<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
gyorgyb | Adatlap | 117022 | 2010. február 21. 11:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 117021 | 2010. február 21. 10:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 117020 | 2010. február 20. 22:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gyurka úr! Hohó,szépes,szépes! Megsasoljuk Jabbekében! Keri | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
exec | Adatlap | 117019 | 2010. február 20. 22:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
nagyon szép lett Gyuri, végre elkészültél egy újabb darabbal! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
George | Adatlap | 117018 | 2010. február 20. 21:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Képek amit igértem. Az eredeti gép 30 éves, erről vettem ötletet, és amit most elkészítettem. Holland céges verda. A tető csomagtaartó és a létra nincs az én gépemen.Ennyi eltérés van. Ablaktörlők fém KFS, kárpit bőr,kerekek saját minek ragozzam még, a többit látja mindenki. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Varjúbácsi | Adatlap | 117017 | 2010. február 20. 20:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Feco! Budapesti vagyok, a készlet annyira bontott, hogy a dobozról a fólia lett leszedve, de minden egyéb bontatlan. Lehet szó utánvétről. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 117016 | 2010. február 20. 16:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 117015 | 2010. február 20. 15:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi a segítséget Iveconál egyszerű volt ezt megtalálni de volvonál nem tudom hol van a kompi na mind1. Kábelekkel kapcsolatban kipróbálom amiket mondtál a réz túl merev valóban majd még próbálkozok van itthon régi robbantózsinór abban alumínium van. Matricalap ezt nem is tudtam ez jó infó. Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 117014 | 2010. február 20. 15:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
bucsika | Adatlap | 117013 | 2010. február 20. 14:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 117012 | 2010. február 20. 14:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Rolikacsa! Először is a első fékhengerhez mindenképpen valami flexibilis vezeték kell, így mozgatható lesz, jó hozzá: damil vagy vékony drót leblankolva (a szigetelést lehúzod magáról a drótról-vezetékről), persze a szigetelés vezetéke használandó. Egyébként kidobásra ítélt háztartási, szórakoztató elektronikai, számítógépes cuccok gépek belseje rengeteg különböző vastagságú szigetelt drótot tartalmaz, ezekben szinte minden vezeték használható (bakker ezt már 100szor írtam). A rézdrót elég merev, úgyhogy azt nem sok értelme van használni, az leginkább csak az adagoló nyomócsöveihez érdemes. Kompresszor általában úgy néz ki a lamellák miatt, mintha egy motorkerékpár motorja lenne, ennél egyszerűbben nem tudom megfogalmazni. Neten nézz körül vezetékelésben sokat segíthet, sokszor a különböző használt-autó oldalakon jó képeket lehet találni, nem is beszélve a bontott alkatrészek, motorok stb is igen jó képanyagot adnak. Drót ragasztásra pillanatragasztón kívül más nem nagyon jó. Csatlakozást meg ki lehet alakítani lyukfúrás, abba dugod, vagy vékony "cső" (blankolt) drótnál egy kis csap, amire ráhúzod stb. Nézegess, próbálkozz, nézz körül a konyhában... :) Ja, matricakészítés: matricalap(makettboltokban időnként, börzéken, itt a cserebere fórumon kapható), megszerkeszted valami programmal(corel, adobe programok, autocad)-rányomtatod lakkozod és felrakod. Simka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 117011 | 2010. február 20. 14:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 117010 | 2010. február 20. 13:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Még valami! Az első kerekek hogy forgathatóak maradjanak mi a legideálisabb levegőkábelnek hogy a munkahengerre rá lehessen kötni? Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 117009 | 2010. február 20. 13:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi! Igazából az még sehova nem megy az amire te gondolsz az menne majd a motorba az egyik levegő kábel.Pl bajom az hogy normális képeket nem találtam mit hova kellene kötögetnem autószerelő nem nagyon vagyok így maradt a hátha jó című műsor. Problémám még az hogy nem látom a motoron a kompresszort.Generátort már megtaláltam kép alapján.Kérdésem az lenne volvoval plusz alkatrészeket adtak amivel másik motort lehet összeépíteni.Arra valami útmutatás hogy kell lehet valahol találni. Fém kábelezésnél csak a pillanatragasztó jöhet szóba?Mert ez nekem kicsit furcsa meg hülye nyomot hagy a ragasztó.Motornál se biztos hogy jó minden csak próbáltam ott is valamit ide oda kötögetni.Baj az hogy képeket nem találtam a motorról mármint ami pont ilyen az alvázról légtartályokról meg pláne. Remélem a képek jobbak lettek csak telefnnal tok képet csinálni sajna. Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 117008 | 2010. február 20. 13:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Roli! Amennyire ki lehet venni a képekből, mert nagyon homályyosak, tényleg elég furcsa a vezetékelés. Az utolsó elötti képen az a zöld vezeték hová megy? Próbálj meg jobb képeket csinálni, mert így nehéz véleményt mondani, mert nem nagyon látszik. