<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
rolikacsa | Adatlap | 117568 | 2010. május 17. 21:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 117567 | 2010. május 15. 21:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Zsorszy! Semmi igazából, nem nagyon volt időm foglalkozni vele. Készülők a szakmai vizsgáimra meg be akartam fejezni az állatszállítót is Berényre. De egyszer elkészül az is. :D Köszi! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 117566 | 2010. május 15. 20:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! A fene azt a cifra ügyes kezeddet te fiu!DDD Nagyon szép! Sok sikert a Scania-hoz! C vágányon mi helyzet? Üdv zsorzsy! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsiga | Adatlap | 117565 | 2010. május 15. 20:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Bocsi, lemaradt a szöveg. Szóval, feltettem egy-két képet, felmatricázva. Ha tetszik valakinek, rendelhet volvora, a hűtőrácsra króm, globeres felirat is van eladó. Tel.:30/481-3252. Üdv. jó makettezést! Zsiga | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsiga | Adatlap | 117564 | 2010. május 15. 19:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 117563 | 2010. május 14. 11:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek. Következő egy Scania 4-es szériás Topline lesz, egyik jó barátom kamionja lesz kicsiben. Aztán jön a Volvo után a színpados ponyvás Blumhardt. Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32 | Adatlap | 117562 | 2010. május 14. 09:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti ! Nagyon szép ! Megemelem a kalapom elötted !És föleg a munkáid elött ! Gratula ! Ady | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32 | Adatlap | 117561 | 2010. május 14. 09:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok ! Régen jártam már az infón, látom vannak akik aktivan épitgetnek ! Örülök neki ! Gratulálok mindenkinek ! Én sajnos képtelen vagyok épiteni ebbe a munkanélküliségben , az egészségem is megromlott. Sajna ez van ! Kusti ! Ez a birkabusz ! Király ! Gratulálok hozzá ! Üdv. mindenkinek ! Ady | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 117560 | 2010. május 13. 18:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Az elmúlt hetekben itt többen is jelezték hogy vannak eladó kamionok! Aki esetleg tud XXL fülkés MAN TG-A-t az kérem keressen meg! Köszönöm előre is! Roland | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gis80s | Adatlap | 117559 | 2010. május 13. 16:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Ami jó az jó...de ez még annál is jobb :) Gratula a munkádhoz és minden elismerésem! üdv. Péter | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Indiana73 | Adatlap | 117558 | 2010. május 13. 16:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Nagyon klassz lett gratulálok ehhez a szép munkához. Üdv Indiana | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 117557 | 2010. május 13. 15:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Elkészült a HC élőállatos. Nem lett hibátlan és volt benne buktató amit nem vagy nem jól számoltam ki mielőtt nekiláttam, de sikerült megoldani mindent, szerencsére. További jó építést mindenkinek! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 117556 | 2010. május 11. 23:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 117555 | 2010. május 11. 23:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Pár eladó cucc: AMT 1:25 MACK R685ST (doboz nélkül, de hiánytalan) 9000 Ft Heller 80770 1:24 Scania LB 141 10000 Ft Italeri 3838 1:24 Scania 143R wrecker (felépítmény nélkül, nyergesként építhető meg) 8000 Ft Kamionmentő felépítmény italeri (3843) L.A. fire dept. recovery truck készletéből 4000 Ft | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
George | Adatlap | 117554 | 2010. május 11. 22:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ezek a képek rettenetesek.imkább ne is lenne. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 117553 | 2010. május 11. 21:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Máma véletlen úgy hozta a sors hogy délután ráértem és egyből kihasználtam az alkalmat hogy egy kicsit építgessek!Sajnos csak telós képeim vannak megint csak. Kabint el kezdtem fújni meg a hűtőrácsot.Feketében egész pofás szerintem.Még az index burát lefestem belülről és az eleje szinte kész is van.Motort is elkezdtem építgetni persze nem egyszerű amilyen állapotba van volt. Ami problémát okoz az hogy szeretném az alsó lámpákat is megcsinálni hogy világítsanak.Csak sajnos nincs több foncsorom.Esetleg ebben tud valaki segíteni hogy csináljak vagy valakinek egy lökhárítója ami van elfekvőben hasonló mint a turbostaré az jó lenne kb méretben.Szal minden segítség jól jön. mindenkinek további jó makettezést Üdv Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
arnold | Adatlap | 117552 | 2010. május 11. 15:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hello! kamionon makettet vennék nemetharnold10@citromail.hu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 117551 | 2010. május 10. 21:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsiga Keress meg, lehet, hogy tudok segiteni neked Volvo fronton! Üdv, Árpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
