<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Kusti | Adatlap | 117256 | 2010. március 29. 10:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 117255 | 2010. március 29. 10:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Csabi! Ajtókat az oldalára nem teszed fel? Vagy valami hasonlót? Én tervezem még azt is hogy nyithatók lesznek az ajtók rajta. :D Marha jó lesz, már azt hiszem értem a logikát a sorrendedről, és már látom hogy Köpf :D Csak az volt furcsa hogy nem volt kiszabva a kerékjárati ívek helye, meg a Köpfnél az első alsó nyílás egy vonalban van a színpaddal. De már értelek! :D Jó lesz! :D:D:D Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 117254 | 2010. március 29. 10:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gis80s | Adatlap | 117253 | 2010. március 29. 09:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti, most nem figyelj kicsit... :) Jah, ez egy percig sem volt kérdés. Már egy jó ideje lesem a munkáit és teljesen kész vagyok tőlük. Maximálisan jó mindegyik. Igazából ezért is kezdtem bele egy szerkezet összeépítésébe, mert nagyon kedvet kaptam hozzá...az ő munkáin keresztül is. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
jokogeri | Adatlap | 117252 | 2010. március 29. 09:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Azért itt a régebbi oldalakra lapozgass vissza, a Kusti kamionjaiban lehet gyönyörködni! Tud ez a gyerek valamit... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gis80s | Adatlap | 117251 | 2010. március 29. 08:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti: köszönöm! nem vagyok hálátlan, de jokogeri tippjével kezdek... :) jokogeri: köszönöm, rápróbálok! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 117250 | 2010. március 29. 08:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gis80s! Én konkrétan a Tesco Globál imádott áruházaink D+Y alu-szalagját használom rég óta. 6cmX10m volt 400 Ft. Arra ez szerintem tök jó, csak ugye vékonyan kell hogy ne ragadjon bele az alatta lévő csőbe. Szerintem jó lesz ami van neked. csak vékony legyen. :D Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
jokogeri | Adatlap | 117249 | 2010. március 29. 08:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Péter! Ha fóliát teszel rá, az összetétel mindenképpen látszani fog, és az erős króm szín miatt olyan "művi" lesz a színe. ( szerintem ) Én így csinálnám, bár ez egy kicsit macerás: ragaszd össze a fél darabokat, majd pillanatragasztó befolyatással tömítsd ki az illesztési csíkokat. 24 óra száradás után, ha kell még egyszer pillanatragasztó befolyatás, hogy tökéletesen ki legyen tömítve a rés. Száradás után síkba csiszolás, hogy teljesen egységes legyen a felület. Aztán lefújnám a Testors polírozható króm festékével. Így sokkal élethűbb lesz, mint krómfóliával. Ha nincs mód beszerezni Testors festéket, kiválóan megteszi az autós boltokban kapható keréktárcsa sprayfesték is. Vékonyan kell a felületre fújni és száradás után finoman, puha pamutronggyal átdörzsölni. A hatás teljesen élethű lesz. Üdv: jokogeri | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gis80s | Adatlap | 117248 | 2010. március 29. 08:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez olyan, amire gondoltál? ...vagy van ennél "makettbarátabb"? szokemotor.hu/aruhaz/product_info.php | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gis80s | Adatlap | 117247 | 2010. március 29. 08:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hm, nem is rossz ötlet...köszönöm! Ezüst fóliám van...de ilyen króm fóliát honnan lehet leigazolni? Használata ugyanúgy működik, mint az ezüstnek? (ugye a két fólia nem ugyanaz?) :)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 117246 | 2010. március 29. 08:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gis80s! Esetleg krómfólia? Azt tekered rá a rudakra és úgy ragasztod össze.? Az vissza adná ezt a színt, és ha a ragacs meglátszik rajta egyszerűen eltávolítható lenne (talán jobb megoldás mint festékkel) Így első blikkre ez lenne az ötletem. Remélem tudtam segíteni. :D Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gis80s | Adatlap | 117245 | 2010. március 29. 07:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jó reggelt mindenkinek! Szeretnék kérni egy kis segítséget... A mellékelt képen látható teleszkópot szeretném összeszerelni, viszont mivel elég erősen kezdő vagyok, de nem szeretném elrontani, ezért legyen kedves valaki kisegíteni a gondolataim sűrűjéből :) Az alapkérdés nagyon egyszerű - gondolom a megoldás is -. Hogyan kell összeszerelni? :) ...ha előre lefestem, akkor a ragasztó gyanítom fel fogja oldani a festéket is kicsit, ergo ha egy picit is kerül rossz helyre a ragasztóból, akkor hazavágom a festést. Utólagos festés meg gondolom nem az igazi... Ötlet, jó megoldás valakitől...? :) Előre is köszönöm! üdv. Péter | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 117244 | 2010. március 28. 22:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 117243 | 2010. március 28. 18:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Köszi, én már csak Hungarot építek... Üdv, Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 117242 | 2010. március 28. 18:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Köszi, apránként haladok :) Jó a vitrin, annyiból nem off, hogy azért ott is figyel egy-két kamion :):) Üdv, Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 117241 | 2010. március 28. 18:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Köpf... Mára már készen van a bal oldal is :):) Este összeragasztom és készítem a homlokfalat. Üdv, Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 117240 | 2010. március 28. 12:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Kicsit off de nem bírom ki :)... Elkészült végre a makett polc.Igaz nem egy remekmű de arra nekem megfelel hogy egy ideig otthont biztosítsanak a maketteknek.Meg ha azt veszem talált anyagokból raktam össze kivéve a hungarocell borítást.Csináltam egy fa keretet hulladék laminált lapokból kiburkoltam a belsejét kívülről meg hungarocellel lefedtem.A tolóüveget meg egy kuka mellett láttam meg tök véletlen egy éve gondoltam jó lesz egyszer makett vitrinnek.Még annyi hiányzik hogy a hátulját leborítsam vagy lefessem fehérrel és akkor teljesen kész lesz.Most már összpontosítok tovább a Volvora meg egy Iveco eleje még nincs felrakva festék híján de az is nemsoká kész lesz. Képek sajnos telefonos de a lényeg látszik szerintem. Csabi! Jól néz ki a pót kíváncsi leszek milyen lesz kész állapotban.Lassan nekem is kellene egy jó kis szerelvény mert eddig csak traktorjaim vannak. További szép napot! Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32 | Adatlap | 117239 | 2010. március 28. 09:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv. Ezek lemaradtak .Megválnék a felhalmozott bontott , törött alkatrészektöl !Vázak,motorok,hálófülkék, lökháritók ,kerekek , felnik stb. Lehetöleg egyben ,irányár 15.000-20.000 ft póstával ! Szép nagy doboz . Érd.06-20-936-9557,adame_istvan@citromail.hu Ady | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32 | Adatlap | 117238 | 2010. március 28. 09:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32 | Adatlap | 117237 | 2010. március 28. 09:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziasztok ! hajrá hungarosok !nagyon jóóók ! egyre jobban sárgulok én is ! kusti , csabi , dönitz csak igy tovább ! ady | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 117236 | 2010. március 27. 21:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi! A Köpf-öt csinálod vagy a KA-BA félét? Mert a Köpf az ez. Amúgy nagyon jó lesz de a méreteket kérem! :D :P Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 117235 | 2010. március 27. 16:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köpf SA 31 jobb oldala :):):) (csak odapróbálva az alvázhoz) Találtam a cégnél egy nagy darab sztirolt, amit elkoboztam. Ebből vágtam ki az oldalfalakat, vékonyabb lemezből van a függőleges merevítő alapja (egy vastgabb és keskenyebb kerül még rá, ami zöld lesz) A rács 1 mm átmérőjű alumínium hegesztőhuzal. Üdv, Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Varjúbácsi | Adatlap | 117232 | 2010. március 26. 11:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 117231 | 2010. március 25. 22:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dönitz | Adatlap | 117227 | 2010. március 24. 18:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Krisi | Adatlap | 117224 | 2010. március 24. 11:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kamionosoknak is kötelező!:) omnibusz.blog.hu/2010/03/24/kornyezetvedelem_a_busziparban_i_a_dizelmotorok_fejlodese_emisszios_normak | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 117222 | 2010. március 24. 07:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi! Köszönöm! Furcsa megoldás, de így csinálták Merciéknél. Üdv, Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 117217 | 2010. március 23. 20:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Uraim! Örömmel közlöm, hogy a baba megérkezett..neve SINKA BOTOND! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 117216 | 2010. március 23. 19:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 117215 | 2010. március 23. 19:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Csabi! Nagyon jó, nekem is tetszik! A kipufogót tényleg ilyen kanyarral vitték ki a difi fölött? Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 117214 | 2010. március 23. 15:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 117213 | 2010. március 23. 14:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi! Ez valami csodaszép... lesz, ha elkészül :D Marha jól néz ki, tényleg sárgulok. :D A kipufogó ennél a típusnál egészen hátramegy? Jól láttam? Az ablakra meg csak annyit mint a múltkor: ,,Kenjed neki" :D Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 117212 | 2010. március 23. 07:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Lassacskán a célegyenesben a Merci. Felkerültek az üzemanyagtartályok, végleges helyén a kémény is. Ma elkészítem a tükörtartókat. Készen van a műszerfal is, de addig nem rakom be, amíg a szélvédőt meg nem csinálom. Kusti! Találtam otthon Revell Contacta ragasztót a doboz mélyén, úgyhogy az ablakokat most már csak kalapáccsal... :):) Üdv, Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 117207 | 2010. március 22. 08:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Csabi! A KÖPF se rossz, he! :D De bánja a fene... Legalább már kettő lesz! :D Amúgy 7-8 volt csak ezekből. Köszi! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 117206 | 2010. március 22. 08:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Ott vagy a szeren! :) Villámgyorsan, szépen... Várom a végét, tudod, én is ilyet :) Üdv, Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 117205 | 2010. március 22. 07:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Belekezdtem az állatszállító pótkocsiba ami az NG Merci után lesz. A pontos típusa KA-BA Kässbohrer SATL AZ 22. A kerekein kívül minden része sztirol lesz, a kerekeket a mesterdarab kiöntettem gyantából hozzá. A mesterdarab Italeri gumi elvágva és egy kisebb Emek felni segítségével készült. Az építést sok-sok szerkesztés előzte meg és méretezés. Az alvázzal kezdtem az építést. Pár kép az építésről. Üdv! További jó építést Mindenkinek! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 117204 | 2010. március 21. 12:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Nekem sajna nem festék leszedésre kellene hanem hogy szétessen a ragasztás.Amit vettem elkezdett makettet azt szeretném kicsit jobban szét szedni.Talpi említette hogy a ragasztást gyengíti a lefolyótisztító.Csak jó lenne tudnom mi a leginkább bevált módszer mert eddig az éles penge jutott csak eszembe. Volvoval is haladtam egy kicsit de most makett polc projekten vagyok rajta mert rakni is kellene őket valahova egy idő után és kezdek bajba lenni :) . MAN F2000-es képeket egy hete készítettem. Talpi nekem küldöm a teljes anyagot több képpel meg nagyobb felbontásba esetleg akinek kellene több kép is meg nagyobb felbontásba szóljon időm engedi elküldöm. További szép napot Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gis80s | Adatlap | 117203 | 2010. március 21. 10:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm, néztem én is...de alkatrésznek nagy drága :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Satyak | Adatlap | 117202 | 2010. március 20. 22:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A kissebb-nagyobb háztartási boltokban keresd. De csak a makett festékeket hozza le. Lehet amit Kusti írt, épp ez volt a bökkenője.Nekem eddig még nem volt vele gondom.Lehozta amit kellett.Egyedil a sima flakonos akrilt nem. A rendes fújós flakont. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 117201 | 2010. március 20. 21:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia rolikacsa! A festék leszedésére a legjobb verzió: Fékfolyadék + Well Done hideg zsíroldó! Amit a fékolaj nem szed les azt lehozza a hideg zsíroldó. Szerintem ez jó kombináció nekem bevált. De a SziTi-t is kipróbáltam mikor a TG-X készült, meg sem kezdte a festéket. pedíg beleöntöttem az egész dobozzal egy lavor vízbe. Egyébként meg HC-ból soha nem elég! :D Vannak egyéb irányú terveim is majdan. :D Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tami | Adatlap | 117200 | 2010. március 20. 19:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! A Tescos lefolyótisztító is tökéletes. Beleáztatod, majd később rossz fogkefével ledörzsölöd. Én egy napig áztattam de lehet hogy kevesebb idő is elég. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Trucker | Adatlap | 117199 | 2010. március 20. 19:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
arnold | Adatlap | 117198 | 2010. március 20. 18:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pontosan:európait | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
arnold | Adatlap | 117197 | 2010. március 20. 18:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pontosan:európait | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
arnold | Adatlap | 117196 | 2010. március 20. 18:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kamion makettet vennék email:nemetharnold10@citromail.hu lehetőleg eurpait | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Indiana73 | Adatlap | 117195 | 2010. március 20. 16:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok ! Hátha valaki még nem látta szerintem szépek. www.flickr.com/photos/eplusm/sets/72157621325579756/ | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 117194 | 2010. március 20. 15:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ha jol tudom sulyra megy. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 117193 | 2010. március 20. 15:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 117192 | 2010. március 20. 15:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Még valami! Replicáról mennyi a rendelés? Mert a Volvo Fh12 elég olcsó most. Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 117191 | 2010. március 20. 15:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú! Fényképeket nem felejtetem el ha kell majd elküldöm Üdv Roli |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Egyáltalán nem haragszom azt csinálsz amit szeretnél, ez csak ötlet volt. :D De az én értelmezésemben és mert ami a képen is látszik ha összeragasztod a darabokat akkor már nem tudod egymásba tolni. Mivel ez ugye a végén vastagabb hogy ha nyitod akkor ne jöjjön ki az összes egymásból. Szerintem akkor viszont Jokogeri ötlete nem jó, mert szép lesz csak összerakni nem tudod. :S De a képen nem látszik jól lehet hogy hülyeséget beszélek, de szerintem az ilyen. Szóval csak nézd meg jobban nehogy elrotsd. :D
Kusti