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 117007 | 2010. február 20. 13:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Csiszolás, és az egész újra fújása, nem tudod úgy javítai, hogy ne legyen nyoma. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 117006 | 2010. február 20. 12:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Kusti! Nagyon baba lett a Mercedes.Látom különböző színűek a kábelek elég sok helyen.Ezt a váz készre fújása után raktad be?Ha igen hogy rögzíted érdekelne.Nekem most zajlik a második kábelezési kísérletem réz drótokból de szerintem nem az igazi. Makettező abc-ben keresgéltem a matrica készítésről de nem nagyon találtam semmit.Egy kis segítség jól jönne ezekkel kapcsolatban megköszönném mert bajba vagyok a Volvoval mit csináljak most éppen zöldre le van festve és annyi. feco01! Szerintem csiszolás és fújás legalábbis én ezt csináltam vele. Véleményem szerint nem nagyon lehet sérülés mentesen leszedni mivel csak a felülete krómozott a műanyagnak. Véletlen akit érdekel a dolog és Szegedi annak ajánlom figyelmébe a Tescoban levő kis üzletet maketteket egész jó áron tud beszerezni olcsóbban mint a replica. Persze a tulaj nincs ott sose de tel számot tudok adni annak akit érdekel esetleg. Néhány kép a Volvoról esetleg tanácsokat is szívesen fogadnék.Bár a kábelezés tuti nem helyes úgy magamtól próbálgattam kisilabizálni mit hova kötögetek ez inkább csak úgy dizájnra ment rá. További szép napot Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
feco01 | Adatlap | 117005 | 2010. február 20. 12:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! Érdekelne,hogy ki mit csinál a króm alkatrészek sérülésekor? javítani kell vagy újra lefújni az egészet cróm festékkel? Én úgy tapasztaltam,hogy az öntő kereten tuti,hogy úgy helyezkedik el az alkatrész hogy ha leválasztom akkor sérül a króm. A tippeket,segítséget köszi. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
feco01 | Adatlap | 117004 | 2010. február 20. 11:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Varjúbácsi. Az érdekel még,hogy bontatlan-e,original? Ja.és hol van helyileg? Ha érdekel akkor utánvét elküdenéd majd? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Varjúbácsi | Adatlap | 117003 | 2010. február 20. 09:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 117002 | 2010. február 19. 22:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Zs! Igenis értettem, csak nem nagyon van mit, mert bár nagyon szorít az idő Móvárig, de az utóbbi időben rohadtul nem értem rá haladni. Csak ez van, az alváz első hibafeltáró alapozóréteggel.. Simka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 117001 | 2010. február 19. 22:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fec01! Valóban egész jól látod a dolgokat. Sokszor már az eredeti kamion gyárból kijőve sem olyan fényes, mint egy sz.autó, használattól meg pláne mattul és kamionokat ritkán polírozzák(esetleg showtruckok, de az más kategória) Másrészt egyébként egy kamionfülke már eleve a magasságból kifolyólag (főleg, hogy most már szinte az egész alsó rész műanyag) jóval kevésbé van kitéve az időjárás és az aszfaltról felverődő káros anyagok hatásának, ezért nem is szokták úgy lakkozni őket, mint egy személyautót. Simka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 117000 | 2010. február 19. 22:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Simka! Értettem,de akkor mutass valamit a zil-ről! Rég porgyáztam az attilán,de kivncsi lennék mi helyzet feléd! Üdv Zsorzsy! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 116999 | 2010. február 19. 22:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hi lányok! Kustánczi úr! Á, úgyis tudod mit akarok mondani :))) Zsorzsy! Ne reklámozd a kockalámpás F12-est, mert olyat én akarok gyártani :))) Csak inkább nyergest, de sosem lehet tudni, úgyhogy... no reklám :))) Kovács bt! Hát ebbe a rendszám dologba belenyúltál, esetleg először kérdezni kellene :)) Simka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
matchboxll | Adatlap | 116998 | 2010. február 19. 20:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 116997 | 2010. február 19. 18:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 116996 | 2010. február 19. 18:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Amely Volvonak egy nagyon pöpec hátsóhidja lesz Pulcsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 116995 | 2010. február 19. 18:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsorzsy! Igazából, vagy mondtam már neked vagy ráéreztél. Nem álltál messze a valóságtól. A képen látható kamion lesz majd a következő szerelvény, egy Revell Volvo-val, átalakítva és egy szkreccsentett Blumhardt pótkocsival. De előtte az állatszállító félpótkocsi... :D Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 116994 | 2010. február 19. 18:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Laci! Hát a Hungarocamion a szívügyem, sokan tudják hogy a betege lettem. :D Azokat nem fogom áttelepíteni, ha csak valami komoly baleset nem történik velem. :D Tervezek egy Flottát a Hungaro-s gépekből. Pihen még itthon 9 ami várja a sorsát. Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
