<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Lacika09 | Adatlap | 118110 | 2010. augusztus 18. 11:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Yuki | Adatlap | 118109 | 2010. augusztus 18. 11:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Lacika Nagyon gyönyörű munka tetszik nagyon a pótkocsi.Csak így tovább. Üdv:István | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gis80s | Adatlap | 118108 | 2010. augusztus 18. 06:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Lacika: ez nagyon tetszetős, gratulálok! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika09 | Adatlap | 118107 | 2010. augusztus 17. 20:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi! A ponyvával az a helyzet, hogy fel-le lehet majd hajtogatni, meg le lehet majd fűzni vámzárzsinórral... Szóval akármikor lehet majd ponyvázni, nem lesz fixre leragasztva... :D A tartgonca: holnap jön a targonca hozzá, egy kis felujításra szorul majd a gyerekkezek után, de nem vészes... ugy nézem, arányaiban passzol majd hozzá Üdv Lacika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 118106 | 2010. augusztus 17. 18:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Lacika! Így ránézésből teljesen rendben van ez, én a ponyvát i csak a tetejére tenném nyitott állapotban, hogy látszódjon a belseje. Ja, amit legfeljebb hiányolhatunk róla, az az oldalfalakon az "ügyes" targoncások villamintája.DD Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika09 | Adatlap | 118105 | 2010. augusztus 17. 18:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Megint haladtam egy kicsit a HC-s félpótkocsimmal. A hétvégén talán már rajta lesz a ponyva is, meg egy-két rakományféleség a platón. Még készítek pár db spanifert is hozzá. Várom az építő jellegű kritkákat, mert ez az első ilyen saját építésem és egy kicsit félve kezdtem bele..., de fő az önbizalom! Üdv Lacika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fóka | Adatlap | 118104 | 2010. augusztus 16. 20:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi! Köszönöm, akkor ezt teszem. A repülőgépeknél kis felületekre a Testors (most azt hiszem, Model Master) krómezüst festéke jól bevált, kipróbálom hát ezeken a jókora tartályokon is. Fóka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 118103 | 2010. augusztus 16. 19:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 118102 | 2010. augusztus 16. 19:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Fóka! Sajna nem tudod úgy eltüntetni az eredeti krómozásnál, hogy ne legyen nyoma. Összecsiszolni, az egészről lemaratni a krómot, majd újra festeni, csak ez ad tökéletes megoldást. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Trucker | Adatlap | 118101 | 2010. augusztus 16. 17:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fóka | Adatlap | 118100 | 2010. augusztus 16. 14:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Nemrég belekezdtem az Italeri féle ausztrál Western Star-ba, és eljutottam az üzemanyag-tartályokig. Hát tényleg küzdelmes munka lesz, mert a felfüggesztések helyei egészen másutt vannak, mint kellene - amint valaki már említette itt is. Ráadásul két oldalt nem szimmetrikusak a darabok. Még mindig bizonytalankodom, hogy meghagyjam az eredeti krómszerű festést, vagy fújjam le kevésbé csillogóra. Ha az elsőnél maradnék: Vajon hogy lehet majd eltüntetni az összeillesztések meg a csiszolások nyomait? Van egyáltalán erre valami bevált módszer? Az öntvény minősége miatt mindenképpen kell sorjátlanítanom, persze ilyenkor jön le a festés is. Fóka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
f2d | Adatlap | 118099 | 2010. augusztus 16. 14:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az jó, mert akkor magával beszélget. Tulajdonképpen magának szólt be.:-DDD Itt már azért súlyos gondok vannak. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 118098 | 2010. augusztus 16. 12:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
üdv! A válaszban megjelölt beirás nem az én hsz-em, de jó lenne ha nem a nevemben irogatna az illető. Bár nem is az én stilsom. Na meg a nyelvhelyesség. Bakiii! Ezek a faljavitások nálam mind saját gyártmányo, ritkán alkalmazok kész feljavitó dolgokat. Lacika. Köszönöm a képeket, már nekem is megvoltak, de ez a dekor nem az én idegeimnek való. :D Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika09 | Adatlap | 118097 | 2010. augusztus 16. 10:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi! Szépre sikeredett a Daf kocsi... Tetszik a szine és a fülke dekor a matricákkal. Ahogy szokták mondani: néha a kevesebb több... Nekem bejön :D Gratula Kusti! Szépen haladsz a magnummal, látom szokás szerint elmerültél a "témában", mert ugye az ördög a részletekben lakozik. Itt van pár kép a fülkedekorhoz, egy kis kuriózum... Csak így tovább mester... Üdv Lacika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 118093 | 2010. augusztus 15. 21:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Yuki! Köszi szépen, pótkocsit nem tervezek hozzá, sajna alig van már helyem ahová a kész maketteket pakoljam. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Yuki | Adatlap | 118092 | 2010. augusztus 15. 20:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pótkocsi lesz utána? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Yuki | Adatlap | 118091 | 2010. augusztus 15. 20:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi szeretnék gratulálni az új gépedhez nagyon gyönyörűre sikerült nekem a kedvenceim közé tartozik a Daf Volvo Mercedes.Csak így tovább Üdv:István | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 118090 | 2010. augusztus 15. 19:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bakiii | Adatlap | 118089 | 2010. augusztus 15. 17:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon jól néz ki eddig. Egy kérdésem lenne. Láttom megcsináltad a lámpa vezetékeket, illetve más kamionoknál is láttam hogy a motort feljavitották. Ezek boltban vásárolt feljavító készletek? Vagy házilag készített dolgok? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
f2d | Adatlap | 118083 | 2010. augusztus 14. 23:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi a sok képet, nagyon pöpec. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 118082 | 2010. augusztus 14. 22:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Back in business... Egy MAGNUM készül nagy erőkkel most éppen. Eltünve elvoltam mert a gépem feladta a szolgálatot. De azért készült két traktor az idő alatt. Most ez a Rönyó volt soron. f2d! Ajánlom figyelmedbe... :D Sok ötlet jött Jan Rosecky-től. Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
csetuka | Adatlap | 118077 | 2010. augusztus 14. 14:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Elég nagy szabadságot enged a gabonás felépítmény, szerintem, ha nem konkrét típust akarsz építeni, akkor 4,8-7,2 méterig bármilyen hosszú lehet, 2,5 m széles, a magassága pedig ismét változó lehet 0,8-1,5 m-ig vagy akár tovább is. Néz körül eladó gépek között, meríts onnan méreteket. én így csináltam. csetuka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
khe2 | Adatlap | 118076 | 2010. augusztus 14. 14:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok Kis segítséget szeretnék tőletek kérni! Keresek billencs felépítményről alaprajzot, méretekkel. Egy Scania 142 gépesre lenne vagy gabonás vagy sima billencs mind a két megoldás érdekel. Ha valaki tud kérlek segítsetek Köszi üdv.: Tomi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
f2d | Adatlap | 118075 | 2010. augusztus 14. 12:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az a nagy gond, hogy nálam alapvető ismeretek hiányoznak, gőzöm sincs mi micsoda egy kamionon.:-( Csináljon HC-s Magnum-ot, én meg majd ötleteket lopok belőle.:-D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 118074 | 2010. augusztus 14. 12:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Nagyon szép részletek, és igazán profi munka eddig, gratulálok hozzá! Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KisTuning | Adatlap | 118073 | 2010. augusztus 14. 12:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gpatrik! Kombájnokról nem csináltam képet mert az mi csak reggel láthatuk őket és mivel egyik reggel az egyik majd nem letarolta az asztalal a fülkét így valahogy utána nem voltunk pajtások :D viszont van még 1-2 érdekes képem 4tengelyes gabonás merci tandem póttal :D repce szállításra | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 118072 | 2010. augusztus 14. 12:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Tibi! Itt van pár egyszerübb épités Pulcsi www.modelbrouwers.nl/phpBB3/viewtopic.php www.modelbrouwers.nl/phpBB3/viewtopic.php | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 118071 | 2010. augusztus 14. 12:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Ne Jan haveromat vedd alapul, ő még közöttünk, kamion makettezők között is igen elvetemült.DD Viccet félretéve nagyon jó saját ötletei vannak, és szépen, precízen dolgozik. Azt mondta, hogy akar majd HC kamiont is csinálni, na arra leszek még kíváncsi. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Józsi | Adatlap | 118070 | 2010. augusztus 14. 11:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Trucker! Köszi a képeket a pótról, várom a többit is, hogy milyen lett átalakítás után. üdv. Józsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
