<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Kusti | Adatlap | 116746 | 2010. január 14. 19:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dönitz | Adatlap | 116745 | 2010. január 14. 19:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 116744 | 2010. január 14. 19:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
salud8 | Adatlap | 116743 | 2010. január 14. 19:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Tudna valaki képet vagy linket iveco 190.38 special motorjárol és alvázárol? Illetve az alvázat mivel érdemes fújni matt pirossal? Előre is köszönöm. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 116742 | 2010. január 14. 17:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szia Lestat! Itt van a kép. Mindkettő 1/32 Nem tudom milyen gyártmányú fém modell. Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
joci85 | Adatlap | 116741 | 2010. január 14. 17:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tudnátok segíteni nekem?CSEPEL D450-es makettet keresek ha valamelyikőtök tudna segíteni annak nagyon megköszönném!hali | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
exec | Adatlap | 116740 | 2010. január 14. 15:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziasztok, mintha valaki ilyet www.vatera.hu/man_f_2000_italeri_741_160781008.html keresett volna. exec | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lestat | Adatlap | 116739 | 2010. január 14. 14:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali. Érdeklödmék a 1/32 AE 500 MAGNUM ára irámt ée képet tudsze rolla mutatni. elöre is köszönöm. Üdv.: Lestat | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 116738 | 2010. január 14. 14:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti! Benne van a könyvben, abból kimásolhatod! :) Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 116737 | 2010. január 14. 13:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Csabi! Ezt örömmel hallom, azt hittem csak egy volt a HC-nál. Akkor ahhoz rendszámot mondhatnál majdan :D Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 116736 | 2010. január 14. 13:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Aki kedvet kapna ehhez az 1/32 méretarányhoz, nekem van kettő kamionom ebben a méretarányban, amit szívesen átpasszolok. Az egyik egy Kenworth W900 Aerodyne a másik egy AE 500 MAGNUM. Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
matchboxll | Adatlap | 116735 | 2010. január 14. 13:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32 | Adatlap | 116733 | 2010. január 14. 12:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32 | Adatlap | 116732 | 2010. január 14. 12:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32 | Adatlap | 116731 | 2010. január 14. 11:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 116730 | 2010. január 13. 17:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Csabi! Nagyon frankó lesz a pótod, igazi egyedi gyártmány! Én is remélem, hogy idén el tudsz jönni, mert akkor tényleg egy nagyon komoly Hungarocamionos sort tudnák kiállítani, még Imi is elhozná az övéit biztosan. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dönitz | Adatlap | 116729 | 2010. január 13. 15:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! A bogis tengely már nem fog feljebb kerülni... A fülkén még gondolkozok.. ha nem vágnám akkor ki kellene húzni a sárvédőt oldalt és a lökhárítót kellene toldani... de igencsak hajlok a szűkítés felé.. üdv: Dönitz | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 116728 | 2010. január 13. 15:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti! A HC-nek 10 darab volt, úgyhogy a tiéd is elkészülhet! Simka is szeretne egyet, tehát még van szabad rendszám :):):) Beszkennelem az anyagokat és küldöm. (Lassacskán a könyvet is... Sorry) Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 116727 | 2010. január 13. 14:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Csabi! Ezeket a képeket megnézhetem én is :D :D :D Van még egy majdnem komplett Merci fülkém, lehet hogy megpályázom az Ackermannt, de nem hiszem, abból a HC-nál is csak egy volt. Ez legyen a tiéd. :D Azért a képeket megnézném. :P Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 116726 | 2010. január 13. 13:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Még egy kis kiegészítés kompresszor ügyben: Látod, ezeken ráadásul villanymotor hajtja a légsűrítőt! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 116725 | 2010. január 13. 13:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti! Remélem, hogy ott leszek! Az Ackermant egy kicsit szétpiszkáltam... Utólag sikerült hozzájutnom néhány újsághoz és katalógushoz, ahol szép részletek vannak a gépről. Na, én most ezeket javítgatom, hogy méginkább hasonlítson az eredetire. De haladok! :) :) Üdv,Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 116724 | 2010. január 13. 12:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Csabi! Ez egy nagyon szép terv! Remélem ezt az idei Makettinfo Kupára érted! Remélem el tudsz jönni, nagyon kívánácsi vagyok az Ackermann Mercidre. :D A kompresszorral nem kötekedni akartam, csak én a Spitzer-Silo-ból indultam ki. Fater amivel járt azon a Rábán volt a kompresszor és onnan ment a kraft a lefújáshoz. Amugy nagyon jó lett tényleg! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 116723 | 2010. január 13. 12:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Köszi! A kompresszor lehet a félpóton is, nekem ez volt a kiindulás. Nagyon sokféle silós képet lehet találni a neten, nekem ez tetszett meg. Látom, hogy gőzerővel készül a Merci, nagyon tuti lesz! Előbb-utóbb tényleg összerakhatjuk az egész HC-s flottát (ideértve Gabi gépeit is :):) ) Üdv, Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 116722 | 2010. január 13. 11:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Csabi! Nagyon jól néz ki. :D A kompresszor a kamionokon szokott lenni nem? Vagy nem minden esetben? Szépen összehoztad ezt a gépet is! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 116721 | 2010. január 13. 08:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 116720 | 2010. január 12. 19:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gyorgyb | Adatlap | 116719 | 2010. január 12. 18:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Leadom az email cimem és akkor megbeszélhetjük,hogy pontosan téged milyen tipusu auto érdekelne. A cimem:jebb@freemail.hu Udv:Gyorgyb | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 116718 | 2010. január 12. 17:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 116717 | 2010. január 12. 17:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Jól alkul a gépsárkány.A moci király.De legjobban a spoiler tetszik. Pulcsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 116716 | 2010. január 12. 16:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Történt egy kis haladás a Mercivel. Nagyjából majdnem annyi dolgot kellett még feltenni a motorra mint amennyit Italeri adott gyárilag. A leglátványosabb hogy vissza kellett alakítani szívóra mert ugye ez a 280-as motor. Ami plusz: szervószivattyú, kompresszor, felezőkapcsoló, váltóolajhűtő, sebességváltó kulisszája és a kulisszaemelő, és sok kis csavarfej. A fülkén is van mit átszabni. A szélességéből 5mm a magasságából 4mm lett kivágva. Ezen az NG Mercin a szűkebb fülkéseket vette a HungaroCamion. Egy pár kép erejéig felkerült a tipikus Rába spoiler is. Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 116715 | 2010. január 12. 16:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dönitz! Az a bogis tengely nincs túl lenn? Szerintem feljebb kellene lennie. De nagyon jó lesz. Fülkét szűkíted? Erre a típusra az M-es fülke ment nem az F-es. Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lestat | Adatlap | 116714 | 2010. január 12. 16:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali. Nekem amerikai potkocsikrol/ félpotorolkéne pár kép méretekkel együtt lehet hűtős vagy gép szálit is. Előre is köszi a segítséget Üdv.: Lestat | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dönitz | Adatlap | 116713 | 2010. január 11. 19:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32 | Adatlap | 116712 | 2010. január 11. 11:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok ! van pár eladó cuccom akit érdekel . Heller Scania Lb 141 9000 ft /3 db van/, 1/24 Heller hütösfélpót 9000 ft /2 db van/, 1/24 Heller Kevworth k100+hütösfélpót a festékkészlet hiányzik! 1/43-as 5000 ft /1 db/. Érd.adame_istvan@citromail.hu vagy. 06-20-936-9557-es számon. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vincus80 | Adatlap | 116711 | 2010. január 10. 19:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tényleg! Most, hogy mondod...eddig fel sem tűnt az első lökös. Így lefestve elég nehéz lesz :( Üdv V | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Meidl | Adatlap | 116710 | 2010. január 10. 19:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello A hátulja még nincs kész, egy kamionmentő lesz belőle azért nem látsz rajta semmit azon lesz majd rajta. Sajnos az első lökhárító meg van csavarodva azzal még vmit csinálnom kell. Üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 116709 | 2010. január 10. 19:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atesz | Adatlap | 116708 | 2010. január 10. 00:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atesz | Adatlap | 116707 | 2010. január 10. 00:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lestat | Adatlap | 116706 | 2010. január 9. 21:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali. Olyan kérdéssel fordulok felétek, hogy a és dühbe jövünkben szerepel egy peti annak a típus meghatározásában, tudnátok segíteni? Előre is köszönöm segítségetek.. Lestat | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tuning | Adatlap | 116705 | 2010. január 9. 19:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szia mi pénz körül vannak az ilyen fa makettok ? Lehet kéne készíteni egy F2000est Mancit billencspóttal :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vincus80 | Adatlap | 116704 | 2010. január 9. 17:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! És spec imádom az amcsi vasakat, nekem alapból tetszik. Szép munka, de a hátuljáról nem hiányzik valami? (Hátsó lökös, lámpák.) Üdv V | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Meidl | Adatlap | 116703 | 2010. január 9. 16:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dönitz | Adatlap | 116702 | 2010. január 9. 13:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gyorgyb | Adatlap | 116701 | 2010. január 9. 12:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
salud8 | Adatlap | 116700 | 2010. január 8. 23:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gyorgyb | Adatlap | 116699 | 2010. január 8. 15:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Zsorzsy Köszönöm a szép szavakat és természetesen szivesen bemutatnám élöben is a munkáimat,bár igaz én még ujonc vagyok az oldalon és nem ismerem ezeket a rendezvényeket. Gyorgyb | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gyorgyb | Adatlap | 116698 | 2010. január 8. 15:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi! Sok féle fából dolgozom,főleg juhar fából és a többi a szineknek megfelelően éger,akác,vad cseresznye,szilva és mahagoni,de alvázaknak előszeretettel használom a bükköt. Nem kapnak semmi félle festést csak lakkot. Üdv:Gyorgyb | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gyorgyb | Adatlap | 116697 | 2010. január 8. 15:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia GPatrik! Kösz az elismerést.Van 5 tengelyesem is de az IVECO és GINAF. Majd azokról is teszek fel képeket. Üdv:Gyorgyb | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32 | Adatlap | 116696 | 2010. január 8. 09:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok ! Látom készülnek szebbnél szebb jármüvek ! GRATULÁLOK MINDENKINEK ! Nálam az év elsö jármüve egy 1/32 es ,Japán 4tonnás HINO . AOSHIMA gyártmány . Üdv.Ady! |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
jól döntöttél sokkal élethűbb lesz a Rábád. Szerintem nem lett volna az igazi egy F-es fülkével. Várom mit hozol ki a végére.
Kusti