simonkaroly9 | Adatlap | 117550 | 2010. május 10. 21:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bocs a 3-mas helyett+ jej kell. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
simonkaroly9 | Adatlap | 117549 | 2010. május 10. 21:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló! A tintasugaras nyomtatón készült matricához van 1 spec. folyadék. A neve Liquid decal film, a Microscale gyártja. Az árát nem tudom pontossan mert én matricával együtt vettem . Győrben a Mega Modellnél az eladó mondta , hogy ő is így járt mint te és utánna nézett a dolognak. 2 A4 matrica 3 a folyadék utánvéttel nem volt 5000 Ft. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Apa | Adatlap | 117548 | 2010. május 10. 21:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 117547 | 2010. május 10. 20:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Olyan problémám adódott, hogy a tintasugaras nyomtató által kinyomtatott lapot tamiya lakkal kezeltem szárazon két rétegben, majd felhelyezés után kapott még egy réteg lakkot a felület. Ez valamiért mintha feloldotta volna a matricának a festékét, és gyakorlatilag a piros matrica rózsaszínes nyomokban megfolyt. Ez miért történt, vagy mi okozta? GPatrik | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Józsi | Adatlap | 117545 | 2010. május 10. 09:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Zsiga! Egyik ismerősömnek van FH-s Volvója eladó, igaz a kockalámpás kivitel, és nem nyerges, hanem felépítményes változatban van. Van csere felépítményes is és hűtős is. Érd.06306675082 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 117544 | 2010. május 9. 20:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Tényleg jó néz ki, szépen megcsináltad, gratulálok hozzá. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 117543 | 2010. május 9. 20:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Zsiga! tetszik a Volvo nagyon.Az enyémen még mindig matrica lap baj van annyi híja van lehet végül majd veszek egyet tőled és nem szenvedek tovább. rpsmith Brutál jó ez a masina tetszik bár nem vagyok nagy híve az amerikai vasaknak de ez kedved adott hozzá.Szép grat... Haladtam a daf dupla húzóssal.Sajna kábelezés kimarad mert nem mertem jobban szét szedni.Viszont megpróbálkozok egy kis extrával.Világítást teszek a daf lámpáiba.Eéső körbe kivágtam a lámpa testeket mivel gyárilag nem öntöttek neki foncsorokat.A turbo star extraként adott lököséből kivágtam a foncsorokat és betettem a helyére így már van helye az égőnek.Majd még annyi hogy krómmal befestem a foncsort és kész is.Tervem az hogy ha felkapcsolom a szekrénybe a villanyt akkor ez is világítson bár nem biztos sikerül megvalósítani.Dupla húzós változatról tud valaki fényképeket mutatni festés gyanánt azt megköszönném. Üdv Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 117542 | 2010. május 9. 19:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Zsiga! Nagyon jó lett a Volvo. Az új Globetrotter matrica nagyon tettszik rajta. A pót talán korban nem illik hozzá, de jól mutat együtt. Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsiga | Adatlap | 117541 | 2010. május 9. 19:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati | Adatlap | 117540 | 2010. május 9. 17:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Rég jártam erre! Látom itt is születnek a munkák. Nálam most ez a 4x2 378-as készülget. Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 117539 | 2010. május 9. 15:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Laci! Nekem van egy felesleges. Keress meg magánban. Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika09 | Adatlap | 117538 | 2010. május 9. 15:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Apa | Adatlap | 117537 | 2010. május 6. 21:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gis80s | Adatlap | 117536 | 2010. május 6. 16:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm szépen...akkor küldök egy emailt. Hálám üldözni fog ;) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Brúnó | Adatlap | 117535 | 2010. május 6. 14:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gis80s | Adatlap | 117534 | 2010. május 6. 11:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dehogy haragszom, teljesen jogos :) ...csak mivel az angol tudásom erősen hiányos -ergo fogalmam sincsen mit nyomjak a "reklamáláshoz" - , viszont innen jó páran ott is regisztráltak, gondoltam egy próbát megér. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
exec | Adatlap | 117533 | 2010. május 6. 10:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gis80s, Most ne haragudjál, de ezt miért tőlünk kérded? Ott ugyan úgy ott van a lehetőség, levél küldése az adminoknak. ott az ottani adminok tudnak segíteni... Üdv. exec | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gis80s | Adatlap | 117532 | 2010. május 6. 10:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Reggelt mindenkinek! Regisztráltam magam az Attilaproductions oldalon, de mégsem enged belépni, pedig 100%, hogy mindent jól írtam be. Tud valaki segíteni ezzel kapcsolatosan? ...vagy hogy kihez tudnék fordulni...? Előre is köszönöm! Péter | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 117531 | 2010. május 5. 09:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tartsd még kicsit itt és a versenyre nevezd be! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 117530 | 2010. május 4. 22:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
