<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Kusti | Adatlap | 117207 | 2010. március 22. 08:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 117206 | 2010. március 22. 08:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Ott vagy a szeren! :) Villámgyorsan, szépen... Várom a végét, tudod, én is ilyet :) Üdv, Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 117205 | 2010. március 22. 07:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Belekezdtem az állatszállító pótkocsiba ami az NG Merci után lesz. A pontos típusa KA-BA Kässbohrer SATL AZ 22. A kerekein kívül minden része sztirol lesz, a kerekeket a mesterdarab kiöntettem gyantából hozzá. A mesterdarab Italeri gumi elvágva és egy kisebb Emek felni segítségével készült. Az építést sok-sok szerkesztés előzte meg és méretezés. Az alvázzal kezdtem az építést. Pár kép az építésről. Üdv! További jó építést Mindenkinek! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 117204 | 2010. március 21. 12:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Nekem sajna nem festék leszedésre kellene hanem hogy szétessen a ragasztás.Amit vettem elkezdett makettet azt szeretném kicsit jobban szét szedni.Talpi említette hogy a ragasztást gyengíti a lefolyótisztító.Csak jó lenne tudnom mi a leginkább bevált módszer mert eddig az éles penge jutott csak eszembe. Volvoval is haladtam egy kicsit de most makett polc projekten vagyok rajta mert rakni is kellene őket valahova egy idő után és kezdek bajba lenni :) . MAN F2000-es képeket egy hete készítettem. Talpi nekem küldöm a teljes anyagot több képpel meg nagyobb felbontásba esetleg akinek kellene több kép is meg nagyobb felbontásba szóljon időm engedi elküldöm. További szép napot Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gis80s | Adatlap | 117203 | 2010. március 21. 10:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm, néztem én is...de alkatrésznek nagy drága :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Satyak | Adatlap | 117202 | 2010. március 20. 22:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A kissebb-nagyobb háztartási boltokban keresd. De csak a makett festékeket hozza le. Lehet amit Kusti írt, épp ez volt a bökkenője.Nekem eddig még nem volt vele gondom.Lehozta amit kellett.Egyedil a sima flakonos akrilt nem. A rendes fújós flakont. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 117201 | 2010. március 20. 21:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia rolikacsa! A festék leszedésére a legjobb verzió: Fékfolyadék + Well Done hideg zsíroldó! Amit a fékolaj nem szed les azt lehozza a hideg zsíroldó. Szerintem ez jó kombináció nekem bevált. De a SziTi-t is kipróbáltam mikor a TG-X készült, meg sem kezdte a festéket. pedíg beleöntöttem az egész dobozzal egy lavor vízbe. Egyébként meg HC-ból soha nem elég! :D Vannak egyéb irányú terveim is majdan. :D Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tami | Adatlap | 117200 | 2010. március 20. 19:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! A Tescos lefolyótisztító is tökéletes. Beleáztatod, majd később rossz fogkefével ledörzsölöd. Én egy napig áztattam de lehet hogy kevesebb idő is elég. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Trucker | Adatlap | 117199 | 2010. március 20. 19:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
arnold | Adatlap | 117198 | 2010. március 20. 18:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pontosan:európait | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
arnold | Adatlap | 117197 | 2010. március 20. 18:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pontosan:európait | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
arnold | Adatlap | 117196 | 2010. március 20. 18:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kamion makettet vennék email:nemetharnold10@citromail.hu lehetőleg eurpait | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Indiana73 | Adatlap | 117195 | 2010. március 20. 16:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok ! Hátha valaki még nem látta szerintem szépek. www.flickr.com/photos/eplusm/sets/72157621325579756/ | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 117194 | 2010. március 20. 15:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ha jol tudom sulyra megy. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 117193 | 2010. március 20. 15:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 117192 | 2010. március 20. 15:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Még valami! Replicáról mennyi a rendelés? Mert a Volvo Fh12 elég olcsó most. Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 117191 | 2010. március 20. 15:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú! Fényképeket nem felejtetem el ha kell majd elküldöm Üdv Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 117190 | 2010. március 20. 15:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Kusti király a Volvo.Elég nagy HC fan vagy ahogy elnézegettem visszább a topikot. Mind tetszik de nem túl egysíkú a makett helyiség HC-val öltöztetve?Amúgy meg csak így tovább. Volna egy kérdésem a sziti lefolyó áztatást elolvastam és meg is akartam csinálni. Elmentem Tescoba Corába meg egy két boltba akár hol megemlítettem sziti lefolyótisztítót néztek rám mint borjú az új kapura.Esetleg más lefolyótisztitó jó lenne vagy hideg zsíroldó talán?Mert zsíroldó van itthon csak nem tom kell e hígitan vagy csak simán lespriccelni. Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dönitz | Adatlap | 117189 | 2010. március 20. 15:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
