<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Amon | Adatlap | 10955 | 2008. augusztus 5. 19:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gabp | Adatlap | 10954 | 2008. augusztus 5. 19:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv, Gyárt valaki T-90-et 1/35 méretarányban? Vagy átalakító szettet T-72 vagy T-80 hoz? Minden infót köszönök, már elég régóta keresgélem de csak az ACE 1/72-t találtam. Meg valami kinai motoros cuccot 1/48- ban.Az elég borzasztó. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pecsi | Adatlap | 10953 | 2008. augusztus 4. 17:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Etel | Adatlap | 10952 | 2008. augusztus 3. 19:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jimbow | Adatlap | 10951 | 2008. augusztus 3. 19:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Érdekes dologgal találkoztam, nekem még újdonság (vagyis már nem). BTR-80AM. Csúszásgátló bevonat sok helyen, új irányzék, új rádió, légkondi. Az 50 fotós "mélyinterjú" pár nap múlva a weboldalamon. Üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MAZHL2005 | Adatlap | 10948 | 2008. július 28. 19:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szervusztok. Nem tudja valaki, hogy az ST-10 típusú kozvetlen irányzó optika amit az ISZU-152-ben alkalmaztak,( a csővel párhuzamosított) hány méterre volt beosztva,beskálázva? Mert van ahol 700 m-t írnak de van ahol 900 m-t. A másik kérdésem pedig az, hogy a közvetett írányzékának mi volt a típusa? Arról azt írja a Russian batlefield , hogy 3500 méterre volt beosztva Ja és mégvalami, a Wikipédia mennyire hiteles? Nagyonpontos infót ad? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Etel | Adatlap | 10947 | 2008. július 28. 19:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Az afganisztáni képek a howitzer.dk weboldalon találhatók, a VT-55A kép Zamárdiban készült. Sajnálom, hogy nem eredeti festéssel használja az új tulajdonos. Üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jimbow | Adatlap | 10946 | 2008. július 28. 18:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Etel! Az afganisztáni képek sajátok? A VT55 szerintem zamárdiban készült, a festés kamu. Javítsatok ki ha nem. üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Etel | Adatlap | 10945 | 2008. július 28. 14:28 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Husky87 | Adatlap | 10944 | 2008. július 28. 09:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
jah megtaláltam... GAZ 2975? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Husky87 | Adatlap | 10943 | 2008. július 28. 09:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Wrecker az első képen az milyen típus? érdekelne, mert még nem találkoztam vele... köszi! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Etel | Adatlap | 10942 | 2008. július 27. 16:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Etel | Adatlap | 10941 | 2008. július 27. 16:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Maz | Adatlap | 10940 | 2008. július 27. 10:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Mint írtam, ezt a mostani gazdája alakította át ilyenre. (Ismerem elég jól, néha én is segítettem neki amikor gépei érkeztek. Ismerem azokat is, akik csinálják, festik, átalakítják a gépeket.) Minden további találgatás tök értelmetlen, de ha gondolod, nyugodtan folytasd csak. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Wrecker | Adatlap | 10939 | 2008. július 26. 16:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pár kép a 2008-as Vörös téri katonai parádéról. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Etel | Adatlap | 10938 | 2008. július 26. 11:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Szezsolt! A tornyon látható eszköz a géppuskák /14,5mm+7,62mm/célzókészüléke, román találmány, ezzel állítólag jobban lehet légi célokra tüzelni. Üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szezsolt | Adatlap | 10937 | 2008. július 26. 11:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Etel | Adatlap | 10936 | 2008. július 26. 09:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kamovos! Találtam néhány képet magyar R-975-ről. A nagyatádinál szintén hiányzik a torony, a svájci múzeumnak szánt példánynál viszont megvan. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kamovos | Adatlap | 10935 | 2008. július 26. 08:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Etel! A repleszállítónak nem volt keret antennála, ez így igaz! Ez viszont 1 konbinált, tovább fejlesztett öszvér! Ha megnézed a hátúljánál látható a 10 méteres antenna is, amiből itt 2db van, eredetileg pedig 1db volt! A kupola pedig a repülősöknek kifelylesztet változatok jellemzője! Lehet én is építek 1 ilyent! Üdv: kamovos | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Etel | Adatlap | 10934 | 2008. július 26. 08:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Hát, most már összezavarodtam! A honvédségnél rendszeresítve volt egy BTR-60 R-975-ös típus is /mozgó repülőirányító pont/, ennek volt tornya, de ott nem volt keretantenna. Üdv. Etel | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kamovos | Adatlap | 10933 | 2008. július 26. 07:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Etel! Második ránézésre is az! A kupola eredeti! De nem volt mindegyiken! Ami nálunk volt 10 db abból csak 1-nek volt! Ami most nincsen rajta az az agregátod! Valószínű kivan telepítve! A motor ház tető elé helyeztéfel, téglalap alakú, magas, lekerekítet sarkú, "doboz" Üdv: kamovos | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Maz | Adatlap | 10932 | 2008. július 26. 06:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igen. Ez Gyurika gépe. Nála az ilyesmin nem kell csodálkozni. A torony csak imitáció, mert azért mégis csak "a tornyos az igazi" de az a mindenféle kacat meg jól mutat rajta, de azért még rakjunk rá pár kannát, meg fűrészt, meg egyebet, mert úgy még tutibb. Gyurika Sci-Fi kategóriás makettező, aki 1:1 méretarányban nyomja. Aki az ő eszközeit meri alapul venni egy makett elkészítésénél, azt személyesen rúgdosom körbe a Bólyai nagy alakulóterén. Aki pedig komolyan meri venni, a HL-20-15-re festett kamu HL-10-19? rendszámot, azzal nem tudom mit csinálok, de nem lesz neki kellemes. :-) Komolyra véve a szót, nála nem a történelmi hűség a cél, hanem a minél jobb "eladhatóság". Ezt viszont profin csinálja. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Etel | Adatlap | 10931 | 2008. július 25. 23:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sztriki | Adatlap | 10930 | 2008. július 25. 23:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
okés, mindenképp, de nem most lesz ez majd, az biztos, ezt majd akkor csinálom meg, ha pöpecül megy a száloptikázás, terepkészítés, LEDezés, stb...meg mire összeszedek mindent 1:86, vagy talán még kisebb változatban, jaj...:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
husky87 | Adatlap | 10929 | 2008. július 25. 23:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
a Mammuth-ról postold majd a képeket! figyelemmel akarom követni lévén hogy Mammuth fan vagyok :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sztriki | Adatlap | 10928 | 2008. július 25. 23:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kösz szépen, megjött a cucc! f2d, kösz neked is, sztem a Bradly meg az Abrams elég jó pótlék lesz ehhez majd! mammutra meg majd találok valami nagy böszmét, és ellátom plusz csővel meg rakétákkal! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
husky87 | Adatlap | 10927 | 2008. július 25. 23:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
te tudod... nemtudtam csomagolni a file-t külök egy linket amin vannak csemegék! (mailedre) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
f2d | Adatlap | 10926 | 2008. július 25. 22:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ma már nincsenek ilyen besorolások, a tankokat MBT-nek nevezik, ezen kívül vannak a külömböző szállító és támogató járművek, pl APC, AFV, CFV, stb. A light tank egy Bradly-hez hasnonlít, ami AFV/CFV kategória. A medium tank pedig egy Abrams-hez, ez MBT kategória. A mamut, hát olyan meg nincs. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sztriki | Adatlap | 10925 | 2008. július 25. 22:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
jah, tibsunnak én is szeretem nagyon a hangulatát, mega világát. csak a red alerthez ott van rengeteg jármű, ami tényleg van, Hind, Longbow, Yak, egy rakás gyalogos, azt könnyebb talán gyári makettekből összerakni...teslacoilt meg szerkesztek könnyen:D mailcímem amúgy az adatlapon ott van: sectumsempra@citromail.hu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
husky87 | Adatlap | 10924 | 2008. július 25. 22:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
én a helyedben egy igazi ütős cnc-s diorámához mindenképpen egy vérbeli cnc-s karaktert, mégpedíg a mammoth-ot rakném be. Azt nem lehet összetéveszteni semmivel sem. Elküldöm a papír hajtogatós terveket, és az alapján simán le lehet modellezni műanyagból. Nahh kedvet kaptan én is hozzá, lehet még én is megcsinálom, bár én Tiberium-os vagyok :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
husky87 | Adatlap | 10923 | 2008. július 25. 22:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Áhh közben megvan az általad óhajtott Mammoth Mark I. adj egy mail címet küldöm! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
husky87 | Adatlap | 10922 | 2008. július 25. 22:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Áhh közben megvan az általad óhajtott Mammoth Mark I. adj egy mail címet küldöm! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
husky87 | Adatlap | 10921 | 2008. július 25. 22:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ha rám hallgatsz, scratch-eled a dolgot és nem próbálsz hasonlóbol átalakítani... Én is most egy Mammoth Mark III-on dolgozok, előbb lesz belőle egy papír prototípus, majd egy sztirol verzió... Úgy gondolom, ha megvan a papír hajtogatós összeragasztós összerakva, amit könnyedén átszabhatsz, szétszedhetsz, akkor könnyen tudsz méreteket, arányokat venni egy sztirol géphez, ami már komolyabb munkát igényel. A következő típusokhoz van kivágós tervrajzom: Orca (cnc3), Gdi Kodiak, Gdi Hoover mlrs , Juggernaut (cnc3), Mammoth mk3 (cnc3), Overlord (generals), Scud launcher (generals), Venom (cnc3). Ha valamelyik érdekelj szólj! A régebbi cnc verziókhoz nehezebb anyagot találni... ÜDV! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sztriki | Adatlap | 10920 | 2008. július 25. 21:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv, tudom, hogy kicsit offtopic lesz, de még mindig ez a kérdésemhez legközelebb álló témakör...nem tudom, hányan játszottak anno a Red Alert c. játékkal (az elsővel). Szeretnék egy olyan diorámát építeni, azonban jó néhány járgány csak "heavy tank", "medium tank", ilyesmi besorolással volt a játékban, így szeretném kérdezni, hogy tudja -e valaki, hogy a Szövetségesek Medium Tankja, Light Tankja, illetve a szovjetek Mammoth Tank-ja mi lehet igazából, vagy mi az, ami a legjobban hasonlít rá (pl mammoth tank tuti, hogy nincs :)). Felteszek néhány elég vacak képet, meg pár youtube videoval próbálom majd kicsit jobban megláttatni a dolgokat...Köszi előre is a segítséget! youtube.com/watch Itt 0:55-nél látható a Medium Tank | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gyu | Adatlap | 10919 | 2008. július 24. 12:28 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szasz, Matyi! Persze, hogy érdekel, láttam, hogy a Trumpeternek nincs képviselője itthon, mindenki csak pingvinezik, amikor szóba hozom a PT-76-ost. Tehát ott a levelem végén az emilem, lécci, irjál oda, pesti vagyok. Köszi a gyors reagálást. Gyu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PanczelMatyas | Adatlap | 10918 | 2008. július 23. 21:49 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gyu! Nekem van egy fölös Eastern. Érdekel? Bontott, de teljes (csak ellenőrzésre lett levágva néhány alkatrész). TANKOK! matyi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
torpokoska | Adatlap | 10917 | 2008. július 23. 20:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elnézést, de megosztanám a miniarm? t64b torony készlettel kapcsolatos tapasztalataimat:1, hobbyeasy-től rendeltem, 2 megérkezéskor sajnos nem néztem megtüzetesen így csak a fém lövegcső hiánya tűnt fel, (megreklamáltam 3x, ha lesz készleten pótolják válasz egyszer), 3, most építem,de további hiányok derültek ki (hiányoznak a torony emelő kampók, löveg vége, a parancsnoki buvónyílás), használhatatlan minőségű néhány alkatrész, több buborék, nehezíti a munkát, összehasonlítva a miniarm honlapon lévő bemutató készlet képeivel hát ég és föld (a géppuskáról már írtunk itt). tehát lehet, hogy egy másolat? Miből lehetne biztosan tudni? És mit lehetne tenni? (Nem most hanem ha megérkezéskor kiderül) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gyu | Adatlap | 10916 | 2008. július 23. 17:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pecsi | Adatlap | 10915 | 2008. július 22. 14:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
helo PanczelMatyas nagyon szeretném ezeket a képeket de cserébe énésis kűldők akármiről képet neked csak mond hogy mikel űdv pécsi roland | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PanczelMatyas | Adatlap | 10914 | 2008. július 20. 22:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Pecsi! A 851-es hozzászólásodban szereplő BTR-80 fotót merre találtad? Igazán érdekes fotó. Ismered a rajta ülő kezelőszemélyzetet? A Tatra és T-72AV fotókról magánban értekezünk. Holnap írok (remélem). TANKOK! matyi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pecsi | Adatlap | 10913 | 2008. július 20. 20:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pecsi | Adatlap | 10912 | 2008. július 20. 20:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
helo migi egy ZIL-131 2T7M és egy btr-80 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
migi | Adatlap | 10911 | 2008. július 20. 20:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pecsi | Adatlap | 10910 | 2008. július 20. 20:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
helo PanczelMatyas a tátrák érdekelnének és a t-72 av | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PanczelMatyas | Adatlap | 10909 | 2008. július 20. 19:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Pecsi! Tegnap voltam fotózni, igaz csak a 117 tsz 72-est. Milyen kép érdekelne? (kérlek, érthetően válaszolj...) TANKOK! matyi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pecsi | Adatlap | 10908 | 2008. július 20. 18:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
torpokoska | Adatlap | 10907 | 2008. július 20. 08:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
irigyelek érte, de kíváncsi lennék kikészíthette a másolatot? (hobbyeasytől érkezett), (mint érkezésekor panaszkodtam fém cső nélkül) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PanczelMatyas | Adatlap | 10906 | 2008. július 20. 07:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Törpokoska! Véleményem szerint a Miniarm másolat! Az enyém csodálatos kivitelű. És eredeti (igaz, máshogy iscsonkolták és szebben is öntötték). A felhúzókar nyílása(?) emiatt rondább a Tiednél. De valóban igazad van abban, hogy ízlések és pofonok! TANKOK! matyi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
torpokoska | Adatlap | 10903 | 2008. július 19. 15:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kimaradt az előzőből: valóban vannak lecsiszolni valók, de pl a felhuzó kar nyílása pontosabb | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
torpokoska | Adatlap | 10902 | 2008. július 19. 15:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
A miniarm-nak van műgyanta átalakítója T90-re tamiyához T-72 horror áron