<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
rolikacsa | Adatlap | 119310 | 2011. február 6. 09:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 119309 | 2011. február 6. 08:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Nem lett túl hígítva esetleg nekem ilyen bajom volt igaz akrillal de a jelenség hasonló ha ilyen porfesték hatást képez.Ha nem akkor meg szerintem túl sűrű a festék még ahhoz hogy terüljön.Majd a szakik kijavítanak ha tévedek. HC építéssel kapcsolatban! Szerintem egy huzamosan kamionokat építő emberke mindenképpen eljut egyszer oda hogy egy két magyar vonatkozású kamionja legyen a polcán.Az hogy momentán nálam is most ütött ki puszta szerencse nem tagadom rég óta figyelem Kusti mester műveit és nagyon tetszenek ahogyan össze rakja őket.Bár olyan merész átalakításoktól messze vagyok még ezért is kezdtem bele az állólámpásba az nem igényel nagy átalakítást szerintem.Nem akarok úttörő lenni benne semmiképp hisz nem egy nagy dizájnnal rendelkezik a hc.Tervbe van még tefu is de kb ennyi. Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 119308 | 2011. február 6. 08:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Szép kis gép lesz a volvo.Motor színe tetszik.Felni nem illek bele az én ízlés világomba ettől függetlenül pofás darab.Látom van egy kis tankja is esetleg arról tudsz egy méretet mondani. Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
DrJoci | Adatlap | 119307 | 2011. február 6. 01:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok ! festéssel kapcsolatban érdeklödnék alapozni mindig szoktatok? ha az alapozó palackos arra ugyan úgy tudok pl.: revell festékkel ráfesteni száradás után pisztolyból? revell akril fényes fekete festék miért képez cseppeket a sima műanyag felületen? hígítás vagy az alapozás hibája? Válaszokat előre is köszönöm :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mirazsmarci | Adatlap | 119306 | 2011. február 6. 00:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziklakks | Adatlap | 119305 | 2011. február 6. 00:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
att2 | Adatlap | 119304 | 2011. február 6. 00:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Tudnátok segíteni, hol találok amerikai kamionokról jellegrajzot? Elsősorban Kenworth, Peterbilt, International, Mack érdekelne. Előre is köszi a segítséget! "att2" | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
WadEmber | Adatlap | 119303 | 2011. február 5. 22:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tisztelt kamionos kollegák. A 22697 / 22698 hozzászolásomban felrakott kamionos motyók elkeltek. Valaki mindent elvissz. Köszönöm az érdeklődést. Csak azért írok hogy ne küldjetek több mailt. Köszi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MemoLaci | Adatlap | 119302 | 2011. február 5. 20:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Régen nem jártam erre, sajnos a munkám miatt, de szinte folyamatosan követtem a fórumot, és sok-szép dolog készült, utólag is gratulálok hozzájuk! Nálam a kb. 2 év alatt nem sok minden készült, csak egy motor, és lassan most fejezek be egy FH-s Volvo-t. Azok a kész és félkész makettek amik megvoltak, egy pár kivételével a páréves unokaöcsém martalékává váltak :( Teszek fel egy-két képet az említett Volvo-ról, bár már így látva vannak rajta szarvashibák :) Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
WadEmber | Adatlap | 119301 | 2011. február 5. 19:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok. Megválnék pár cucctól. 72-73-74 kép - Canvas Trailer szét van bontva, pár alkatrész leszedve de hiánytalan. 75 kép Super Actros - ezt valaki elkezdte és csak ennyi maradt belőle, ha jól látom, akkor a kabin az teljesen ép. A többi cuccosa a következő képsorozatban. 76-77-78-79-80 kép - "kamion bontó" dobozban rengeteg alkatrész, actros cuccok is, meg egy renault magnum (van ami teljesen használhatatlan törve van meg ilyesmi) kerekek , mototor blokk , kabinbeltér , stb. 81-82 truck accesorie - ebből én használtam pár dolgot, de nem sokat (sok minden benne van). 83-84-85-86 kép - Ő így került hozzám (aki lát benne fantáziát ) felújitás , szétszedés vagy akármi. 87-88-89 kép - ezt én raktam anno össze, nem túl jó minőségben, de nem reménytelen (ez is szétszedés, felújitás vagy akármi). 90-91-92-93 kép - ezt is én kezdtem el, nem profi szinten (szerintem jól néz ki), plusz matrica maradék, annyi amennyi a képen van. Ha lenne komoly érdeklödő akkor csinálok részletesebb fényképeket, ha kell. És ha lehet, akkor az egészet egy pakkban adnám. Szóval vigyetek mindent :-) Elérhatöség: e-mail: baloghandras85@gmail.com tel: 06-20-215-75-80 Budapest-Belváros Köszi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 119299 | 2011. február 5. 15:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi! Ebben is van valami, amit Te mondasz. Nem csak a HC téma lett nagy divat, hanem a retró is. És végül is szerintem nincs is ezzel semmi baj. Egy Rábát tutira én is építek (legalábbis megpróbálom, persze előbb be kellene már fejeznem valamit). Már nagyon régóta a fejembe van egy dioráma ötlet, bár kicsit tartok tőle, hogy annyira adja magát a téma, hogy előbb-utóbb meglátom valahol. A másik, hogy itthon azért biztos lesz, aki minden átalakítás nélkül is megépíti Rábának. azok az átalakítások, amiket Ti itt néha véghezvisztek, még néha a gyakorlott szemeknek is sok, nem hogy a hasonló kezdőknek, mint pl. én is vagyok. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 119298 | 2011. február 5. 14:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Hát, nem tudom, azért azt nem hiszem, hogy nem jutna. Viszont az ebay-en akik most akarták eladni, biztos fogják a fejüket... illetve azok is, akik horror összegért mostanában vettek. Viszont régebben vettem 3db rába fotómaratást, amiből nekem 2 fölösleges lesz. Ha valakit esetleg érdekel keressen meg privátban. (tibi_29@freemail.hu) Kacsa | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 119297 | 2011. február 5. 12:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Igaza van Kustinak, hogy most egy kicsit "divat téma" lett a HC építés, több-kevesebb sikerrel. Ez mindenkinél más szempontokból történik, van aki a megépült makettek hatására kap kedvet hozzá, van akinek magától jut eszébe a téma. Nálam anno a Rába volt az első, és ott meg se fordult a fejembe, hogy másra építsem, mint HC-ra. Az F89-nél a típus a nagy kedvencem, azt akartam mindenképpen megépíteni, és akkor már úgy voltam vele, hogy legyen magyar téma, ott pedig ennél nem volt nagy variáció. Részemről nagy eséllyel be is fejeződött a HC építés, nekem sokkal jobban bejön a saját design, nem a céges autó, max Schwerben. Biztosan lesznek majd akik a régi MAN-ből Rábát akarnak, csak sokan ott tévednek, hogy attól még nem lesz Rába, hogy rárakunk egy Rába felíratot, mondhatom, hogy a fülke néhány elemén kívűl alig lehet mást felhasználni hozzá, ha tényleg Rábát akar építeni valaki. Szóval biztosan lesz majd szórás itt is, de nem baj, örüljünk, hogy legalább újra kiadják az alapdonort. Nekem az ötéves tervben már csak egy rövidfülkés Rába van, vagy sima 6x4, vagy billencs kivitelben. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 119296 | 2011. február 5. 12:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibi! Nem igazán érdekel hogy ki mit fog építeni belőle. Ha jól sejtem a mostani árakból kiindulva ez is el fog tűnni elég hamar, akinek jut az örülhet. Ha sok lesz az ,,Ede" akkor is lesz majd lényeges különbség az építési színvonalak között. Érdekes hogy a Hungarocamion sem kellett pár éve még senkinek. Most mindenki ezzel próbálkozik. Átállok Volán Tefura, kiváncsi leszek, lesznek e követőim. :D Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 119295 | 2011. február 5. 10:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Szerintem most boldog-boldogtalan ede bácsit fog építeni... Én is beállok majd a sorba. :) kacsa | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 119294 | 2011. február 5. 01:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi! Már most üzenem Heinz barátodnak hogy kettő MAN Formel6 lefoglalva. :D Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
geri7.0 | Adatlap | 119293 | 2011. február 4. 20:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
exec | Adatlap | 119292 | 2011. február 4. 20:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Formel 6 MAN? Na abból még én is vennék... jó hír! Remélem a kerekeket lecserélik a régi két félből álló vackokról... Üdv. exec | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 119291 | 2011. február 4. 18:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Italeri újdonságok, újrakiadások idén: www.faller.de/xs_db/DOKUMENT_DB/www/allgemeines/Italeri_Waterloo_Neu_2011.pdf Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KisTuning | Adatlap | 119290 | 2011. február 4. 16:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 119289 | 2011. február 4. 15:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 119288 | 2011. február 4. 15:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ma volt egy kis időm és a készülő hc szerelvényem vontató fülkéjét egy kicsit megnézzem hogy is fog kinézni.Tetszik is meg nem is.Igazság az hogy ebben ti jobban otthon vagytok hogy ennek hogy is kellene kinéznie.Bejelöltem feketével mi nem tetszik.Az egyik amin az oldalán van bekarikázva annak a bemélyedésnek szerintem végig kellene futnia.Másik ami elölről szembetűnő hogy a felirat ahol szokott lenni ott az a rész mélyebben van nem pedig kitüremkedik.De lehet hogy tévedek javítsatok ki ha nem így van.Remélem nem a makett a ratyi és küldhetem vissza... Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bucsika | Adatlap | 119287 | 2011. február 4. 11:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Még mindig eladó. Italeri Conversion kit 4500Ft Italeri L.A Department Recovery truck 10000Ft M.B Flover Power 14000Ft Italeri Frigo trailer 10500Ft Italeri Heavy tank trailer Topas 9000Ft Revell Peterbilt highway Dragon 13500Ft Érdeklődni bucsi84@freemail.hu vagy a 06202169339-es számon. Üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Simka | Adatlap | 119286 | 2011. február 3. 21:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 119281 | 2011. február 3. 11:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Van még a régi csatból is, illetve van már a másik verzióból pár darab, ha valakit érdekel. A sima csat 1000Ft, a pántos 1200Ft. (a csatok nem működőképesek, de elkészíthetők nyitott, vagy zárt állapotban. A képeken szereplőket én raktam össze, ami nem sikerült olyan jól, de a lényeg látszik.) Elérhetőség: tibi_29@freemail.hu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atis | Adatlap | 119280 | 2011. február 2. 19:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Urak. Nemakarok ünneprontó lenni.. ..de azt a qva Link gombot használjuk már.:) Nem olyan bonyolult az... Köszönöm. cgi.ebay.de/MAN-Formula-6-6-x-4-Marke-ITALERI-Masstab-1-24-/320648433507 cgi.ebay.de/Bussing-Unterflurmotor-U11-U12-Bausatz-Resin-1-24-/190496703543 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
khe2 | Adatlap | 119279 | 2011. február 2. 17:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok Most néztem körül ebayen láttam egy két érdekes dolgot Kustinak találtam MAN F6- ot olcsón meg kis érdekességet a régi Talpi féle Unterflurmotorhoz. http://cgi.ebay.de/MAN-Formula-6-6-x-4-Marke-ITALERI-Masstab-1-24-/320648433507?pt=Standmodelle_Baus%C3%A4tze&hash=item4aa822cf63 http://cgi.ebay.de/Bussing-Unterflurmotor-U11-U12-Bausatz-Resin-1-24-/190496703543?pt=Standmodelle_Baus%C3%A4tze&hash=item2c5a7d0437 Hihetelen milyen jó cuccokat csináltok mostanában. Ha haladni fogok kicsit majd dobok fel én is pár képet. Üdv. mindenkinek jó építést | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
TIR | Adatlap | 119276 | 2011. február 1. 21:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 119274 | 2011. február 1. 19:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Balu! Ilyen esetekben használd légyszíves az Off gombot. Köszönöm! Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
biago78 | Adatlap | 119273 | 2011. február 1. 19:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Bocsi "bucsika",de még nem kaptam meg,melyik címemre küldted?Ami az adatlapomon van az is él! Üdv:Balu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bucsika | Adatlap | 119272 | 2011. február 1. 18:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
biago78 | Adatlap | 119271 | 2011. február 1. 18:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok. Lenne egy kérdésem nem sokkal lejebb "bucsika"hírdet egy pár készletet,írtam neki emailt,de nem nagyon válaszol rá,nem tud valaki telefonszámot amin elérhető? Aki tud valamit az dobjon már egy mailt erre a címre:biago78@citromail.hu Előre is köszi. Üdv:Balu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 119270 | 2011. február 1. 17:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ez érdekes, mert kb 2-3 hete láttam a Revell idei kiadásait, és ott még 1:32-nek írták ezt a buszt, de biztosan ez a hivatalos verzió. Hát nem tudom, nekem a Neoplan sokkal jobban bejött, ezt biztos nem veszem meg. A Stralisról (Italeri féléről, de persze ugyanez lesz a Revell is) nnyit olvastam eddig, hogy nagy eséllyel az új generációs lesz, egyszerűsített váz, motor nélkül. Majd meglátjuk, hétvégére már többet lehet tudni, mert most derülnek ki Nünbergben a dolgok. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 119269 | 2011. február 1. 17:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ma belekezdtem a hűtős pótba.Ez az első HC gépem lesz és úgy gondoltam kiépítem a belsejét hisz nem egy nehéz és szerintem sokat dob rajta.Még egy fehér festés vár rá belülről és késznek mondható bár szerintem fordítva kellett volna csinálni előszór fehér és aztán szürke na mindegy.Vontatóhoz már megvan a tető meg a spoilerek szóval az is adott.HC val kapcsolatban jól jönnek az infók ha van amit figyelmen kívül lehet könnyen hagyni. Üdv Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 119268 | 2011. február 1. 15:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
exec | Adatlap | 119267 | 2011. február 1. 13:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
london city bus... double decker... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