nikkopali | Adatlap | 117188 | 2010. március 19. 20:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Nagytalpu köszönöm a tanácsot,a következönél alkalmazom,nagyon tetszenek a kamionok,ezért nehéz választani,a szinvilágról öszintén ,régen épitetem egy pár hajót,helikoptert,és az azokból maradt /sajnos több elveszett/festékeket használtam találomra remélem a végeredmény jó lesz, neked is jó makettezést kivánok szia. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 117187 | 2010. március 19. 19:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Trucker! Sajnos nem ,mert én a melóhelyről szoktam csoreszolni A4 menyiségeket! De csak 1-es van! Mi Pesten veszük 200x300 táblában! De a régi skála fölött van egy dekorműhely probáld meg,mert Tibiéknél is szokott lenni! Üdv zsorzsy! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Trucker | Adatlap | 117186 | 2010. március 19. 19:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Zsorzsy! Nem tudsz Zalaegerszegen olyan helyet ahol lehetne venni vékony műanyag lapot? Köszi előre is! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ladas22 | Adatlap | 117185 | 2010. március 19. 19:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kusti! köszönöm. a lámpa miatt kerestelek volna,van néhány kiegészítő lámpám rally autókra. gondoltam hátha a lökös mögé tudod paszírozni... de most már mind1. üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Trucker | Adatlap | 117184 | 2010. március 19. 19:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Nagyon király a HC Volvo! Kedvet csinálsz ahhoz, hogy megpróbálkozzam én is egy HC kamion építésével. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 117183 | 2010. március 19. 19:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Aham! Sejtettem,hogy valami ilyesmiről lehet szó!...:D ZS! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 117182 | 2010. március 19. 19:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Zsorzsy! Azt még nem hozták meg a Volvo gyárból... :D Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 117181 | 2010. március 19. 18:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Te fiu nem akarsz nick nevet változtatni,HC-ra? Szép lesz gratula! De valaki kilopta a motort belőlle! Üdv zsorzsy! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 117179 | 2010. március 19. 14:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gis80s! Cserebere topik, 30459-es hozzászólás! rpsmith eladna egy Merci Actros-t. Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gis80s | Adatlap | 117178 | 2010. március 19. 10:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! 1/24-es kamion alkatrészeket keresnék megvételre. Bármilyen érdekes lehet... Előre is köszönöm, ha van eladó bárkinek! üdv. Péter | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 117177 | 2010. március 19. 08:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszönöm Mindenkinek! Gyuri! A lámpa azért maradt olyan amilyen mert a lökös olyan vékony mint a papír. Foncsornak valóm meg nem volt. Egyébként alufólia van öntapadós alu szalag van benne sok helyen használom. Szerintem már nem lesz bántva, de lehet hogy felszívom magam és kitalálok valamit. Egyébként a lámpa búrákat csiszolnom kellett, mert bontott gép volt mikor hozzám került, tehát jobb akkor sem biztos hogy lenne ladas22! Az e-mail címem : kustee@citromail.hu Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sjoca69 | Adatlap | 117176 | 2010. március 19. 00:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm! Nagyon szép a CAT. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsolti | Adatlap | 117175 | 2010. március 18. 23:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok nem tutok segiteni rábához keresek 1 belle valo daf motort ! ha tutok valamit léci irjatok ! elöre is köszi :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atis | Adatlap | 117174 | 2010. március 18. 20:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok Egy kis Jabbekei élménybeszámoló. Csütörtök este indultunk tőlünk,a busz csomagtere full tele makettekkel meg csomagokkal. Győrbe felvettük Robit, aztán anyáztunk hogy nem fér be a cucc, kicsi a hely. Hosszú utazás köd, hóesés miegymás után péntek reggel 8-ra értünk Stuttgartba a Porsche múzeumba. Nagyon szép kiállított verseny és polgári járgányok vannak kiállítva kronológiai sorrendbe. A múzeumlátogatás után elszaladtunk egy állítólagos makettbolt címére, amit itthon neten néztem meg. Persze bolt sehol, ezért is imába foglalták 1 órán keresztül a nevem. Este 6-ra értünk Ooostendébe a szálláshoz. (6. kép) Kipakolásnál kiderült hogy a cigánypecsenyének valót otthon hagytam, de megoldottuk a dolgot, másnap vettünk kaját. Szombat reggel irány Jabbeke 13 km-re Oostendétől. Gyors buszbontás, csomagok behurcolkodása, kipakolás.. kis ragasztgatás.. oszt futás a börze mert az első óra a legfontosabb, utána kifosztják. Találkoztunk sok ismerőssel, A jó hangulatnak 11-kor szakadt vége amikor kiderültek a szállásal kapcsolatban mégsincs minden rendben. Este milánói volt