<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Józsi | Adatlap | 118552 | 2010. október 24. 11:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy egy festett, matricázott makettről mivel célszerű eltávolítani a matricát? Esetleg aceton vagy finom csiszoló papír? Válaszotokat előre is köszönöm. üdv: Józsi | |||||||||||||||||||||||||||||||
Gaben | Adatlap | 118551 | 2010. október 23. 19:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Zsorzsy. Köszi a tájékoztatást. Igen a Nemzeti cirkusznál szolgál a jármű. De nagyon vagány. Főleg mikor mögötte van a lakokocsi is. :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 118550 | 2010. október 23. 17:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Volna egy kérdésem a heller pót nem néz ki hülyén ha nyitottra csinálom meg a hátulját mert sehol se látszana a felhajtott ponyva ugyebár ami zárt állapotban le van zsinórozva. Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||
monti | Adatlap | 118549 | 2010. október 23. 13:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
nagyon szépen köszönöm, ki be is szerzem a dolgokat és próbálgatom | |||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 118548 | 2010. október 23. 13:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Ja még annyi ha pl van olyan ahol nagyon sok kis vezeték fut ott egy réz kábelt blankolj meg (amiben sok apró réz szál van) és azt használd vezeték imitációnak. | |||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 118547 | 2010. október 23. 13:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Szia! Otthon risz rosz rádiókat tévéket belezz ki egy csomó vezeték van bennük.Nekem ez vált be de van aki damillal oldja meg.Vagy elmész egy divat árú kellék kereskedésbe ott színre festett réz huzalokat találsz több vastagságban.Lényeg az ami a valóságban is vastagabb az a maketten is vastagabb legyen.Vékony kábelt használj a legvékonyabbhoz és ahhoz már tudsz viszonyítani.Pl jómagam használok 0,3 mm - 1 mm ig.Ha a vezetéket leblankolod azzal is nyersz vastagság különbséget. Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||
monti | Adatlap | 118546 | 2010. október 23. 13:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni hogy miből a legegyszerűbb kábelozást csinálni 1/24-es méretarányban? köszi monti | |||||||||||||||||||||||||||||||
péNyolc | Adatlap | 118545 | 2010. október 23. 11:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Szia! F-es (kockafülkés) Volvoból nem volt kimondottan HC globetrotteres, csak a 90-es évek közepén-végén, amikor megörökölte a saját leányvállalataitól (Peklar, Grad). Lásd képek... FH-ás Volvoból volt nagykerekes is... és a megákon kívül volt még Z vázas is, aminek az a legszembetűnőbb vonása, hogy a húzótengely kerekei kisebb átmérőjűek, mint a kormányzott kerekek. Itt (is) találsz róluk pár képet... www.euro-wheels.com/gallery/Hungarocamion/ | |||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 118544 | 2010. október 23. 11:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Szia! Sajnos a levélfiókom törölt és nem rég csináltam meg újra mert itt nem bírtam másik email címemre átrakni a regemet.De msn en vegyél fel több képet is tok tolni neked. Üdv Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||
sziklakks | Adatlap | 118543 | 2010. október 23. 11:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Köszi!Minden kép segít.Írtam anno email is,azt hittem nem állsz szóba velem..:) Az az igazság,hogy neki kell ülnöm,és kibogarászni mi merre mehet.Nagyon régen volt bü vizsga amikor utoljára közelében voltam ilyen motyóknak.:d off Ha már mindenki a helyesírással foglakozik,enyém is gyatra,de ezthttps://addons.mozilla.org/hu/firefox/language-tools/ feltolod a firefoxra,és rögtön aláhúzza ami nem jó.Többet tanultam belőle mint a suliban.:D | |||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 118542 | 2010. október 23. 11:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 118541 | 2010. október 23. 11:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! sziklakks Remélem segít!Igaz Ez egy Actros 1844 de gyakorlatilag alig van eltérés. Sikerült megnéznem élőben egy mega actrost igaz csak futó pillanat volt de mintha csak annyi a különbség hogy az alsó lépcsőfok hiányzik és nincs lejjebb víve a második.Fényképeket is nézegettem de az csalóka is lehet de cáfoljatok meg légyszíves ha nem így van megköszönném. Gyorgyb Ha téged zavar az írásod akkor tölts le egy magyar office progit és az javít helyetted.Addig míg téged nem zavar ne sokat foglalkozz vele szerintem.Sokan e világban akik egyetemi végzettsége van és nem tudnak írni se.Itt vagyok én jómagam (diplomám nincsen)marha lusta vagyok vesszőket rakosgatni pedig tudom úgy lenne a helyes.Szal csak fel a fejjel! UI:továbbra is várjuk szép és igényes munkáidat az írásaiddal együtt... Üdv Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 118540 | 2010. október 22. 21:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Máté! Ha ezt most kérdezed, akkor nem tartalmazzák, csak a készletet magát. Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||
