis nálam, lapozz vissza, szerintem vmikor tavasz táján írtam róla.
Egyébként mindjárt dobok egy kis update-et a ZIL-ről, mert azt hiszitek nem csinálom...
Simka