<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Yuki | Adatlap | 118373 | 2010. október 3. 19:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika09 | Adatlap | 118371 | 2010. október 3. 19:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Egy jó tanács: A pótkocsi oldalán levő piros csikban (középső takarólemez két szélén és a pót hátulján, és a pót végén a sárga tábla után állítva) vannak az oldaljelző lámpák... Kéretik sárgára átpingálni őket... :) Csak egy megjegyzés... Talán jobban mutat majd egy fokkal, nem mintha így nem lenne egy nagyon ütős egy szerkezet... Üdv Lacika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Yuki | Adatlap | 118370 | 2010. október 3. 19:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A sárga csíkot maszkolva festettem alul felül az alsót kikevertem már csak a létra hiányzik és készen van a pótkocsi is. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Yuki | Adatlap | 118369 | 2010. október 3. 19:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika09 | Adatlap | 118368 | 2010. október 3. 19:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Yuki! Egész jól néz ki a gépsas, a tir-es matrica majd nagyon felfogja dobni... Szép munka! Üdv Lacika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Yuki | Adatlap | 118367 | 2010. október 3. 19:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika09 | Adatlap | 118366 | 2010. október 3. 19:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika09 | Adatlap | 118365 | 2010. október 3. 19:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Ernő! Először is bocsánatot kérek tőled ezekért... A scania belsejét teljesen átalakítottam (függöny, hálózsák, cb rádió, termosz, zászlócskák, stb), kapott egy kis koszolást is és csak mint kiállítási darab vett részt miskolcon! A konténeres alvázát szintén átfestettem és új hátsó lököst, szerszámost kapott... Csak a konténer szine maradt narancsos, de idővel átfestem majd bordóbarnára! A tartályos már szintén átalakítás (átfestés) alatt van... Nem volt szándékomban visszaélni az építéseddel, átalakítottam őket, ha ez elsőre nem is nagyon látszik rajtuk... Üdv Lacika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Erno-945 | Adatlap | 118363 | 2010. október 3. 18:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Lacika09! Nem tartom korrektnek,hogy olyan maketteket nevezel be versenyre,amit nem te készítettél,konkrétan hogy tőlem vetted!(A 250-es kép verte ki a biztosítékot,a két pótkocsit és a Scania-t én építettem).Azért zsebeld be a gratulációkat nyugodtan hogyha a lelkiismereted engedi.De ha gondolod van még eladó.Mindenesetre szánalmas vagy,ezzel a versenyszellemmel!Egyszerűen csalásnak tarom hogy szemrebbenés nélkül elindítod a saját nevedben a nem általad készített maketteket!Kezet foghatsz Pulcsi barátunkkal,hasonló okok miatt. E | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Yuki | Adatlap | 118362 | 2010. október 3. 18:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia a póton is lesz ADR-es tábla köszönöma meghívást de nem tudom hogy tudok-e menni mert új munka helyem van és csak két napot vagyok pihenőn de meglátom és majd szólok. Négy nap munka kettő pihenő,de pihenőn makettezek építek ahogy csak tudok,árban húzós volt a merci?Én a volvot néztem magamnak kicsit drága de jól néz ki. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika09 | Adatlap | 118361 | 2010. október 3. 18:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Yuki! Igen, a póny boltban vettem, már régen kinéztem magamnak... A pótra nem teszel fel adr-es táblákat? December 11-én kiállítás és verseny lesz Baktalórántházán, szeretettel várunk téged is! Üdv Lacika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Yuki | Adatlap | 118360 | 2010. október 3. 18:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szép munkáid vannak gratulálok az adatlapodon lévő munkáidhoz | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Yuki | Adatlap | 118359 | 2010. október 3. 18:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Lacika szépen haladsz az építéssel,a mercit a kicsi póniban vetted én ott láttam ilyet.Én a mercimre csináltam előre ADR táblát ennyit haladtam vele már készen van de még nem jutottam el oda hogy képet készítsek,de a héten teszek fel ígérem.Most rendeltem 1/87ben egy szén szállító mercit ha megjön arról is készítek képet. Jó makettezést mindenkinek. Üdv:István. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika09 | Adatlap | 118358 | 2010. október 3. 16:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Jelen állás szerint itt tartok a HC-s SK2 Mercivel... A motorhoz szeretnék még egy kuplungházat és váltórudazatot készíteni. A sárvédőkön kivehető kerékékek lesznek, a hűtőrácson pedig méhsejtes rovarháló, és rácsos fellépő az első lökhárítón. A lökhárítóhoz nem volt bátorságom átszabni, de láttam pár mercit ilyen lökössel is, meg nekem ez jobban tetszik. CB rádió van a felső polc mellett, és hűtőtáska a hátsó ágyon. A kárpitozás még nem teljes, még lesznek változások. A fülke oldalán lévő ablakot befoltoztam, és készült még egy kipuff dob is... A pótkocsi alá elkészült az alváz, még csinálok rá pótkeréktartókat, tűzoltókészülék-tartót, szerszámosládákat, stb... Várom az építő jellegű kritikákat... :) még sok munkám lesz rajta, ez még nagyon az eleje az építésnek... Üdv Lacika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 118357 | 2010. október 3. 15:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Lacika! A légszürőtorokkal igazad lehet, de nincs mindig billentve a fülke. A nyereg és a stabilizátor problémára itt egy kép. A képeket csináld csak, építés közbe a legérdekesebb, nem festve. Ki mit miből csinál :D Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika09 | Adatlap | 118356 | 2010. október 3. 15:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Csak ámulok és bámulok, hogy miket művelsz mostanában... Jó lesz ez az Iveco is, bár a nyereg kicsit újkorinak látszik. Nekem is tetszenek ezek a régi iveco-k. A hátsó felfüggesztéshez a difimű tetejére nem kellett volna még egy V-kitámsztó is? Ja és én a légszűrőház tetején lévő csonkot levágnám, hogy üreges legyen a belseje, esetleg valami szűrő imitációt rátenni... Így tömören kicsit snassz... :) Ja a mercim... Hát igen, mostanában elég kevés időm jut rá építgetni, foglalkozni vele. A motorral elkészültem, már csak a váltóházra kellene valami kuplungmechanikát építeni, mert így egy kicsit "puccos". Elkészült egy SK2 kipuffdob is hozzá. Az alváz és a fülke már csak a festésre vár, amit eddig csak a rossz időjárás és az egyéb elfoglaltságom miatt nem tudtam eszközölni. Talán egy szépen lefestett és kábelezett alvázon több nézni való akad, mint egy festetlen műanyagdarabon... :) Talán a hétvégén már lesz rá időm, és teszek fel képeket. Mellette párhuzamosan épülget a szinpados dobozos ruhás pótkocsi is, ami alá már elkészült az alváz és szintén festésre vár. Ja és megvan a ponyva is a másik pótomra és már csak a feliratozásra vár. Remélem hamarosan képeket is tudok majd nektek mutatni... Üdv Lacika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 118355 | 2010. október 3. 14:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Készülget egy TurboStar is. Ez az első mentazöld színű lesz, és egyben a 3. HC TS-em. Bele kellett vigyek valami módosítást hogy ne legyen unalmas. A hátsó laprugókat légrugóra cseréltem, motor egyértelműen sor6 lesz. A gyári tankot nagyobbra cseréltem, a kerékagyakat egyszeres áttételűre szabtam. Belső térben a megszokott modifikációk mellett lesznek újítások. Üdv! Kusti Lacika! Képeket mikor mutatsz már ? :D :O | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32 | Adatlap | 118354 | 2010. október 3. 14:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32 | Adatlap | 118353 | 2010. október 3. 13:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32 | Adatlap | 118352 | 2010. október 3. 13:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Lacika ! Itt nézz körül ! http://public.fotki.com/modeltrucks25thscale/truck_brochures/mercedes-benz/ Remélem hasznát tudod venni. Üdv Ady ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika09 | Adatlap | 118351 | 2010. október 3. 11:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali mindenki! Nincs valakinek fényképje egy Merci SK2 V8-as motorjáról (főleg a váltóházon található kuplungmechanika és a váltórudazat érdekelne), és az alváz kábelezéséről (levegőszelepek, elosztók, stb)...? Nagyon megköszönném, ha valaki ki tudna segíteni. A környékemen nincs ilyen jármű, és a gugli is böte hozzá... :) Üdv Lacika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika09 | Adatlap | 118350 | 2010. október 3. 11:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rolikacsa! Ha a ragasztásra gondolsz, mint szérszedésre, akkor függ, hogy mivel rakták össze: - Revell ragasztó, azt nem lehet sérülés nélkül szétszedni, esetleg szikével az illesztések mentén, de ezt is csak erős idegzetűeknek... - ha pill.ragaccsal lett összerakva, azt nagyobb eséllyel tudod szétpattintani... Üdv Lacika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 118349 | 2010. október 3. 10:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Köszi nekem is egyre jobban tetszik! Bár nekem kicsit soknak tűnik a lökhárító és a föld közti különbség főleg ha a többi maketthez viszonyítom. Mennyire lehet egy makettet szétszedni szitivel vagy a fékfolyadékkal szerintetek? Vagy ti hogy szednétek szét egyet dafnál se nagyon ment a sziti.Vagy függ ki mivel rakja össze? Üdv Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika09 | Adatlap | 118348 | 2010. október 3. 09:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Rolikacsa! Lassan kezd életre kelni a Merci... Szépen haladsz vele, nekem tetszik! Üdv Lacika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 118347 | 2010. október 2. 19:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