a vacsi. Vasárnap délelött is elment a kiállításon, eredményhirdetéskor 4 díjat söpörtünk be. (1-2-3. kép)5 óra környékén elpakolás, elköszönés és élményekkel gazdagon indulás utoljára a szállásra. Este cigánypecskó, krumplipürével, utána Kerinek köszönhetően Tiramisú, döltünk jobbra-balra. (4-5. kép) Hétfőn reggel még anyáztunk egyet a szállásadónkra meg a szitura aztán 9 kor indulás hazafelé. Szinte végigvinnyogtuk az utat és a hétvégét (7. kép), s jól el is fáradtunk. Kedd hajnali háromnegyed egykor érkeztünk hozzánk, innen ki merre lát alapon mentek tovább. Az idei börzézésem elég szerényre sikeredett, dehát ugye válság van. (8. kép) S most azé lehet anyázni, lehet irigykedni, s lehet öklötrázni s duzzogni, de sikerült elhoznom egy Gumikacsát. (9. kép) S megint lehet anyázni és durcáskodni.. mert eladó. Csak elötte ülj le mert 100 euró.:D Szóval így telt a 7 vége, rengeteg képet csináltunk, van pár videó is, eccer majd talán sikerül felrakni mindent. üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 117173 | 2010. március 18. 19:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
George | Adatlap | 117172 | 2010. március 18. 18:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Jól halad a VOLVO szép lesz,de nekem van egy nem túl jó véleményem. Az első fényszórók, mitmondjak, nem jók. Ha ennyit foglalkozol vele, hogy kábelezés stb. akkor a lámpatestnek kellene valami mélységet adni, meg némi tükrösebb felületet. A képen egyszerü szürke lapos körplecsnit látok. Bocs, nem akarom leszólni a munkád, de ez nekem nagyon szemet szúrt. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ladas22 | Adatlap | 117171 | 2010. március 18. 17:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti! nagyon zsír lesz a volvo! megadnád az e-mail címed? szeretnék valamit kérdezni üdv: csuvikovszky gábor | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dönitz | Adatlap | 117170 | 2010. március 18. 15:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dönitz | Adatlap | 117169 | 2010. március 18. 15:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Nagyon komolyan néz ki a Volvo.. Egy valamit nem értek. Hogy tudsz ilyen gyorsan haladni! :D üdv:Dönitz | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 117168 | 2010. március 18. 14:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 117167 | 2010. március 18. 06:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Sjoca! Szerintem saját építés lehet. Bár lehet hogy létezik kis szériás kitként, akkor viszont biztos horror ára van. Guido Kehder, egy német úriember épített egy gyanta Cater-t de a képek nagyon jók ha belevágnál valami hasonlóba. www.die-leitplanke.de/1-herzlich-willkommen/4-im-bau/cat-325b-m-1-24/ Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sjoca69 | Adatlap | 117166 | 2010. március 18. 01:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az a POCLAIN 125 nagyon komoly, honnan lehetne ilyet szerezni? Létezik ilyen kittben? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 117165 | 2010. március 17. 17:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi! Csak bele szorult? :D Mé nem kűdted meg ragasztóval is? Bár olyan lett volna lehet mint a halottnak a csók. :D Jó lesz, nagyon tettszik, remélem egyszer nekem is a kezeim közé keveredik egy ilyen készlet. Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 117162 | 2010. március 17. 09:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Bedobáltam :) A trükk az, hogy csak be vannak téve a helyükre ragasztó nélkül! Üdv, Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 117161 | 2010. március 17. 08:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi! Látom bedobáltad az üvegeket! Sikerült úgy ahogy beszéltük, vagy valami új trükköt dobtál be? Amúgy nagyon szép lesz, picit irigy vagyok rád ezért a kamionért, de majd talán sikerül a terv. :D Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 117160 | 2010. március 17. 08:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kékfény | Adatlap | 117144 | 2010. március 16. 19:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32 | Adatlap | 117143 | 2010. március 16. 12:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok !Gratula mindenkinek !Vannak itt ügyes kezek ! HAJRÁ HC-és Volvó és Merci ! Van pár eladó készletem . Érd.06-20-936-9557, adame_istvan@citromail.hu . A makettek mellé + ajándék a képeken látható kiegészitökböl ! külön is megvásárolhatók ! Ady | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 117141 | 2010. március 15. 20:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 117140 | 2010. március 15. 18:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia rolikacsa! Sokkal jobb lett szerintem. Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 117139 | 2010. március 15. 14:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Talpi és Kusti tanácsára megpróbálkoztam egy másik kormányvédővel.Első esetben sima mezei cérnával de az nem volt túl megnyerő nagyon bolyhos volt.Választásom a devlon cérnára esett.Elég szépen fel lehetett tekerni és bolyhosnak se bolyhos mint a sima. Szerintem jobb lett. UI: kösz a kritikát segített :))) Roli |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
A KÖPF se rossz, he! :D De bánja a fene... Legalább már kettő lesz! :D Amúgy 7-8 volt csak ezekből.
Köszi!
Kusti