Máté99 | Adatlap | 118539 | 2010. október 22. 20:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Szisztok! A revell es italeri kamionok tartalmazzak a festeket,rogasztot stb... Udv! Mate | |||||||||||||||||||||||||||||||
G-funk | Adatlap | 118538 | 2010. október 22. 09:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 118537 | 2010. október 22. 08:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Szia Gergő! Rugósan a felni széléhez rögzítik, haonlóan, mint a személyautónál. www.jumbo-fischer.de/index.php Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||
G-funk | Adatlap | 118536 | 2010. október 22. 07:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi, Elvileg megyek majd gödöllőre, de majd előtte írok. Igazából az a dilemmám hogy az igazi kamionra hogy rakják fel hátulrta a dísztárcsát. Üdv, G | |||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 118535 | 2010. október 21. 18:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 118534 | 2010. október 21. 17:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 118533 | 2010. október 21. 17:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Szia Gergő! Nagyon jó eddig, és örülök, hogy elővetted. A kárpitot én is feljebb vinném, sokkal szebb. Van még egy megoldás, hogy az ágy fölé faragsz egy szekrényt, rakok fel képet, hogy én milyet csináltam egy régi Daf belsejébe. Ezzel is elég jó egyedivé lehet tenni, és ha más színnel fested, akkor megtörni a belsejét. A lámpák nagyon jók, amit a hűtőrácshoz készítesz az nekem jobban bejön, de a felső se rossz. A hátsó keréknél valóban a kerékagyról van szó, az a Scaniánál elég speciális és egyedi. Itt valóban két lehetőség van, ha szépet akarsz, vagy megvenni kiegészítőben, esetleg faragni, vagy dísztárcsa rá. A dísztárcsát a felni belső szélére szoktuk ragasztani, van Italeri féle kiegészítős, vagy maratott, a felhelyezése egyforma. Nekem van itthon KFS féle Scania hátsó kerékagyam, ha gondolod egy másolás erejéig szívesen kölcsönadom. Italeri féle hátsó dísztárcsám is van, de lehet még maratott KFS is, csak szét kéne nézni. Ha jössz Gödöllőre, akkor elötte szóljál rám, és oda elviszem a cuccokat. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 118532 | 2010. október 21. 17:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Szia! Na pont arra gondoltam, csak hirtelen nem tudtam hogyis nevezik. :) Én nem nagyon tenném rá, nem divat az mostanság. :) GPatrik | |||||||||||||||||||||||||||||||
G-funk | Adatlap | 118531 | 2010. október 21. 16:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Hello A kárpit MFH öntapadós plüss, a lámpa meg saját fabrikálás egy nissan lámpából. Üdv, G | |||||||||||||||||||||||||||||||
G-funk | Adatlap | 118530 | 2010. október 21. 16:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Hello, Tudom mire gondolsz, nevezzük kerékagynak :) pont azt akarom eltakarni a dísztárcsával :D mert maratott dísztárcsát lehet kapni csak nemtom hogy az vajon élőben hogy van rögzítve a kerékhez. Ha egyáltalán van ilyen hogy a hátsóra is tesznek dísztárcsát. Üdv, G | |||||||||||||||||||||||||||||||
Mik81 | Adatlap | 118529 | 2010. október 21. 16:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Szia G-funk! Gratula a Scania belső teréhez meg a hűtőmaszkban lévő lámpatestekhez.A kárpitozás miből készült?A lámpákat te gyártottad vagy esetleg valami kiegészítőben árulják?Mert nagyon szemrevalóak :-) Válaszod előre is köszönöm Üdv Mike | |||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 118528 | 2010. október 21. 15:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Szia G-Funk! Nekem tettszenek a kiegészítők! A beltérrel kapcsolatban egyetértek Russel kolega álláspontjával. Milyen dísztárcsára gondolsz ami a hátsó kereken van? Amivel gondban lehetsz, az a hajtott tengely közepe, biztos van ennek vmi szakszava is, de jelen esetbe nevezzük csúcsos bigyónak :D amit sokan megcsinálnak erdetetire. :) GPatrik | |||||||||||||||||||||||||||||||