setle1 | Adatlap | 117529 | 2010. május 4. 20:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok.Eladnám a képeken látható ford,1/24-es méretarányú modellt.A modellt 97-ben vásároltam,és azóta a szekrény tetején porosodik.Apróbb hianyosságok/pl:nyomtávrúd,apróbb ragasztófoltok/előfordolnak rajta.Mielőtt az asszony portalanítási szenvedélyének teljessen áldozatul esne,azelőtt szeretném eladni valakinek,aki még lát benne fantáziát.A setle@citromail.hu-n,vagy a 30 5057705-ön elérhető vagyok.Az ár megeggyezés kérdése.Végül egy kis rakodástechnika a balaton déli partjáról.Köszönöm. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 117528 | 2010. május 3. 23:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszi az eddigi dicsérő kritikákat! Kusti A rácsra még 1-2 dolgot fogok tenni, utána már nem lesz olyan "üres". azt viszont nem fotóztam le, hogy persze előre dönthető, igy a motortér is könnyen láthatóvá tehető. Majd pótlom. Bebá Miskolcon van jelenleg. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 117527 | 2010. május 3. 22:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Árpi! Hol készült ez a szépség Budapesten vagy Miskolcon? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 117526 | 2010. május 3. 22:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
RP! Nagyon jól fest. A festés szépen sikerült s a matricákkal elég egyedi lett. Igazából egy dolog van ami nekem egy kicsit szemet szúr. A vadrácsnak pont az a szerepe hogy a hűtőt védje, nem csak a lámpákat, szóval hogy ott az a nagy rész üresen van hagyva az elég érdekes. Ettől eltekintve szép darab. Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 117524 | 2010. május 3. 20:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Régen irtam már, ugyhogy ideje egy helyzetjelentésnek. Nálam az alábbi kamionok vannak épülőben. A Western-star már majdnem készen van, csak néhány apróság hiányzik. Próbáltam rá pár egyedi dolgot csinálni (gallytörő, széles gumik elől, sárvédők, matrica, térkép...) A másik meg egy Mack R685st lesz, de az AMT ismert minősége miatt kicsit lassan haladok (Van olyan alkatrész, aminek a fele hiányzik!). Lassan elkezdem bekábelezni, ha kész, teszek fel újabb képeket. Várom a kritikákat! Jöhet minden, ne kiméljetek! Üdv, Árpi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bartalr1 | Adatlap | 117520 | 2010. április 30. 23:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia szerintem ezt az oldalat probald meg ... A Skoda-Liaz 706rol van itt vagy 80 oldalnyi anyag... liaz.cz/forum/viewtopic.php csákány bartalr | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 117518 | 2010. április 27. 21:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 117517 | 2010. április 26. 13:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Simka! Köszi! Azért messziek a képek, mert így fért bele :):) Faragd a ZIL-t! Vidd magaddal és pihenőidődben tudsz vele foglalkozni :) Üdv, Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 117516 | 2010. április 26. 13:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Jóóó! :) Színben az enyém is passzolni fog, hétvégén átfújtam a merevítőket. Adjuk a hitelességre! Üdv, Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gis80s | Adatlap | 117515 | 2010. április 26. 09:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jó pár hasznos képet (motor, alváz, beltér...stb) találhatsz itt: www.papirmakett.hu/forum/viewtopic.php | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HUJBI | Adatlap | 117514 | 2010. április 26. 08:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 117513 | 2010. április 25. 23:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Sziasztok!
Kusti!
Állati az állatszállítód :).
Haladgattam egy kicsit a dafal én is képek most jobbak de sajnos nem mindig adatik meg mivel sokszor nincs nálam a gép.
Engedjétek meg hogy elmondjak egy sztorit amit ma halottam fateromtól.
Fater cége felvett egy új sofőrt a céghez.Mikor jött haza és átkelt Rajkánál kigyulladt neki a vízhőfok lámpa.Erre az ürge felhívta a speditőrt (nem a szerelőt) hogy ez van mi legyen de szerinte csak az ékszíjat dobta le.Speditőr marha nagy hozzáértvén mondta neki hogy menjen tovább.El ért Győrig ott megállt a kamion teljesen.Megy a szervízkocsi segíteni de a sofőrnek halvány gőze sincs mi lehet a baj csak azt tudta mondani elment az erő és megállt.Szervizesek körbenézik és meglátták nincs benne víz.Öntik öntik felfele és már tele kellene lenni.Megnézik a nívót és a nívo vége vizes.Felnyitották a MANt és egyik hajtókar jobbra a másik balra kifigyelt amikor felnyitották.Ilyenkor közölték a sofőrrel hogy te is részvényes vagy.Ezt nem nagyon értette és megkérdezte miért.Hát jössz egy motor árával.És az ilyen kap jogsit akinek még a műszerfal jelzéseit se ismeri.
További makettezést
Roli