f2d | Adatlap | 118069 | 2010. augusztus 14. 11:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 118068 | 2010. augusztus 14. 11:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Györgyb! Jól néz ki a ketreces pót. Tettszik a sok nyitható rész, és tényleg le a kalappal, hogy ezt mind fából. GPatrik | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 118067 | 2010. augusztus 14. 11:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia KisTuning! Komoly kis dömper, teszel föl a kombájnokról is képet? GPatrik | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika09 | Adatlap | 118066 | 2010. augusztus 14. 11:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Rolikacsa! A ponyva egy régi-régi szovjet gyerekesőkabátból lesz majd... (valamikor réges-régen én nyűztem az oviban :D, sajnáltam kidobni lomtalanításkor) Már megvolt az anyagpróba is: tökéletesen úgy viselkedik, mint az igazi ponyva. Vízálló, megfelelő az anyagvastagsága, jól tűri a festés (mivel áttetsző bugyikék színe van), a festékspray hígitója nem kap bele az anyagba, szépen terül rajta, nem ráncosodik, száradás után nem pattog le, nem lehet lenyúzni róla... Szóval tökéletes... A HC színeiben fog majd tündökölni... Üdv Lacika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika09 | Adatlap | 118065 | 2010. augusztus 14. 11:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gyorgyb! Ez igen le a kalappal előtted!... Nagyon szuperül néz ki. Lehet, hogy Kustinak kellett volna levenni a mintát rólad :D Talán egy Merci is lesz majd előtte? Gratula hozzá és már várom, hogy mikor lesz alatta alváz... Esetleg faraghatnál bele egy-két potyautast is... Üdv Lacika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gyorgyb | Adatlap | 118064 | 2010. augusztus 14. 09:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KisTuning | Adatlap | 118063 | 2010. augusztus 14. 08:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rakok fel egy érdekes MERCEDES-BENZ-ről képeket. Kamionos találkozó ideje alatt is már 2.ik hete arattunk Kübekházán úgy Szegedtől 8km-re. Volt 3 nagy 9méteres asztalal el látott hipercsúcsbeszarszszuper kombájn :D GPS-en beállította hogy mit akar dolgozni és csinálta magától xD persze ezek a gépek mind a németeké voltak. illetve volt velük még ez a csirkelábas autó. Télen mennek vele Dél-Amerikába aratni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
setle1 | Adatlap | 118062 | 2010. augusztus 14. 07:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bocsánat,de kicsit mellé ment.A választ Kis Tuning-nak szántam. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
setle1 | Adatlap | 118061 | 2010. augusztus 14. 07:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló.Most jön vissza a szabiról a kollégám,aki eredetileg hajtotta ezt az MAN-t,csak eltünt egy hónapra,mert van egy kombájnja,és maszekban aratott egy kicsit.Ő mindenáron lovagol azon,hogy a főnök vegyen neki egy Magnumot az Man-t meg rám akarja htk-ni,mert most váltásban dolgozunk majd ketten egy autóval.Nem tudom mi fog sikeredni ebből,de az tény,hogy 3 tüzéptelepet nem tud egy söfőr egy autóval kiszolgálni,de még két söfőr sem,ha azt az egy gépet hajtják amin sosem csinálnak meg semmit,ha kérjük.Egyébbként motorikussan le a kalappal a gép előtt,mert megy mindt a veszedelem,csak kívűlről van lelakott állapotban de elég rendessen.Szóval kéne rá költeni rendessen,de amíg nem történik valami baj,vagy el nem kap egy kpm-s kontrol,addíg ez így is marad szerintem,aztán meg lehet hülyézni a sofőrt,mert az minden főnöknek megy hibátlanul.Szép az a manci.Legalább így kéne kinéznie annak is,amit most nekünk kell hajtani.Üdv:Laci. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 118060 | 2010. augusztus 14. 07:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MAN jó gép fatert se hagyta eddig cserbe egyszer se.De ha nem költenek rá akkor előbb vagy utóbb az is fel adja a harcot az úton maradással. Lemértem a heller pótot és az létezhet hogy 30 raklap megy rá 12,6 m a pót az eu raklap meg ugye 1,2 m x 0,8 m.Akárhogy számoltam nekem annyi jött ki de szélességbe tökéletes ráférés a oldalfalat is feltom csukni. Bizonyára halottátok a sztorit amikor a vitorlás ütközött a kamionnal.Az ausztrál haza szökött minden előjel nélkül nemzetközi elfogatóparancs van ellene szerencsétlen kamionos meg lehet megvakul.ááá szép napot Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KisTuning | Adatlap | 118059 | 2010. augusztus 13. 22:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KisTuning | Adatlap | 118058 | 2010. augusztus 13. 22:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
amúgy jó az a 4es MAN :) hidd el jobb mint a TGA ;) nekünk is van egy saját 3as. De nem cserélném el egy 1. szériás TGA-ra. Állandóan hibakódokat ír meg mindig nyifog ... +as man-t pedig egy csavarhúzóval és egy kalapácsal megszereled. Most perpill Dunaharasztin vagyok az MAN szervízben. Héten kezdtem. itt a saját vas - szerintem találkoztál már vele | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KisTuning | Adatlap | 118057 | 2010. augusztus 13. 22:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Valahol találkoztunk is de nem tudom melyik bányában. Tatabánya vagy a York-i | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mik81 | Adatlap | 118056 | 2010. augusztus 13. 22:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Rég jártam már erre.Nem győzök vissza olvasgatni.Itt van pár kép a készülőben lévő Scaniaról.Meg lenne egy kérdésem is.Láttam egy Scaniat aminek a fülkéje mögött 8db!tartály van a két kémény között,nekem nagyon tetszenek.Szerintetek milyen tartályok lehetnek?A választ előre is köszi. Itt a link http://www.youtube.com/watch?v=G-oWps_b1Ng&feature=related | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 118055 | 2010. augusztus 13. 22:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Most néztem.Yuki és Trucker motyója is szép darab lesz. Ettől eredeti valami és annak sokat ér aki csinálja. Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 118054 | 2010. augusztus 13. 22:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Zsiga! 33 raklap az rendben lesz ha jól mértem le.Csak a raklap magassága tér el az eredetitől de nem vészes vékonyabb lécet meg nem árultak.Héten ráértem és már 10 raklapnál tartok.De sok kell még hogy jól nézzen ki :).Rakomány az nálam is vegyes lesz raklap meg dobozok meg valami kaloda szerű fogpiszkálóból és abba teszek valamit. gpatrik! pont sör... :) Lacika09 Fasza lesz a pót nagyon tetszik.Ponyvát mivel oldod meg? Talpi Szép lesz olyan Talpis... Egy hülye kérdés de lehet nem értek hozzá hisz nem rég óta csinálom én se.Makettben mit lehet használtnak tekinteni? Üdv Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika09 | Adatlap | 118053 | 2010. augusztus 13. 21:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Yuki. Szerintem meg elfér itt. Nekem legalábbis tetszik igy elsőre, jó a színválasztás hozzá. Ma felkerültek az ajtók a pótra, passzol minden rajta, ahogyan azt illik. Holnap talán elkezdem festegetni egy kicsit, ahogy a kedvem és az időm engedi. Üdv Lacika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
setle1 | Adatlap | 118052 | 2010. augusztus 13. 20:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló George.Azért bátorkodtam ezt a kifejezést használni rá,mert már a bontós is fűzi a főnökömet,hogy inkább adja el neki alkatrésznek,mert rengeteget kéne rákölteni ahhoz hogy műszakiképes legyen.Tegnap a pótkocsi menet közben leakadt rakottan mikor kiálltam a telepről,és ha nem figyelek eléggé,akkor összetörök mindent.Mivel számítottam a dologra,mert lóg a nyeregszerkezet mindt a p.csa,így csak újra rá kellett akasztanom,és mehettem tovább.Tipikussan olyan a szerelvény,amire semmit nem hajlandóak költeni,csak hajtani.Ha meg szólok valamiért,akkor meg az a válasz,hogy majd megcsináljuk,de mikor kérdem én?Mikor már széthullott teljessen?Egy hónapja ülök rajta,de már most öregedtem tíz évet.A pótkocsikról már nem is merek nyilatkozni,de amíg megvehető a műszaki,addíg ez sok helyen így is marad.Te meg sofőrként szívjál vele,és ha nem tetszik,akkor jön a helyedre más. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
George | Adatlap | 118051 | 2010. augusztus 13. 19:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MAN ipari hulladék? Ez kicsit erős volt. KAMAZ jaszkari verda, vagy egy JAFFA (IFA) na az igen, az igazán trágyaszóró ipari szemét. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
setle1 | Adatlap | 118050 | 2010. augusztus 13. 19:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szevasz kolléga.A képen szereplő gép nem ismerős neked?Mert elég sokat járok Dunavarsány környékére sóderért,és mindha már a ti gépeitek közü is találkoztam volna már valamelyikkel.Én most ezzel az ipari hulladéknak tűnő szerelvénnyel járok,de jobb mindt munkanélkül itthon.A kép egyébbként Litéren készült.Üdv:Laci/setle/ | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 118049 | 2010. augusztus 13. 18:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia KisTuning! Itt van két dobozbontás az említett TGA-król. Ez a pót nélküli: www.wettringer-modellbauforum.de/forum/index.php Ez pedig a pótos: www.wettringer-modellbauforum.de/forum/index.php Plussz van még egy konténerpótos nagyfülkés TGA XXL is amiről sajnos nem találtam képeket. Gyakorlatilag a készletek 1 dologban különböznek, mégpedig a fülkék teteje. GPatrik |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Köszönöm szépen, lassan haladgatok vele, mert jó munkához idő kell, a rosszhoz meg még több :D
Üdv Lacika