<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
ADY32 | Adatlap | 116712 | 2010. január 11. 11:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vincus80 | Adatlap | 116711 | 2010. január 10. 19:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tényleg! Most, hogy mondod...eddig fel sem tűnt az első lökös. Így lefestve elég nehéz lesz :( Üdv V | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Meidl | Adatlap | 116710 | 2010. január 10. 19:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello A hátulja még nincs kész, egy kamionmentő lesz belőle azért nem látsz rajta semmit azon lesz majd rajta. Sajnos az első lökhárító meg van csavarodva azzal még vmit csinálnom kell. Üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 116709 | 2010. január 10. 19:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atesz | Adatlap | 116708 | 2010. január 10. 00:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atesz | Adatlap | 116707 | 2010. január 10. 00:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lestat | Adatlap | 116706 | 2010. január 9. 21:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali. Olyan kérdéssel fordulok felétek, hogy a és dühbe jövünkben szerepel egy peti annak a típus meghatározásában, tudnátok segíteni? Előre is köszönöm segítségetek.. Lestat | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tuning | Adatlap | 116705 | 2010. január 9. 19:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szia mi pénz körül vannak az ilyen fa makettok ? Lehet kéne készíteni egy F2000est Mancit billencspóttal :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vincus80 | Adatlap | 116704 | 2010. január 9. 17:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! És spec imádom az amcsi vasakat, nekem alapból tetszik. Szép munka, de a hátuljáról nem hiányzik valami? (Hátsó lökös, lámpák.) Üdv V | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Meidl | Adatlap | 116703 | 2010. január 9. 16:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dönitz | Adatlap | 116702 | 2010. január 9. 13:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gyorgyb | Adatlap | 116701 | 2010. január 9. 12:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
salud8 | Adatlap | 116700 | 2010. január 8. 23:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gyorgyb | Adatlap | 116699 | 2010. január 8. 15:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Zsorzsy Köszönöm a szép szavakat és természetesen szivesen bemutatnám élöben is a munkáimat,bár igaz én még ujonc vagyok az oldalon és nem ismerem ezeket a rendezvényeket. Gyorgyb | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gyorgyb | Adatlap | 116698 | 2010. január 8. 15:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi! Sok féle fából dolgozom,főleg juhar fából és a többi a szineknek megfelelően éger,akác,vad cseresznye,szilva és mahagoni,de alvázaknak előszeretettel használom a bükköt. Nem kapnak semmi félle festést csak lakkot. Üdv:Gyorgyb | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gyorgyb | Adatlap | 116697 | 2010. január 8. 15:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia GPatrik! Kösz az elismerést.Van 5 tengelyesem is de az IVECO és GINAF. Majd azokról is teszek fel képeket. Üdv:Gyorgyb | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32 | Adatlap | 116696 | 2010. január 8. 09:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok ! Látom készülnek szebbnél szebb jármüvek ! GRATULÁLOK MINDENKINEK ! Nálam az év elsö jármüve egy 1/32 es ,Japán 4tonnás HINO . AOSHIMA gyártmány . Üdv.Ady! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 116695 | 2010. január 7. 21:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia gyorgyb! Hát valóban le a kalappal előtted! Azt hiszem sokunknak mutadtad meg a makettezés egy másik,és méltón csodálni való modját!Remélem az idén élőben is találkozhatok majd a kezed gyümölcseivel valamelyik rendezvényen! Üdv zsorzsy! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 116694 | 2010. január 7. 19:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Gratulálok én is, szépen megmunkáltad az ősi anyagot, hogy kamionok legyenek belőle. Milyen fából szoktál dolgozni? Amikor készen van mindig csak lakkozod, vagy festeni isszoktad? Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 116693 | 2010. január 7. 18:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gyorgyb! Szépek a munkáid, jók a pótkocsik is, de a betonkeverő se rossz. 5 tengelyes MAN-t csinálj ha már billencses, legyen nagy. :) GPatrik | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gyorgyb | Adatlap | 116692 | 2010. január 7. 16:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gyorgyb | Adatlap | 116691 | 2010. január 7. 16:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Lacika09! Az a két kép amit te töltöttél fel...igen az én munkám:D ugyanis készitek eladásra is.:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gyorgyb | Adatlap | 116690 | 2010. január 7. 16:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Örülök,hogy elnyerte a tetszésedet a billenős pótkocsi:) Sok félle potkocsi van meg,de küldök még pár képet. Gratulálok te is gyönyörü és preciz munkát végzel,amiből látszik,hogy nagyon érdekel és részletesen kidolgozol mindent. Csak igy tovább:)) Én már elkészitettem a 2009es Mercedes Miss Truckot. Majd arról is teszek képeket. Üdv:Gyorgyb | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 116689 | 2010. január 7. 13:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Russell | Adatlap | 116688 | 2010. január 7. 09:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
"...de a nehéz gépes pótot nem értem... Fritz 3 éve 4000-et újra nyomatott belőle, és ő se adta még el mindet. Azt meg nem hinném, hogy új cucc lesz... sajnos" Jaja, tekintetbevéve, hogy februárra tervezik a kiadását, így biztos, hogy nem új. Ráadásul a Kat. szám is egyezik. A Fritznél meg még mindíg van egy rakat belőle, én is úgy tudom. Nem az első dolog, amit nem értek a Revellnél. Russell | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
exec | Adatlap | 116687 | 2010. január 7. 09:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziasztok! A Revell ez évi tervei: 07401 Unimog U1300L "THW" Maßstab: 1:24 Datum: September 2010 Status: Konversion 07533 Heavy Duty Trailer Maßstab: 1:24 Datum: Februar 2010 07402 Kenworth K-900 Wrecker Maßstab: 1:25 Datum: Oktober 2010 07464 Peterbilt 353 Maßstab: 1:25 Datum: Februar 2010 A Mentő Peti az jó lesz, de a nehéz gépes pótot nem értem... Fritz 3 éve 4000-et újra nyomatott belőle, és ő se adta még el mindet. Azt meg nem hinném, hogy új cucc lesz... sajnos exec | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
joci85 | Adatlap | 116686 | 2010. január 6. 22:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali srácok tudnátok nekem segíteni keresek csepel d 450es teherautót és simson B.. motor makettet ha valamelyikőtök tud valamelyikben segíteni nagyon megköszönném! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 116685 | 2010. január 6. 21:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szia Gyorgyb! Lacika már megelőzőtt. Pont kérdzeni akartam, hogy azt kb egy éve fotóztam a Széchenyi Egyetemen Győrben, te készítetted azt is? Mert nagyszerű munka! Roland | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
exec | Adatlap | 116684 | 2010. január 6. 19:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bogyi, már látom. Lehet érdemes lenne kipróbálnod a módszeremet. Én mondjuk pisztolyt használok, és az egyik előnyével sokat játszok. Az alvázat én mindig fényes olaj festékkel szoktam fújni (Revell) majd adok neki egy réteg matt lakkot. Ettől a felület jóval mattabb lesz, aszonban egy nagyon enyhe csillogása marad. Amilyen kb a nem szalon állapozú de tiszta gépek alváza. Üdv. exec | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika09 | Adatlap | 116683 | 2010. január 6. 19:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia gyorgyb! Először is szeretnék gratulálni a munkáidhoz, nagyon szép, igényes "kis jószágok"... Nekem is van egy kép egy ilyen fakamionról, véletlenül nem a te munkád? További jó munkát és sok türelmet... Üdv Lacika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kuki20 | Adatlap | 116682 | 2010. január 6. 19:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok!kérdésem lenne!valaki lenneszíves segíteni és leírni hogy neten hol találok Italeri truck accesoires 2-öt.az kellenne beszereznem!amugy megrendeltem az Italeri Scania r620 Semi frigot lassan megérekezik!ha belekezdek az épitésbe szólok és rakok képeket is! köszönöm elöre is a segitségeteket!üdv kuki | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 116681 | 2010. január 6. 18:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló Salud8!Jók a képek.Azért én megkérdezném a söfört, biztos kényelmes azzal a válto-karral így vezetni?Én úgy emlékszem amikor Apuval mentünk keresztűl a hegyeken igen sűrűn kekket dobálni a sebességet,ezzel a "málna keverővel"meg hamar elfárad az ember{esetleg ha nem S. Stallonénak hívják}De a lényeg a Truck az komoly! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
salud8 | Adatlap | 116680 | 2010. január 6. 18:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
salud8 | Adatlap | 116679 | 2010. január 6. 18:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziasztok! Találtam neten pár érdekes képet Westerntruck ról Szerintem ütős!www.westerntruckparts.com/mediafiles/big-rig-build-off-winning-outlaw-customs-vigilante.jpg www.westerntruckparts.com/mediafiles/outlaw-vigilante-peterbilt.jpg www.westerntruckparts.com/mediafiles/outlaw-customs-vigilante-peterbilt-378.jpg www.westerntruckparts.com/mediafiles/mid-america-truck-show-2009.jpg | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vincus80 | Adatlap | 116677 | 2010. január 6. 17:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Oldal Vince vagyok Egerből. Nálam ez a metamorfózis van folyamatban, ezzel éledt ujra a kamionos szerelem...:) Ezelőtt vagy 10 évvel összeraktam már 3 USA traktort, és egy trélert, most ezzel haladgatok, ill. a ChevyG kollégától kapottakból lesznek custom show truck-ok. Ebben élem ki a militári okozta kötöttségeket...a színek (motor, váltó...) azért olyan, mert csak, mert így tetszik. :) (remélem nem rugaszkodtam el a valóságtól teljesen) Remélem tetszik, illetve építő jellegű kritikákat várok. GYORB: gratulálok, nagyon komoly munkák! Üdv: V | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 116676 | 2010. január 6. 16:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia gyorgyb! Hát tényleg nagyon szépek, az a billencs az baromi jó. Pláne hogy még rendesen billenthető is. Gratulálok! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gyorgyb | Adatlap | 116675 | 2010. január 6. 16:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia ROB02 Köszönöm az elismerést:) Minden egyes makett elkészitése egy nagyon hosszú folyamat.De ugy átlagba egy új kamion elkeszitése 1hónap.Viszont rendelkezek egy elég feszerelt mühelyel,ami alkalmas akár sorozatok elkészitésére is. Üdv: gyorgyb | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ROB02 | Adatlap | 116674 | 2010. január 6. 15:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia gyorgyb! Nagyon szép munkák! Azért elárulhatnál egy-két dolgot róluk gondolok itt arra hogy mennyi idő egy ilyet elkészíteni,mivel és hogyan készülnek! Üdv:Robi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gyorgyb | Adatlap | 116673 | 2010. január 6. 11:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bogyi | Adatlap | 116672 | 2010. január 6. 11:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 116671 | 2010. január 6. 11:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia gyorgyb! Nagyon szép kamionok, minden elismerésem! Félpótkocsikat nem csináltál, vagy csinálsz hozzájuk? Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gyorgyb | Adatlap | 116670 | 2010. január 6. 11:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia exec:) Koszonom a tanacsokat. Mar meg is fogadtam:D Udv:gyorgyb | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gyorgyb | Adatlap | 116669 | 2010. január 6. 11:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
exec | Adatlap | 116668 | 2010. január 6. 10:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bogyi, lakkoztad az alvázat? Milyen festékkel festetted le? exec | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
exec | Adatlap | 116667 | 2010. január 6. 10:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gyorgyb, üdvözöllek közöttünk! Két dolgot tanácsolnék, ami segíteni fog: Egyrészt dobjál fel pár képet eddigi munkáidról, úgy könnyebb :) A másik pedig az, hogy olvasd el a fórum szabályait. Nagyon sok mindenre választ fogsz kapni így! Üdv. exec | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gyorgyb | Adatlap | 116666 | 2010. január 6. 10:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok uj vagyok ezen a forumon. Fabol keszult kamionokkal foglalkozom. Segitsegeteket kerem a beileszkedeshez. Elore is koszi. Kellemes napot | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Han | Adatlap | 116665 | 2010. január 5. 10:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
linelve átalakította:P | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Han | Adatlap | 116664 | 2010. január 5. 10:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
http://hazaiporta.hu/index.php?url=termekkartya.php&termek_id=2706&info=Buszos_konyv_Legat_Tibor_ | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Han | Adatlap | 116663 | 2010. január 5. 10:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem kamion, de majdnem, hátha valakit érdekel. Magyar buszos könyv: hazaiporta.hu/index.php | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bogyi | Adatlap | 116662 | 2010. január 4. 21:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ugyan ideiglenesen de lábra állítottam a gépet. Jól néz ki az ezüstszürke felnikkel és a szürke vázzal A motortartó bakok is felkerültek. Kicsit becsiszoltam a ragasztás elött a felületeket és a makettragasztó gond nélkül megfogta festetten is. A felnikre nem fogom felragasztani a gumikat, így is ott maradnak:-) |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Sziasztok ! van pár eladó cuccom akit érdekel .
Heller Scania Lb 141 9000 ft /3 db van/, 1/24
Heller hütösfélpót 9000 ft /2 db van/, 1/24
Heller Kevworth k100+hütösfélpót a festékkészlet hiányzik! 1/43-as 5000 ft /1 db/.
Érd.adame_istvan@citromail.hu vagy. 06-20-936-9557-es számon.