nincsötletem | Adatlap | 118346 | 2010. október 2. 19:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 118345 | 2010. szeptember 30. 23:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ákos | Adatlap | 118344 | 2010. szeptember 30. 14:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Luigi Colani tervezte kamion, tudtommal Merci technikára épül. 1978-ban tervezte ezt a formát, azóta az alapformát megtartva épített még párat: en.wikipedia.org/wiki/Luigi_Colani | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Indiana73 | Adatlap | 118343 | 2010. szeptember 30. 13:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szevasz Ottó! Hátha ez jó lehet! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 118342 | 2010. szeptember 30. 13:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 118341 | 2010. szeptember 30. 13:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mindenesetre megnéztem volna ahogy a Pongráczon végig megy a fák alatt :D:D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ottó | Adatlap | 118340 | 2010. szeptember 30. 13:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32 | Adatlap | 118339 | 2010. szeptember 29. 17:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kopasz | Adatlap | 118338 | 2010. szeptember 29. 14:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szeva scorpiobex! nekem 59 ledet sikerült beileszteni.bevan vezetékelve (telefon vezeték)és egy 12 voltos trafora van kötve! üdv:kopasz | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Brúnó | Adatlap | 118337 | 2010. szeptember 29. 13:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Scorpiobex | Adatlap | 118336 | 2010. szeptember 29. 00:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Na azt könnyen meghiszem... Én is sokat szivtam pedig nekem összesen 9 Ledem volt...Magasfényű kék Ledeket használtam, az áramforrás pedig egy Nokia 3310 akku a fülke tetejében.Mindenkinek szól, arra figyeljetek oda hogy litium legyen mert a nikkel-króm nagyon nehéz.Na de ezt már benéztem! Te hogy oldottad meg? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kopasz | Adatlap | 118335 | 2010. szeptember 28. 20:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szeva scorpiobex! köszcsi szépen,sokkat megszenvetem míg beraktam a ledeket.! te milyen cucot használtál(égőt) üdv:kopasz | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Scorpiobex | Adatlap | 118333 | 2010. szeptember 28. 08:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Kopasz! Köszönöm az elismerö szavakat, de ez a tartályos szerelvény sokkal durvább mint az én kis szingli Scaniám!Igy tovább... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 118332 | 2010. szeptember 26. 21:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szaisztok! Köszönöm az elismerést. Rolikacsa! Nagyon jó a kábelezése, látványos. A nyergen egy kicsit sok a zsir de a gép eddig nagyon korrekt. Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 118331 | 2010. szeptember 26. 13:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Nem.Fater gépje lesz Juhász Transz. Na mék mer f1 van... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika09 | Adatlap | 118330 | 2010. szeptember 26. 13:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Rolikacsa! Szépen haladsz a mergával, gratula... Netán Wabis lesz a színéből ítélve? Én is hasonló kaliberűt építgetek, csak azt SK2-nek hívják. Majd csinlálok én is képeket, ha már le lesz festve az alváz, mert így még nem olyan látványos az építése... Üdv Lacika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 118329 | 2010. szeptember 26. 12:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szép mint mindig... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
f2d | Adatlap | 118328 | 2010. szeptember 26. 12:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fantasztikus, minden elismerésem. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 118327 | 2010. szeptember 26. 12:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziasztok! Sajnos egy jó ideje nem jutottam net közelbe.Viszont ez idő alatt nem tétlenkedtem és elég sokat haladt a mercedes projekt.Kábeleztem festettem meg mi egy más.Szerintem egész jó lesz bár ecsettel egy két retusálás rá fér mikor a vezetéketeket húzgáltam volt hogy lekopott a festék.Sok dolog van még vele de már kezd kirajzolódni mi is lesz belőle :).Vezetékelést próbáltam aránylag helyesre de volt hogy elkezdtem és nem bírtam kibogozni mi hova aztán lettek össze vissza kötve dekornak mindenképp szép szerintem ha valaki megcsinálja. Építő kritika jöhet még lehet rajta javítani :) Üdv Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 118326 | 2010. szeptember 25. 22:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Pisti! Köszönöm szépen. Küldtem mélt én is. Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32 | Adatlap | 118325 | 2010. szeptember 25. 18:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32 | Adatlap | 118324 | 2010. szeptember 25. 18:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti küldtem mailt ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ADY32 | Adatlap | 118323 | 2010. szeptember 25. 18:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti ! Nagyot alkottál megint !Igazi HC fan vagy. Gratulálok hozzá ! Üdv. Ady ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fóka | Adatlap | 118322 | 2010. szeptember 25. 12:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsolesz | Adatlap | 118321 | 2010. szeptember 25. 11:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Üdv:István.