exec | Adatlap | 119265 | 2011. február 1. 11:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziasztok, Stralistól sok jót nem várok. Face liftelt Italeri Iveco lesz, semmi több. Egyébként a Revell oldalán van érdekesebb cucc is: www.revell.de/index.php exec | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atis | Adatlap | 119264 | 2011. február 1. 00:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok www.revell.de/index.php Ugy néz ki végre 3 év után talán lesz valami a Stralisból. Bár októberig sok víz lefolyik még a Dunán. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 119263 | 2011. január 31. 21:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Herla! Már ne is haragudj,de az hogy összevissza fényképeztek midenféle kamiont, aminek köze nincs az adott cégekhez arrol én nem tehetk! Már sokszor mondtam neked elöszőr informálodj aztán legyél okos! Amikről beszélsz köze sincs a céghez koma! Te keresgélj aztán fotozz! Üdv zsorzsy! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
herla | Adatlap | 119262 | 2011. január 31. 19:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia zsorzsy nézmeg a www.tir-portal.hu-t. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
anol | Adatlap | 119261 | 2011. január 31. 19:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szép lett,gratula! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Béla | Adatlap | 119260 | 2011. január 31. 15:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló Balu Értem mostmár amúgy szépen halad a gépezet. Üdv Béla | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 119259 | 2011. január 31. 14:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Keri! Meg lesz a Kázmér, az nekem is tettszik, volt rokon is aki azzal nyomta elég sokáig, a silós póttal, szóval tervek vannak, de nem igérem hogy ebben az ötéves tervben benne lesz... :D Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bucsika | Adatlap | 119258 | 2011. január 31. 13:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Van egy pár eladó készlet. Italeri3843 L.A Department Recovery Truck 10500Ft Italeri794 Road Commander Us Wrecking Truck 12500Ft Italeri776 Truck Conversion Kit 4500Ft Italeri3856 Mercedes Benz Flower Power 15000Ft Revell7518 Peterbilt Highway Dragon 14000Ft Matchbox Fruehauf Tanker 7000Ft Minden készlet kezdetlen hiánytalan. Érdeklődni:bucsi84@freemail.hu Üdv bucsika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
biago78 | Adatlap | 119257 | 2011. január 31. 11:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok. Szia Béla,mivel úgy gondoltam ez egy teljesen új vontató lesz ezért ilyen fényesek az alkatrészek,amúgy először egy lepukant gépen gondolkodtam,mivel hiányosan vettem meg a készletet(nem volt benne a beton mixer),inkább egy új gép melett döntötem! Üdv:Balu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Béla | Adatlap | 119256 | 2011. január 31. 11:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jónapot helló Balu Szép a munkád látom oda figyelsz mindenre. Nekem csak egy valami nem tetszik, hogy ilyen fényesnek kell lennije a motornak és a hozzá tartozó alkatrészeknek? Üdv Béla | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
biago78 | Adatlap | 119255 | 2011. január 30. 21:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok. A hétvégen sikerült egy kicsit haladnom az Internationálal. Üdv:Balu. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 119254 | 2011. január 30. 20:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Titteletem! Jabbekei utazóktól kérdezném,hogy kinél láttuk tavaly azt a komplett Scania Vabis traktort,ki volt a gyártó?Komplett gyanta készlet volt az lbs 76-os fülkével. Keri | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 119253 | 2011. január 30. 18:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Gratulálok,nagyon jó lett,a feliratok eszméletlen megdobják! Csinálj egy Kázmért is,kérlek! Keri | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 119252 | 2011. január 30. 18:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Kusti! Valami állati lesz ez a pót.Lassan jó magam is belépek majd a hc szerelvények közé egy kettő tervbe van. Nekem is sikerült haladni a mancival.Belsejét még alakítani kell de kezd jó lenni.Illetve megszerkesztettem hozzá a matricát is.Sárvédőn ejtettem furat lukakat mert az eredetin is vannak.Dupla tankosra tervezem természetesen szal azt még majd le kell gyártani sztirolból.Plusz a kis légterelőket is csinálni kell majd rá az elejére. A hátsó kerékagyból még lehet veszek bejeb mert elég kevésnek tűnik amit vettem be. Szép lassan alakul... Üdv Roli |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Üdv!
Szerintetek tegyek ilyet a volvora?Azért kérdem hogy talán így homorú hatása lesz nem domború.
Roli