feco01 | Adatlap | 116993 | 2010. február 19. 18:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv mindenkinek. Érdeklődöm a tapasztalt kamion építőktől! Én úgy láttam,hogy a kamiont/fülke/ festés után nem polírozzák fel. Az első lakkozás után csiszolás majd egy végleges lakkozás! Így jó,elegendő? Most kezdem a kamion makettezést. Köszi. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
feco01 | Adatlap | 116992 | 2010. február 19. 17:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Érdeklődöm,hogy meg van-e még az Italeri Far West kamion/14000Ft/? Köszi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
matchboxll | Adatlap | 116991 | 2010. február 19. 17:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziklakks | Adatlap | 116990 | 2010. február 19. 17:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Azannya! egyre jobban kedvet kapok egy ilyen nagydarab járműhöz annyi szépségeset gyártotok! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 116989 | 2010. február 19. 17:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Ejj komám,hát miért nem szóltál,a hétvégén pakoltam át a kicsiket,ha tudom már csinálom is a helyet a HC-nak! Egyszer majd jól mutat Gabi Volvoja mellett,és akkor már csak Gabi buszát kell megszereznem,és csodaszép lesz a polcom! No viccet félre Gratula az ujabb gyönyörű munkához! Ha nem veszed tolakodásnak 1-2 tip következő projekthez. Üdv zsorzsy! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 116988 | 2010. február 19. 16:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
kovács_bt! Ez a régi magyar rendszám. 89-91 között kezdték el lecserélni a ma is használt 3 betű 3 szám verzióra. Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kovács_bt | Adatlap | 116987 | 2010. február 19. 16:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
A rendszámtábla O.o az nem magyar :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 116986 | 2010. február 19. 16:38 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hát már fogy a hely! :D :P | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
matchboxll | Adatlap | 116985 | 2010. február 19. 16:38 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gratula a MERCINEK , es ha valaha nem lesz hova tegyed , IRJAL ! udv. Laszlo | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 116984 | 2010. február 19. 16:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 116983 | 2010. február 19. 16:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gyuri! Nagyon szép lett! :D Valahol már láttam ezt a színösszeállítást egy ilyen Scanián, az lehetett az eredetije. Gratulálok, ismét szép kamiont hoztál össze! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32 | Adatlap | 116982 | 2010. február 19. 15:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia George ! Nagyon állat a verda ! Tetszenek a szinek a kedvenc szin összeállitásom véletlenül ! Ady! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32 | Adatlap | 116981 | 2010. február 19. 15:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Russel ! Köszi ! Igen Bare metal folia !Eltaláltad köszi neked is . Ady | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
George | Adatlap | 116980 | 2010. február 19. 13:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Russell | Adatlap | 116979 | 2010. február 19. 12:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32! Nagyon pöpec eddig! A tankon a lefogatópántokat hogyan készítetted? (BareMetal fóliára tippelnék, de inkább megkérdezem) Üdv és jó munkát: Russell | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32 | Adatlap | 116978 | 2010. február 19. 12:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
vincus80 | Adatlap | 116977 | 2010. február 18. 19:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
ladas22 | Adatlap | 116976 | 2010. február 18. 19:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! a kérdéses szalagot mi aluszalagnak nevezzük és klímák,elszívók csöveit rögzítjük vele. üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szgergõ | Adatlap | 116975 | 2010. február 18. 19:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szívesen! Ha nem találsz ilyet akkor keress meg nyugodtan!Ha szétnézek a garázsban szerintem még találok egyet. üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vincus80 | Adatlap | 116974 | 2010. február 18. 19:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Aha, Tesa valami alu"szalag"...oké köszi, megnézem én is valamelyik boltban! Köszi az ötletet! Üdv V | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szgergõ | Adatlap | 116973 | 2010. február 18. 18:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Ahogy néztem a fotókat én ugy látom hogy hasonlít az az anyag amiből csinálják a bordás lemezt,ehhez ami az én fotómon van!Én használom is ezt a szalagot 5cm széles,öntapadós és merevebb mint a házi fólia.Ha hülyeséget írok bocsi! üdv. |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Elkeszultem egy ujabb autoval.Amin kuszo daru van rengeteg hibaval.Igaz nem volt elegendo infom sem az autorol sem a rajta levo kuszodarurol.
Kerem a velemenyetek,hogy hol vannaka hibak es mit javitsak rajta.
Udv:Gyorgyb