sandor1024 | Adatlap | 118527 | 2010. október 21. 15:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
A lényeget lefelejtettem a Kenworthal kapcsolatban! Elérhetőségek. sandor1024 kukac freemail pont hu Tel:06 30 695 8907 | |||||||||||||||||||||||||||||||
sandor1024 | Adatlap | 118526 | 2010. október 21. 15:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
G-funk | Adatlap | 118525 | 2010. október 21. 13:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Hello Köszi a megjegyzéseket, Gondoltam arra hogy végig megcsináljam de semmi nem látszik majd belőle. bár egy pici lámpát tervezek bele hogy amit megcsináltam legalább az látszódjon :) a plüsst azt még feljebbviszem de azokra már nem teszek ilyen behúzott gombokat. Köszi mégegyszer, megnézem majd a linket. Amivel gondban vagyok mert azt hittem találok majd képet az a hátsó kérék amin van dísztárcsa, de több nap alatt sem találtam ilyet, mindnehol csak az első keréken van. Üdv, G | |||||||||||||||||||||||||||||||
RUSSELL | Adatlap | 118524 | 2010. október 21. 13:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Szia G-funk! Az ötleteid tetszenek, de engedj meg pár szót! Az ilyen típusú belső bőr kárpit-borítást a teljes belső téren láttam eddig még csak (egész a menyezetig fölmegy körben minden oldalon, sőt akár még a menyezet is lehet ilyen), nem ebben a hátmelegítő-falvédő-faliszőnyeg konfigurációban. A szemöldök lámpa egyedi, nekem tetszik. Általában a Scania gyári lámpit szokták ide tenni, de itt már erősen beleszólhat az egyéni ízlés, szóval szerintem jó. A hűtőmaszk előtti lámpák nagyon jók! Nézegessél képeket, mondjuk itt, biztos találsz még inspiráló részleteket: www.v8power.nl/v8forum/index.php, és további jó építést! Üdv: Russell | |||||||||||||||||||||||||||||||
exec | Adatlap | 118523 | 2010. október 21. 13:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Kusti, kint voltál, és össze se akadtunk? Hát mi a pék...ja van? :-) exec | |||||||||||||||||||||||||||||||
G-funk | Adatlap | 118522 | 2010. október 21. 11:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, a bolyai versenyen felbuzdulva előkaptam a már régen elkezdett első kamionomat :) kicsit haladgattam a beltérrel és sikerült megalkotnom az első lámpasort (persze még kell pár db meg átlátszó búra is) A tetején még nemtudom milyen lámpák lesznek de majd oda is kitalálok valamit :) Pár kép a kezdeti szárnypróbálgatásokról :) Abszolút nem vagyok otthon a kamion témában de remélem eddig nagy bakit nem csináltam. | |||||||||||||||||||||||||||||||
Fóka | Adatlap | 118518 | 2010. október 19. 09:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Szia Gyorgyb! Én is csatlakoznék a többiekhez: örülök, hogy maradsz :-) Mivel éppen a nekem írt támogató hozzászólásodat kritizálta meg valaki, a téged ért bírálat nekem is rosszul esett. Hiszen én csak a jószándékú biztatást olvastam ki soraidból, ami a magamfajta, kamionokban kezdőnek nagyon fontos és inspiráló visszajelzés. Derűs napot, Fóka | |||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 118517 | 2010. október 19. 08:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 118516 | 2010. október 19. 08:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Szia Saimon7000! Már elkelt mindhárom portéka. Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||
Gyorgyb | Adatlap | 118515 | 2010. október 19. 08:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Koszonom a biztato szavakatOrulok,hogy tetszik amit csinalok.Es hidjetek el nagyon sokat tanulok en is toletek...a makettezesrol.Nagyon sok otleteteket en is feltudom hasznalni a kamionjaimhoz. Tovabra is itt leszek koztetek. Megegyszer koszonom. Kelllemes napot mindenkinek:) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Saimon7000 | Adatlap | 118514 | 2010. október 19. 06:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti, engem érdekelne a tartálykocsi ha megvan még. Postai úton is megoldható? Elérhetőséget tudnál küldeni: jambond700@gmail.com-ra köszi | |||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 118513 | 2010. október 18. 23:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 118512 | 2010. október 18. 20:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Szia Gyorgyb! Ezt most fejezd be,mert nincs messze Korond!DDD Nem kell foglakozni az ilyenekkel. Mint tudod nálunk a 87-en is van Wittman és Máté,akik szintén erdélyiek,és hát náluk sem stimmel mindig minden,de nem is ezért vagyunk,hogy erről beszélgessünk,hanemhogy szebbél szebb gépeket készítsünk,és hogy jobbnál,jobb fortélyokat leshessünk el egymástól! Szóval itt a helyed,és eszedbe se jusson,hogy csak ugy elengedünk!DDD Üdv zsorzsy! | |||||||||||||||||||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 118511 | 2010. október 18. 20:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Gyorgyb! Ne menj el! Hidd el nekem, találkoztam én olyan főiskolással is, aki magyar iskolái ellenére még ennyire sem tud rendesen írni. (sőt, a polgárőr vezetőnket ezért kellett leváltani, mert az utolsó levelében amit írt a beosztottaknak, nem tudtuk hogy mit akart, és megelégeltük!) szóval fel a fejjel! GYÁRCSAD :D csak a kamionokat! Mi veled vagyunk! Roland | |||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 118510 | 2010. október 18. 18:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Gyorgyb! Ezt most felejtsd el hogy lelépsz, ano? :D Nem baj ha vannak hibák az írásodban hisz annak is van aki ezen az anyanyelven tanult mindent amit tud. Én nagy tisztelőd vagyok azért amit csinálsz, és amilyen szinten. És jól mondta P8 hogy Te mutattad meg nekünk hogy fából is lehet ,,vasparipa" ! :D Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika09 | Adatlap | 118509 | 2010. október 18. 18:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Györgyb! Mindannyiunk nevében kérlek téged, hogy ne hagyj itt minket. Te vagy az az egyén aki az egyedi munkák közt is egyedit tudsz alkotni, méghozzá fából! Majd akkor szóljon meg téged valaki is, amikor olyan valamit tesz le az asztalra, amiket Te alkottál! :) Azt hiszem nincs miért szégyenkezni miattad a topikban, sőt nagyon is büszkék vagyunk rád és csak így tovább! A többiekkel meg ne foglalkozz, aki megszólja az írásod... nem az a lényeg... Köztünk van a helyed! Üdv Lacika | |||||||||||||||||||||||||||||||
romeo | Adatlap | 118508 | 2010. október 18. 18:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
péNyolc | Adatlap | 118507 | 2010. október 18. 18:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Szia! Nehogy már ez miatt lelépj! Tőled lehet tudni, hogyan lesz a fából "vasparipa"! A többivel meg ne foglalkozz... | |||||||||||||||||||||||||||||||
Gyorgyb | Adatlap | 118506 | 2010. október 18. 18:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Tisztelt daapp Uram Nagyon szepen koszonom,hogy figyelmeztetett a helytelen irasom miat,nagyon sajnalom de ezt en is tudom.Az iskolaimat nem az on anyanyelven tanultam ezert most en sirok,Viszonnt megigerem.hogy tobbe nem irok ezenn az oldalon Bocsi mindenkitol nagyon jolereztem magamat itt kozotetek Sziasztok sikeres maketezest mindenkinek Gyorgyb | |||||||||||||||||||||||||||||||
f2d | Adatlap | 118504 | 2010. október 18. 14:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Talán itt találsz valami hasznavehetőt. public.fotki.com/modeltrucks25thscale/truck_brochures/mercedes-benz/ | |||||||||||||||||||||||||||||||
sziklakks | Adatlap | 118503 | 2010. október 18. 14:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Halihó! Actros 1843 bekábelezésében,csövezésében kérném a segítségeteket,legfőképpen fényképek formájában,mert s e gugli,se bing nem a barátom többé.:) köszii | |||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 118500 | 2010. október 17. 21:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Szia Gaben! Hiába is keresnéd,mert ez egy egyedileg készitett fülketoldás! A cirkusz,és a vursli világa sok érdekes vontatót,és potot rejt. Nem kell meghosszabítani a vázat mert ez is csak egy nyereggel kapcsolodó lakokocsit huzz,ami szintén kitolható oldalakkal rendelkezik!Elég ha hárébb kerül a nyereg. Ha jól gondolom ez a nemzeti cirkusz parkjában szolgál, és ujj beszerzés ,mert erre a TG re nem emlékszem! de találltam is képet ime! Üdv zsorzsy! | |||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 118499 | 2010. október 17. 21:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Rolikacsa! Még van sárga és kék is. Ezeket mind lehet külön kapni és egy életreszóló beruházás, mert annyi nem fogy hogy hamar elfogyjon. Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||
péNyolc | Adatlap | 118498 | 2010. október 17. 20:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Voltunk ott vagy P8-an... :D | |||||||||||||||||||||||||||||||
Fóka | Adatlap | 118496 | 2010. október 17. 19:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||
...érdekes, lemaradt a kép, pedig a galériából küldtem el a hosszászólást. Sz'al ezekről volt szó. |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |